“ΔΕΝ ΑΤΙΜΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ”- ΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ- ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ – ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ

Κοινοποίηση:
kentriko  (2)

Ο Κρητίκαρος καταδρομέας αλεξιπτωτιστής αποφάσισε να λύσει την σιωπή του και τα λόγια του κυριολεκτικά τσακίζουν κόκκαλα!

PHOTO-2019-03-15-18-04-15

PHOTO-2019-03-15-18-04-04

Διαβάστε τι έγραψε:

“Με συγκίνηση βαθιά και έντονα συναισθήματα, θέλω να πω σε όλους εσάς που στέλνετε τα μηνύματα σας προς το πρόσωπο μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ που μπορεί και κλείνει μέσα του όλα όσα νιώθω για τον τόπο μου την Κρήτη, για την Πατρίδα μου την Ελλάδα, για τους συνανθρώπους μου και για τους συντρόφους μου στις Ειδικές Δυνάμεις και τους τιμημένους Αλεξιπτωτιστές. Θέλω να σας ενημερώσω, ότι η εκπαίδευση μου έχει ολοκληρωθεί και μου έχει απονεμηθεί τόσο το πτυχίο όσο και η ακριβή μας Πουλάδα, το σήμα των Αλεξιπτωτιστών.

Σέβομαι και τιμώ τις ένοπλες Δυνάμεις, σέβομαι και τιμώ τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές μου, σέβομαι και τιμώ όλα όσα προσφέρουν στην πατρίδα την κοινωνία και την κάθε οικογένεια ξεχωριστά, η ύπαρξη και το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα σώματα και τα όπλα.

Ο σεβασμός αυτός όμως, είναι αποτέλεσμα των αρχών και των αξιών της οικογένειας μου, όλων όσων διδάχτηκα από τους παππούδες μου και τους δασκάλους μου στη γη μου τα Σφακιά. Ποτέ δε σκέφτηκα τίποτε άλλο πέρα από το όμορφο, το δίκαιο και το συνετό. Διότι είναι όμορφο να βρίσκεσαι στο αέρα, στον ουρανό της χώρας μας, είναι δίκαιο να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου και η περπατησιά σου όπως πρεπιά είναι, να βρίσκεσαι με σύνεση στην πρώτη γραμμή, να ανήκεις στους επίλεκτους και να υπακούς στους ανωτέρους σου για όλα όσα μπορούν να σε μάθουν να σε εκπαιδεύσουν, να σου εμφυσήσουν ώστε να πράξεις όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη χώρα περήφανη και ασφαλή.

Αισθάνομαι βαθιά μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου, ότι δεν ατίμωσα τίποτε, δεν ντρόπιασα κανέναν, δεν απειλήθηκε ουδείς, δεν στεναχώρεσα έστω και έναν Έλληνα ένστολο ή μη. Η πράξη μου που τόσο έχει συζητηθεί, αφορούσε όλα όσα το ηθικό μου, η περηφάνια μου, η αφοσίωση μου και το σθένος, το ηθικό μου ανάστημα μου υπαγόρευσαν.

Στις Καταδρομές υπάρχει μία φράση που λέει: Όσο ζεις ανακατέψου με τους καλύτερους και όταν πεθάνεις, πέθανε όπως οι υπόλοιποι. Και οι καλύτεροι για μένα, είναι όλοι όσοι αναγνωρίζουν αυτή τη χώρα, ποτίζουν αυτή τη γη, δακρύζουν σε κάθε γέννα, αγκαλιάζουν κάθε άνθρωπο, προστατεύουν κάθε παιδί, σκεπάζουν κάθε γέροντα, ανάβουν ταπεινά ένα κερί, σκάβουν αγόγγυστα και χώνουν βαθιά το σπόρο της ελπίδας και της ζωής, κοιτάζουν στα μάτια τους συνανθρώπους τους, υποκλίνονται στο θρήνο και τον πόνο, αποδέχονται και πιστεύουν μέσα στο είναι τους πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο.
Κυρίως όμως οι καλύτεροι είναι, όλοι όσοι γνωρίζουν πως το πιο ανθρώπινο που υπάρχει είναι ο σεβασμός, η κατανόηση και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αξιών του ανθρώπου. Αποδέχομαι την όποια τιμωρία από τους ανωτέρους μου, την όποια απόφαση τους και είμαι στη διάθεση της πατρίδας μου για ότι μου αιτηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους αντιλαμβάνονται και επισημαίνουν πως η αγάπη για την πατρίδα την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με φασισμό ούτε με ακραίες ιδεολογικές κατευθύνσεις. Η μόνη μου κατεύθυνση ήταν και είναι από τον ουρανό στη γη, σε μία γραμμή που μου επιτρέπει να ατενίζω την Κρήτη, την Ελλάδα, τον ορίζοντα του κόσμου με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ευγένεια.”

Μανώλης Μπούχλης
Πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής
Σφακιά Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωρίστε τον Κρητίκαρο καταδρομέα που μας έκανε υπερήφανους! Δεν θέλουν τέτοια ελληνόπουλα ούτε στον στρατό ούτε πουθενά… (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Ενδεχομένως τα άθλια αυτά υποκείμενα θέλουν του βουτση το γιο και των άλλων άθλιων πολιτικών τα παιδιά να τιμούν και όχι αυτό το παλικάρι

  2. λοιπον κυριοι αν ειστε πραγματικα αυτοι που θελετε να φαινεστε τραγουδηστε το εγω ειμε ελληνας του νοτη σφακιανακη για να καταλαβουν τα αποβρασματα που μας κυβερνουν οτι επερχετε το τελος τους

  3. ε ρε Παπαδοπουλε και που σαι στην σέντρα όλους και μια σφαίρα στο κεφάλι τέρμα δεν υπάρχει σωτηρία τελειώσαμε αν δεν καθαρίσει από τα υποκείμενα αυτό το άθλιο κράτος μια και καλή άσπρη μέρα δεν θα δει μόνο ρουφιάνους αναρχοάπλητους δηθενάκηδες και κατσαπλιάδες δεν γίνετε τόσα χρόνια ιστορίας να διαγραφούν από ένα πολιτικό κόμμα τι πολιτικό κόμμα είσαστε άθλοι τέρμα τελείωσε ένας με αρχίδια μέχρι το πάτωμα θα βρεθεί και τα τελειώσει αυτό το μαύρο πού έχει πέσει στην Ελλάδα μας
    Οτι δεν τους συμφέρει έχουν την δικαιολογία έτσι τα βρήκαμε ουστ αλήτες που είναι η δικαιοσύνη τι σκατά κάνετε μωρέ ?? Τι περιμένετε ??

  4. Εύγε… Όσο υπάρχουν σκέψεις σαν αυτές… Υπάρχει Ελλάς…

  5. Σφακιανός αυτός σφακιανός και ο Πολάκης. Πείτε στην λούγκρα ότι αυτός είναι άντρακλας και όχι ο δειλός που κρύβετε πίσω από την ασυλία του για να κάνει ότι θέλει

  6. Αυτη ρε μπασταρδοι κουμουνιστοσυμμοριτες ειναι η ΕΛΛΑΔΑ .,.,.,.

    Οσο και να γεμιστε την χωρα λαθρομουσουλμανους ,να καταργηστε τις παρελασεις ,να πουληστε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,να διαλυστε την θρησκεια ,,να εξαφανιστε οτιδηποτε θυμιζει ΕΛΛΑΔΑ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ …,
    Εφτασε η μερα που θα κυκλοφορειτε στον δρομο μονο μεταμφιεσμενοι ..,.αν και δεν απαιτειται ιδιαιτερη προσπαθεια
    Ακους πινοκιο, κυριτση ,μπολακη,κυρα τασια …..και ο υπολοιπος θιασος ?

  7. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    1. Αξιος.. αναμεσα σε πολλους αναξιους . Ειδα το βιντεο και θελω να πω κατι ακομα.. με συγκινησες ρε ”αλητη”… . Το συστημα δε δουλευει για τα λεφτα.. δουλευει για να μην εχεις ελπιδα.. τετοια ατομα η τέτοιες κινησεις είναι η ελπιδα.. . (Εχω καταγωγή από Σφακια αλλα δεν εχω παει ποτε.. ισως παω καποια μερα. Λευκαδα..δημος Σφακιωτων. ”Μετανάστες” από τα Σφακια . Ισως παιζει μια ”τρελα” εκει .. που σ ακολουθαει.. )

  8. Επειδη κι εγω εχω καταγωγη απο τα Σφακια.. . Θελω να πω ενα πραγμα. …Αυτος ο τυπος.. ειναι η Ελλαδα.. ολοι οι αλλοι ειναι κλοουν και μαριονετες.. . Και για οποιον ξερει ιστορια.. η Ελλαδα παντα γινοταν μεγαλη απο λιγους.. μπραβο σου που εισαι ενας απο τους λιγους…

  9. ΡΕ ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ , ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ OXI ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ . ΝΩΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ; ΤΗN ΜΕΡΚΕΡ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΨΙΦΗΖΟΥΜΕ , ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΟ ΜΑΖΙ ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ 1.000.000 ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ .

  10. και μονο που βλεπουν οι εχθροι μας αυτα τα χαλια, να ειστε σιγουροι για τα χειροτερα που ερχονται..

    1. εσυ εισαι ο εχθρος μας .. οσο λες τέτοιες Μ@λακιες..

      1. μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω…εφοσον φτασαμε σημερα να απολογουνται οι φανταροι για πατριωτικα τραγουδια, μας περιμενουν ακομα χειροτερες μερες…και σιγουρα πολεμος στο αιγαιο, εφοσον η Ελλας εχει παραδωση γη και υδωρ στους εχθρους της….

  11. Όσο υπάρχουν τέτοιοι λεβέντες υπάρχει και ελπίδα γι’ αυτόν τον τόπο. Τα λόγια του αποτελούν φως στο τούνελ και αισιοδοξία πως τα πράγματα θα αλλάξουν…Μπράβο λεβέντη μας!!!

  12. Ρε δεν μας χέζεις λέω εγώ που την ώρα του καθήκοντος έκανες χαβαλέ τραβώντας βίντεο;

    1. Σε χαλάει πολύ μάλλον. Αν πήγαινε να τάιζε κανά λάθρο θα του έλεγες μπράβο.Λίγα ακόμα τα ψωμιά σας λαθρολάγνοι

      1. Φασιστάκια σαν τον μπουχέσα-μπούχλη στα Εξάρχεια τα ξεδοντιάζουμε. Έλα να δοκιμάσεις κι εσύ.

        1. Παρε φορα με την οπισθεν και στησου στα 4ρα εσυ,μοκο οπως η πουστρα πουχεται για Πορδυπουργο.

        2. Δεν είναι φασιστας το παιδι εσυ εισαι ασχετος με τα ελληνικα που μιλας. Δεν εισαι αναρχικος.. ανθέλληνας και ανιστόρητος εισαι.. ουτε ότι η γη που ζεις δε γυριζει .. δε ξερεις.. ένα ματσο πιονια είναι οι δηθεν αναρχικοι.. σιγα μη σκισεις κανα καλσον γενικα… .

  13. Ολα καλά. Αυτός ο πολιτικός λόγος όμως εμένα με ξενίζει. Σίγουρα προέρχεται από κάποια παράταξη. Κοίτα να δεις που σε λίγα χρόνια θα είναι και στο ψηφοδέλτιο της νδ.

  14. Άξιος μπράβο ευχαριστούμε για την σπίθα που μασ ξυπνάς ευλογιμενοσ εσύ και οι οικογενια σου αμήν

  15. Αγόρι μου φυσικά και ντροπιασες…. Τους Συριζεους γιατί αυτοί δεν είναι Έλληνες, μην μασάς γραφτούμε εκεί που ξέρεις!!!!!!!Μπράβο και πάλι παλικάρι μου…..

  16. Αξιο παλληκαρι! Ευτυχως υπαρχουν ακομα πραγματικοι Ελληνες.

  17. Μανωλη δεν εισαι μονον ενα καλο παιδι ,ενας καλος πατριοτης ,αλλα εισαι και ενα πολυ εξυπνο παιδι.
    Ολοι οι Ελληνες εντος της Ελλαδα και του εξωτερικου σε αγαπαμε και σε βαζουμε ΑΡΙΣΤΑ!!!
    Μονον η διεστραμενη,ανθελληνικη, ασυνειδητη συμμορια του πολιτικου συστηματος αντι να σε βραβευει , σε τιμωρει, χαρακτηριστικο της οποιας ειναι να τιμωρει καθε καλο και να επιβραβευει καθε κακο και επιζημιο για τους Ελληνες.

  18. ΑΥΤΟ το Παλικάρι είναι υπόδειγμα για όλους τους αληθινούς Έλληνες που αγαπούν την Πατρίδα , την οικογένεια , την παράδοση και πιστεύουν στο Θεό ! Είναι ήρωες της πατρίδας μας , και δεν είναι σαν τους μαλθακούς που αδιαφορούν . Αυτή η μικρή μαγιά που θα ζυμώσει όλο το υπόλοιπο φύραμα . ΑΞΙΟΣ ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!

  19. Έλληνες μιμηθείτε τέτοιους νέους, και οχι τα σκουπίδια που μας πασάρουν τα συστημικά κανάλια και η πουλημένη δημοσιογραφία των νταβατζήδων.
    Αφήστε τα μπαρακια, τις χαζογκόμενες, τα τατουάζ, τα σκουλαρίκια, και αφοσιωθείτε σε πραγματικές και ουσιώδεις γνώσεις, αφυπνιστείτε, σκεφτείτε, καλλιεργήστε τη γη σας, παντρευτείτε Ελληνίδα και κάνετε παιδιά.
    Αυτό είναι και τίποτα άλλο.

  20. Ναι η Ελλάδα ποτέ δεν θα πεθάνει όσο υπάρχουν τέτοια παιδιά!

  21. και μεις τι κανουμε ρε στεφανε? μονο μπραβο λεμε απο το ιντερνετ….
    επρεπε αυτες τις μερες εκατομμυρια δικοι μας εθνικοφρονες να ειναι στους δρομους σε μαζικες διαδηλωσεις και πορειες για συμπαρασταση στο παιδι μας που διωκεται απο τους μισελληνες εαμοβουλγαρους αναρχοκομουνιστες φασιστερους!
    κοιταξε το σε παρακαλω οργανωσε κατι με αλλες πατριωτικες ομαδες

  22. ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΟΥΣ………….. ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΣΟΥ………………………………

  23. Συγχαρητήρια φίλε..!
    …Μας δίνεις ελπίδα…!
    Σ’ευχαριστούμε.

  24. Χιλια μπραβο σε σενα Ελληνα, να σε χαιροντε οι γονεις σου

  25. Μπράβο λεβέντη και άσε τα σκουπίδια που προδίδουν αυτό τον τόπο για τον απόπατο της ιστορίας…

  26. Οσο υπάρχουν τέτοια παιδια υπάρχει ακομη ελπιδα .Μπράβο στον λεβέντη.

  27. Μπράβο ρε λεβέντη. Θα χουν βγάλει φλύκταινες οι συριζοάπλυτοι μόλις διάβαζαν το κείμενο αυτό

Comments are closed.