ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΣΤΡΙΓΓΛΙΕΣ Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    notopoulou_gia_gallop

    Δείτε τα ποσοστά.

    Την πρωτιά στον Νίκο Ταχιάο και την δεύτερη θέση στον Γιώργο Ορφανό δίνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

    Στο ερώτημα «τι έχετε να επιλέξει να ψηφίσετε για τον Δήμο Θεσσαλονίκης στις 26 Μαΐου», η Κατερίνα Νοτοπούλου κατατάσσεται μόλις τέταρτη.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ταχιάος λαμβάνει ποσοστό 18% έναντι του 16,8% του Γιώργου Ορφανού. Ακολουθούν ο Σπύρος Βούγιας με 12,6% και η Κατερίνα Νοτοπούλου με 12,4%. Με αναγωγή, τα ποσοστά αυτά διαμορφώνονται ως εξής: Νίκος Ταχιάος: 19,1% Γιώργος Ορφανός: 17,7%, Κώστας Ζέρβας: 13,4% και Κατερίνα Νοτοπούλου: 13,1%.

    Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες προβολής της εκλεκτής του Μαξίμου, φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στην κυρία Νοτοπούλου, τουλάχιστον όπως αυτό αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Opinion Poll.

    noto

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. α!!! για σας παρακαλω… κοτζαμ καθαριστρια το κοριτσι… δεν θελω αχαριστιες, τι θελετε δηλαδη?? οσο για το 12,4 τιποτα απλυτοι θα ειναι που θελουν για ρουσφετι να τους πλυνει.

    2. Είμαστε τόσο ζώα που μας επιβάλλουν τον κάθε τυχάρπαστο ποια ειναι ρε η νοτοπούλου τι έχει κάνει στη ζωή της και την έκανε υπουργό και υποψήφια για μία θέση τόσο πολύ σοβαρή ο άνθρωπος που θα πρέπει να επιλεχθεί θα πρέπει να έχει δείξει στη ζωή του ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης η νοτοπούλου υπέγραψε μία σύμβαση καθαριότητας στην οποία αν δεν παρουσιάστηκε ποτέ μετά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε διορίστηκε φυτεύτηκε και δεν αντέδρασε κανείς και υπάρχουν έστω 12 στους 100 που θα ψηφίσουν αυτό το τίποτα…;
      Καλα μας κανουν..

    3. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι 12,4 % θελουν να την ψηφισουν….!!! Αν ειναι ποτε δυνατον…!!

      1. Καντο δια 2 γιατι το 50+% δεν θα παει να ψηφισει και μετα θα βελαζει ξανα οτι το πηδανε οθωμανικα,αν βαλειςς και το 1.000.000 κοντα και γυφτους,δημοσιους, τραβελοπουστες κλαρες κτλπ το 6% που παιρνει ειναι πολυ λιγο.

    4. Η εκλεκτη του ΚΙΣ και του εβραϊκου εξ Ισπανιας μετενεχθέντος κατεστημενου της Θεσσαλονικης…εξ αλλου ο Μπουταρης δηλωνε τις προαλλες εκ Tel Aviv-Jaffo “Τελ Αβιβ-Θεσσαλονικη:δυο πολεις-μια ιστορια!!!”…ο στρατηγος Μακρυγιαννης εγραφε:”μας κυβερναει η σπορα της εβραιουργιάς…”απο τοτε…περαστικα σας,πολιτες του νεοελληνικου(;) κρατους!!!”ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ”ΙΣ ΧΡ

    5. Μάλλον πρέπει να είναι :
      βολεμπεεεεεεεεεεεε
      Βολεμπεεεεεεεεεεεε
      Γιατί θα είναι τίποτα βολεμένοι…

    6. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧEI ENA 12,4% ΠΟΥ ΘΕΛEI ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣEI…………………
      ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;
      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Comments are closed.