ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ “ΘΑΝΑΤΟΥ” – ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ “FAKE NEWS” ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ; Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ;; ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ;

    Κοινοποίηση:
    1

    (ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Κύμα φημολογίας «έπληξε» το διαδίκτυο αναφορικά με αιφνίδιο του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν χθες Δευτέρα από καρδιακή προσβολή στο παλάτι του στην Άγκυρα.

     

    Την είδηση κυκλοφόρησαν οι αραβικές ιστοσελίδες alraeesnews, sinaa και  palsawa επικαλούμενες πληροφορίες από την Άγκυρα.

    Σύμφωνα με αυτές ο 65χρονος Τούρκος πρόεδρος πέθανε ύστερα από αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο, χωρίς οι γιατροί να μπορέσουν να τον σώσουν.

    Επίσημη ανακοίνωση διάψευσης δεν υπάρχει αλλά τουρκικά ΜΜΕ, που επικαλούνται κυβερνητικές πηγές, αναφέρουν ότι ο Ερντογάν χαίρει άκρας υγείας.

    Η ιστοσελίδα Arab Turk σε επικοινωνία που είχε με πηγές της τουρκικής προεδρίας αναφέρει ότι αυτές χαρακτήρισαν την είδηση ως αβάσιμη.Πάντως μέχρι στιγμής καμία τέτοια φημολογία δε δείχνει να επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη ή άλλη ανεξάρτητη πηγή.

     

    Η alqraralaraby.news έβγαλε την πρώτη διάψευση για τον θάνατο του Eρντογάν αναφέροντας ότι είναι καλά στην υγεία του και συμμετείχε σε συναντήσεις με ανώτερους Τούρκους αξιωματικούς.

    all

    ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     Η πρώτη… εμφάνιση του Ερντογάν μετά τον «θάνατό» του

    Συγχαρητήρια στον νέο Πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με ανάρτησή του στο Twitter.

    Ο Τούρκος πρόεδρος συγχαίρει τον Μπόρις Τζόνσον και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ εκφράζει την πίστη του για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων Τουρκίας-Ηνωμένου Βασιλείου.

    “Συγχαίρω τον Μπόρις Τζόνσον που αναδείχθηκε 77ος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και του εύχομαι επιτυχία στη νέα θέση του”, έγραψε. “Πιστεύω ότι οι σχέσεις της Τουρκίας με το Ηνωμένο Βασίλειο θα αναπτυχθούν περαιτέρω σε αυτήν τη νέα εποχή”, πρόσθεσε.

    Είναι περίεργο για το πως κυκλοφόρησαν λεπτομέρειες για τους γιατρούς που πάλευαν να τον επαναφέρουν στη ζωή για πολλή ώρα
    Μήπως το στησε ο ίδιος για να γίνει συμπαθής;

    Το στησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
    Είναι άρρωστος τελικά;

    Ερωτήματα σοβαρά που σύντομα θα απαντηθούν………

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Αν απαντηθούν, γιατί μπορεί και να αιωρούνται έτσι. Εδώ είπαν για τον Πούτιν, δήθεν η πρώην γυναίκα του ότι τον σκότωσαν και ότι κυβερνάει ο σωσίας του. Πράγματι ο Πούτιν, όπως και όλοι οι ηγέτες έχει πολλούς σωσίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον σκότωσαν και άλλα παρόμοια. Μάλιστα λένε ότι εδώ στο Άγιο Όρος είχαν έλθει κάποιοι σωσίες του. Επομένως όλα αυτά είναι μία στημένη ιστορία από τον ίδιο. Μπορεί να κάνει κάποια κίνηση στο άμεσο μέλλον. Να αποχωρήσει πχ από το ΝΑΤΟ ή να επιτεθεί κάπου στη Συρία ή σε εμάς. Πολλά μπορεί και τίποτε δεν αποκλείεται. Το μόνο που αποκλείεται είναι να είναι νεκρός

    2. Δεν νομιζω να το εστεισε ο ιδιος,αφου ξερει ότι εκατομμύρια κοσμος θα χαρει με την …αντε και στα τσακιδια..του

    Comments are closed.