ΔΕΙΤΕ LIVE! ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ! ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΕΩΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΣΤΗΝ EUROVISION ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ “ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ”. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΑΜΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ξεκίνησε ο τελικός της Γιουροβίζιον, ο οποίος πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

    Η μεγάλη βραδιά έφτασε και η Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι «Better Love» είναι έτοιμη να κατακτήσει το ευρωπαϊκό κοινό. Τα μεγάλα φαβορί του 64ου Διαγωνισμού είναι η Ολλανδία, η οποία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση και, ενώ πριν ξεκινήσουν οι ημιτελικοί η Αυστραλία δεν ήταν καν στη δεκάδα, πλέον έχει εκτοξευτεί και είναι στη 2η θέση. Η τριάδα των χωρών που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον αποψινό τελικό συμπληρώνεται με τη Σουηδία. Επίσης, καλή θέση αναμένεται να πάρει και η Ελβετία…

    Φυσικά αυτό που περιμένουν επίσης είναι τη Μαντόνα να ανεβαίνει στη σκηνή του Τελ Αβίβ για να ερμηνεύσει δύο τραγούδια της, τη μεγάλη της επιτυχία, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια, «Like a Prayer», αλλά και το νέο της single «Future» feat Quavo! O Executive Supervisor της Eurovision, Jon Ola Sand, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο θρύλος της μουσικής Μαντόνα θα βρεθεί μαζί μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον. Το ταλέντο των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό φέτος είναι μοναδικό και είμαι βέβαιος ότι οι καλλιτέχνες θα εμπνευστούν από τη μοναδική εμφάνισή της στη σκηνή».

     

     

    Πώς θα ψηφίσουν οι τηλεθεατές από την Ελλάδα

    Στον τελικό ψηφίζουν και οι 41 χώρες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Οι τηλεθεατές από την Ελλάδα θα μπορούν να ψηφίσουν, καλώντας στο 901 600 41 ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Τελικού) ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση από σταθερό είναι 0,65 ευρώ και από κινητό ή SMS 0,62 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει μηνιαίου λογαριασμού.

    Επίσης, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μέσα από την επίσημη εφαρμογή της διοργάνωσης (Eurovision Song Contest App). Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.

    Οι εμφανίσεις

    1) Μάλτα

    2) Αλβανία

    3) Τσεχία

    4) Γερμανία

    5) Ρωσία

    6) Δανία

    7) Αγιος Μαρίνος

    8) Βόρεια Μακεδονία

    9) Σουηδία

    10) Σλοβενία

    11) Κύπρος

    12) Ολλανδία

    13) Ελλάδα

    14) Ισραήλ

    15) Νορβηγία

    16) Ηνωμένο Βασίλειο

    17) Ισλανδία

    18) Εσθονία

    19) Λευκορωσία

    20) Αζερμπαϊτζάν

    21) Γαλλία

    22) Ιταλία

    23) Σερβία

    24) Ελβετία

    25) Αυστραλία

    26) Ισπανία

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Η ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟ, ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟ, ΑΣΧΕΤΟΤΕΡΟ, ΣΚΟΥΠΙΔΟΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΛΟΓΙΚΗ! ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ?
      ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.

    2. Στις τρείς πρώτες θέσεις είναι ένας μαύρος Σουηδός,ένας Μαροκινός Ιταλός και μία Μαιμού Μαcedonissa………..

      ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ

    3. Μα τραγουδίστρια να τραγουδάει με την μύτη βάλαμε πάλι το μέσον ακόμα και σαθρή τη βλακεία που λέγεται Eurovision

    4. Συγνώμη δηλαδή… Υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που βλέπει αυτή την πουστροσύναξη;

    5. Τι Βόρεια Μακεδονία ρε παιδια; Σκοπια λέγονται

    6. Τη σουηδία την είδατε? Ολοι μαυροι ήταν…..

        1. EINAI AYTO ΣΟΥΗΔΙΑ ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ Π@ΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ

    7. Το Ισραήλ τι σχέση έχει με την Ευρώπη; Γιατί όχι κ η Ζιμπάμπουε σε αυτό το κιτς πανηγύρι; Ό,τι ναι ναι… αφού το κάνετε κέφι…

    8. Κλείστε τις τηλεοράσεις και πείτε οχι σε αυτό το νεοταξικό έκτρωμα. Ο “Μακεδόνας” καπουτζιδης αποκάλεσε τα σκόπια βόρεια μακεδονία και πριν λίγες ώρες καυχιόνταν για το αντίθετο. Η κατάντια τους δεν έχει τέλος.

    9. Γλωσσοφιλα τα κωλοπουσταρια .,.,.,.,,αυτο το βλαχομπαροκ πανηγυρι παρακολουθησατε ΕΛΛΗΝΕΣ ?

      σκουπιδομαλακιες.,..

    10. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η Eurovision δεν είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού όπως τον ξέραμε παλιά, αλλά ένας διαγωνισμός εντυπωσιασμού για το ποιος θα κάνει την πιο extreme εμφάνιση προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του κοινού ευελπιστώντας σε περισσότερες ψήφους και ένα πάρτι ομοφυλοφίλων.

    11. ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ. ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

    12. Οι ασιατες ΠΑΝΤΟΤΕ Ο Ρ Γ Ι Α ηταν . Απο τους κουμουνιστες ”’ανδρες” της σοβιετιας μεχρι και τους σημερινους παντοτε διδασκουν το ανωμαλο και το αρρωστιαρικο και ο ενας φιλαγε τον αλλο στο στομα σαν πουστηδες . Η εμφανηση των ανωμαλη ….ποσο λοιπον ανωμαλο εγκεφαλο να εχουν ? Αυτοι οι πουστοανωμαλοι θα κανουν και τον πλανητη επιπεδο

    Comments are closed.