ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ “ΣΥΡΙΑ”! ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ellas-tourkia

    Η φωτογραφία μας έρχεται από το προφίλ του ΥΠΑΜ Τουρκίας , Χ.Ακαρ.

    Θράκη, νησιά Αιγαίου και Κύπρος χρωματισμένες περιοχές ως Τουρκία.

    Ζηλεύοντας τη δόξα του Ahmed Muhiddin Piri, πιο γνωστού ως Piri Reis του Οθωμανού ναυάρχου, γεωγράφου και χαρτογράφου, καταχώρησε στον λογαριασμό του στο Facebook τους ακόλουθους χάρτες:

     

    Nέες δηλώσεις από τον σουλτάνο Ερντογάν

    Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στην αντίδραση που προκάλεσε η δήλωσή του ότι θα ανοίξει τις πύλες προς την Ευρώπη για 3,6 εκατ. μετανάστες λέγοντας «τους ενόχλησε όταν τους είπα θα ανοίξουμε τις πύλες. τώρα καταλαβαίνουν πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Κι έτσι όπως προχωράμε εκεί θα οδηγηθούμε».

    «Αν εσείς κάνετε τέτοια πράγματα εναντίον της Τουρκίας, τότε και εμείς έχουμε σχέδιο. Ανοίγουμε τα σύνορά μας κι έχουμε 3,6 εκατομμύρια προσφύγων» συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

    Ο Ερντογάν φρόντισε, επίσης, να στείλει και μήνυμα ότι «ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Δεν μας ανησυχούν οι κυρώσεις». Επιχειρώντας, δε, να καθησυχάσει όσους ανησυχούν για τον αντίκτυπο των κυρώσεων στην τουρκική οικονομία είπε ότι «η Τουρκία είναι μια χώρα που μπορεί να στηριχτεί στον εαυτό της».

    Λίγες ώρες νωρίτερα σε συνέντευξή του, πάντως,στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV ο Τούρκος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι τόνισε στον Ντόναλντ Τραμπ πως δεν θα κηρύξει ποτέ εκεχειρία στη βορειοανατολική Συρία, πως δεν «θα διαπραγματευτεί ποτέ με τρομοκράτες» κάνοντας λόγο για ξεκάθαρο στόχο της στρατιωτικής επιχείρησης της Άγκυρας και πως δεν ανησυχεί για την επιβολή κυρώσεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Δεν έρχονται, μπορεί να νικήσουν, αλλά μαζί με εμάς, θα γεμίσουν τα νεκροταφεία ψηφίου ς Τούρκους

    2. Άς στείλει 3.1 εκατομμύρια μετανάστες από δω…και να πάρει τους 8-9 εκατομμύρια Τούρκους που είναι σπαρμενοι στην Ευρώπη…

    3. με αυτά που θα πάθουν οι μανάδες, γυναίκες, κόρες, εγκονές σας από τους λαθραίους όταν ξεσπάσει ο πόλεμος. Θα σας εμψυχώνω από εδώ από την μαγευτική Αδελαΐδα Αυστραλίας.

    4. ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ!

    5. Μα για ποιά σύνορα μιλά ο μογγόλος? Σαμπώς και τώρα τα σύνορα είναι κλειστά? Ρε μήν ακούτε παραμύθια απο τον ψυχοπαθή. Ο Τούρκος είναι ένα ψυχοπαθητικό έθνος. Πάρτε το χαμπάρι. Τούρκος Καλός = Τούρκος ΝΕΚΡΟΣ. Και ρε μάγκες, θα δώ ποιός θα μπεί στη μάχη με αυτοθυσία. Αυτοθυσία ή όλοι στη θάλασσα θα τρέξουν να πέσουν να σωθούν.

      1. ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ε…. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΟΥΛΗΔΕΣ…..ΠΕΡΙΣΣΣΟΙ….ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΔΑΜΑΝΑΚΕΣ ΑΝΤΕΤΟΜΠΟΥΜΠΟΙ ΑΛΒΑΝΑ Κ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ Ε……. ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
        ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΩ…..ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΜΟΛΟΓΩ. ΧΕΙροτεροι από τουρκους δεδομενο!!!!!!!!!!!!!

    6. Λέτε να μην το ξερουμε πως ειμαστε οι επόμενοι;;; Τωρα που άνοιξε η όρεξη των Μογγόλων, να δω ποιος θα τους σταματηςει;;;; Και οπως λενε, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Α, και οσο για τον …γνωστό… Πιρι Ρεις χρησιμοποίησε αρχαίους Ελληνικούς χάρτες.

    Comments are closed.