“ΕΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ” – “ΘΕΡΜΟ” ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: AΓΡΙΑ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΑ – ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    epeisodio_venizelos 1 ok

    Επείγουσα έρευνα διέταξε η Ελληνική Αστυνομία για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Αστυνομικός φαίνεται να κλωτσάει αλλοδαπό κατά τη διάρκεια ελέγχου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

    Επείγουσα έρευνα διέταξε η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μέσω βίντεο, και παρουσιάζει έναν αστυνομικό να κλοτσάει έναν αλλοδαπό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

    Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, ο αλλοδαπός επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικά στη Λέσβο και κατά τη διάρκεια ελέγχου των εγγράφων του στον Διεθνή Αερολιμένο Αθηνών, δέχτηκε βιαιοπραγία από αστυνομικό. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. πάντως, αναφέρουν πως ο αλλοδαπός έσπρωξε, αρχικά, τον αστυνομικό πριν ο τελευταίος αντιδράσει.

    Δείτε το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter από τον arash hampay, που φέρεται να είναι ο αδελφός του αλλοδαπού που δέχθηκε την επίθεση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Πόναγε μάλλον για τον Ιταλό συνάδελφο του που έφαγαν.. Σιγά σιγά έρχεται και η σειρά των Ελλήνων.. Ελπίζω.

    2. Τα αεροπορικα εισιτήρια ποιος τα πληρώνει? Εχει εργασια ο λαθρο και βγάζει τοσα πολλα χρηματα για να πηγαιονοερχεται αεροπορικως οποτε γουσταρει Μυτιλήνη -Αθήνα? Θα πηγαινουν καλα φαίνεται οι μπιζνες με τις ΜΚΟ. και τη λαθροδιακινηση.

    3. ….ξυλο στα ανρωπομορφα ΟΡΚ !!…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ!!….

    4. Yes to faschism. No to illegal bastards.
      Συγχαρητήρια στον αστυνομικό.

    5. ΟΛΟΙ Η ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΒΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ & ΝΑ ΟΔΗΓΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΠ΄ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ , ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΡΕΣΗΣ.

    6. Εύγε στον αστυνομικό!!
      Κάποιος αναγνώστης παραπάνω αναφέρεται στο Μόναχο και στην αστυνομία εκει
      Πράγματι με το που τους κοιτάς στα μάτια κακακια ….
      μολις αφίχθη απο Μόναχο και τα πράγματα ειναι ακριβώς ετςι
      Για αυτο το Μόναχο ειναι δείγμα πολιτισμού κουλτούρας καλής ζωής ποιότητας ζωής

    7. Εχει κατι γομαρια της Polizei στο αεροδρομιο του Mοναχου, που χεζεσαι πανω σου μονο που τους βλεπεις απο 50 μετρα μακρια…Δεν χρειαζεται να τους κοιταξεις στα ματια , σου κοβονται τα γονατα…Αν τολμας κουνησου αριστερουλη-φιλανθρωπε μονο για τους λαθρο…Ο πολυς ψευτοανθρωπισμος της ψευτοκουλτουροαριστερας μας κατεστρεψε… Στα συλλαλητηρια που εγιναν εδω, και τσακισαν στο ξυλο και ελουσαν με χημικα τους Ελληνες, τσιμουδια εεεε ??? Μονο το λαθρο μην παθει τιποτα!!! Ανθρωπιστες αλα καρτ !!! Αν σκεφτομασταν ετσι και για τους Ελληνες, θα ημασταν αλλιως…Στην Αμερικη που το καθαρισαν το καθαρμα οι αστυνομικοι χτες, δε λετε τιποτα ????

    8. ΨΟΦΟΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

    9. https://twitter.com/AHampay/status/1155248222711029760
      …….
      Ghost of Huaqero‏@GHuaqero
      21 ώρ.πριν από 21 ώρες Περισσότερα Απάντηση στο χρήστη @AHampay:
      “And I wamt to know what you mean ‘your brother wants to come back to Lesvos’.
      Is he from Lesvos?”
      Απάντηση arash hampay @AHampay 13 ώρ. πριν από 13 ώρες:
      “No he’s refugee, after 4 years he gets asylum and he travel to Athens for few days and when he wants to come back to island for he’s I’d card police do that!”
      Βόλτα λέγει ότι πήγε από την Λέσβο στην Αθήνα!!!! πιθανόν όμως για να φύγει στο εξωτερικό με πλαστά χαρτιά, κατάλαβε ότι δεν μπορεί και έκανε την μανούρα με τον αδελφό αntifa

    10. Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΘΡΑΣΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΑΛΓΕΡΊΑ, ΣΥΡΊΑ, ΜΑΡΌΚΟ ΚΛΠ ΞΕΠΕΡΝΆ ΚΆΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ (ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΆΝ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥΣ) ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΥΛ Ό,ΤΙ ΑΝ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΘΑ ΤΑ ΓΑΜ@ΥΝ ΌΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΈΝΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΊΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΈΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΡΟΚΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΘΑ ΠΊΣΤΕΥΑ. ΓΙΑ ΌΛΑ ΒΈΒΑΙΑ ΦΤΑΊΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ο ΣΙΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΊΝΕΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΈΝΑ ΠΊΘΗΚΟ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜ@ ΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ.

    11. Μεγαλος βλακας ο μπατσος,οταν αντιληφθηκε πως εχει να κανει με εριστικο βλημα επρεπε να τον οδηγησει στο “ιδιαιτερο”δωματιο.

    12. Μεταλλιο στον αστυνομικο, επανασυσταση για ΧΙΤΕΣ.

    13. στημένο είναι από τους δήθεν προοδευτικούς για να μπλέξουν τον αστυμομικό. Αν γινόταν αυτό σε άλλο αεροδρόμιο θα του είχαν σαπίσει στο ξύλο άμεσα. Γαμήστε τον αλήτη τον βρωμιάρη αλλοδαπό που κάνει και τον τσαμπουκά το μουνόπανο.Ξύλο γαμησι πίσσα και πούπουλο.

    14. Φτιαχτο καθαρα, κοιταει το πιθηκι αν τραβαει βιντεο ο αδερφος του και αμεσως κοντραρει τον αστυνομικο για να τον αναγκασει να τον μπαγλαρωσει και να το βγαλουν στα μιντια. Και γραφει στο βιντεο not fasism. Που εισαι Παπαδοπουλε να δεις πως καταντησαν την Ελλαδα οι ραγιαδες νεοελληνες ψηφοφοροι με τις ψηφους τους… Ρε καλα να παθουμε…

    15. Οποιανου δεν αρέσει να φύγει να ξαναπάει στον τόπο του

    16. Να αθωωθει ο μπατσος και να ερθει να πλακωσει στα κλωτσιδια ολους εσας που τον υπερασπιζεστε φασισταρια

      1. Πρώτα να πλακώσει εσένα στα τσιμπούκια και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε εμείς παλιοκοπρε.

      2. ΦΑΣΙΣΤΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΟΡΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΥΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΑ.ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΒΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ .Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΦΩΣ?

      3. Ο αλλοδαπός ειναι ………προσωπικός………σου φιλος;;; Οπως λέμε κολλητός;;;;;; Πολυ κολλητισ;;;;; Χαχαχαχα, γι αυτο τους στηρίζετε τοοοσο πολυ;;;; Εεεε, εντάξει, δεν μπορω να πω, εχετε κι εσεις ενα δικιο.

      4. Σε ολες τις χωρες της Ευρωπης αν καποιος σπρωξει αστυνομικο,μπαγλαρωνεται με τις ευλογιες των πολιτων του τυπου και των κυβερνησεων. Στο Ελλαντα ομως, ο αστυνομικος πρεπει να φαει ξυλο πρωτα και αν αντιδρασει να φυλακιστει δις ισοβια.Οι δημοσιογραφοι θα οργιασουν με εκπομπες, για το βαναυσο μπατσο,και επαινωντας τα προτερηματα του κακομοιρου μεταναστη. Ισως θα επρεπε ο μεταναστης να σεβαστει τη χωρα που τον φιλοξενει απλοχερα, για να μην χρειαστει να ασκησει βια ο αστυνομικος.

    17. Το ισλαμοπιθηκι τον κλωτσησε πρωτος,ο αστυνομικος αντεδρασε παρα πολυ ηπια.Αν ηταν στις ΗΠΑ θα τον ειχανε κανει τοπι στο ξυλο δε θα τον κοιταγανε,αλλα εδω ειναι ελλαδισταν.

    18. ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ…..ΡΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΥΛΟ

      1. Ακριβώς, αυτό ήταν το κόλπο, δηλαδή να προχωρήσουν σε παράνομη πράξη για να στήσουν ολόκληρο show και να επιβάλουν την παρανομία.

    19. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η΄ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ.
      ΜΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

    20. Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Αν ήταν στις ΗΠΑ, στην καλύτερη θα είχα δεχθεί teaser. Επίθεση σε αστυνομικό; Τραβούσε βίντεο ο αδερφός του αλλά δεν τράβηξε την αρχή του καβγά. Στημένο στανταρακι.

    21. μεταναστες ειναι κλωτσιες και στα σκουπιδια καλα του εκανε
      τσαμπουκα στα πατρια εδαφη δεν γινετε

    Comments are closed.