ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΛΕΙ ΜΕ “ΤΕΛΑΛΗ” ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ “ΧΩΝΙ” ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΤΡΟΠΗ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    Κοινοποίηση:
    DIMITRIOU2

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ

    Τους πληγέντες και τους συγγενείς θυμάτων της πυρκαγιάς στη Ραφήνα, Ν. Βουτσά και Μάτι τους καλεί η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου να ενημερωθούν προσωπικά, είτε τηλεφωνικά, είτε δια επισκέψεως στον Άρειο Πάγο, για την πορεία και τις ενέργειες που έγιναν σχετικά με τη δικαστική έρευνα και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

    Η ενεργεία αυτή της Ξένης Δημητρίου, έρχεται λίγο μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την παραγγελία της προς τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο για την επίμαχη υπόθεση.

    Η παραγγελία αυτή θεωρήθηκε ότι φρενάρει την έρευνα για τις ευθύνες στο Μάτι (η οποία βρισκόταν στο στάδιο αποστολής κλήσεων προς υπόπτους), μέχρι να εκδοθεί πόρισμα επί των πειθαρχικών ευθυνών που είχε ξεκινήσει η Γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, πρόσωπο που συμπεριφέρεται με ύποπτο τρόπο στην εν λόγω δικαστική έρευνα.

    Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης που αναρτήθηκε σήμερα στον σάιτ του Αρείου Πάγου έχει ως εξής:

    «Μετά από όσα γράφτηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, περί δήθεν παρέμβασής μας, για την καθυστέρηση της περάτωσης της προκαταρκτικής ποινικής εξέτασης για την υπόθεση των πυρκαγιών της 23-7-2018 στην Ανατολική Αττική, την οποία μάλιστα εμείς διατάξαμε, ήδη από 24-7-2018,

    Καλούμε, όσους εκ των πληγέντων από τις πυρκαγιές, συγγενείς θυμάτων κλπ, διατηρούν αμφιβολίες για την ακλόνητη θέληση και απόλυτη στάση μας σχετικά με την άμεση περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης και την απόδοση των ποινικών ευθυνών, όπου υπάρχουν, να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας στα τηλέφωνα 210 6419175 και 210 6419331, προκειμένου να κλείσουν συνάντηση μαζί μας, για ενημέρωσή τους».

    Τι να πούμε, το είδαμε κι αυτό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Αυτή χώρα ώστε πληγώνει, σε αρρωσταίνει, σε αρρωσταίνουν όλες οι αδικίες και παλιάνθρωπος. Από την δικαιοσύνη έως την ηγεσία, από την ηγεσία ως την εκκλησία, από την δημαρχεία ως τον συνδικαλισμό… απο την αστυνομία έως την παιδεια…παντού διαφθορά και σκατοψυχια…και όσο μεγαλώνουν οι ιδεολογικές αντιπαραθέσεις του πολίτη, τόσο θα μεγαλώνει και η κοινωνική έκρηξη για τον λόγο ότι έχουν κάνει όλοι αυτή τον απλό πολίτη άνω κάτω προστατεύοντας ο ίδιος ο Άρειος πάγος την διαφθορά. Δεν υπάρχει σωτηρία παρά μόνο αν στηθούν λαϊκά δικαστήρια. Μετά μιλάνε για προοδευτικο φιλελευθερισμό, τι ακριβώς…να βάζει ο άλλος κρέας στον κόπο του, να ντύνεται γυναίκα, η να εξευτελίζονται οι ανθρώπινες αξίες στον βωμό της σαπιλας και της ανωμαλίας….η Ελλάδα σε πληγώνει, σε θάβει, σε κατάδικοι και σε σκοτώνει.. σκοτώνει και διώχνει τα παιδιά της….

    2. ΕΛΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ……ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……? ?

    3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ .Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ .

    Comments are closed.