«ΕΙΔΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ». ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ! «Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ» – Η ΜΙΚΡΗ “ΚΑΙΕΙ” ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    stamatogiannis-gerolimin

    Δεν έχει τέλος η φρίκη στην υπόθεση παιδεραστίας της 12χρονης από 57χρονο ιερέα στη Μάνη, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο μάλιστα – όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες – φέρεται να είναι συγγενικό της μικρής, με τον οποίο ζούσε η ίδια και η μητέρα της, τα προηγούμενα χρόνια.

    Το 12χρονο κορίτσι, έχει αναφέρει ότι ο ιερέας, σύντροφος της μητέρας της, την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τη χτυπούσε όταν εκείνη αντιδρούσε. Οι αστυνομικοί τα έχασαν όταν το παιδί τους αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης και από δεύτερο άντρα ο οποίος θα κληθεί άμεσα για απολογία.

    Η ανατριχιαστική κατάθεση της 12χρονης

    Το κορίτσι στην κατάθεση του στις Αρχές αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε τόσο από τον ιερέα όσο κι από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, όπως μετέδωσε το Star.

    Ακόμα και οι ανακριτικοί υπάλληλοι πάγωσαν με τα όσα άκουσαν. «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε το 12χρονο αγγελούδι.

    Η μητέρα του κοριτσιού όταν κλήθηκε για κατάθεση αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε.

    Ο παπάς αρνείται τα πάντα

    Ο ιερέας αρνείται ότι ασέλγησε στο παιδί, με την απολογία του στην ανακρίτρια να διαρκεί 1,5 ώρα. Η μεγάλη κόρη του, αλλά κι ο αδερφός της 12χρονης είναι στο πλευρό του.

    «Είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση η οποία στο δικαστήριο θα αναλυθεί πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που έχω να σας πω μετά βεβαιότητας είναι το εξής: Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αρνητική, η οποία έγινε όχι για τον ιερέα αλλά για άλλο πρόσωπο που κατήγγειλε η μικρή. Η μικρή δηλαδή μετά από λίγους μήνες καταγγέλλει κι άλλο πρόσωπο με τις ίδιες ακριβώς πράξεις και το περιγράφει με τον ίδιο τρόπο. Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή καθόλου!» δηλώνει η δικηγόρος του Ιερέα, Ανθή Μπαλιτσάρη

    Οι Αρχές έχουν στα χεριά τους ακόμη μια κατάθεση ενός γείτονα του ιερέα, αλλά και των παιδοψυχολόγων του «Χαμόγελου του Παιδιού»

    Το δεύτερο άτομο που κατηγορείται για την ασέλγεια στο 12χρονο κορίτσι, θα κληθεί να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

    Ο παπάς με τα έξι παιδιά

    Σοκαριστική είναι εν τω μεταξύ η αποκάλυψη ότι ο κατηγορούμενος ιερέας μεγάλωσε έξι παιδιά. Ο ίδιος κατάγεται και ζει εδώ και χρόνια στο χωριό Οχιά της Ανατολικής Μάνης. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, περίπου πριν από 25 χρόνια, η σύζυγός του τον εγκατέλειψε. Ο ίδιος διεκδίκησε την επιμέλεια των έξι παιδιών του, πράγμα που πέτυχε με δικαστική απόφαση. Τα έξι παιδιά του δεν ζουν πια στο χωριό.

    Ως προς την σύντροφό του, φαίνεται πως εδώ και χρόνια ζούσε σε χωριό της Σπάρτης μαζί με την κόρη της και το συγγενικό της πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται στην αποτρόπαια υπόθεση βιασμού του κοριτσιού. Η πλευρά του ιερέα σημειώνει ότι στο σπίτι στην Οχιά ήταν μόνο τους τελευταίους δύο μήνες.

    Νέες κλήσεις για απολογία από τη Δικαιοσύνη

    Εκείνο που δεν φαίνεται να αμφισβητείται προς το παρόν, είναι ότι η δωδεκάχρονη έχει κατονομάσει εκτός από τον ιερέα και τον συγγενή της. Ο ίδιος, όπως πληροφορείται το newsit.gr δεν έχει ακόμη κληθεί σε απολογία. Η κλήση αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και η απολογία του πρόκειται υπό φυσιολογικές συνθήκες να γίνει εντός των επόμενων δέκα ημερών.

    Νεότερα ωστόσο για το τι μέλλει γενέσθαι δεν αναμένονται σύντομα. Προς το παρόν και εν όψει της κλήσης τους δεύτερου εμπλεκόμενου, η δικογραφία παραμένει ανοικτή, ενώ τα πρώτα δικαστικά αποτελέσματα δεν αναμένονται σύμφωνα με πηγές νωρίτερα από διάστημα οκτώ – εννέα μηνών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΤΣΟΥΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΜΙΤΑΤΖΟΥ???? ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΘΗΛΥΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΟΠΑΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΗΤΟΣ !!!! Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ???? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ!!!!!

    2. Σιγουρα η μαμα η καλη τα επερνε απο τον παπα, οσο αφορα το συγγενικο προσωπο μαλλον ειναι ο αδερφος της γτ δεν εξηγειται αλλιως να ναι αυτος που πριν ενα χρονο ειχε προειδοποιησει τους κατοικους στο χωριο για το τι γινεται κ τωρα στεκεται στο πλευρο του, εκτος αν δεν καταλαβα καλα

    3. ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΖΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.

    4. ΑΓΑΠΟΙΤΗ ΕΦΙΜΕΡΙΔΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΏΜΗ ΘΑ ΙΘΕΛΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΤΑΙ ΕΔΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ. ΜΠΟΡΙΤΑΙ ΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΔΙΌΤΙ ΕΓΟ ΣΑΝ ΓΟΝΙΌΣ ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

    5. Οι μισοί παπάδες που είναι στην εκκλησία.. δεν πιστεύουν πουθενα.. από μέσα τους κοροϊδεύουν την πιστη και το σταυρο που κουβαλάει το σπιτικό του κάθε θρησκευόμενου.. νοιώθουν ανώτεροι και λένε από μέσα τους κορόιδα πιστεύετε όσο θέλετε δεν υπάρχει τίποτα.. μεγάλη Παρασκευή δεν έχουν πρόβλημα να ψήσουν μπριζόλες να φάνε.. τα λέω μετά λόγου γνωσεως.. οι μισοί και το εννοώ οι μισοί αποφάσισαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα από συμφέρον και όχι από αγάπη για τον Θεό.. σου λένε μεγάλη δύναμη η εκκλησία το μηνιατικο θα πέφτει κάθε μήνα ξεκούραστα που να τρέχουμε τωρα, εξτραδακια μαύρα εχει ( είχανε φτασει σε σημείο μερικοί να σου ζητάνε στα ισα 250 ευρώ για να σε παντρεψουν), χαλαρά είναι δεν θα σκάψουμε κιόλας, καμία κωλογρια πριν πεθάνει θα μας αφήσει την περιουσία της κτλ.. πολλοί είναι αδερφες-πουστηδες και βρήκαν το χώρο της εκκλησίας για να κρυβονται από την κοινωνία (σαν τις λεσβιες που έχουν σημείο συνάντησης την Μυτιλήνη η την Αγγλία), διοτι τους αρέσουν τα τριχωτά κωλαρακια.. κάνουν μουφα γάμους για να χειροτονηθουν και τα έχουν με τον πιτσιρικά απέναντι άμα είναι και Πακιστανός ακόμα καλυτερα.. πάνε στα περίπτερα οι ξεφτιλες και αγοράζουν περιοδικά με πουστηδες (Άδωνις, Σπάρτακος κτλ.) και δεν ντρέπονται ούτε τον περίπτερα.. η μητρόπολη οφείλει να τους περνάει όλους από κόσκινο και να στελνει στο διάολο τέτοια σκουλικια.. να ξέρετε είναι πολλοί που κρύβονται πίσω από το ράσο σαν τον ανώμαλο πιο πανω.. να είστε καχύποπτοι..

    6. Ειδα φωτο της μανας και του παιδιου,οχι το προσωπο του παιδιου δεν φαινοταν,αλλα η μανα βρε παιδια δεν ξέρω πως να το πω,έχει καθαρή αντιληψη;και το παιδί γιατί το πήρε το χαμόγελο του παιδιου πριν ακομη μιλησει για τον ρασοφορο;Μήπως έχουν συμβεί εις βάρος του παιδιου πολυ χειρότερα πραγματα;Μήπως η μανα έβγαζε τα προς το ζειν με άσχημο τροπο;

    7. Ο πορνοανωμαλος τραγοπαπας με μούρη αλβανού ξεφτιλιζει τα ιερά…και η πατσαβούρα Βουλγάρα μάνα ξεφτυλιζει την ιερη αξία της ΜαναΣ!!
      Ουσττ μιάσματα

    8. Όταν γινόταν η καθημερινή απειλή της ζωής 30 μαθητών στη μια τάξη και 28 στη άλλη του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης, 2014-2015 σχολική χρονιά, που στοιβαζόντουσαν ο καθένας μαθητής με δύο μαχαίρια απάνω του στη μικροσκοπική κουζίνα χωρίς εξαερισμό αλλά με ένα απορροφητήρα μόνο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κατερίνης που φιλοξενούσε το τμήμα μαγειρικής δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης, Όλοι 30 άτομα και κάτι κάθε φορά μαζί με τους εκπαιδευτικούς για δήθεν εκπαίδευση, Με το 35-40% των μαθητών να μην βλέπει τίποτα σε μαγειρική εργαστήριο για μια ολόκληρη σχολική χρονιά, Με απειλές εκφοβισμό να μην πει πουθενά κανείς αυτή την απάτη και κερδοσκοπία συμβασιούχων εκπαιδευτικών ΙΕΚ που ήθελαν μισθό, Με 14 παράνομες γραπτές εξετάσεις πρόοδος και εξεταστική στο γηροκομείο ο ένας απέναντι από τον άλλο σε ροτόντα τραπέζια με τα ίδια θέματα για να αντιγράψουν σε συνεργασία με το προσωπικό του γηροκομείου για να εξαγοραστεί η σιωπή τους, με το μάγειρα του εκκλησιαστικού γηροκομείου Κατερίνης Γ.Δ. να κάνει παράνομα το εκπαιδευτικό ΙΕΚ στο γηροκομείο και τον εξεταστή στη πρόοδο εξετάζοντας προφορικά ένα ένα και τους 58 μαθητές στη μεγάλη αίθουσα χωρίς παράθυρα του γηροκομείου, και άλλα. Να απολυθούν όλο το αυτό το προσωπικό και ο αγαπημένος παντρεμένος φίλος του Μητροπολίτη Πιερίας, ο Αθανάσιος Τσαρουχάς δήθεν διευθυντής εκκλησιαστικού γηροκομείου Κατερίνης, που κρύβεται πλέον και πάντα φορά μαύρα γυαλιά μιας και τη υπόθεση την γνωρίζει πλήρως η εισαγγελία Κατερίνης. Συνέχεια ελέγχους οφείλει να κάνει ο Μητροπολίτης και όχι να καλεί ασταμάτητα φωτογράφους για ένα σωρό ανήθικες και προκλητικές πράξεις του δήθεν έργο. Ο κόσμος της Πιερίας και Κατερίνης τον σιχάθηκε και τον αηδίασε. Είναι και ο λόγος που ποτέ δεν θα δείτε πουθενά πεζό στη Κατερίνη το Γεώργιος Χρυσοστόμου του Χαραλάμπους Μητροπολίτη Πιερίας. Διωγμό και να φύγει, και όχι σε ναούς μέσα βραβεύσεις από το πρώην δήμαρχο Κατερίνης Σ.Χ. επειδή δεν έκανε τίποτα απολυτός, και προαγωγή σε πρόεδρο εκκλησιαστικής σχολής στη Θεσσαλονίκη ώστε να αποτελειώσει και εκεί τους νέους εντελώς κε Ιερώνυμε εσύ και ο υποστηρικτής σου από τα Χανιά ο Ε.Χ. πρώην διευθυντής της Δίωξης που παρέδωσε τη υπόθεση το 2015 στο υπουργείο παιδείας για να διαφύγουν όλοι οι κακοποιοί, και μετά η αστυνομία μόλις της δηλώθηκε ότι για αυτή τη πράξη του Ε.Σ. θα κληθούν τα ΜΜΕ έσπευσε αργά να την παραδώσει στη εισαγγελία Κατερίνης. Μόλις όμως κε Ιερώνυμε (Ιωάννη Λιάπη) έμαθες επίσημα για την πράξη αυτή του Ε.Σ. μόνο τότε τον απέπεμψαν και του έδωσαν δήθεν προαγωγή “θα τον κάνουμε στρατηγό” επειδή κάνει δημόσιες σχέσεις ένας δωσίλογος και αυτάρεσκος της καλοζωίας. Υπάρχουνε κορόιδα πάνω από 900.000 που ψηφίζουνε έτσι χωρίς κρίση, και ποτέ δεν ρωτάνε, και δέχονται τον καθένα υιό ρασοφόρου που ποτέ δεν λέει και πουθενά τι έκανε και των έδιωξαν.

    9. Ο αρχιεπισκοπος αργησε αλλα τν πεταξε τν μπουρδα του καλυτερα ν μ μιλαει δν τν συμφερει. Ξερει αυτος 😡

    10. Ναι το παιζουν τιμιοι και ορθοι στις παραδοσεις και οι Λακωνες τωρα, λες και δεν ειχαν ιδεα για το περιστατικο εκει. Ρε τα ιδια σκατα ειστε και εσεις. Νεοελληνες ραγιαδες που εχετε ξεπουλησει πατριδα θρησκεια οικογενεια.

      1. Ο πορνοανωμαλος τραγοπαπας με μούρη αλβανού ξεφτιλιζει τα ιερά…και η πατσαβούρα Βουλγάρα μάνα ξεφτυλιζουν την ιερη αξία της ΜαναΣ!!
        Ουσττ μιάσματα

    11. Ξεφτυλισατε τους Μανιατες τομαρι παπα και συ μανα δηθεν.αποκατασταση της τιμης μας μονο αν αυτοκτονισετε παλιοτομαρα.

    Comments are closed.