ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ! ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ – ΒΙΑΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 114 (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Κρίμα κι είναι η Ομάδα Δίας!
    Πήραν διαταγή να τον συλλάβουν επειδή έκαψε την σημαία των Σιωνιστών

    Ντροπή με τους καραμ@λ@κες τους μπάτσους

    Δείτε το βίντεο:

    Δείτε επίσης και το βίντεο από άλλη κάμερα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Πολύ καλά έτσι θέλουν αυτός που το έκανε ο Φώτης το έκανε στη μνήμη του Ιωάννη λαζακη διότι υποστηρίζει ότι οι Εβραίοι τον σκοτώσανε με τεχνομαγειες και είναι απόλυτα πιστευτό αλλά πέρα από αυτό ο ίδιος έχει δήλωση όταν ακόμα ζούσε και ο λαζάκης ότι έχει ένα ιερό σκοπό να ξεσηκώσει τους χριστιανούς και ότι θα κάνει ενέργειες όπως το χτύπημα με το άγαλμα της πανθρησκειας για να ενόχληση τους εχθρούς της πατρίδος είμαστε όλοι μαζι τους
      ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    2. Κλεομενη εχω να σου πω ενα πραγμα
      Αμα πας μια ζωη με το σταυρο στο χερι και αμα τρως απο το ενα μαγουλο σφαλιαρα και γυρνας και το αλλο προκοπη δε κανεις,ουτε εσυ ουτε κανενας απο εμας.
      Ζωσου πρωτα με κανα σιδερικο και μετα καψε πραμα και κοψε κωλους!!!!Σου πω γω μετα ποιος θα τολμησει να απλωσει χερι απανω σου!!!
      Μια ζωη τις μαζευεις απο δαυτους.
      Αλλα ειναι και αυτοι οι μπατσοι για κλωτσες ωρες ωρες οποτε τους εχει αναγκη ο κοσμακης φτανουν κατοπιν εορτης.Αμα βρουν καμια ψυχουλα, καλη ωρα σε χρονο ντε τε φτανουν!!

    3. Χαχαχαχα κανεις δεν ειδε στο 3:39′ ο ψηλος με τη γκρι κουκουλα σκυβει και κλεβει το κινητο που επεσε απο τον μπατσο?

    4. Λετε αυτες τις αμαρτιες πληρωνει η αστυνομια και φαγανε το ξυλο απο τους λαθρο αργοτερα.

    5. ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΘΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΣΤΟΛΗ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…..ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ……… ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ

    6. ….ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!…..ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ!!!

      1. Εννοειται και μας βαρανε και πληρωνουμε αυτα τα ζωα για την φυλαξη των σιωνιστικων αφενταδων μπουρδελων τους………………………….

    7. Δεν περιμέναμε απο τα Σώματα Ασφαλείας να δρούν ανθελληνικά. Σας έχουν κάνει μπράβους της νέας τάξης. Γιατί δημιουργείτε αρνητικό προφίλ στην ελληνική κοινωνία ? Θέλετε το λαό εναντίον σας ? Δεν σας φτάνει το μίσος που έχει για εσάς η αριστερά ?

    8. Πρός Αστυνομικούς : Το βράδυ στην προσευχή σας προς τον Κύριο μην ξεχάσετε να του πείτε ότι ο πραγματικός Θεός σας είναι ο κύριος Διοικητής..

    9. Κατεβαστε τη Ελληνικη κ βαλτε τη σημαια με το αστρο του Δαυιδ στη Ακροπολη για να κοιμαστε ησυχοι.

      1. Μπα δεν φορανε ποια στολη οταν ασχολουνται με αυτους………..

    10. Αμην Γρηγοριε αλλα δεν βλεπω να γινεται αρχη.

    11. Ας το έκαναν αυτό οι μπάτσοι σε μουλσουμανους η σε Ρόμα θα τους είχαν πάρει τα κεφάλια. Η Ελλάδα τελείωσε κάποτε ο Παπαδόπουλος έλεγε για τον κομουνιστικο κίνδυνο τώρα φάτε Δημοκρατία. Εγώ περιμένω να κηρύξουν Σαρία και να δω τους μπάτσους αν μπορούν να εισέλθουν στα μουλσουμανικα γκέτο. Απλά αναμένω και μακάρι να γίνει γιατί έτσι ίσως ξυπνήσουμε όλοι.

    12. Όλα αυτά γίνονται γιατι έχουν αδειάσει οι τσέπες του κόσμου. Τις καλές εποχές δε μιλαγε κανείς.

      Τώρα φταίνε οι λαθραίοι και το γυρίσαμε στην προσευχή

    13. Το οτι καψανε την σημαια των τεκνων της Χανααν και συνεληφθησαν δειχνει πιος κυβερναει τον πλανητη σημερα.Ουτε Αμερικη ,ουτε Ρωσσια Ουτε Κινα, Αιωνια σου η μνημη Αδελφε Ιωαννη

    14. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ή ΣΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.

    15. Αν ήταν γύφτοι να λες που θα ήταν δε θα πλησίαζαν γιατί θα τρώγαν σφαλιάρες όπου τους παίρνει τα κανουν

      1. Οι γυφτοι πιστεύουν στο Θεό περισσότερο από εμάς. Ας πάρει μαζί του γυφτους την επόμενη φορά ο πάτερ Κλεομενης.

    16. μεγα λαθος να καιγονται σημαιες. το ερωτημα ειναι γιατι δεν υπαρχει αναλογη αντιδραση οταν καιγονται ελληνικες σημαιες στα εξαρχεια και αλλου η βεβηλωνονται μνημεια

    17. “ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
      ΤΟ ΚΟΜΑ LEGA ΤΟΥ MATTEO SALVINI ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ UMBRIA
      ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ
      ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΤΕΟ SALVINI ΩΣ ΥΠΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΑ 90%
      ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΠΑΝ Ο Χ Ι ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
      ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΑΞΗ
      ΤΩΝ ΣΩΡΡΟΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ
      ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 6 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΗ (AKA KNESET) TΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ”
      .
      Ο Σαλβίνι σκίζει στην Ιταλία , οι ισλαμοκατσαρίδες έχουν χέσει μαλλί.
      Εδώ ακόμα ψάχνουμε να βρούμε το πατριωτικό κόμμα της αρεσκείας μας.
      .
      https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=79Kel4LEnVY

    18. Νά οργανωθούμε καί συσπειρωθούμε μέ μιά φωνή, μιά ψυχή,έν φρόνημα, μία γνώμη μέ σύνθημα “””ΕλληνΟρθοδοξία ‘ή θάνατος”””.Τό σημείον αναφοράς καί ενώσεως νά είναι μόνον καί αποκλειστικώς τό Θέλημα Τού Θεού,Τού Κυρίου Ιησού Χριστού. Νά οργανωθούμε μέ στρατηγική, οι πάντες πού αντιλαμβανόμεθα εις βάθος τήν τραγική κατάσταση καί κινδύνους πού αντιμετωπίζει η ηγαπημένη μας Ορθόδοξος Πατρίς καί νά καλέσουμε εις προσκλητήριο όσους εκ τών Πατριωτών ενδιαφέροντε καί εισίν αποφασισμένοι νά δώσουν καί τήν ζωήν των πρός διάσωση τής Πατρίδος ημών. Όλοι οι ευσεβείς Πατριώται, λαϊκοί, κληρικοί όλων τών τάξεων καί βαθμίδων, στρατιωτικοί, δικαστικοί, εκπαιδευτικοί, ακαδημαϊκοί, αστυνομικοί, δημοσιογράφοι, απλοί εργαζόμενοι, εν ενεργεία ‘ή απόστρατοι καί συνταξιούχοι, όλοι νά συγκεντρωθούμε καί μέ τήν βοήθεια Τού Θεού νά φτιάξουμε ένα συμπαγές καί αρραγές μέτωπον. Βέβαια θά παρεισφρήσουν προδόται καί χαφιέδες. Θά έχουμε νά αντιμετωπίσουμε ένα διεφθαρμένο κατεστημένο σύστημα καί δαιμονιώδεις νόμους κατηγορώντας μας ότι προσπαθούμε πρός ανατροπή πολιτεύματος καί άλλας δολιότητας. Θά μάς απειλούν, θά μάς χλευάζουν καί κατηγορούν τά πορνοκάναλα καί οι πορνοφυλλάδες. Ωστόσο, εάν τό μέτωπο πού θά φτιάξουμε είναι συμπαγές, αδιάλλακτο πρός τήν ανομία πού συντελείται καί έχουμε ως γνώμονα Τήν αγάπη καί υπακοή πρός Τόν Κύριον Ιησού Χριστόν, τότε θά έχουμε καί τήν αμέριστον συμπαράστασή Του η οποία εστί ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ καί δέν δύναται τίποτε καί ουδείς νά αντιταχθεί ενώπιον τής συμπαραστάσεως εκ Θεού. Τό γοργόν καί χάριν έχει.

      1. Αμην Γρηγοριε αλλα δεν βλεπω να γινεται αρχη.

    19. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΑΤΙΜΗ ΦΥΛΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ????ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ Π@ΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

    20. Ο άλλος με την κουκούλα και το φούτερ στο 3:35 κλέβει το κινητό που έχει πέσει κάτω ή είναι η ιδέα μου;;;;

    21. είναι ισραηλιτική, το εβραιοκρατούμενο κράτος είναι η Ελλαδία οπότε η ελλαδική σημαία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εβραϊκή οπότε καλώς την καίνε οι κομμουνιστές.

    22. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ…’

      ΚΥΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    23. Άμα ήταν όμως 100 εκεί με όπλα και χειροβομβίδες θα δεις που θα είχαν πάει οι μπάτσοι γιατί στις διαμαρτυρίες είναι πρώτοι για να συλλάβουν, όταν θα εβλεπαν όπλα όμως θα έφευγαν σιγά μην πήγαιναν εκει ο φόβος τους είναι η δύναμή μας δεν φοβούνται τα λόγια δεν παίρνουν από λόγια αν υπήρχαν όπλα δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά…δεν φοβούνται τον Έλληνα πολίτη κάντε τους να σας φοβούνται οι γαμημενοι οι αστυνομικοί μας έχουν κατακλεψει οι ληστες και τους πιάνουν για να είναι πάλι έξω έχουμε γεμίσει ναρκωτικά ποιος θα βάλει τάξη οι μπάτσοι παντός δεν νομίζω.

    24. Ντρεπομαι για τους συναδελφους μου! Η εντολη του αρχιμασωνου Υπουργου τους, εκτελεστηκε στο επακρο.Το
      ΚΙΣ πολυ συντομα θα τους βραβευσει! Αληθεια τοσες Ελληνικες σημαιες καηκανε, μα συλληψη καμμια! Γιατι: Αλλα
      ξεχασα, ηταν απλα ενα κολοπανο και μονο και τιποτα αλλο! ΑΙΣΧΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! Η Πατριδα μας χανε-
      ται και εμεις ειμαστε ξεατες! Τι περιμενουμε αλλο να γινει!

      1. Καιρος να αλλαξεις επαγγελμα αμα ντρεπεσαι

    25. τις γυναικες στην αστυνομια τι τις θελουν; αφου λογο φυσης δεν μπορουν. τα ιδια και για ε.δ. λιμενικο κλπ

      1. Φίλε ασβε αν η κοπέλα σου θεωρηθεί ότι κάνει μια ύποπτη ενέργεια κ πρέπει να ελεγχθεί σωματικως, μάλλον κ εσύ προτιμάς να την πασπατεψει γυναίκα αστυνομικός κ όχι άνδρας.αν κατά λάθος μπει στα κρατητήρια κ θέλει να κάνει τα τσισα της, μάλλον προτιμάς πάλι γυναίκα να είναι μπροστά της όταν θα ουρει με την πόρτα ανοικτη.αυτος είναι ο κύριος λόγος κ το ίδιο ισχύει κ για λιμενικό.
        Για εδ θα έπρεπε μόνο να χρησιμοποιούνται σε βοηθητικές υπηρεσίες που υπάρχουν πολλές.

        1. σωστος αλλα τι δουλεια εχουν εξω να επιβαλουν την ταξη; ειδα το βιντεο και με επιασαν τα γελια. τα βλεπουν αυτα και οι λαθραιοι-παραβατικοι και απαξιωνεται και αλλο η αστυνομια. θυμηθηκα οταν πηγαινα γυμνασιο που ηθελαν να παιξουν μερικες μαζι μας μπασκετ και γ@#%^σαν το αθλημα γιατι πηγαιναν σαν κατι τυπους στην παρελαση χερι ποδαρι. πιστευω οτι ο λογος που μπαινουν δεν ειναι αυτα που αναφερεις παροτι σωστα, αλλα και καλα η δηθεν ισοτητα που προσπαθουν να μας πεισουν διαστρεβλωνοντας τη φυση καθε λογης δικαιωματακηδες και φεμιναζι

    Comments are closed.