ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΙΚΗ! Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΩΝ «ΠΡΕΣΠΩΝ»

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο νέος υπουργός άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, έδωσε δείγμα γραφής χθές. Προφανώς, κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση, απαγόρευσε εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στο Πολεμικό Μουσείο για τη Μακεδονία.


    Την εκδήλωση οργάνωναν οι Ενώσεις Αποστράτων Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας και επρόκειτο να μιλήσουν ο συγγραφέας Γιώργος Ρωμανός και ο πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου.

    Η σχετική άδεια δόθηκε πριν τα Χριστούγεννα. Ενώ όλα ήσαν έτοιμα, τηλεφώνησε χθές Δευτέρα στον εκ των διοργανωτών κ. Ροζή ο κ. Κοροδήμος, εκ μέρους του Πολεμικού Μουσείου και του ανακοίνωσε την απαγόρευση της εκδήλωσης.

    Επικαλέστηκε, μάλιστα, και το άρθρο 6 της Συμφωνίας των Πρεσπών η οποία δεν έχει τεθεί, ακόμη, σε ισχύ.

    Το άρθρο αυτό απαγορεύει την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων. Ακόμη και ιδιωτικοί φορείς δεν θα μπορούν να μιλούν κατά το δοκούν για τη γειτονική χώρα, το όνομα και τον πληθυσμό της.

    πηγή: makthes.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ Γ@ΜΙΟΜ@ΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Τουρκόγ@φτοι!!! Έχουμε ΘΡΑΚΗ-ΑΙΓΑΙΟ-ΚΡΗΤΗ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ….περάστε έχουμε απ’ όλα!!! Έχουμε δρόμο μέχρι να μείνει, ως Ελλάδα, ο νομός Αττικής!!! Αλοίμονο στη Κρήτη για τα τέκνα της, νόμιζα ότι έβγαζε ήρωες…….αλλά άρχισε να βγάζει ΠΡΕΣΠΟΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΓΛΟΥ!!!! %^&*(!@#$%^&*()_

    2. η ντροπη των ενοπλων δυναμεων ειναι ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ που ορκιστικε οτι θα χυσει το αιμα του για την πατριδα Προδοτης εγινε για μια καρεκλα

    3. Μετα θα απορείτε γιατί ο κόσμος ψηφίζει Χρυσή Αυγή και θα καλείται στα τηλεοπτικά πάνελ διάφορους μπάμιες να σας αναλύσουν τα αίτια του αυτονόητου;;;
      Γι’ αυτό όλοι συζητάνε ότι η ΧΑ είναι εκτός δημοκρατικού τόξου. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΙ από Πάϊατ ενώ όλοι οι άλλοι κοντρολάρονται εύκολα, ιδέ ΠΡΕΣΠΕΣ.
      Εμετρήθησαν, εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ελλειπείς.

    4. Το είπε κι άλλος ποιό πάνω, ρε σεις περίεργοι δεν ψηφησατε τον άθεο απατρη κατσαπλια. Τι περιμένατε ρε τετράποδα, αυτόν που επέτρεψε το γάμο των ομοφυλοφίλων, να τον δεχθη ο Θεός, κι να ευημεριση το κράτος του!!! Θα επιτρέψει ο Θεός να κατευοδωθη, το άθεο ποίμνιο της Νέο ταξικής Κρατουσης Εκλησσίας της Ελλάδος, που του λες Χριστός ανέστη, κι λέει κι του χρόνου….
      Σιγά σιγά πάρτε το χαμπάρι αφανιζεται το Έθνος η παλυπαθη Ελλάδα, αιώνια η μνήμη της…… ΕΣΕΙΣ που τους βάλατε πάνω φέρετε ευθηνη, μετά του μοιχου είσαι μοιχος μετά του κλεπτου κλεπτης, ο νοών νοειτω,….. Αγγελος

    5. μαλλον σε κανενα ποταμακι θα επαιζε με τα μπακακακια αυτο το νεροφιδο τα ουκ δεν ειναι κοτες

    6. πρωτη φορα χουνταριστερα…..έχουν ακομα να δουν τα ματακια μας……θεος φυλαξοι απο δαυτους….

    7. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣ##ΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΗ ΠΟΥ##Τ@ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!

    8. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος λέμεεεεεεε !

    9. ΑΠΟΣΤΟΛΟΚΛΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΚΛΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ………

    10. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΡΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ

    11. Ναι αλλά το σημαντικό είναι να μην μας πουν φασίστες και ρατσιστές, έτσι ελληναράδες; Άντε στις εκλογές τώρα να ψηφίσετε συνταγματικό τόξο σανοφάγοι.

    12. Απαγόρευση συναθροίσεων μιλάμε για πραγματική κομμουνιστική χούντα. Πωπω ρε ούτε σε Βενεζουέλα, ούτε σε βιετνάμ δε γίνονται αυτά. Οι κόκκινοι χμέρ λέμε.

    13. Η ξεφτιλα δεν εχει ορια.ντροπη του και αισχος του.αρχηπροδοτης.ντροπη του που φοραει και αυτη την στολη που αλλοι ειτε την τιμουν ειτε πολεμησαν ντροπη του που ειναιδεν βατραχος την ιδια ωρα που αλλοι ειναι βατραχια στην ψυχη.πραγματικα για φτυσιμο ο τυποςνου.που ουτε το ονοματα του δεν θελω να προφερω.καλα τον εκανα τον ρομπα στην βουλη ο χρηστος παππας της ΧΑ.παραιτησου ξεφτίλα.

    14. Άντε γαμήσου Παπαρολάκη! Προδότη, σίχαμα κακό ψόφο να έχεις! Βάλτα στον κώλο σου τα λεφτά κωλόγερε! Ποιοι νομίζουν πως είναι που θα απαγορεύσουν; Την είδανε θεοί; Όποιος την βλέπει θεός τρώει τα μούτρα του. ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Ηλίθιοι που πιστεύετε πως με τα λεφτά θα γίνετε ευτυχισμένοι. Δυστυχισμένα ζόμπι θα μείνετε μέχρι να έρθει η ώρα που θα σας τρώνε τα σκουλήκια και εμείς θα φτύνουμε στον τάφο σας.

    15. Οταν ο μαλακας νεοελληνας ψηφιζει αθεο απατρι και αστεφανωτο πρωθυπουργο με συμφωνο συμβιωσης τι περιμενατε να γινει; Τα ξερατε ολα αυτα ζωα νεοελληνες αλλα ξεπουλησατε την Ελλαδα προσμενοντας απαλλαγη ενφια.. Αν ειχε καταργηθει ο ενφια δεν θα σας ενοιαζε τωρα ουτε η μακεδονια ουτε τιποτα εθνικο θεμα, και θα τον ξαναψηφιζατε αυτη ειναι η αληθεια, οι νεοελληνες ειστε πρωτα οι προδοτες και μετα οι πολιτικοι

    16. μιλαμε για μεγαλη προδοσια……. καθεστως μη ελληνικο,επιβαλλομενο απο αυτους…

    17. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΝΑΥΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣΤΡΣΤΙΩΤΣΚΙ ΕΙΣΑΙ,ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΑΓΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑ???

    18. ….ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ….ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!…ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!…ΤΙΠΟΤΑ

    19. Σταλινοχουντοφασισμός. Αυτό ζούμε με αυτούς τους προδότες που ψήφισε αυτός ο γελοίος αριστερόλαγνος νεοελληνικός λαός της σφαλιάρας και της τσέπης…

    20. Ντροπή σου Αποστολάκη. Τιμή και δόξα στους ουκαδες. εύχομαι τα στρατιωτικά χιτώνια που έχεις να είναι ποτισμένα με το δηλητήριο του Κενταύρου

    21. Καλά να πάθει ο ελληνικός λαός που ψήφισε τους μπολσεβίκους γιατί του είπαν λεφτά υπάρχουν και θα σκίσουμε τα μνημόνια. Μαζί με τα ψέματα για όσα είπαν και δεν έκαναν, ψήφισαν οι άθλιοι ελληνόφωνοι ψηφοφόροι και το υπόλοιπο ανθελληνικό πρόγραμμά των σταλινοφασιστών. Άλλη φορά το πουλί την υπογραφή και τη ψήφο να προσέχετε και δεν έχει δεν ήξερα δε γνώριζα. Από την πτώση της επανάστασης που φέρατε τον εθνάρχη του η Κύπρος είναι μακριά, μέχρι και σήμερα όλο μ@αλακίες ψηφίζετε και μετά φταίνε οι άλλοι που σας τον φοράνε.

    22. TA ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΔΑΡΧΗΣ…!!!

    23. και ο Εφιάλτης, Σπαρτιάτης ήταν.. οι προδότες υπάρχουν παντού, ιδίως όταν υπάρχει ατιμωρησία..

      1. Που το διαβασες αυτό ότι ο εφιάλτης ηταν Σπαρτιάτης?

        1. καλά κάνεις και ρωτάς… ποιο αντικειμενική απάντηση χωρίς να διδάξω, διότι φαίνεσαι “ψαγμένος/η”.., δεν φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη απόδειξη για την υπηκοότητα του, ο πατέρας καταγόταν από συμμαχική περιοχή των Σπαρτιατών. ίσως ήταν, ίσως δεν ήταν, για να προδώσει όμως πάει να πει ότι πρώτα κάποιος/οι τον εμπιστεύονταν.. οπότε είναι λίγο αυτοπροσδιόριστο με αυτή την έννοια.. δεν βρίσκεις?

    24. το προβλημα ειναι το Ελληνικο ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. οπως λεμε ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΘΗΒΑ κτλ. οι κ. δεκανεις επρεπε να ανακοινωσουν εκδηλωση συζητηση για το μορφωμα VARDASKA.

    25. …..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΤΑΝ ΠΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑΡΕΝΙΟΥ.!!!

    26. ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΗΤΑΝ βατραχάκι.
      ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΤΑ ΟΥΚ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ.

    Comments are closed.