ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ! ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ “ΜΙΛΗΣΑΝ” ΚΑΙ “ΕΣΤΕΙΛΑΝ” ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΗΦΙΖΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tsipras kalpi

    Κάποια πράγματα μόνο τυχαία και απρόοπτα δεν είναι.

    Την ώρα που ο Τσίπρας ψήφιζε για περιφερειακές εκλογές, το παραβάν έφυγε από την θέση του εντελώς με τον πρωθυπουργό να κάνει μια άσχημη γκριμάτσα δυσαρέσκειας.

    Όσο και αν εκθείασε την Δούρου στην ομιλία του στο Σύνταγμα οι ψυχές των νεκρών από το Μάτι και την Μάνδρα, δεν δέχονται ούτε συγνώμες ούτε δίνουν δεύτερες ευκαιρίες.

    tsipras-dourou

    Δείτε το βίντεο από το 2:07 και μετά:

    makeleio sfragida ekloges

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ζήτω η Ευρώπη των ελευθέρων Ευρωπαίων.

      Κάτω η Ευρώπη των Αφρασιατογύφτων
      και των ιθαγενών υποδούλων!

    2. Πώς και δεν σαλιωσε το ψηφοδέλτιο ο πρωθυπουργός; Μήπως σκέφτηκε να αλλάξει το γούρι,η τον ενημέρωσαν πως οι φάκελλοι δεν σαλιωνονται εδώ και 15 χρόνια!!!!!

    3. ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ “Θα σου πω γιατί γελούν μαζί σου, ανθρωπάκο: επειδή σε παίρνω στα σοβαρά, πολύ στα σοβαρά. Το σκεπτικό σου πάντα χάνει την ουσία. Μου θυμίζεις δεινό σκοπευτή που σκόπιμα χάνει το κέντρο του στόχου, από καπρίτσιο. Διαφωνείς; Θα σου το αποδείξω. Αν η σκέψη σου επικεντρωνόταν στην ουσία, θα ‘χες γίνει κύριος της ζωής σου από καιρό”.
      Μα δεν είσαι συ που το λες, ανθρωπάκο. Το λένε εκείνοι, οι αντιπρόεδροι των μεγάλων εθνών, οι εργατοπατέρες, οι μετανιωμένοι γιοι των αστών, οι πολιτικοί και οι φιλόσοφοι. Σου προσφέρουν το μέλλον, μα δε ρωτούν για το παρελθόν σου. Κι όμως, είσαι κληρονόμος ενός τρομερού παρελθόντος. Τούτη η κληρονομιά καίει στη χούφτα σου σα διαμάντι φλεγόμενο”.
      “Είσαι κτηνώδης κάτω από τη μάσκα της κοινωνικότητας και της οικειότητας ανθρωπάκο”. Βουλιάζεις στον καναπέ σου παρακολουθώντας βόμβες να ανατινάζουν ψυχέςχωρίς να καίγεται η δική σου. Δεν μοιράζεσαι την κόλαση και είναι δεδομένο ότι δεν θα μοιραστείς κανέναν παράδεισο.
      Σ’ ακούω να την ξεστομίζεις όλο αυθάδεια. Φοβάσαι να αντικρίσεις τον εαυτό σου, ανθρωπάκο. Φοβάσαι την κριτική, όσο και τη δύναμη που σου υποσχέθηκαν. Αλήθεια, πώς σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου; Δεν ξέρεις. Φοβάσαι και να σκεφτείς ακόμη πως μπορεί κάποια μέρα να ’σαι διαφορετικός: ελεύθερος αντί φοβισμένος, ειλικρινής αντί ραδιούργος, να χαίρεσαι τον έρωτα, όχι σαν τον κλέφτη μες στη νύκτα, αλλά ανοικτά, στο φως του ήλιου. Απεχθάνεσαι τον εαυτό σου, ανθρωπάκο.

      1. Είσαι σωστός άκου ανθρωπάκο αλλά ποιός σέ καταλαβαίνει.

    4. Σημερααααα Ψηφιζουμεεεεε Μπινεδες, κλεφτες ,λοποδυτες, απατεωνες ,χαφιεδες,πουτανες στο μυαλο και στην ψυχη,αργοσχολους,μοντελα πρωην τηλεκονσομασιον,αεριτζιδες,θρησκολιπτους, μασονους,παπατζιδες …..ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΑΣ…ΧΟΙΡΟΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΣΑΣ..ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΙΒΑΝΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΤΕ….

      1. ΚΑΝΕ ΑΡΧΗ ΕΣΥ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΛΟΙΚΤΡΟΛΟΓΙΑ……………………………………………………………………………………..

    5. Πολλή ώρα τον πήρε μέσα στο παραβάν να αποφασίσει τι θα ψηφίσει. Το σκεφτόταν η χτυπιοταν μόνος του.

    6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΩΣΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΕXΙΤ PΟLL , ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    7. αν ειχαν μιλησει οι ψυχες θα ειχε.comπεσει ο σοβας απο το ταβανι

    8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΠΗΓΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΣΤΟΝ 5 ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Α8ΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ! ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΣΕ ΟΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ !

      1. Στιν ΗΛΙΟΥ[ΠΟΛΗ εκλογικοι αντιπρωσοποι της ΛΑΕ μπουκαραν στα εκλογικα κεντρα και με τον τσαμπουκα θελαν να αποτρεψουν τους δικαστικους επιμελητες να δεινουν ψηφοδελτια της ΧΡΤΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους ψηφοφορους ΕΥΤΗΧΟς ΠΡΟς ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    9. Ζωα Δειτε τα μουτρα σας σε βιντεο απο εκλογικα κεντρα https://youtu.be/YR5ApYxkU-U
      Το απογευμα στο καναπε φατε σκαστε και πεθανετε σε καμια γωνια.

    10. Mε την ψηφο σας νομιμοποιητε τους κλεφτες σας και το συστημα τους…ειστε συνυπευθυνοι!!!

    Comments are closed.