“ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Γ@@@Ω ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

    Κοινοποίηση:
    filakes

    Συνέχιζαν να οργανώνουν εγκληματικές ενέργειες ακόμα και μετά τις συλλήψεις των συνεργατών τους.

    Ο λόγος για την αποκαλούμενη πλέον ως «μαφία του Κορυδαλλού» στα μέλη της οποίας προστέθηκαν ακόμα έξι νέοι κατηγορούμενοι.

    Και νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι καταγράφηκαν την περασμένη μόλις εβδομάδα και εκείνο που απέτρεψε την δολοφονία ενός Πακιστανού, ήταν η άμεση παρέμβαση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

    Από τα στοιχεία της νέας δικογραφίας που έχει σχηματιστεί προκύπτει πως ηθικός αυτουργός της εκτέλεσης που ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, ήταν ο κρατούμενος Κ.Λ. καθώς και ότι η αμοιβή ήταν 30.000 ευρώ.

    Οι 20.000 θα πήγαιναν στον δράστη της δολοφονίας και τα υπόλοιπα θα μοιράζονταν στον εγκέφαλο και σε ακόμα έναν κρατούμενο, καθώς ήταν αυτός που είχε κλείσει τη…δουλειά με τον εκτελεστή.

    Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε ανενόχλητη μέσα από τις φυλακές, είναι σύμφωνα με τις αρχές ο Κ. Λ., που είναι αυτός ο οποίος κρυβόταν και πίσω από τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

    Οι συνομιλίες
    Στις 10/2/2019, οι δύο έγκλειστοι στις φυλακές Κ. Λ. και Μ. Β. συνομιλούν με τον δεύτερο να αναφέρει ότι έχει ανθρώπους έξω για ότι χρειαστεί ώστε να γίνουν σωστά τα πράγματα.

    Κ. Λ.: «Εγώ, εγώ, περιμένω άνθρωπος που κάνει σε τέτοια, για «δάχτυλα» έχουμε; Γιατί ο δικός μου είναι μέσα ο «τέτοιος». «Το μεροκάμα…είναι τριάντα χιλιάρικα» «Και είναι ράτσα Πακιστανού».

    Στις 13/2/2019, σύμφωνα με το διαβιβαστικό ο Β.Μ. αναφέρει στον Κ.Λ.: «Σου έχω έτοιμο το κοτόπουλο, που θέλουμε να βάλουμε στη σχάρα για ψήσιμο». «Σου έχω έτοιμο…του ψήστη, για το κοτοπουλάκι που θέλουμε», «…το πακιστανικό το κοτοπουλάκι που μας είπε» αναφερόμενος σε πρόσωπο που φέρεται ότι θα αναλάμβανε να εκτελέσει τη σχεδιαζόμενη ενέργεια.

    Δύο ημέρες αργότερα, στις 15/2/2019, καταγράφεται συνομιλία του Β.Β. με τον Α.Τ., ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται να προχωρήσει τη δουλειά. Ο Β.Β. του λέει ότι το αφεντικό που τους δίνει τη δουλειά είναι ο «Λ», αυτός που έφαγε το δικηγόρο…που έδωσε την εντολή».

    Β.Β. : «Θα σου δώσουμε ένα φάκελο ρε φίλε, θα τον βρεις. Εκεί έχει τα πάντα. Απλά πρέπει να ανέβεις, να πάρεις το σίδερο στην Άμφισσα…ολοκαίνουργιο είναι…μετά πας…πας τον τρως και μετά παίρνεις τα λεφτά. Θα πάρεις τα μισά μπροστά. Κοίτα άμα πάρεις τα λεφτά και δεν τον φας, εγώ θα έχω πεθάνει, θα με έχουν σκοτώσει».

    Α.Τ.: «Εγώ για σένα γ@μ…ω» όλη την Ελλάδα, όχι το Πακιστάν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ολη αυτή η κοπρια που εχει συσσορευτει τα χρονια της μεταπολίτευσης στην χωρα μας ντοπια και εισαγωμενη θα πρεπει να μαζευτεί και να εκτοπιστεί στα γνωστα νησια ,να μεινουν εκει να μαζευουν νερο απ της βροχες να ψαρευουν και να τρωνε σαλιγκάρια μεχρι να αλληλοεξωντωθει η πλεμπα μεταξυ τους….και μην ακουσω καμια κουφαλα να λεει ανθρωπινα δικαιώματα και περι φασιστικης νοοτροπίας αυτά μας εφαγαν

    2. Re τον πουστη τον αλβανο !!!!!!! Σιγουρα καταγωγη απο κεντρικη ασια η”’ απο σουρασαν η” μπουχαρα ο πουσταρας ”’Ακινακης” της ανατολης η” οπως λεμε χρυση ανατολη , ρε τους πουστηδες.

    3. σταμάτησε την δολοφονία πακιστανού !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! την ώρα που οι Έλληνες δολοφνούνται κατά δεκάδες από πακιστανούς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτές είναι οι προτεραιότητες της κομμουνιστικής αστυνομίας.

    Comments are closed.