ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ: TΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ- ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 20ΧΡΟΝΗ – ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΔΥΣΕΙ!

    Κοινοποίηση:
    1-86

    Η κατάσταση στα νησιά με τους χιλιάδες αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες, οι οποίοι ληστεύουν, ασελγούν και παρανομούν εις βάρος των Ελλήνων, έχει ξεφύγει εντελώς. Δυστυχώς αυτούς τους ανθρώπους πλέον τους μεταφέρουμε για μόνιμη εγκατάσταση στην ενδοχώρα.

    Σοκ έχει προκαλέσει στη Μυτιλήνη η καταγγελία μιας 20χρονης κοπέλας για απόπειρα βιασμού από νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία, μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιό της και της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα και να τη βιάσει.

    Σύμφωνα με την καταγγελία η 20χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο επίδοξος βιαστής επέμενε.

    Από τις φωνές ξύπνησε ο αδερφός της ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο με τον νεαρό αλλοδαπό να προσπαθεί να διαφύγει.

    Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο σπίτι με τον αδελφό της 20χρονης να καταφέρει και κάποια χτυπήματα στον επίδοξο βιαστή της.

    Τελικά ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων.

    Εν τω μεταξύ στο σπίτι της άτυχης κοπέλας επέστρεψε και η μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

     

    Η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή ενώ έχει στα χέρια της και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανό σπίτι το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις του αλλοδαπού έξω από το σπίτι της 20χρονης κοπέλας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ΜΠΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    2. Χαλαρώστε λίγο εκεί στην Λεσβο , μην φέρεστε σαν φασιστες , αφήστε τους κακόμοιρους και ταλαιπωρημένους μωαμεθανους προσφυγες να ξαλαφρωσουν λίγο με τις αδελφές σας τις μάνες σας τις κόρες σας και τις γυναίκες σας , κάντε και λίγο πως κοιμάστε , Στο κάτω κάτω στα μαγαζιά σας θα ξοδεύουν το επίδομα ,Αυτοί θα σώσουν την οικονομία στο νησί σας ..αμ πως ..
      θα σας δώσουν οι Έβρο-πεη και το Νόμπελ .
      Ζήτω η Δημοκρατία η Ελευθερία και η ισότητα που νίκησε τον φασισμό στο νησί κατά τις τελευταίες εκλογές!!

    3. 3 φορές την εβδομάδα κρέας (μοσχάρι ή κοτόπουλο ή μοσχαρισιος κιμάς).2 φορές την εβδομάδα ψάρι,και από 1 λαδερά και όσπρια.Πώς να μην του σηκωθεί του “πρόσφυγα”;

    4. Ντροπη στον φασιστα αδελφο και την νεοναζι 20χρονη που δεν αφησαν τον ταλαιπωρημένο αυτο “ανθρωπο” να…ξαλαφρωσει και δεν εδειξαν ιχνος αλληλεγγυης στον κακομοιρο…”προσφυγα”, δηλαδη τι ηθελε ο ανθρωπος ρε παιδια και τον πειρατε στο κυνήγι, τι ρατσισμος ειναι αυτος, αισχος!

    5. https://youtu.be/NiIpdimVOy8
      ΕΙΣΒΟΛΗ ΒΙΑΣΤΩΝ, ΨΥΧΑΚΗΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.

      Οι αλλοιώσεις και προσκυνήσεις της όρθιας στάσεως είναι κοινό γνώρισμα των ΒΑΡΒΑΡΩΝ…..Αριστοτέλης.

      1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

    6. Ο/Η ΑΝΤΙΦΑ-ΙΣΛΑΜ-ΛΟΑΤΚΙ-ΚΚΕ=ΚΚΚ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ λέει:

      ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΤΕ+ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ ΓΤ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

    7. Η Δημοκρατικη Οργανωση και κοινοβουλετικο τοξο, σας συμβουλευει πως σε περιπτωση που αντιληφθήτε
      κάποιο κακοποιό στοιχείο μεσα στο σπιτι σας, το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να προσποιείστε πως κοιμαστε με το κωλο προς τα εξω. Ετσι και σεις ευχαρηστημένοι θα βγειτε αλλα και ολοζώντανοι διχως γρατζουνια.
      Με εκτιμηση Δημοκρατικο Τοξο της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιας.

    8. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ….
      οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ στην ιστορία τής ελλάδας μας ,
      οπου τούς βρείτε βρισιές κ ροχάλες ΞΕΦΤΥΛΕΣ ,
      καί ΟΛΟΙ μηνύσεις και ΑΓΩΓΕΣ σε αυτούς αλλά και στον πασοκτζή χρυσοχοίδη και στον αρχηγό της αστυνομίας …αντί να μάς @@ΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ να τούς @@ΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ – ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

    9. ΝΔ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    10. ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣΣΣΣΣΣ….ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕΒΕΣΤΕ……
      Κ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
      ΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑ
      ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…..ΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

    11. Και που φώμαξαν την αστυνομία εε καίιι? Δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα,όσο έκαναν στον βιαστή της Μυρτώς…. Αλλά καλά να πάθουν που προστάτευαν τα μωρουδέλια οι κ@@@γριες αριστερές μούμιες θέλανε και βραβείο νόμπελ το βραβείο της μαλακίας τους χρειάζεται..Θα δούμε και χειρότερα ακόμα,αλλά μυαλό ακόμα δεν βάλαμε..Νόμος δεν υπάρχει,πρέπει να πάρουμε εμείς τον νόμο στα χέρια μας να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και το σπίτι μας….Θα μας βουτάνε μέσα στο δρόμο είτε να μας ληστέψουνε ,είτε να μας βιάσουνε εμάς και τα παιδιά μας….Ολοι εμείς που φωνάζαμε μας κόλλησαν την ταμπέλα των Ναζί-ρατσιστές-χουντικοί κλπ. Για να κάνουν καλά την δουλειά τους ,και τα κατάφεραν.ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ….

    12. Σε λιγο που δεν θα μπουκαρει μόνο ένας για να βιασει,να κλέψει,να σκοτώσει,αλλά θα μπαίνουν απο τις πόρτες πέντε και δέκα καψωμενοι “ανηλικοι”,να δουμε αν θα μπορει ενας αδελφός η ένας πατέρας να σώσει το σπίτι του,

    13. Καλα σας κανουν γιδια, αφου δε παιρνετε τον νομο στα χερια σας ετσι καλα να παθετε. Και που ειστε ακομα ζωαδια μουροχαβλα σπαρτιατες του κωλου. Φιλιστε καμια κατουρημενη ποδια των πολιτικων που χεζεστε πανω σας οταν τους αντικριζετε παλιο ποντικια.

      1. Ο Χρυσοχοΐδης θα βάλει σε τάξη τα πράγματα. Σε 6 μήνες θα δεις μεγάλη μείωση της εγκληματικότητας.

    14. Τι λενε οι ΜΚΟ που κοπτοντε για τα ανθρωπινα δικαιωματα.
      Η ειναι ωραιο πραγμα να βιαζουν και τις δικες τους θαγατερες ,γυναικες και μανες,
      ας αρχισουνε οι λαθρο απο τις αγαπουληδες ΜΚΟ για να τις διασκεδασουνε λιγο και να μην ριχνουν κροκοσειλισια δακρυα για τους καιμενους λαθρο.

    15. ΄ντάααξει μωρέ, τι έγινε?? ένα στα γρήγορα, όλο φωνές είστε, χαχαχαχα!! για τον πούτσον!!

    16. Τι λετε , να τους αφησουμε να βιασουν γυναικες και παιδια
      η να ξεσηκωθουμε και να τους μεταφερουμε διπλα στα σπιτια των πολιτικων για να απολαμβανουν τη βρωμα και την δυσοδια τους και να βιαζουν τις δικες τους γυναικες και τα δικα τους παιδια.
      Ολοι να ξεσηκωθουμε και να μην τους αφησουμε να τους μεταφερουν και τους εγκαταστησουν διπλα μας .
      Αλλιως μαυρη θα ναι η ζωη μας
      Ας πανε απο κει που ηρθανε και ακομη ποιο περα

    17. …..ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!…ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ…..ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!…ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ…..ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!
      …….ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ!!

    18. Που είναι εκείνες οι γριές να βυζάξουν (και) αυτόν τον Ισλαμοχιμπαντζή!!!Εμ βέβαια αφού το “κακόμοιρο προσφυγόπουλο” είναι ΞΑΠΛΑ όλη μέρα και τρώει και πίνει ΔΩΡΕΑΝ θέλει κάποια στιγμή να Γ@μήσει κιόλας.Ας τους λούστουν όλους αυτούς τους ψευτο-πρόσφυγες Ισλαμοπίθηκες εκεί στην Λέσβο αφού είναι φιλάνθρωποι αριστεροί αντίφα κτλ.Να μην ξεχάσουν να ζητήσουν και το Νόμπελ Ειρήνης και το Νόμπελ Μ@λ@κίας!!!Είπαμε όποιος δεν θέλει να τον σφάξει η να τον γ@μήσει κάποιος απο τους ψευτο-πρόσφυγες είναι ρατσιστής Νεοναζί και Φασίστας.Εγώ πάντως απο το να με σφάξει η να με γ@μήσει κανένας Αχμέτ προτιμώ να είμαι Ρατσιστής και Φασίστας!!!

    19. Ηρθανε ως επι το πλειστον ανδρες,λυσαξαν διχως τις γυναικες τους,αναμενομενο ηταν.
      Και στο κεφαλακη των πολιτικων πουεξακολουθον να τους στηριζουν,
      γιατι να πληρωνει μονον ο λαος.

    20. Να τους μεταφερει ο Μιτσοτακης διπλα στο σπιτι του , και οσοι τους εφεραν για να βιασουν πρωτα την γυναικες τους και τις κορες τους ,να δουν αν ειναι καλα ,
      αφου επιμενει να τους κρατησει ακομη στην Ελλαδα και μετα να τους μεταφερει στην ενδοχωρα για να βιασουν γυναικες και ανδρες .
      Ηρθανε ως επι το πλειστον ανδρες ,θα λυσαξουν χωρις τις γυναικες τους και θα προβουν σε βιεοπραγιες,

    21. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ΄΄, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΤΑΝΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΙΝΕΤΕ (ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ), ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΄ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄………..

    22. Τι περιμένετε πάρτε τα όπλα και αρχίστε από μόνοι σας.Αν το κάνει ένας θ θα ακολουθήσουν και άλλοι μετά.

    23. Γκασμαδες στις επομενες εκλογες ξαναφερτε το τσουπρα για πιο πολλα νομπελ…

    24. τι αστυνομια και τριχες με καραμπινα στο κεφαλι θελει ο βρωμυλος

    25. Ν.Δ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ…ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ

    26. Τί Είπαμε ότι ψήφιζαν οι δικοί της τόσα χρόνια;
      Χώστο στον πατέρα της ρεεεε

    27. καταφεραν ολα αυτα τα ανικανα κορμια που μας διοικουν να μετατρεψουν τη Λεσβο σε ευρωπαικη καμπουλ και δεν ματωνει ρουθουνι .,.,
      Οι μαγκες που τα οικονομανε εξακολουθουν στο ιδιο μοτιβο ,και ας βρισκονται στο νησι πανω απο 20000 λαθρομεταναστες .,.,.
      Φαινεται η τσεπη εχει μεγαλυτερη αξια απο την ανθρωπινη υποσταση .,.,.
      ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

    Comments are closed.