ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΙ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ «ΑΓΟΡΑΖΕΙ» ΨΗΦΟΥΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΜΟΙΡΑΖΕΙ» 35 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ – Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Το αμέσως προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθεί η δράση που θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020, έγραψε στο facebook ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης – Στόχος η ενίσχυση των Ρομά σε ποσοστό έως και 70% προκειμένου να προχωρήσουν σε επενδύσεις που αφορούν σε εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, προμήθεια αμιγώς επαγγελματικών οχημάτων και πρόσληψη νέου προσωπικού

    Αυτό αναφέρει ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης σε ανάρτησή του στο Facebook.

    Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακίδης αναφέρει: «πρόσφατα είχαμε μια πολύ χρήσιμη συνάντηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ρομά “Ελλάν Πασσέ”, Βασίλη Πάντζο με αντικείμενο τη διαμόρφωση στοχευμένης δράσης χρηματοδότησης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των Ρομά, δράση που έχει ήδη εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην περιοχή της Ξάνθης.

    Είμαστε σε θέση να πούμε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα να ενεργοποιηθεί η δράση που θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020.

    Σύμφωνα με τον σχεδιασμό ο συνολικός προϋπολογισμός της νέας δράσης θα ανέρχεται σε 35 εκατ. ευρώ και θα απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μεταποίησης και των υπηρεσιών.

    Οι επιχειρήσεις των Ρομά που θα συμμετάσχουν στην δράση θα ενισχυθούν σε ποσοστό έως και 70% προκειμένου να προχωρήσουν σε επενδύσεις που αφορούν σε εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, προμήθεια αμιγώς επαγγελματικών οχημάτων και πρόσληψη νέου προσωπικού».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Χαχαχα!!! Επενδύσεις; Αγορά εξοπλισμού; Ο εξοπλισμός είναι τα όπλα; όσο για την πρόσληψη προσωπικού δεν μπορεί το κουτό μου το μυαλό να πάει πουθενά.Θα προσλαμβάνουν και άλλους κλέφτες; Γιατί, έχουν έλλειψη στα γυφτάκια; Μέσα απο την καρδιά μου εύχομαι σε όλους τους ελληνόφωνους ηλίθιους πρώην πασόκους και νύν συριζαίους να τους γαμήσει ο γύφτος επενδυτής μέσα στο σπίτι του, για να μάθει να δίνει ψήφο στον Τσίπρα. Ο παρτακισμός αφάνισε την Ελλάδα. Δεν βρίσκω διαφορά μεταξύ ενός συριζαίου ψηφοφόρου παρτάκια-επιδοματάκια απο μια εκδιδόμενη. Σαν να πουλάς την ψυχή σου στον διάολο. Φτού σας παράσιτα!

    2. Πάρτε έναν ρομα γιο και μια ρομα νυφούλα αν σας αρέσει παλιορατσισταροι σιριζαιες κ τσιπρα, αλλά δεν το κανετε γιατί σιχαινεστε όπως σας σιχαινομαστε εμείς εσας

    3. Εσπα στα γυφταρια εσείς,μαύρισμα στις εκλογές εγώ.Για 15 χρονια θα ψηφίζω όποιον έχει ποσοστά κοντά στους ανθελληνες του τσιπρεσκου και όποιον μπορεί να του κάνει μεγαλύτερη ζημιά.Η θεια δίκη πάντα έρχεται στο τέλος.

    4. Εγώ ξέρω ότι σε μία ομότιμη κοινωνία όλα τα μέλη έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.Κάτι το οποίο οι γύφτοι φαίνονται να μην έχουν κατανοήσει.Δεν πληρώνουν φόρους,δεν είναι νόμιμοι,δεν πάνε φαντάροι και παρόλα αυτά πάνε δέκα δέκα στα νοσοκομεία και μας τρώνε τη σειρά και τα φάρμακα οι κατσαρίδες,κάνουν εμπόριο ναρκωτικών,κλέβουν,σκοτώνουν και μας τρώνε τα επιδόματα και ζητιανεύουν στα φανάρια και έξω από τις εκκλησίες μας τα σιχάματα.Είδα με τα μάτια μου τη γύφτισσα να παίρνει πριν χρόνια ένα τάμπλετ που έδινε η κυβέρνηση και έξω από το μαγαζί να το πουλάει εκατό ευρώ.Και να πεις δεν τους έχει δώσει η ελληνική κυβέρνηση και κοινωνία ευκαιρίες θα πω,εντάξει.Αλλά μάλλον αυτοί γουστάρουνε να κυλιένται στο βούρκο και να ζούνε ως παράσιτα της κοινωνίας.Ρομά και καλά και σεβασμό θέλουνε.Τι σεβασμό ρε τουρκόγυφτοι που πρέπει να μπει ο αστυνομία και ο στρατός στις παράγκες σας και να τις μαζέψει σβάρα με μπουλτόζες και αυτόματα να πάτε από εκεί που ήρθατε,σιχάματα.Άντε στο Διάολο κι εσείς και ο φίλος σας ο Τσίρπας ο προδότης του έθνους.Αντε να βγει η Χρυσή Αυγή να σας αλλάξει τον αδόξαστο.

    5. Ο/Η Αγαμη συριζεα θυγατερα με μαυρο ντιλντο βαθεια στο εντερο λέει:

      Δωσε επιδοματα, μαιμου υπερωριες, εφαρπαξ και προωρες συνταξεις στα διορισμενα σιχαμενα απλυτα βρωμοσκυλα

    6. Και οι επιχειρήσεις είναι τα ντατσουν με τα καρπούζια. ΜΆΛΙΣΤΑ ΘΑ ενισχυθούν κ τα οχήματα. ΕΚΕΊ Κολλάν όλα αυτά τα ασταθή στον εγκέφαλο. Α ρε π@@τσο που θες βρωμιαρη τσιπρα ξετσιπωτε

    Comments are closed.