ΕΑΛΩ Η ΣΑΜΟΣ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ Ε.Δ ΕΧΟΥΝ “ΠΑΡΚΑΡΕΙ” ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! 30.000 Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΦΟΔΟ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    allodapoi100

    Περισσότεροι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες βρίσκονται αυτή την στιγμή στα περίφημα hot-spot ή και κυκλοφορούν αδέσποτοι μέσα και γύρω από το Βαθύ της Σάμου, παρά οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του νησιού!

    Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε δυνατότητα ελέγχου και πλέον χαρακτηρίζεται ως «δραματική».

    Στο Βαθύ των 6.000 κατοίκων περισσότεροι από 7.000 αλλοδαποί βρίσκονται μέσα και γύρω από την πόλη, ενώ ο καταυλισμός τους που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την πόλη, είχε σχεδιαστεί για 800 ανθρώπους.

    Ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει μεταξύ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο νησί: Ανώτερος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού που υπηρετεί στην 79 ΑΔΤΕ, ανέφερε στο pronews: «Είναι παντελώς εκτός ελέγχου η κατάσταση. Η πόλη ελέγχεται από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Μπροστά στο διοικητήριο έχουν “παρκάρει” δεκάδες άτομα. Αν γίνει κάτι δεν θα μπορέσουμε καν να αναπτυχθούμε. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει κυριολεκτικά να… “πατήσουμε” γυναίκες και παιδιά για να αναπτυχθούν άρματα και οχήματα».

    Μόλις χθες μπήκαν στο νησί ακόμα 500 άτομα με το Λιμενικό να είναι παντελώς αδύνατο να επιτηρήσει και να φυλάξει την στενή θαλάσσια δίοδο μεταξύ του νησιού και της μικρασιατικής ακτής.

    Στην μικρασιατική ακτή αναμένουν περίπου 30.000 επιπλέον αλλοδαποί έτοιμοι για την τελική «έφοδο»…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. η κυρα τασια ο μουζαλας ο κυριτσης και η υπολοιπη τρελλοπαρεα να τους φρεναρουν με το κορμι τους .,..,

      Οχι οτι οι σημερινοι κανουν κατι καλυτερο .,.,.ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν ειναι ο σκουπιδοτοπος της ευρωπης

    2. Η Ελλάδα για το 4ο Ράιχ της Ευρώπης δεν θεωρείται χώρα, είναι μια μαύρη τρύπα που ρουφάει τα πάντα. Έχουν και απαιτήσεις οι με το ζόρι φιλοξενούμενοι και εμείς σαν καλοί δούλοι της Γερμανίας δεν αφήνουμε ούτε έναν να μας φύγει. Επειδή δεν θα χωράνε σε λίγο όλοι οι ασιάτες και όλοι οι αφρικανοί, να μας κάνουν υποθαλάσσιες πόλεις τα αφεντικά μας για να μην πιάσουμε κοριούς με τόσο πάστωμα. Σκατά στα μούτρα τους και στην δημοκρατία του κώλου. Καλός πεοθηλαστής και ο Κούλης, δεν έχει κανένας τα αρχίδια να εκβιάσει την Τουρκία με εμπάργκο, για αυτό κάνουν ό,τι γουστάρουν πάντα.

    3. ΔΕΝ ΘΈΛΑΤΕ ΒΛΑΝΤ ΤΟ ΒΑΜΠΊΡ ΕΕΕ.!!!…ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ..ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΠΙΚΆΠ.. ΝΑ ΠΙΕΊΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΣΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΑΤΩ. NO LIBERTATEA ON GRECIA.

    4. και πιστεύω ότι πρέπει οι μετανάστες να εγκατασταθούν μόνιμα στην Σάμο και να ανοίξουν οι Σαμιώτες τα σπίτια τους να τους υποδεχθούν, να αναμειχθούν και να δώσουν κόρες, μάνες και αδελφές.

      1. Να δώσεις την γυναίκα σου να ζευγαρώσει. Την δίνεις.!!!!!..η την κόρη σού…δωστην ρε….άντε δωστην….

    5. Συμφωνω απολυτα και ντρεπομαι…. Βλεπαμε την καταστροφη να ερχεται εδω και καιρο και εμεις παλι τα ιδια και τα ιδια…. Στην καλπη δωσαμε πανω απο 60% σε αυτους που μας κατεστρεψαν…Οποιος τολμησει και μιλησει τα γνωστα, φασιστες, ακροδεξιοι, ναζι, κλπ….Υπαρχουν πολλοι εδω στο νησι, οπως και στα αλλα νησια του ΒΑ Αιγαιου, που τρωνε απο δαυτους με δεκα μασελες..Μιλαμε για χοντρες κονομες….

    6. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
      ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ

    7. ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΛΑΘΡΩ

    Comments are closed.