ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

    Κοινοποίηση:
    savidis_marinakis_0

    Με αφορμή τους ορισμούς της 17ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για στημένο πρωτάθλημα, εξαπολύει ευθεία επίθεση στην ΚΕΔ κιαι ζητά εξηγήσεις από τους Λάκοβιτς και Χούμπελ!

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχει ως εξής:

    «Με τους ορισμούς στα ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League, οι έμμισθοι υπάλληλοι της «εξυγίανσης» αποδεικνύουν πως εννοούν την επιστροφή στην “κανονικότητα” του δικού τους ποδοσφαίρου.

    Σε αντίθεση με τις 3 άλλες φορές που ο κ. Γκεστράνιους σφύριξε παιχνίδια της Super League, αυτή τη φορά ο παρατηρητής της διαιτησίας του θα είναι Έλληνας! Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας, ο γιος του οποίου, Στυλιανός Μπίκας, εργάζεται στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Άλλωστε για αυτόν ακριβώς το λόγο το 2017 η ΚΕΔ των Τριτσώνη- Κουκουλάκη, τον είχε αντικαταστήσει από παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα των πλέι-οφ, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, μετά από έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΚ. Η ΚΕΔ της FIFA/UEFA θα κρατήσει τον Μπίκα για να κατατοπίσει τον κ. Γκεστράνιους;

    Επίσης δεν είναι δυνατόν μόλις δυο μέρες μετά την εχθρική τοποθέτηση του κ. Σιδηρόπουλου για τον Ολυμπιακό και το σκάνδαλο αλλοίωσης αποτελέσματος στον Βόλο με το VAR και τον κ. Ευαγγέλου, αντί να ορίζετε ξένους διαιτητές στον αγώνα μας, να ορίζετε ως διαιτητές VAR/AVAR τον κ. Σιδηρόπουλο και την παρέα του.

    Ο ΠΑΟΚ, του δικού τους Ιβάν, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να διατηρήσει το «καθαρό» αήττητο και για αυτό ορίστηκε ο διεθνής διαιτητής κ. Παπαπέτρου. Έχει ενημερώσει ο κ. Παπαπέτρου την ορισμένη από τις FIFA/UEFA ΚΕΔ ότι η σύζυγός του εργάζεται στο open tv του Ιβάν Σαββίδη;

    Kύριε Λάκοβιτς και κ. Χούμπελ, όπως αναλυτικά σας έχουμε ενημερώσει με την πολυσέλιδη επιστολή μας, είναι σαφές ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο γιατί πουθενά στην Ευρώπη:

    Δεν μπορεί να ορίζεται ο κ. Παπαπέτρου ως διαιτητής στον αγώνα ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ και η σύζυγός του να εργάζεται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

    Δεν μπορεί να ορίζεται παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό, ο κ. Μπίκας πατέρας του υπαλλήλου των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

    Δεν μπορεί να ορίζεται διαιτητής VAR, ο κ. Σιδηρόπουλος που τοποθετήθηκε εχθρικά μέσω καμπάνιας κατά του Ολυμπιακού.

    Δεν μπορεί ο γιος του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που καλείται να δικάσει όλες τις ομάδες, να εργάζεται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

    Μόνο σε ένα απαξιωμένο και στημένο πρωτάθλημα μπορούν να συμβαίνουν αυτά καθώς και όλα όσα για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει εγγράφως και εγκαίρως και το πρόβλημα να είναι οι δηλώσεις και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ, το άλλο ανέκδοτο με τον τοτο το ξερουμε;
      Κ Α Θ Ρ Ε Υ Τ Η Σ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ σαπιας ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….
      … ΑΠΛΆ ως αγνοί φίλαθλοι, και όχι οπαδοί,…. ΑΠΕΧΟΥΜΕΕΕΕ.

    2. Εδω δεν εχουμε να φαμε…η Ελλαδα πεθαινει δημογραφικως και μ ολους τους τροπους…η ιστορικη εξαφανιση του ελληνισμου ειναι ante portas…στην Εγγυς Ανατολη και τη Μεσοποταμια ερχεται ο Αρμαγεδδων της Αποκαλυψεως και τα βόιδια τα ορθια οι λωβοτομημενοι νεοελληνες που υβριζουν κ βλασφημουν μερα νυχτα Χριστο κ Παναγια…οι σαπιοκοιλιες ων ο Θεος η κοιλία τα …υπογαστρια και τα γενετησια ενστικτα…ασχολουνται με τα ποδοσφαιραααα…..Αρτον δεν εχετε ρε καψαλιαρηδες…τα θεαματα σας μαρανανε.. ΤΕΛΟΣ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    3. Τον δικο σας τον μ@λακα ρε ρε χοντρε που θα πεθανεις απο χοληστερινη σε λιγο καιρο γιατι τον βολεψατε μεσα στην ουεφα;
      Αν δεν αντεχεις και αντι για μεταγραφες παιρνεις το μεγκα παρε την ομαδουλα σου και πανε να τη βαλεις να παιζει με τη ΝΟτιγχαμ φιλικα

    4. Φέρτε τα σύνορα στη Λάρισα….και αστούς κει πάνου να πάνε στα τσακιδια

    5. Ποια ομάδα μιλάει για στημένα !!!!!!
      Η Ομάδα που χρόνια κατάκλεβε πρωταθλήματα με τη βούλα της πολιτείας
      Η Ομάδα μπόχα

    6. Τοσα λεφτα ξοδεψε ο ολυμπιακος για να κανει την παραγκα ποιοι ειναι αυτοι τωρα που θελουν να παιζουν 50-50 ?
      Εικοσι παραγκισια πρωταθληματα πηρε με εκβιασμους,εκφοβισμους,απειλες,ξυλοδαρμους ,εξαγορες,παρασκηνια κλπ ….ΓΕΛΟΙΟΙ …σας κοροιδευει ολη η φιλαθλη Ελλαδα , δεν ειστε τυχαια η πιο μισητη ομαδα ..

      1. Άλλαξε Πλευρό Εσύ…

        Άσε Ποιός Κοροιδεύει τον Ολυμπιακό ( το 60% της Φίλαθλης Ελλάδος Είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ) και Κοίταξε Ποιός θα Κοροιδεύει τον ΠΑΟΚ ο Οποίος θα Πέσει στη Δ΄. Εθνική, είτε το Θέλετε, είτε ΔΕΝ το Θέλετε. Θα Μάθει ο Σαββίδης Ότι τα Λάθη Πληρώνονται.

        Ο Σαββίδης θα Καταλάβει Ότι Τώρα πια ΔΕΝ Υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, Όπως Λέει και ο Φατσέας, στη Φατσέικη Διάλεκτο, στο Καφέ της Χαράς: “Αλλάξανε τα Δεδουλευμένα”.

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Αντε φτυσε τα μούτρα σου που μιλάς ενώ έχεις το χειρότερο μαφιόζο πρόεδρο

    7. Κλείστε το το γ@μημ@νο το ποδόσφαιρο επιτέλους.

    8. Έχει σαλτάρει ο λουκουμοσκονάκης… Έτσι και χάσει το τίτλο και 3η χρονιά σερί ο κρόκους θα τον στείλει για μόνιμες διακοπές στο νότιγχαμ!!!!

    9. Καταγγελία του Μπεου ότι ο Βόλος είναι η μοναδική ομάδα στην οποία η Νόβα δεν έχει καταβάλει τηλεοπτικές δόσεις. Δηλαδή πως εμείς περιμένουμε ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ ο ΠΑΟ και ο Άρης να παίξουν τα παιχνίδια με τον ολυμπιακό στα ίσια, όταν περνιεται το μήνυμα ότι αν κόβεις βαθμούς από τον ολυμπιακό δε θα πληρώνεσαι;;;

    10. Ασχολειται κανεις ακομα με Ελληνικο ποδοσφαιρο?

    Comments are closed.