«ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΙΣΣΑ» Η ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ… ΓΙΑΤΙ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ». ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ «ΣΑΝΙΔΙ»… ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

    Κοινοποίηση:
    roumelioti__1_


    Τελικά η υποκριτική είναι η τέχνη της! Το στοιχείο της! Το ταλέντο της! Και επειδή το συγκεκριμένο ταλέντο στην τηλεόραση και στο θέατρο δεν έχει ψωμί πλέον, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, φρόντισε να το περάσει και εκτός σανιδιού.
    Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τα σήριαλ του Αντ1 και του MEGA, με διαπιστωτική πράξη 101 με ημερομηνία 3-1-2011 περί μεταφοράς από 1-1-2011 όλων των υπαλλήλων (μονίμων και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου) των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων στην Περιφέρεια Αττικής, καταλαμβάνει θέση στη βαθμίδα Γ, προσόντων ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) με ειδικότητα «Διοικητικού-Λογιστικού».

    roymelioti
    Πριν 20 χρόνια διορίστηκε λοιπόν, στη Νομαρχία και μεταφέρθηκε στη Περιφέρεια Αττικής που ήταν ο τότε περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός. Από εκεί, σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ, μεταπήδησε σε προσωποπαγή θέση στο παίδων Αγλαΐα Κυριακού, και ξεκίνησε να παίρνει άδειες άνευ αποδοχών, με τη στήριξη της διοίκησης του νοσοκομείου. Από εκεί μεταπήδησε στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια όπου η γνωστή Τζένη Διαμαντοπούλου, την είχε ιδιαιτέρα στο γραφείο της και όπως καταγγέλλεται δεν πάταγε το ποδαράκι της!

    Η ίδια πάντως το έχει κατά καιρούς παραδεχτεί (δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς) ότι, ναι, διορίστηκε στο Δημόσιο, αλλά λαμβάνει άδεις άνευ αποδοχών. Ναι, υπάρχουν στη «Διαύγεια» κάποιες άδειές της άνευ αποδοχών, ωστόσο η απάντησή της για την κατάληψη της θέσης αυτής – την οποία στερεί από άλλους με πτυχία και ειδικότητες που «τυγχάνει» να είναι άνεργοι- είναι αφοπλιστική έως προκλητική, καθώς για την ίδια, λόγω της αβεβαιότητα του επαγγέλματος, προτιμά να κρατά τη θέση της (γιατί δεν ξέρεις ποτέ) και επειδή έχει και ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης.

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΕΚ

    1 2 3 4 5 6 7 8

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Δεν ειναι η μονη,αν το ψαξετε υπαρχουν χιλιαδες τετοιοι-ες,θαρθει ο Κουληςςςς και θα τους σινιαρει.

    2. Λίπασμα….όλοι οι επιζημιοι…μα όλοι λέμεεεεε…..Να μη μείνει ούτε ρουθουνι

    3. Η συγκεκριμένη κυρία πάρα πολύ καλά κάνει. Βρήκε τέτοιο μέσον (είτε μπάρμπας στο ασεπ είτε μπάρμπας στην Κορώνη, το ίδιο κάνει) να την χώσει στο δημόσιο και εσείς απαιτείτε να την εγκαταλείψει; είστε καλά; πολύ καλά κάνει και παίρνει άδειες άνευ αποδοχών και μετά την αρπαχτή, ξαναγυρνάει στην θεσάρα της και την μισθάρα της!!! Στο μόνο που διαφωνώ είναι να παίρνει άδεια από την σημαία ή να παίρνει άδεια άνευ αποδοχών για τρεις μήνες και να λείπει τρία χρόνια!!! Αν αυτό αληθεύει είναι απαράδεκτο!!!

      1. Σοβαρά τώρα? Σύμφωνα με το δημοσιουπαλληλικό κώδικα οι άδειες άνευ αποδοχών είναι για συγκεκριμένο και περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αν ήταν έτσι θα έλειπαν κι άλλοι… Και οι τρίμηνες μετακινήσεις είναι για συγκεκριμένο διάστημα. Κι αλήθεια τώρα η συγκεκριμένη είναι τόσο ικανή και μοναδική για να τη μετακινήσουν στην ΥΠΕ???? Όσο για τη μισθάρα της και να μην πατάει το ποδαράκι της, ναι είναι τουλάχιστον απαράδεκτο! Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι και ας πράξουν τα δέοντα! Άλλωστε αντίστοιχοι επίορκοι είναι σπίτι τους χρόνια τώρα…

      2. Σοβαρά τώρα? Σύμφωνα με το δημοσιουπαλληλικό κώδικα οι άδειες άνευ αποδοχών είναι για συγκεκριμένο και περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αν ήταν έτσι θα έλειπαν κι άλλοι… Και οι τρίμηνες μετακινήσεις είναι για συγκεκριμένο διάστημα. Κι αλήθεια τώρα η συγκεκριμένη είναι τόσο ικανή και μοναδική για να τη μετακινήσουν στην ΥΠΕ???? Όσο για τη μισθάρα της και να μην πατάει το ποδάρι της, ναι είναι τουλάχιστον απαράδεκτο! Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι και ας πράξουν τα δέοντα! Άλλωστε αντίστοιχοι επίορκοι είναι σπίτι τους χρόνια τώρα…

      3. Η μετακίνηση λέει ότι μετά τους τρεις μήνες πρέπει να επιστρέψει στη θέση της στο νοσοκομείο!

    4. Αυτή δεν ήταν που είχε γίνει αντίστοιχο θέμα πριν 10 χρόνια περίπου και είπε ότι θα την απολύσουν? Ακόμη “εργάζεται”? Η τσιμπίδα των αρχών στο πλαίσιο της αξιοκρατίας, διαφάνειας και τήρησης του ωραρίου δεν την εντόπισε? Πλάκα κάνουμε τώρα? Εδώ κάτι άλλο γίνεται! Δεν μπορεί. Η κυβέρνηση και οι λοιποί πολιτικοί τι κάνουν για αυτό? Περιμένω τις αντιδράσεις τους. Πραγματικά είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει. Γιατί λογικά θα πρέπει στην καλύτερη να επιστρέψει τα χρήματα πίσω και αντί να της πηγαίνει ο μισθός σπίτι να πάει εκείνη σπίτι της μόνιμα! Αλήθεια από το Παίδων δεν είπε σε συνεντεύξεις της ότι υϊοθέτησε ένα παιδί? Άλλο περίεργο κι αυτό γιατί γνωστοί μου με περιουσία και κοινωνική θέση προσπαθούν να υιοθετήσουν παιδί 7 χρόνια και τους έχουν σε αναμονή. Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθούν εκεί. Απλά αηδία.

      1. Οκ. Είδες δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ότι όλη μέρα είναι σπίτι και πάει για πρόβες και για παραστάσεις στο θέατρο και μετά φροντίζει τα παιδιά της και το σύζυγο και δεν της μένει χρόνος για ξεκούραση? Τι κάνουν οι υπεύθυνοι για αυτό? Της δίνουν παράσημο? Ντροπή και αίσχος μόνο έχω να πω. Λυπάμαι μόνο για το πως κατάντησαν εμάς να μην έχουμε βρακί να βάλουμε που λένε..

    5. Και η προσληψη της βεβαια εγινε με απολυτως αδιαβλητες ,μη κομματικες εξετασεις,Το σιγουρο ειναι οτι σε λιγα χρονια θα παιρνει την σιγουρη συνταξαρα της και καποιοι συναδελφοι της θα μενουν αποροι και ανεργοι στο σπιτι του ηθοποιου.Σωστη η ευδοκια και μπραβο της.

    6. Άμα δεν αρχίσουν να πέφτουν φάπες δεν θα δούμε προκοπή ποτέ σε τούτον εδώ τον τόπο.

    7. Μην στεναχωριεστε παιδια εδω ενας καταλογος με τις 10 μεγαλυτερες τραπεζες του κοσμου…Credit Agricole,
      Bank of America, Mitsubishi group ,JP Morgan China Bank ,Rothschild bank ,City Group. Η Μακεδονια ειναι Ελληνικη….

    Comments are closed.