ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ: ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ- “ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ” – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    allazei

    Σε αυτό το βίντεο εμφανίζεται ένας απλός πολίτης που διεκδικεί το δίκιο του με υπομονή και επιμονή , ανεξάρτητα εάν απέναντί του βρίσκεται το τραπεζικό σύστημα και στην συγκεκριμένη περίπτωση η Τράπεζα Πειραιώς.

    Δείτε το βίντεο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Παρόμοιο περιστατικό είχα στην alpha bank πέρυσι με επιστροφή φόρου. Είχα όλα τα χαρτιά από την εφορία και μου λέγαν τις ίδιες παπαριες για τα κεντρικά τους.
      Πήγα τον διευθυντή ήρεμα και του είπα πως εσυ μου κρατάς τα λεφτά με δόλο.
      Δεν θα την ξεχάσω την αντίδραση του.
      Κιτρίνισε και έτρεμε ολόκληρος.
      Σε 1 λεπτό είχε κάνει χεζμενος 4 τηλέφωνα και σε λίγο πήγα στο ταμείο και μου δώσανε την επιστροφή.
      Θέλει τον τρόπο του…!

    2. Την γ@μησε πολύ άγρια την διευθύντρια,μελανό σημείο στο βίντεο,η άγνοια των μπάτσων να εφαρμόζουν τους νόμους οι οποίοι ισχύουν χωρίς εξαίρεση και για τις τράπεζες……

    3. Εντάξει, ο πρώτος τους γάμησε φύγαμε τώρα για τον επόμενο.

    4. Αφήστε τον ύπνο και κοιτάξτε την πραγματικότητα . Τα καλλίτερα σπίτια ακόμη και από τους πολιτικούς τα έχουν τραπεζικοί υπάλληλοι , δικαστές , πολεοδόμοι , εφοριακοί , υπάλληλοι υπουργείων . Το λάδωμα λύνει τα πάντα και μοιράζει χρήμα με το τσουβάλι . Ξυπνάτε και εφήστε τις φιλοσοφίες . Ο μάγκας τα πήρε με απλό τρόπο εγγραφής με κινητό από άλλο άτομο . Δεν είχε λαδώσει πριν γιατί κινούσε λίγα χρήματα . Πάντως οργανώθηκε για πόλεμο και με ελάχιστα όπλα πήρε κάποια από τα ελάχιστα που είχε χρήματα του .Αν ήταν να πάρει καμιά βαλίτσα δεν έτρεχε τίποτε και δεν θα το μάθαινε κανένας . Εδώ δίνουν δάνεια τεράστια ποσά σε αυτούς που χρωστάνε τα δεκαπλάσια . Ξυπνάτε και μυρίστε βρώμα . Είναι γύρω σας . Όταν μαλώνουν βγάζουν τα άπλυτα ο ένας του άλλου με τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους . Τι διαβάζω κάθε μέρα Θεέ μου . Πόσο ύπνος πέφτει . Με τις υγείες σας λοιπόν .

    5. ετσι θελουν οι αληταραδες τοκογλυφη με τις τραπεζες που πινουν το μοχθο του κοσμου. Αν θελετε εχω και δικες μου αποδειξης να σας δειξω για να δειτε τη παει να πει τοκοληστεια απο αυτες. απλος δεν εχουμε ολοι την δυναμη να τους τραβηξουμε στα δικαστηρια λογο κοστους και εκμεταλευονται την κατασταση

    6. Ευχαριστούμε τον ΓΑΠ που μας προειδοποίησε να πάρουμε τα χρήματα μας απο τις τράπεζες πριν δέκα χρόνια.

    7. Κύριε μου έφαγες χοντρή επίθεση και απ’ τους πονηρούλιδες τους κωλώστρες εκεί μέσα και τελείως ουδέτερη μην πω άπραγη αντιμετώπιση της αστυνομίας που αν συνέβαινε το περιστατικό στην Αμερική η κάποια κανονική χώρα του πλανήτη η σύλληψη θα συνέβαινε με βάση τα λεγόμενα και τους μάρτυρες του περιβάλλοντος χώρου εκεί γύρω σε κλάσματα λεπτού και κατευθείαν στην κλούβα… Αϊ στο λύκο βρωμόσκυλα του κερατά γαμώ το βρώμικο και αντιεθνικό σύστημα σας.
      Την ίδια ώρα βλέπεις γύφτους και παράνομους αλλοδαπούς να παίρνουν τα 50ρικα απ’ τα ΑΤΜ 5*5 και εδώ σου καταχράζονται τα χρήματα σου και που, σ’ ένα Έλληνα πολίτη του Συντάγματος..!!. Πωωω ρε εύχομαι να το τραβήξει και να το φτάσει στα άκρα ο κύριος πραγματικά γιατί σε τέτοια απάνθρωπα βολεμένα από εμάς σκουλίκια που εξυπηρετούν το ετιμώροπο βρώμικο τραπεζικό σύστημα τους αξίζει μια τέτοια κατάληξη και διασυρμός.. Ο άνθρωπος γνωρίζει και τα δικαιώματα του και τις αξίες του πολιτεύματος και στο συγκεκριμένο περιστατικό του καταπατήθηκαν πολλά ατομικά δικαιώματα και αξίες και παραμένει ψύχραιμος… Εύγε και καλό κουράγιο να χει, γιατί έδωσε σε όλους να καταλάβουν τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του ελληνικού λαού και του Συντάγματος της χώρας.

    8. Μπράβο φίλε
      Να αγίασει το στόμα σου χριστιανε!!!!!
      Δόξα τω Θεο

    9. Μπράβο συγχαρητήρια στον κύριο!!!! Δεν μπορώ εγώ προσωπικά είχα πάρει ένα δάνειο στεγαστικό από την Εθνική τράπεζα κάπου με τα χρόνιαδυσκολευτήκαμε με τις πληρωμές ήρθα σε συνεννόηση με την τράπεζα για διακανονισμό τον έκανα πληρώνω κανονικά τις δόσεις μου κάθε μήνα χωρίς καμία καθυστέρηση εδώ και δύο χρόνια όταν πήγα να κάνω μία αγορά σε κάποιο πολυκατάστημα ηλεκτρικών ειδών για μία μικρή ηλεκτρική συσκευή και πήγα να βάλω δόσεις δεν μου έδωσε έγκριση η τράπεζα που συνεργαζόταν όταν απευθύνθηκα στην τράπεζα η απάντηση που πήρα ήταν ότι όσα χρόνια έχω το διακανονισμό με την τράπεζα δεν μπορώ να κάνω καμία αγορά ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου αν είναι δυνατόν μας δεσμεύουν τη ζωή μας λες και όλη μας τη ζωή είναι μόνο οι τράπεζες δεν μπορώ να κάνω καμία αγορά ενώ πληρώνω κανονικά σε αυτούς τους τραπεζίτες που παίρνουν τη ζωή μας στα χέρια τους πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι επιτέλους. Χίλια μπράβο στον άνθρωπο του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

    10. Θα τα πάρουμε τα λεφτά μας στον θείο Ερντογάν που δίνει και 20% επιτόκιο.
      Ετσι και αλλιως ελληνικές τράπεζες δεν είναι!!

    11. Καλά μην τρελαίνεστε,ο τύπος αναφέρει στην ταμία ότι η τράπεζα είχε ενημερωθεί εγγράφως πριν 2 βδομάδες ότι υπήρχε άρση της κατάσχεσης των χρημάτων του λογαριασμού που διατηρεί στην τράπεζα, πού με κάποιο τρόπο την “κατάφερε”. Έτσι “πατώντας” πάνω σε αυτό,διεκδίκησε την απόδοση των χρημάτων του από τον λογαριασμό του και η τράπεζα , πάλι για κάποιο λόγο που δεν ξέρουμε,δεν του τα έδινε. Αν δεν υπήρχε αυτή η ειδοποίηση για την άρση της δέσμευσης του ποσού του λογαριασμού του,σιγά μην του τα έδινε η τράπεζα,όσες μηνύσεις και αυτόφωρα να επεδίωκε.

      1. Καλά πόσο ηλιθιος είσαι, ρε φιλε; εννοείται ότι ο άνθρωπος είχε άρση δέσμευσης και πάλι δεν του τα εδιναν. Γιαυτό έγινε όλη η φασαρία. Και όσο για τις αιχμές σου, δες καλύτερα το βίντεο. Ο χριστιανός τακτοποιήστε την οφειλή που είχε στο ΙΚΑ, δηλ. Πλήρωσε. Τι δεν καταλαβαίνεις; δεν πρέπει να ήσουν μια ο πιο έξυπνος της τάξης σου…

    12. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,05% ΑΝ ΤΟΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 14%ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ !!!!

    13. Τους πολέμησε ακριβώς, με τα δικά τους “μέσα”, δηλαδή δικαστήρια, δικηγόρους, μηνύσεις, αστυνομία ά ναι και κάμερες, έστω και κινητού (είναι αυτό που λένε στο τηλ., η συνομιλία σας καταγράφεται)!!! Μόνο έτσι καταλαβαίνουν!!!

    14. Πολυ σωστος,ψυχραιμος και υπομονετικος.Καιρος ηταν να βρεθει καποιος μαγκας να μας βαλει τα γυαλια.
      Μπραβο κυριε,σε ευχαριστουμε για το μαθημα.Τωρα μενει σε εμας αν το εμπεδωσαμε σωστα.
      Ορματε

    15. Στέφανε καλησπέρα από Ρόδο, έχω κατασχέσει κι εγώ λογαριασμόυςμεγάλης εταιρείας που εισάγει και μετά πουλά αυτοκίνητα στην Ελλάδα από Γερμανία μετά από δικαστικό άγονα, αλλά αυτές η τράπεζες οταν ο πελάτης τους είναι φραγκατος δεν βλέπουν τίποτα μπροστά τους.η εταιρεία μου στέλνει εξώδικο να πάρω τα χρήματα γιατί έχει υπόλοιπα στους λογαριασμούς αλλά η τράπεζα φοβάται και δεν μου τα δίνει, τον πελάτη της βέβαια όχι εμένα, εγώ απλά τους γλενταω.εχουνε πλάκα οι κλέφτες!!!!!!! Για περισσότερες πληροφορίες στο mail μου.

    16. Συγχαρητήρια για τις ενέργειές του. Ψύχραιμος και σταθερός στις κινήσεις του. Ας γίνει το καμπρό παράδειγμα για όλους μας. Κύριε Στέφανε, αν μπορείτε να τον βρείτε, ας μας απαριθμήσει με λεπτομέρειες τις ενέργείες του, για να το κάνουμε κί εμείς.

    17. ΜΠΑΡΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…
      ΘΕΛΩ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
      ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ “ΑΝΑΠΤΥΞΗ”

    18. Οι λαθρομεταναστες παιρνουν λεφτα τζαμπα απο την τραπεζα
      και εμας δεν μας δεινει η τραπεζα τα δικα μας χρηματα. Κραταει τα δικα μας χρηματα για να τρων οι λαθρο.
      Τι μπουρδελο κρατος ειναι αυτο.

    19. Χαχαχαχαχα. Τους έμαθε καρσιλαμα ο τύπος. Ωραιοοοοοος.

    20. μονο με τσαπου και ξυλο αυτο το μπουρδελοκρατος βαζει μυαλο

    21. Μπραβο σε αυτον τον κυριο δεν συμπεριφερθηκε ως ραγιας και υπηκοος κατοικος μπανανιας.

    Comments are closed.