ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ: ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΓΕΡΜΕΝΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 11 ΣΤΕΛΕΧΗ. ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΔΙΑΣΠΑΣΗ- ΡΗΞΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ

    Κοινοποίηση:
    LAGOS

    Ανεξαρτητοποιείται από τον λαϊκό σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής ο πολυσυζητημένος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

    Σε επικοινωνία που είχε γνωστή ενημερωτική σελίδα, φέρεται να δήλωσε,  τα εξής, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες με εκατέρωθεν ανακοινώσεις αποχώρησης ή διάψευσης.

    «Μετά από πολύ σκέψη και βάσει όλων όσων έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ από τη Χρυσή Αυγή, όχι γιατί υπάρχει κάποιο μίσος ή κάποια κόντρα με την ηγεσία και τη Χρυσή Αυγή, αλλά γιατί θεωρώ ότι κάνουμε λάθος πολιτικές κινήσεις, πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν συμφωνώ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους πρώην συναγωνιστές μου, να πάνε όλα καλά. Η Χρυσή Αυγή δεν ήταν ούτε πρόκειται να υπάρξει μια εγκληματική οργάνωση. Ήμασταν πάντα άνθρωποι που μιλούσαμε για πατρίδα και για έθνος. Ίσως κάποια στιγμή να μας φόβισαν οι διώξεις, τα κυνηγητά και τα συναφή», σημειώνει ο μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή και πλέον ανεξάρτητος, ο οποίος είναι ένας από τους κατηγορούμενους στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή.

    «Εγώ προσωπικά όμως δεν έχω φοβηθεί και δεν έχω σκοπό να σκύψω το κεφάλι σε αυτό το σύστημα το διεφθαρμένο που μας έχει κυνηγήσει. Θα συνεχίσω να κάνω τον αγώνα μου, με τον τρόπο που ήξερα και με τον τρόπο που με έχουν μάθει οι Έλληνες συμπολίτες μου», τονίζει ακόμη στη δήλωσή του στην σελίδα newsbeast.gr.

    Και συνεχίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω, γιατί είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η δυνατότητα να ευχαριστήσω τις 130.000 συμπολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες ευρωεκλογές, και θέλω να υποσχεθώ ότι εγώ και οι υπόλοιποι συναγωνιστές μου οι οποίοι με ακολουθούν στον αγώνα τον οποίο θα κάνουμε, θα αγωνιστούμε για τιμή, για Ελλάδα, για ορθοδοξία. Δεν θα φοβηθούμε, δε θα υποκύψουμε, και δεν θα γονατίσουμε μπροστά σε οποιαδήποτε πίεση.

    Ανακοινώνω ενδεικτικά κάποια από τα ονόματα τα οποία θα είναι μαζί: Ο συναγωνιστής μου Γιώργος Γερμενής που ήμασταν μαζί στην φυλακή, ο συναγωνιστής μου Νίκος Κούζηλος με τον οποίο ήμασταν μαζί επίσης στη φυλακή, ο συναγωνιστής μου Παναγιώτης Ηλιόπουλος με τον οποίο ήμασταν παρομοίως μαζί στη φυλακή, η κα Σωτηρία Βλάχου η οποία μας τίμησε όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και είναι οι συναγωνιστές μου που έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα σε όλη την επικράτεια, η Κόνι Κρυστάλλιδου, ο Ιάκωβος Γεωργακάκης, ο Γιάννης Ζωγράφος, ο Μάκης Τουμάσης, ο Γιώργος Λουκάκος, ο Χρήστος Αθανασάκος, ο Νίκος Κρέσπης, η Γεωργία Τσουρνακάκη, ο Θανάσης Μπεκρής και ο Λευτέρης Αλαντζάς. Αυτά είναι μερικά ενδεικτικά μόνο από κάποια από τα ονόματα. Συνεχίζουμε δυνατά για τη νίκη της πατρίδας και της ορθοδοξίας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

    Ώρα 18:45

    Ο Κούζηλος «σταυρώνει» Μιχαλολιάκο! «Η ηγεσία αρνήθηκε να δει τα αυτονόητα»

    Με σαφείς αιχμές κατά του γ.γ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, αποχώρησε και επισήμως ο πρώην βουλευτής Α’Πειραιά Νίκος Κούζηλος σε σχετική δήλωσή του:

    «Ελαβα την απόφαση αυτή γιατί έπρεπε να είχαν υπάρξει στον Λαϊκό Σύνδεσμο εδώ και καιρό πολιτικές αλλαγές και σε πρόσωπα και σε αδιέξοδες πολιτικές πλατφόρμες και δεν υπήρξαν, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

    Αισθάνομαι ότι προδώσαμε τον κόσμο και τους ψηφοφόρους μας από την στιγμή που η ηγεσία του κόμματος αρνήθηκε να δει τα αυτονόητα.

    Η ανανέωση, η είσοδος νέων άφθαρτων προσώπων, ο εκσυγχρονισμός της ιδεολογικής πλατφόρμας και η προσαρμογή του στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας είναι απαιτήσεις όχι μόνο των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αλλά και όλων των Ελλήνων πατριωτών που δεν θέλουν να βλέπουν το κόμμα να είναι υπογείως συμβιβασμένο.

    Θα μείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να ξαναγίνει η Ελλάδα ελεύθερη, χριστιανική και δυνατή».

    Διαβάστε επίσης: ΤΩΡΑ: ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    66 Σχόλια

    1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΑ!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

    2. Και όμως δεν θα πρεπε να δαγκώσει το χέρι που τον τάϊζε …χρόνια ώρα….Άν έχουν έτσι τα πράγματα και απλώς δεν παρακολουθούμε σκηνές ενός…καλοστημμένου σεναρίου!!!

      1. Ποιος τον τάιζε τον Λαγό;;;ο Γιάννης τους τα λεγεώνες αποδείξεις και κάποια μανιατακια πούλησαν τους αγώνες μας

    3. κοπροσκυλο μιχαλολιακο τα κατεστρεψες ολα.. παρε τις αρχιδες μου τωρα..

    4. Παιζει η αποχωρηση να ειναι και στημενη και σε συνεννοηση με τον Μιχαλολιακο για διαφορους λογους,κυριως για το δικαστηριο και τη δικη.Ο Μιχαλολιακος εχει αποδειξει οτι πασχιζει να σωσει τον Λαγο παση θυσια,γι’αυτο και τον “εσπρωξε” στην ευρωβουλη με τον τροπο του (ψηφοδελτιο με πρωτο ονομα απο Κ και δευτερο του Λαγου).Φαινεται οτι ο Λαγος ξερει παρα πολλα για τη ΧΑ και τον Μιχαλολιακο.Αλλιως κανονικα θα επρεπε να τον ειχε διωξει απο τοτε που μαθευτηκε η συνομιλια Λαγου-Δεβελεκου στην οποια σερνανε τα εξ’αμαξης στον Μιχαλολιακο και τη φαμιλια του.Υποψην η εν λογω συνομιλια εγινε πριν τη δολοφονια του Φυσσα,οταν η ΧΑ ηταν ακομα νεοφωτιστη στη βουλη,αλλα κυκλοφορησε το 2014.Αλλους τους εδιωχνε με παραμικρα παραπτωματα αλλα τον Λαγο οχι για 5 χρονια τουλαχιστον.

    5. ΠΆΝΩ ΑΠ’ ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΛΆΔΑ. ΑΥΤΌ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΌΣΟΙ ΜΙΛΆΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΑΓΟΎ ! ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙ , ΠΟΎ ΠΊΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ … ΣΠΟΡΆ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΈΝΩΝ ΤΟΥ ‘ 45, ΤΗΝ ΈΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΊΤΣΑ ΤΟΥ! ΜΕ ΤΟ….. ΑΖΗΜΙΩΤΟ?!!!

    6. Ο νέος πατριωτικός χώρος θέλει ανθρώπους που να εμπνέουν την κοινωνία .θελει καταστατικό κόμματος ο αρχηγός του πατριωτικού χώρου να βγαίνει από εκλογικές διαδικασίες όπως γίνεται σε καθε δημοκρατικό πολιτισμένο κομμα .Ας δουν πως τα κατάφερε ο σαλβινι η Λεπέν και τα αλλά πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης .

    7. Κατά αρχήν τα έσοδα του ευροβουλευτη ,του κ λαγού είναι ουσιαστικά η αποζημίωση του ,δίοτι είναι στιγματισμένος γενικά από την υπόθεση χρυσή αυγη,αν και δεν θεωρώ ότι είναι και τόσο κακό που έφυγε ,κοίταξε την πάρτυ όπως θα έκανε ο καθένας μας .. βασικά αναρωτιέμαι αν είναι και τόσο αυθόρμητη όλη αυτή η κίνηση ..
      Πάντως ότι και να λένε για τον Μιχαλολιάκο που ναι ευθύνεται για την πανωλεθρία της Χα ,να του πούμε και ένα μπράβο που χάρη σε αυτόν έστω και για λίγους αφυπνησε στην Ελλάδα τον πατριωτισμό ,δηλαδή ο Βελόπουλος οφείλει στην Χα διοτι χάρη στην ρητορική της Χα και τα συνθήματα της μπήκε στην Βουλή . Πάντως δεν ξέρω αν θα ξανά έχει την ίδια Ευκαιρία ο πατριωτικός χώρος να εκδηλωθεί με εκπροσώπηση στην Βουλή εάν η ΝΔ κάνει σωστές κινήσεις

    8. Εδώ κάτι βρωμάει , καταρχήν ο Λαγός είναι και εκείνος υπόδικος και του έχουν απαγορεύσει την έξοδο του απο την Ελλάδα , τότε πως θα πάει στην ευρωβουλή ? , εδω κάτι ύποπτο συμβαίνει , τίποτα μυστικές συναλλαγέs με τη ΝΔ προκειμένου να του δωθεί αδεια εξόδου απο την χώρα θέλει ψάξιμο

      1. Του επιτράπηκε η έξοδος από τη χώρα υπό όρους. Πρέπει να δίνει το παρόν στις αστυνομικές αρχές των Βρυξελλών.

    9. Επιτελους…..εξδηλωθειτε απο χθες κλαιω τα δακρυα μου ειναι καφτα μου καψαν το μανδυλι….

    10. 10 εκατομμυρια θα βαλει ο χοντρος στο λογαριασμο του απο την επιστροφη της κρατικης χρηματοδοτησης, συν 7 χρονια βουλευτικους μισθους απο ολους τους βουλευτες και ευρωβουλευτες.
      Σκατα ιδεολογιες που δεν τις πιστευε κανενας εξαρχης

      1. Καλα τραβα στην υπογα για οδηγιες,δεν στα ειπαν καλα,φροντιστήριο ταχεως.

    11. ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΟΤΙ Η SINGULAR ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΑΔΙΚΑ………………….

    12. Λαγός κασιδιαρης συναδινος πλευρης μαζί ένα κόμμα… Οσο νωρίς δημιουργηθεί τόσο πιο εύκολα θα το μάθει ο κόσμος και θα το στηρίξει για την επόμενη βουλή… Αφου έτσι κι αλλιώς η κυβέρνηση της νουδουλας αποκλείεται να κρατήσει τετραετία

    13. Αυτά εγιναν και στο λαος του Καρατζαφυρερ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΝΟ Κ.Κ.Ε. ρε φασισταριαχαχαχαχαχα

    14. Οοοχι δεν είναι ναζι,ειναι πατριωτες εθνικιστες ανιδιοτελείς ανθρωποι,ειναι οι πιο καθαροι απ ολους και ας είναι φασιστες…τωρα παλι φταινε οι μασωνοι και οι εβραιοι ΕΕΕΕ???

    15. Μάγκες μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε τον Μιχαλολιάκο… Αυτή δεν είναι αποχώρηση… Ρελάνς ενόψει δίκης είναι. Τρεις μέρες πριν απολογηθεί. Σε συστημικό μέσο λέει ότι αποχωρεί. Ποιος; Αυτός που του χάρισαν την έδρα στην ευρωβουλή, βγάζοντας τόσο κόσμο στην απέξω. Δεν τον έχω τον Λαγό για τέτοιο. Παίδες, βρωμάει η δουλειά.

    16. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΧΡΥΣΗ Α, Χ. Α. , Χ.α. χ.α. χα χα χα χαααααααααααααααααα

    17. Μάγκες μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε τον Μιχαλολιάκο… Αυτή δεν είναι αποχώρηση… Ρελάνς ενόψει δίκης είναι.

    18. ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ.

      1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ;;;;;;

      1. Aπο τα πολλα νοθευμενα μπαφα το χασιστερο εχει καψει φλαντζα κεφαλης.

    19. Εξελεγει με την χρυση αυγη να παραδωσει την εδρα εαν αυτα που λεει για πατριδα κ.τ.λ ισχυουν διαφορετικα
      σημαινει οτι το μονο που τον ενδιαφερει ειναι το προσωπικο συμφερον για να δουμε εαν διαψευτουμε και μουτζωνουμε τους εαυτοθς μας που ισως για μια ακομα φορα μας εξηπατησαν και εμεις τουε πιστεψαμε ψηφιζοντσς τουε

    20. Διέλυσε το κόμμα με αντάλλαγμα να αθωωθεί στη δίκη και να πάρει τα 10 μύρια που παρακρατούνται από τη χρηματοδότηση. Και καθίστε τώρα εσείς να γράφετε ότι στενοχωριέται που έμεινε να φάει τα 10 μύρια μόνος του.

    21. Μακάρι μετά την επανακαταμέτρηση να φύγει και ο Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος και να φτιαξουν νεο κομμα αλλα αυτη την φορα με τον κυριο Πλευρη και να μην εχουμε ξανα φαινομενα οικογενειοκρατιες και μαλακιες

      1. Σωστά τα λές Αλέξανδρε . Ο Πλεύρης δεν μπορεί να λέιπει. Θα έχουμε και μέσον στην ΝΔ όπου ο Θάνος εκλέχτηκε με τα τσαρούχια!

      2. Ο Πλεύρης είναι παλιός ρουφιάνος και το αναγνωρίζουν όλοι όσοι έφυγαν , λύγισαν… τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν πρότεινε να ψηφίσουμε ΚΚΕ , το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας. Δεν μπόρεσε να πείσει τον υιό του να γίνει εθνικιστής πως θα πείσει τον κόσμο;

    22. Αυτά για να ΜΗΝ είμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ –
      “.. /..
      Η Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής καταδικάζει κατηγορηματικά την δόλια και υστερόβουλη αποχώρηση του Λαγού.

      Καλεί τον αποχωρήσαντα Ευρωβουλευτή Λαγό να παραδώσει την έδρα στο Κόμμα.

      Θυμίζουμε ότι όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ευρωβουλευτής Συναδινός, σε δημόσια ομιλία του ο Λαγός τον καλούσε να παραδώσει την έδρα γιατί ανήκει στην Χρυσή Αυγή… /…. ”
      .
      Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε όσοι ΖΩΝΤΑΝΟΊ!

      1. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ
        ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ
        ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
        2.99 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΠΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΗ

        ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΥΡΠΟ

        1. Το θέμα ηγεσιας, είναι μια σοβαρή συζητηση. Που πρέπει να γίνει κι όπου καταλήξει.
          .
          Αλλά, εδώ χτυπάνε ένα ολόκληρο πολιτικό φορέα που όλως τυχαίως είναι ο μόνος που στέκεται όρθιος, ενάντια στους ελληνοφωνους της μεταπολιτευσης.
          .
          Με αυτό, έχω θέμα.!
          Το θεωρώ αδικία.
          .
          Μακάρι να βγει κάτι θετικό από την αναμπουμπουλα, μια δυνατή συνοχή ανάμεσα των ‘σξιων.
          .
          Η δημοσιότητα στα εσωκομματικά δεν μου αρέσει.
          Να βρουν την λύση χωρίς όλη αυτή την δημοσιότητα, όμως.

    23. στ στο τελος θα μεινει μονο ο Πακιστανολιακος,η μισοχαζη συζυγος και η χοντρη θυγατερα με τον ζουμπα μαμια της

    24. Μιχαλολιάκο σπυ λέγαμε φύγε και άσε τον κασιδιάρη.τώρα θα φύγουν όλοι και θα κάτσεις με τον κας να κλαiτε.κας εiσαι καλος στρατιώτης αλλά φύγε.πάνε με τον σωτηρη και τον λαγο και κάντε ένα κiνημα καθαρό

    25. ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΑΝΕ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΜΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ

    26. Αυτο που λεει με λιγα λογια ο Λαγος για οσους δεν το επισαν ειναι οτι ο μιχαλολιακος που ελεγε πριν τις διωξεις στους καθεστωτικους ¨”ελατε να μετρηθουμε” και “σας εχω ολους” με το που το καθεστως εδειξε τα δοντια του ο μπουλης εσκυψε το κεφαλι, αρχησε το κλαψουρισμα και για να μην περασει το υπολοιπο της ζωης του στη μπουζου αποφασισε να γινει το …τανακι του συστηματος και να τους πουλησει για αλλη μια φορα ολους τους δικους στο κομμα του για να σωσει το τομαρι του. Παντως να πηρανε χαμπαρι το ρολο του μιχαλολιακου ο λαγος και ο καιαδας και ο Κασιδιαρης που εχει και δυο δραμια μυαλο παραπανω να μην εχει καταλαβει τιποτα ειναι πολυ περιεργο και με βαζει σε σκεψεις για το ρολο του με τις πλατες που κανει στον μιχαλολιακο.

    27. Ενα απο τα λιγα ατομα που είχαν μίνι στην επιχείρηση Μιχαλολιάκου…. Και τα σέβομαι!!!!!! Γνησιος έλληνας -λαϊκό παιδι,
      Αλλα για να λέμε την αλήθεια άργησες Γιάννη.,
      Εύχομαι τα καλυτερα….. Το αστείο!!!! Ειναι οτι τωρα και με τη βούλα θα γίνει οικογενειακή επιχείρηση!!!! Αφου η μονη που θα μείνουν , ειναι ο μπάρμπα νικος, η ζαρουλια,η ουρανια και ο κουμπάρος πάπας, άντε και 10 γεροντια…. Και ο (Σχεδον) καμενος Κασιδιάρης……
      Εύχομαι να μην επιστρέψει την έδρα!!!! Εκεί να δεις κλάμα!!!!!!! Ο νικος ζαρουλιας

      1. καμενος ο κασιδιαρης? μα τι ειν αυτα που λες? ο ηλιας μαλλον περιμενει να τελειωσει και η επανακαταμετρηση και μετα θα κανει τις κινησεις του

        1. Έγραψα “Σχεδόν” … Όσο για την επανακαταμέτρηση… Και εγω πυστευω οτι έγινε νοθεία, αλλα ειναι ποιο πιθανόν να περπατας στο δρόμο και να σου την πεσει η μονικα μπελουτσι και να βρεις κάτω το τζόκερ με τα 5.800.000€. Παρα να δικαιωθη και να μπει στη βουλη
          Υγ. Σωστός!!!!!!!! “Ο άντε γεια”
          Υγ2. Σωστός!!!!!!!! “Ναι Σιγουρα θα κλαίει ο νικος” (δυστυχώς έτσι ειναι )

      2. Δε βλεπεται οτι συμφωνησε να μεινει εκτος βουλης με 2,99%, για να διαλυσει στη συνεχεια το κομμα και να εχει μεινει μονος του οταν θα τελειωσει η δικη και θα ξεκλειδωθουν τα δεκα εκατομμυρια που εχουν μαζευτει απο τις κρατησεις των χρηματοδοτησεων τοσων ετων. Για τοσο χαζο τον εχετε.

    28. αφου εφυγε ο λαγος απο τη χα, ενα στελεχος πιστο και αγωνιστικο, παει το κομμα, τελειωσε…αναγκαστικα θα φυγουν κι οι υπολοιποι ενας ενας…ειναι ζητημα χρονου…τυπικα , ισως πρεπει να περιμενουν την επανακαταμετρηση μπας και αλλα ουσιαστικα ολοι θα παρουν το δρομο τους…επομενη κινηση και ελπιδα? ιδρυση ενος νεου πατριωτικου κομματος, με πατριωτες απ ολους τους χωρους!!! θελω να πανε μπροστα και να μη χαθουν , παιδια που αγωνιστηκαν και τα εμαθε ολη η ελλαδα, οπως ο ηλιας κασιδιαρης, ο ηλιας παναγιωταρος, ο παναγιωτης ηλιοπουλος , ακομα και ο γιαννης λαγος..μακαρι να ενωθει μαζι τους και ο αγαπημενος ολων των πατριωτων, κωστας πλευρης και ο φαηλος κρανιδιωτης..πιστευω, ολοι μαζι, θα δημιουργησουν ενα πολυ δυνατο σχηματισμο, που θα αγκαλιασουν παρα πολλοι ελληνες!! για τον κ. μιχαλολιακο, θα πω μονο, οτι οι οπαδοι τον ευχαριστουν για οσα εχει κανει , αναγνωριζουν τις δοκιμασιες που εχει περασει και του ευχονται καλη τυχη σ αυτον και την οικογενεια του.

    29. Λαγος την φτερη εσειε ,κακο του κεφαλιου του.
      Λαγε και Σια, δεν εχεις μαθει οτι το μυαλο ειναι υπερανω του σωματος?Το μυαλο σας ειναι αντιστροφως αναλογο προς τις διαστασεις σας.Μονον ο Κασιδιαρης αποτελει εξαιρεση.Αλλα κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα.Τωρα θα βασιλευσει ο Βελοπουλος.Ολα εχουν ενα τελος.

    30. Πολιτικό μέλλον μηδέν όλοι αυτοί.Δεν κλάνει ο πεθαμένος.

      1. λαθος κανεις..πολιτικο μελλον μηδεν, ειχαν στη χα…το μελλον τους χωρις χα, μονο καλο μπορει να ειναι και θα το δεις

      2. …πολιτικό παρών όμως?…. Βολεύτηκε για 5 χρόνια? Όσο για το πολιτικό μέλλον η μέλλον γενικά…. ποιός ζει ποιος πεθαίνει….

    31. Ειπώθηκε και ξαναειπώθηκε από πολλούς ότι “…. τα ποντίκια εγκαταλείπουν το σκάφος….κλπ). Εδώ υπάρχει βέβαια μία ιδιαιτερότητα. Το συγκεκριμένο “ποντίκι” εγκαταλείπει το σκάφος αφού βούτηξε ένα μεγάλο κομάτι τυρί. Το κρατά σφιφτά στο στόμα του και τρέχει από φόβο μην του το πάρουν.
      Κύριε Λαγέ,
      ευχαριστείτε τους 130.000 Έλληνες που σας ψήφισαν. Μάθτε ότι ανάμεσα σε αυτούς είμαι και εγώ, μαζί με αρκετά ακόμη μέλη της οικογενείας μου, και πάνω από ΄τουλάχιστον 500 φίλους μου. Προσωπικά έκανα περίπου 3.000 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο για να έλθω στην Ελλάδα να σας ψηφίσω. Όχι βέβαια επειδή είστε όμορφος, αλλά για αυτό που λέγατε ότι ποτέ δεν θα προδώσετε την ΧΑ. Ο ίδιος λέτε ότι “…….αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ από τη Χρυσή Αυγή, όχι γιατί υπάρχει κάποιο μίσος ή κάποια κόντρα με την ηγεσία και τη Χρυσή Αυγή, αλλά γιατί θεωρώ ότι κάνουμε λάθος πολιτικές κινήσεις, πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν συμφωνώ…..”.
      Ομολογείτε δηλαδή ότι δεν υπάρχει κάποια κόντρα με την ηγεσία που σας ανάγκασαν να φύγετε. Προσωπικά το μεταφράζω ως εξής: Επειδή αν μείνω πιστός στο κόμμα, θα πρέπει ένα μέρος του μισθού μου να το δίνω στο κόμμα, όπως έχω δεσμευθεί γραπτώς, κάνω το ίδιο κόλπο με τον Συναδινό, την κοπανάω, κρατώ την έδρα και εισπράτω ολόκληρον τον μισθό του Ευρωβουλευτή. Έχετε κάποιον τρόπο νε με πείσετε ότι δεν είναι έτσι;
      Λοιπάμαι που δεν μπορώ να πάρω πίσω την ψήφο μου. Καλά να πάθω, ας πρόσεχα…..
      Κατά τα υπόλοιπα συμφωνώ ότι ο Μιχαλολιάκος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα καρπούζια μεταξύ τους και πολλά από αυτά τα μπέρδεψε με κολοκύθες…

      1. εχεις δικιο αλλα η πολιτικη αυτα εχει..γι αυτο οι πιο πολλοι ελληνες την απεχθανονται…

      2. Φίλε σε βαρεθήκαμε με τα καρπουζια και τις κολοκύθες …όλο τα ίδια λες….δηλαδή υπονοείς ότι:
        Μιχος κολοκύθα,Κουκούτσης κολοκύθα,Συναδινός κολοκύθα,Επιτηδειος κολοκύθα,Φουντούλης κολοκύθα,Λαγός κολοκύθα,Ηλιόπουλος κολοκύθα,Γερμενής κολοκύθα,Κούζηλος κολοκύθα…..και πολλοί άλλοι που τους έφαγε το σκοτάδι για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…..
        χαλάρωσε φίλε και η ψήφος σου δεν αξίζει παραπάνω από τις δικές μας ψήφους……

    32. οχι θα κατσει να δινει το μισο του μισθο σ ενα κομμα που εμεινε εκτος βουλης…λαγος εγινε ο λαγος!! απο αλλου περιμεναμε(ηλιας) , απο αλλου ηρθε!! οχι οτι ηταν τιμιο αυτο που εκανε ο γιαννης λαγος στο κομμα που οφειλει την εδρα που πηρε..οχι! θα επρεπε να επιστρεψει την εδρα!!! αλλα σου λεει, δεν υπαρχει κανενα μελλον στη χα….ισως ηταν και το πρωτο μερος ενος σχεδιου για να εγκαταλειψουν ολα τα πρωτοκλασσατα στελεχη τον κ. μιχαλολιακο…θλιβομαι γι αυτα που συμβαινουν στη χα, στο κομμα που αγαπησαν τοσοι ελληνες..στο κομμα που τρομαξε το συστημα…αλλα επομενο ηταν…ισως ειναι αφορμη, να γινουν πολυ γρηγοροτερα οι κινησεις για τη δημιουργια ενος νεου μεγαλου πατριωτικου κομματος με στελεχη απο ολο το χωρο του πατριωτικου φασματος! να πω καλη τυχη στον κ. μιχαλολιακο απο δ και περα και καλη τυχη στην ελλαδα!

    33. Φεύγει απο ευρωβουλευτής ή από ευρωβουλευτής της ΧΑ? …. Ο κόσμος τον ψήφισε σαν χρυσαυγίτη και όχι σαν ‘ανεξάρτητο’… Σαν ανεξάρτητος πάντως δεν έχει και καμιά οικονομική υποχρέωση στο κόμμα….

    34. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠAΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΓΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !

    35. Να δείτε ότι θα φύγει και ο Κασιδιάρης και θα φτιάξουν όλοι μαζί άλλο κόμμα

    36. κανε ολες τις αριστερες πουστρες να σκουζουν λαγε

    37. Δώστε διεύθυνση να στείλω χαρτομάντιλα

      1. Από αυτά που σκουπίζεις τα φλοκια του Αχμέτ;

    38. δλδ θα φτιαξουν κομμα με πρωτο βιολι τον λαγο;

    39. Φασίστας τουφεκάει φασίστες; ε ρε γλέντια, θα μείνει μόνος του ο πακιστανός φυρερίσκος και η τερατόμορφη κόρη του!

    Comments are closed.