ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ 4 ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dfg2_0

    Τις πρώτες εικόνες των 4 εκτελεστών που πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δυο άντρες από το Μαυροβούνιο σε ταβέρνα στη Βάρη ήρθε στην δημοσιότητα. Οι φωτογραφίες είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος κοντά στην ταβέρνα και δείχνουν τους πιστολέρο πριν αλλά και μετά τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση.

    Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, που παρουσιάζονται στο Open, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλλήνιας. Με αργά βήματα κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε αμέριμνα τα θύματα με τις οικογένειες τους.

    Οι κινήσεις τους δείχνουν απολυτό επαγγελματισμό και προσήλωση στον στόχο τους. Φορούν στρατιωτικά παντελόνια και όλοι τους μαύρα κοντά μπουφάν ενώ έχουν και καπελά. Αδιαφορούν για το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που τους καταγράφουν.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Η ομάδα των τεσσάρων μέσα σε λίγο χρόνο καλύπτει την απόσταση και φτάνει στην ταβέρνα. Μπαίνουν μέσα και χωρίς να διστάσουν με 24 σφαίρες εκτελούν τους δυο καταζητούμενους της Ιντερπολ που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα της Σερβίας.

    Σφίγγες οι σύζυγοι των δυο θυμάτων

    Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κουβέντα δεν πήραν οι Αρχές από τις συζύγους των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ σε ταβέρνα στη Βάρη, το απόγευμα της Κυριακής.

    Οι δύο γυναίκες, όχι μόνο δε δίνουν στοιχεία για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη διπλή μαφιόζικη επίθεση, αλλά έφτασαν σε σημείο να πουν ότι δε θυμούνται πού έμεναν οι άνδρες τους στην Αθήνα, όπου ζούσαν τους τελευταίους τουλάχιστον οκτώ μήνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Αυτή είναι η δημοκρατία στο μπουρδοελλαδιστάν. Όλες οι μαφίες και οι εγκληματίες του κόσμου μαζεμένοι εδώ

    2. Γιατί να μην είναι ψύχραιμοι; Ποιος θα τους συλλάβει;

    Comments are closed.