ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ Ι.Χ ΦΕΡΕΤΡΑ. ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΑ 11 ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ EINAI ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ. ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    IXLATHRAIOI

    Εντύπωση τουλάχιστον, προκαλούν οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν τον τρόπο με τον οποίο δρουν οι διακινητές παράνομων μεταναστών στον Έβρο.

    evros2

    Το περιστατικό έλαβε χώρα στις (13/10) περί τις 6 τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στο ύψος των διοδίων της Μέστης.

    12 συνολικά παράτυποι μετανάστες αποβιβάζονται από αυτοκίνητο σε δρόμο με κίνηση από τον οποίο διέρχονται κανονικά οχήματα από το σταθμό διοδίων της Μέστης!

    IXLATHRAIOI

    Οι «στοιβαγμένοι» εντός του οχήματος μετανάστες έβγαιναν ο ένας μετά τον άλλο από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του είχε παρκάρει στην άκρη του δρόμου.

    Στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις, προχώρησαν και πήδηξαν το συρματόπλεγμα μετά το προστατευτικό κιγκλίδωμα της οδού, και χάθηκαν στα χωράφια, με άγνωστη κατεύθυνση.

    Ένα ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον Έβρο περιστατικό, που καταδεικνύει τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις του φαινόμενου της παράνομης μετανάστευσης στον Νομό, και της δράσης των αδίστακτων διακινητών.

    Με πληροφορίες από το e-evros.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ολοι αυτοι ειναι τζιχαντιστες , τους εφεραν εδω απλυτοι τυπου Κωνσταντινου του κεερφα που διαδηλωνε με την σημαια της “Συριακης αντιπολιτευσης” …. ετσι λενε τον isis οι αριστεροι αρουραιοι για να θολωνουν τα νερα….
      Ο πολεμος τους (ο αγωνας τους οπως λενε οι απλυτοι)..) θα συνεχιστει μεσα στην Ελλαδα με την προστασια της κυβερνησης.Εχει ηδη αρχισει .
      Αλλωστε το ειπαν οι αστυνομικοι , δεν τους πειραζουμε γιατι ειναι προστατευομενοι της Ελληνικης κυβερνησης.
      Αυριο , οταν τα πραγματα θα αγριεψουν , θα μας πουνε οι αριστεροι οτι δεν τους πειραζουν γιατι ο αγωνας τους ειναι ιερος. Τελος.

    2. Όταν η Μαρία η Μαγδαληνή έπλενε τα πόδια του Ιησού με κολώνιες μπήκε μέσα ο Ιούδας και της λέει “τα λεφτά που έδωσες για τις κολώνιες θα τα δίναμε στους φτωχούς” και του λέει ο Ιησούς “τους φτωχούς θα τους έχετε πάντα,εμένα όχι” δηλαδή αν περιμένεις από τον Χριστιανισμό να εξαλείψει την φτώχεια θα περιμένεις πολύ. Φτωχοί θα υπάρχουν πάντα. Σήμερα υπάρχουν στον πλανήτη 1 δις άνθρωποι που ζουν με 1 δολάριο την ημέρα. Φέρτε τους κι αυτούς στην Ελλάδα να γίνουμε σαν την Κίνα 1 δις 10 εκατομμύρια κόσμος. Η φιλανθρωπία έχει και ένα όριο. Αν σου χτυπήσει την πόρτα ένας πεινασμένος θα τους δώσεις να φάει, αν σου χτυπήσουν την πόρτα 100 πεινασμένοι θα κλείσεις την πόρτα και δεν θα δώσεις σε κανέναν. Είναι λογικό μια χώρα ρημαγμένη και χρεωκοπημένη να δέχεται αυτά τα λεφούσια μεταναστών? Να κλείσουνε τα σύνορα και να γίνεται αυστηρός έλεγχος για νόμιμα έγγραφα.

    3. O YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    4. Στο στρατό γιατί μας έμαθαν πως στο τρίτο Αλτ τις ει, ρίχνεις στο ψαχνό; Μαλακίες μας μάθαιναν; Γιατί ο στρατός δεν φυλάει τα σύνορα και δε ρίχνει στο ψαχνό όταν κάποιος μπουκάρει στη χώρα παράνομα; Γιατί πληρώνουμε ως φορολογούμενοι έναν ανύπαρκτο στρατό; Για ποιο λόγο έχουμε στρατό; Για να ταΐζει και να είναι η παραδουλεύτρα του κάθε επίδοξου εισβολέα; Ποιοι είναι πρόσφυγες; Πρόσφυγες ΄σύμφωνα με τον ΟΗΕ είναι όσοι προσφεύγουν στην πρώτη ασφαλή χώρα. Αυτή είναι η Τουρκία. Από εκεί και μετά εάν προσφύγουν σε άλλη χώρα χάνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και ονομάζονται λαθρομετανάστες. Ποιοι παράτυποι και παπαριές; Προσβάλλονται με το λάθρο; Μήπως προσβάλλονται και οι λαθροδιακινητές; Οι λαθρέμποροι; Οι λαθροκυνηγοί; Είμαι ακραίος; Και είναι κακό να είσαι κάτι το ακραίο; Χαίρω άκρας υγείας. Είναι κακό; Θα αλλάξουμε τη γλώσσα μας για ποιο λόγο; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με πιστευτό τρόπο;

    5. Να κάτσουν στις χώρες τους δεν έχουν καμία δουλειά να είναι στην Ελλάδα στο κάτω-κάτω ας πολεμήσουν για τον τόπο τους εμείς πολεμήσαμε το 1821 για τον τόπο μας και το 1940 μέχρι 1944 για τον τόπο μας μόνο οι δειλοί το βάζουν στα πόδια

    6. Τους φέρνουν με ολους τους τρόπους. Κι αυτοι ερχονται, ενω ξερουν πως θα εγκλωβιστούν εδω. Τι ελπίζουν;;; Πως καποια στιγμη θα ειναι τόσοι πολλοι, ωςτε οι Ευρωπαίοι θα λυπηθούν και αυτους και εμας και θα ανοιξουν τα σύνορα;;; Δεν υπάρχει τετοια περιπτωςη και νομιζω το ξερουν. Ελπίζουν ομως πως θα μεινουν στην Ελλαδα, και φυσικα αν συμβεί αυτο, εμεις θα εχουμε δυο επιλογές. Η να γίνουμε Μουςουλμανοι η να φύγουμε απο την Ελλαδα. Εκει θα μας φέρουν τα αριςτερα σκουπιδια που μας κυβερνανε, αλλα και τα δεξιά σκουπιδια δεν πανε πίσω.

    Comments are closed.