ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ! ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΑΒΩΝ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ! ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ – ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Συμπλοκή με σπασμένα μπουκάλια και τραυματίες σημειώθηκε μεταξύ ομάδων νεαρών αραβικής καταγωγής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία της Καμάρας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών περαστικών, οι οποίοι έντρομοι έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

    Φωνάζοντας και κρατώντας στα χέρια σπασμένα μπουκάλια μπύρας, οι νεαροί για άγνωστη αφορμή άρχισαν να ανταλλάσσουν χτυπήματα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από τους νεαρούς τραυματίστηκε σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, λίγο πάνω από το σβέρκο, όταν κάποιος από την αντίπαλη ομάδα τον έκοψε με ένα σπασμένο μπουκάλι.

    Η συμπλοκή συνεχίστηκε δίπλα ακριβώς από την πιάτσα των ταξί, στην οδό Εγνατία, όπου οι νεαροί συνέχισαν να χτυπιούνται και να εκσφενδονίζουν ο ένας στον άλλον κομμάτια ξύλου, που πήραν από γειτονικούς κάδους σκουπιδιών.

    Οι οδηγοί των ταξί αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τα οχήματά τους από το σημείο, για να μη σημειωθούν φθορές σε αυτά από τη συμπλοκή. Λίγα λεπτά αργότερα έξι μηχανές της ομάδας Δίας, με δύο άντρες η καθεμία, έφτασαν στο σημείο, ωστόσο, οι νεαροί είχαν απομακρυνθεί.

    Συχνές οι συρράξεις μπροστά σε περαστικούς
    Είναι πολύ συχνές οι συρράξεις και οι καβγάδες μεταξύ νεαρών αραβικής καταγωγής σε πολύ κεντρικά σημεία της Καμάρας και της Ροτόντας, όπου κατά δεκάδες συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

    Σε κάποιες περιπτώσεις, δίπλα σε περαστικούς, ακόμα και μπροστά στα έντρομα μάτια μικρών παιδιών, έχουν βγει μαχαίρια, έγινε χρήση σπρέι πιπεριού και άτομα μεταφέρθηκαν αιμόφυρτα σε νοσοκομείο.

    Κάτοικοι και καταστηματάρχες είναι αγανακτισμένοι, αφού τα τελευταία χρόνια η περιοχή τους έχει μετατραπεί σε γκέτο. Όπως τονίζουν, σύμφωνα , o φόβος έχει «φωλιάσει» στην περιοχή, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας περιφέρονται κακοποιά στοιχεία και γίνεται διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ακόμα και τις μεσημεριανές ώρες, ακόμα και έξω από σχολικό συγκρότημα.

    Η αστυνομία κάνει συχνές περιπολίες στα πάρκα και στα στενά γύρω από τη Ροτόντα και στην πλατεία της Καμάρας, γίνονται συλλήψεις, ωστόσο, το πρόβλημα συνεχίζεται αμείωτο.

    Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία ιδιαίτερα ζωντανή περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται δίπλα στην πανεπιστημιούπολη, λειτουργούν πολλά καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, καθώς και εμπορικά μαγαζιά και διέρχονται από αυτήν καθημερινά χιλιάδες άτομα.

     

    Επίσης, στην περιοχή βρίσκονται δύο από τα μεγαλύτερα μνημεία της Θεσσαλονίκης, η Ροτόντα (περιλαμβάνεται και στη λίστα της UNESCO) και η Καμάρα, με αποτέλεσμα να την επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

      1. Ρε ανοητε τι σχεση εχουν οι συμπλοκες αλλοδαπων με το δικο σου το γ@@@σι που ακομη δεν ξεχασες?

    1. ΧΩΡΙς χρυση αυγη στο 15-20% η Ελλαδα θα πεθανει……..
      ολοι οι αλλοι ειναι προδοτες

    2. ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΄΄ ΣΥΝΑΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ (ΜΗ ΧΕΣΩ) ΤΟΞΟΥ΄΄, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΄΄ΣΒΗΣΕΙ΄΄ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ-ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ (ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ), ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΗΤΟΙ ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ……………..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΛΕΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ…………… Η ΜΟΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ……………………

    3. Τσίμπλας και Μπουτάρ Αχμέτ μετέτρεψαν την ομορφότερη πόλη της Ελλάδος σε Ισλαμαμπάντ τα τελευταία 4,5 χρόνια!
      Μέχρι το 2014 επί Σαμαρά η Θεσσαλονίκη είχε λευκούς κατοίκους στην πλειοψηφία της, με εξαίρεση τους Δενδροποταμίτες και αρκετούς ρωσοπόντικες γεωργιανούς.
      Σήμερα αν πας Εγνατία, Καμάρα, Ναυαρίνου, Αριστοτέλους, οι μισοί είναι σκούροι και μαυριδεροί, τα μισά μαγαζιά κλειστά μέσα στην μπίχλα και την βρώμα από τα έργα του Μετρό και την φτώχεια/ανεργία.
      Ήταν που ήταν “φτωχομάνα” η “νύφη του Θερμαϊκού”, τώρα κατάντησε Τίρανα επί εποχής Χότζα!!
      5 χρόνια πρώτης φοράς Αριστεράς, ήταν αρκετά για να καταστραφεί η συμπρωτεύουσα του ενός εκατομμυρίου κατοίκων.
      Στην δε Αριστοτέλους όπου γίνεται διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, κινητών, γυαλιών κλπ, υπάρχει το κεντρικό αστυνομικό τμήμα και οι κωλ@μπατσοι βλέπουν τους λάθρο μπροστά στα μάτια τους και δεν κάνουν τίποτα απολύτως!!!
      Σάπισαν τα πάντα όλα με τους ανθέλληνες αναρχοκατσαπλιάδες που εξέλεξε ο “σοφός” λαός…

      1. Θα βγει τωρα ο Μητσοτακης και θα ανθισουν τα Ναρκωτικα και παλι στην περιοχη.

        1. Πάλι τα ίδια ΘΑ λέμε?
          ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, έλεγαν μόνο οι Αντρέας και Τσίμπλας! Το “κουσούρι” αυτό πέρασε και στα αβγά ή απλά είστε “γιαλαντζί” ψευδοπροφήτες που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μαντεύετε το μέλλον??
          Επαναλαμβάνω, η σημερινή εικόνα της πόλης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ με το 2014!!
          Και με την ευκαιρία, οι ναρκομανείς παλιά αράζανε στο πάρκο της ΧΑΝΘ, στον Ξαρχάκο, μέσα στους θάμνους και τα δέντρα,,,σήμερα κάνουν νταραβέρι στην Καμάρα, δίπλα στις καφετέριες και μπροστά στην είσοδο της ΕΥΑΘ.
          “Σπασμένα μπουκάλια” είδα με τα μάτια μου μπροστά μου ανάμεσα σε παρέες ναρκομανών που μάλωναν για την ποσότητα…

    4. Συνηθισμένοι είναι μωρέ η Θεσσαλονικείς δεν τους νοιάζει. αν τους ένοιαζε δεν θα ψήφιζαν
      Μπουτάρη και σύριζα. ΠΆΝΟ ΑΠΌ ΌΛΑ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΟΙ Ε ΠΑΙΔΙΆ? ΑΛΛΆ ΠΡΟΣΈΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΈΧΟΥΝ ΑΓΡΙΈΨΕΙ.

    5. Είναι ένα στρατηγικά οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας, από προδότες πολιτικούς, που ξεκίνησε δειλά από το ’90, όταν ο Εθνοπροδοτης Σαμαράς στην κυβέρνηση του Μητσοτάκη, άνοιξε τα σύνορα κ μπούκαραν τα κοπρόσκυλα τηγανοκεφαλα αλμπανά, που κουβαληθηκαν ζώα σκέτα σε αγέλες, απλυτοκώληδες, βρωμομούνες, πεινασμένα ζώα!
      Το φαινόμενο των λάθροζώων πήρε διαστάσεις ανοδικές, το οποίο αποτέλειωσε ο Μουνάκιας τσίμπλας ο Εβραιογλείφτης!!
      Θα μου πείτε, όλη η Ευρώπη δεν σάπισε κ κοπρίστηκε από τα λάθροσκατά??
      Είναι απλά η Νέα Τάξη Πραγμάτων, οργανωμένο σχέδιο των Εβραίων που ακολουθούν πιστά το σχέδιο Καλλέργη!
      Εδώ η προπαγάνδα να γαμαει ο λευκός τη μαυρομούνα πιθήκω είναι εμφανές κ στις τηλεοπτικές διαφημίσεις, τι λέμε τώρα!!

    6. Ψηφιστε ΣΥΡΙΖΑ να σωθείτε. Χαχαχαχα! Μπουτάρη δεν θέλατε;;;; Τσίπρα δεν θέλατε;;; Τωρα Κουλη δεν θελετε;;; Καλα να πάθετε, καλα να πάθουμε ολοι, με τα μυαλά που κουβαλάμε.

      1. Άντε παιδί μου πε…..τι να ψηφίσουμε για ΝΑ σωθουμε???Αντε στα πανταλονια που φορας πε!!!!

        1. Να ψηφισουμε ολοι μικρά κόμματα και να στείλουμε ολα τα σκουπιδια που βρίσκονται στην Βουλή, οι περισσοτεροι τουλάχιστον, εδω και δεκαετίες, απο παππού προς παππού. Βαζουν μεσα τα παιδια τους, τα εγγόνια τους, τα ανήψια του κλπ κλπ. Λες και ειναι ιδιωτική τους επιχείρηση. Μικρά και πατριωτικά. Τωρα αν θα κανουν κι αυτοι αυτα που λενε, ειναι αλλο θεμα. Τουλάχιστον θα στείλουμε στον διάολο ολους αυτους.

          1. Σορυ κ ξες ότι σε γουστάρω ..είτε ετσι..είτε αλλιώς! Μόνο ΧΙΟΣ ……

    7. Μπουτάρη δεν θέλατε για Δήμαρχο! Άρα όλα αυτά τα θέλατε κατά βάθος.

    8. Γιατί δεν στέλνουν μερικούς και στον Ανανεωμένο Μητροπολιτικό Δράμας ?….
      Για να δει τι ωραία που είναι ο Δεσπότης που κάποτε ήθελε να κάνει Hot spot τις κατασκηνώσεις στο Γρανίτη …….

    9. Μην ενοχλείτε τους επενδυτές. Κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ρατσιστές και ξενοφοβικοί.
      Κι’ άλλη αλληλεγγύη στους φίλους ξένους !!!!
      Πιο πολλά προνόμια στους λαθρό !!!!!
      Περισσότερα δικαιώματα στους “πολίτες του κόσμου” !!!!
      Έξω οι Έλληνες !!!!

      1. Ούτε τον χοντροπίθηκα τον μιχαλοβλάκο δε θα εκλέξετε ζώα.

      2. τη χρυση αυγη ρε εναν Παπαδοπουλο εναν Ντερτινλη να τους γαμισει με εκλογες δεν γινεται τιποτε παρτε το χαμπαρι……………

    Comments are closed.