ΕΒΑΛΕ ΤΑ F-35 ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝ@ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ – ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ – ΤΑ ΚΑΟΥΜΠΟΫΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    ektakti-eidisi

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα είναι σε θέση να αγοράσει τα μαχητικά F-35 έπειτα από την απόκτηση του ρωσικού αμυντικού συστήματος.

    Μάλιστα, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε για ακόμα μια φορά τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα για την αγορά στην οποία προέβη η Αγκυρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρώην πρόεδρος δεν θα επέτρεπε στην Τουρκία να αγοράσει τα αμερικανικά πυραυλικά συστήματα Patriot.

    «Λέμε τώρα στην Τουρκία “επειδή αναγκαστήκατε να αγοράσετε ένα άλλο πυραυλικό σύστημα”, οι ΗΠΑ δεν θα σας παραδώσουν την παραγγελία των περίπου 100 αεροσκάφων F-35. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, θα δούμε τι θα γίνει αλλά δεν είναι απόλυτα δίκαιο» είπε ο Τραμπ.

    Επίσης δηλώσεις έκανε και για την Κύπρο, καθώς είπε πως η στάση της Άγκυρας είναι προβληματική στην περιοχή!.

    Οι ΗΠΑ έχουν ετοιμάσει επίσης κυρώσεις κατά της Τουρκίας, στο πλαίσιο τιμωρίας για την αγορά των S-400, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ο σαλαταρισμενος μεμετης και τους s 400 .,.,.πηρε και τα F 35 θα παρει .,.,.

      Μια νεα υπερδυναμη γεννιεται στην ακρη της Ευρωπης με την σιωπηλη ευλογια καποιων , την ωρα που εμεις απανταμε με πληρωμη τοκων και πανοτοκιων στους ευρωμπασταρδους

    2. 100 f-35? Πλακα ρε μας κανετε εκει στο Μακελειο? Που τα βρηκε η Τουρκια τοσα λεφτα αφοσον η οικονομια της παει κατα διαολου οπως γραφετε?

    3. Και να ξέρετε και να θέλει να κάνει πίσω ο Τράμπ δεν τον αφήνει το βαθύ Αμερικανικό κράτος.Δηλαδή τα γεράκια του Αμερικανικού πενταγώνου κτλ.Με τις ΗΠΑ δεν παίζεις θα τον ξεσκίσουν τον Σουλτάνο έχουμε πολλά να δούμε στην συνέχεια!!!

    4. F-35 πουτ..α ελα να δω. Την οικονομία να πέφτει από αύριο …

    Comments are closed.