ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ – ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΡΟΔΙΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MAK PHOTO

    Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα οι δύο νεαροί, που κατηγορούνται για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

    Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, έφτασαν στις φυλακές με την ίδια κλούβα και τα μέτρα ασφαλείας από εκείνη τη στιγμή είναι δρακόντεια.

    Ο 19χρονος μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Ήταν λακωνικός και επέμεινε πως είναι αθώος. “Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω” ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία.

    O Aλβανός κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν χτύπησε εκείνος την άτυχη φοιτήτρια αλλά ο 21χρονος Ροδίτης. Όπως λέει μπλέχτηκε σε μια υπόθεση, επειδή φοβήθηκε να αντιδράσει. Τα ρίχνει όλα στον 21χρονο, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του, προσπαθεί να αποδείξει πως ένοχος είναι ο φίλος του.

    Ο 19χρονος κατηγορούμενος στην Τατιάνα Στεφανίδου

    Με μια επιστολή – Κόλαφο, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται στις προσπάθειες “κάποιων” να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ του Έλληνα κατηγορούμενου, για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

    Σε ανακοίνωσή του, λέει ότι η άτυχη κοπέλα βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους δύο κατηγορούμενους. Τονίζει δε, ότι οι γονείς του Έλληνα κατηγορούμενου είναι γνωστοί επιχειρηματίες στη Ρόδο και οι τέσσερις  ένορκοι που θα αποφασίσουν για την υπόθεση, είναι μέλη της κοινωνίας είτε της Ρόδου είτε της Κω…

    Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων
    Από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην βάση (σιδερώστρα) στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα το θύμα.

    Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σε έγγραφο που απέστειλε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου την 8η Δεκεμβρίου 2018 αναφέρει συγκεκριμένα ότι κατά την εξερεύνηση που έγινε στα πειστήρια, βρέθηκε ένα τμήμα παλαμικού αποτυπώματος στην επιφάνεια βάσης ηλεκτρικού σίδερου χρώματος λευκού-μωβ με την ένδειξη, μεταξύ άλλων «Silvercrest» στην οποία είναι επικολλημένη ετικέτα με την ένδειξη S/N «035084» το οποίο ταυτίζεται, όπως διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά από τα αρχεία της υπηρεσίας, με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του 19χρονου.

    Θυμίζουμε ότι πιθανολογείται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων αλλά προφανώς και με την λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορούμενους, ότι ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο.

    Στο μεταξύ, το σίδερο, που βρέθηκε σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους λιμενικούς στο θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, όπου πέταξαν την 21χρονη, είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται σφόδρα ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

    Σε κάθε περίπτωση επί του παρόντος μόνο, πιθανολογείται ότι η εξιστόρηση των όσων συνέβησαν στο εξοχικό, από τον 21χρονο Ροδίτη, ταιριάζει περισσότερο στο πρώτο εργαστηριακό εύρημα.

    Ένα δεύτερο στοιχείο που αφορά τα εργαστηριακά ευρήματα, το οποίο ωστόσο δεν εισφέρει ιδιαίτερα στην υπόθεση καθώς έχει ήδη επιβεβαιωθεί από τις απολογίες είναι ότι από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, στους Πεύκους, προέκυψε από τον έλεγχο δειγμάτων -και συγκεκριμένα αιματηρών κηλίδων στο χώρο του μπάνιου και του χωλ- ότι ταυτίζονται με το DNA του θύματος.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί κι άλλα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια και ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πεύκους.

    Φέρεται παραπέρα να εντοπίστηκε και γενετικό υλικό των δύο ανδρών στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο είχαν μεταφέρει το θύμα από το σπίτι της στους Πεύκους και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν την ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φώκιας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: