ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΝ “ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ” ΑΡΒΑΝΙΤΗ! ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΕΡΤ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: “ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΒΕΡΟ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    arvanitis_kostas

    Απορίες και ερωτήματα προκαλεί η τοποθέτηση του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος -σε πείσμα των δηλώσεων οργής από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, για την επίθεση του Ρουβίκωνα στην Βουλή, με αίτημα να δοθεί άδεια στον δολοφόνο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα – υποβάθμισε την υπόθεση, λέγοντας ότι «δεν έγινε και τίποτα φοβερό».

    Μάλιστα, καλεσμένος στην τηλεόραση του Kontra, ο Κώστας Αρβανίτης, όχι μόνο υποβάθμισε τον συμβολισμό της επίθεσης στον ναό της Δημοκρατίας, αλλά πρόσθεσε χαριτολογώντας, ότι θα την ξαναβάψουν την Βουλή και σημείωσε ότι δεν θέλει τα δημόσια κτήρια να είναι αστυνομοκρατούμενα, σαν να ζει στην Καμπούλ!!!

    Σε μια προσπάθεια να απαλλάξει την κυβέρνηση, όπως σημειώνουν στελέχη της αντιπολίτευσης, από το βάρος των εξηγήσεων που καλείται να δώσει για τα ελλιπή μέτρα φύλαξης αλλά και να «κλείσει το μάτι» στις ομάδες των ακραίων αριστερών, ο υποψήφιος για την Ευρωβουλή Κώστας Αρβανίτης, στο βίντεο που κυκλοφόρησε η Ομάδα Αλήθειας, δηλώνει οτι δεν έγινε και τίποτα φοβερό…θα την ξαναβάψουμε την Βουλή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑ…

      ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΝΑΤΣΑ

      1. Μη ξεχνάς το βερύκοκιο σύντροφε…

    2. βολεψάκιας ελληναράς ….
      στα @@πάρια του ….κ να μην τον ψηφίσουν τα μοσχάρια του σύριζα ….
      θα ξαναγυρίσει πίσω στην ερτ …σαν να μήν συνέβη τίποτα ….
      απλά αντί για 25.000 ευρώ τον μήνα σαν ευρωβουλευτής θα τσεπώνει 10.000 τον μήνα σαν σκατοδημοσιογράφος αντικειμενικός στην ερτ ….

    3. Τι θα ξαναβάψεις ρε κοπρίτη;
      Με λεφτά δικά μου;
      Απόβρασμα της κοινωνίας.
      Να βάλετε λεφτά εσείς οι βουλευτές και να την ξαναβάψετε.
      Εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι.
      Κώλος μέσα…..κώλος εξω.

    4. ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΨΕΙ ΜΕΤΑ!
      ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ;
      ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ.

    5. Αριστερό,ανύπαρκτο ανθρωπακι η ημερομηνία λήξης σου είναι 4 μερες.Ούτε γιαούρτι να ήσουνα.Μετά την Κυριακή θα πας κι εσύ εκεί που ανήκεις…στα σκουπιδια.Τικ,τοκ, τικ, τοκ….

    6. Όλη”τη ζημιά”την κάνουν τα φασιστικά mase media διωτικά τε και κρατικά με τους ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΪΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ(τα μέν ιδιωτικά και τον ηλίθιο λαουτζίκο-κυρίαρχο που “ΤΑ(Γ)ΪΖΕΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΛΗΣΤΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ-ΑΔΕΡΦΕΣ…) οι οποίοι λιβανίζουν και γλύφουν το εκάστοτε καθεστώς όντες υπόδικοι ΔΙΑ να ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ή μη μόνον ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥ-ΑΔΥΝΑΜΟΥ Έλληνος Πολίτου!!!!Μόλις εχθές ο “εκατομμυριοευρωοφειλέτης Χατζηνικολάου στο “τηλεδιαύλο”Κυριακού εκείνου που προωθεί συλλήβδην-άρδην και ομού μετά των άλλων(masse media) την “ελληνοτουρκική φιλία’ και “αδελφωσύνη”δια του”κονδυλοφόρου”δημοσιογραφίσκου μεγαλοχρεωοφειλέτη παρουσιαστή “Χατζηνικολάου”μας (ΠΑΡΑ)πληροφορούσε ΟΤΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ,ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ(!!!!!)και εξοργισμένοι,Έλληνες και τούρκοι”του Ελληνικού νησιού της Ίμβρου,ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΣΠΙΘΑΜΗ ΠΡΟΣ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟ ΝΗΣΙ(!!!!!!!!!)ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟ μογγόλο-άπλυτο-ερπετό-φονιά,ανθρωποφάγο-κτήνος-φονιά ΚΑΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗ τουρκόγυφτο ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ-ΣΦΑΓΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΤΗΣ ΙΜΒΡΟΥ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΟΥΝ-ΑΦΙΟΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ(και τῃ ἀρωγῃ)ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και το “Κυ(οι)νοβουλευτικό τόξο”ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ οι τουρκογυφτομογγόλοι!!!ΛΕΠΙΔΑ,ΧΑΤΖΑΡΙ,ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ στα τουρκομογγολικά σκυλιά και τους (έσωθεν) πεμπτοφαλαγγίτες συνεργάτες τους!!!!!!!”Σφαγιάστε τους”χωρίς έλεος,ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ για να μπορέσετε να επιβιώσετε ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!Ας ακολουθήσουμε ΣΥΜΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ “ΜΟΝΤΕΛΟ”ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΣΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!!Δυστυχέστατα ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ”ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ”ΑΛΛΩΝ”..

    7. Ο/Η Μπογιες πεταξαν δεν πεταξαν και σκατα.Απο μεσα ποιο βρωμικα ηταν λέει:

      Bασικα ηταν μια αισθητικη παρεμβαση πολυ ταιριαστοι σε σχεση με τα χρωματα που επελεξαν τα παιδια…
      Το κοκκινο παραμπει στο αιμα των Ελληνων και πετανε συμβολικα σε αυτους που ειναι οι αληθινοι ηθικοι αυτουργοι και οχι μονο των νεκρων Ελληνων.Στην τελικη μπογιες πεταξαν που με τοσο χαμηλα μεροκαματα που εχουν ψηφησει οι σταβλαρχες τζαμπα θα τους βγει ο αισθητικος καθαρισμος…. Εγω λεω την αλλη φορα να ντυθουν γουρουνακια και να κανουν βολτες και αμα τους ρωτησουν οι αστυνομικοι τι κανετε εδω να τους πουν….Φορεσαμε τα μουτρα σας
      Το συνεργειο καθαρισε απο εξω το κτηριο η πηγε και απο μεσα να ξεβουλωσει τα σκατα?
      Γιατι ο επιστατης του κτιριου ειπε να καθαρισουν και απο μεσα…αλλα το συνεργειο καθαρισμου ειπε τα Σκατα ειναι πολλα δεν μπορουμε να τα βγαλουμε ολα εξω.

    8. Όλοι στο σπίτι του και στο αυτοκίνητο του…. Δεν θα γίνει και τίποτα φοβερό…. Και στην μάπα του….

    9. ρε χαμενο κορμι αν αυτο το εκανα αλλοι και οχι τα δικα σας τα απλυτα θα ελεγες τα ιδια?

    10. Μωρή πουτανα, γιατι δεν λες το ίδιο και για το Μαξίμου,εφόσον δεν σου αρέσουν οι αύρες και η αστυνομοκρατια!!!

    11. Η Βουλή πρέπει να είναι ανοιχτή στους πολίτες όχι να είναι σαν κάστρο και να έχει μπάτσους γυρω γύρω αυτό και αν είναι απαράδεκτο εεεε λιγη μπογια δεν βλάπτει διαμαρτυρία έκαναν για τον Κουφοντίνα κάθε ένας έχει τον πόνο του. έχω π.χ. δεν θέλω να πληρώνω χαράτσια ποιον θα ψηφίσω ουτε ο κούλης ουτε ο Τσίπρας θα τα καταργήσει ποιο κόμμα μιλάει για κατάργηση χαρατσιών κανένα βλέπετε όλοι αισθάνονται όμορφα με τα χαράτσια.

    12. Μια χαρά τα λέει!!! Μπορεί λοιπόν να μας πει την διεύθυνση του σπιτιού του;;;
      Έχω κάτι μπογιές που μου περισσεύουν αλλά και κάτι φρέσκα σκατά που μόλις αφόδευσα!!!
      Θα σκεφτώ τι θα ρίξω πρώτα!!!!

      1. Όταν πας ειδοποίησε και μένα γιατί έχω κάτι αυγα που μου έχουν λήξει και δεν θέλω να τα πετάξω στα σκουπίδια.

      2. Tα σκατα τα θελει στην μαπα του μην τα χαραμισεις σε τοιχο

    Comments are closed.