ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΧΑΦΤΑΡ: ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ! “ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ – ΒΛΕΠΕ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    xaftar

    Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων επέβαλλε ο «εθνικός Στρατός της Λιβύης» στην Τρίπολη της Λιβύης, ξεκαθαρίζοντας πως οποιοδήποτε αεροσκάφος επιχειρεί να πετάξει προς και από το αεροδρόμιο Mitiga θα καταρρίπτεται, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που μεταφέρουν μισθοφόρους από την Τουρκία.

    «Σεβαστήκαμε την κατάπαυση του πυρός, αλλά το να τοποθετείς αντιαεροπορικά συστήματα, να μεταφέρεις Σύρους τρομοκράτες, να πετάς UAVs, αποτελούν παραβίαση της εκεχειρίας.

    Και το σημερινό UAV ήταν η εκατοστή παραβίαση», τόνισε εκπρόσωπος του «Εθνικού Στρατού» σε συνέντευξη Τύπου.

    «Οποιοδήποτε ιπτάμενο αντικείμενο που θα εντοπίζουμε θα καταρρίπτεται αμέσως», ξεκαθάρισε αφήνοντας να εννοηθεί ακόμη και αεροσκάφη που μεταφέρουν μισθοφόρους από την Τουρκία και προσεγγίζουν το αεροδρόμιο της Τρίπολης για προσγείωση.

    Νωρίτερα ο LNA είχε καταρρίψει ακόμη ένα τουρκικής κατασκευής UAV, το οποίο πετούσε για λογαριασμό του καθεστώτος της Τρίπολης.

    Έκλεισε το διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης

    Το διεθνές αεροδρόμιο Μίτιγκα έγινε στόχος έξι ρουκετών Grad, μία ενέργεια που συνιστά «κατάφωρη απειλή» στην ασφάλεια της κυκλοφορίας των αεροσκαφών και «μία νέα παραβίαση της εκεχειρίας», η οποία εφαρμόσθηκε στις 12 Ιανουαρίου μεταξύ των εμπολέμων πλευρών, δήλωσε ο εκπρόσωπος των στρατιωτικών δυνάμεων της κυβέρνησης της Τρίπολης, Μοχάμαντ Γκνούνου.

    Τουρκικά ΜΜΕ απέδωσαν τις ενέργειες αυτές στις δυνάμεις που πρόσκεινται στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό του στατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

    Οι πτήσεις εκτρέπονται προς το αεροδρόμιο της πόλης Μισράτα, σε απόσταση 200 χιλιομέτρων ανατολικά της Τρίπολης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Καλημέρα Στέφανε,
      Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ της Τουρκίας Έχει Ξεπεράσει Κάθε Όριο. Ο Λόγος που Γϊνεται Αυτό Είναι το Έδαφος που Παραχώρησαν στον Ερντογαν οι Αναρχοκομμουνιστές την Τετραετία που Πέρασε. Ο ΣΥΡΙΖΑ Πούλησε ότι Ιερό Είχαμε Μέχρι και το Όνομα.
      Από την Άλλη, ο Κυριάκος ΟΥΔΕΠΟΤΕ Εξαπάτησε τους Έλληνες Πατριώτες Ψηφοφόρους που τον Στήριξαν στις Τελευταίες Εκλογές. Ο Μητσοτάκης Όπως Έχω Γράψει Πολλές Φορές Είναι από τους Λίγους ΕΝΤΙΜΟΥΣ Πολιτικούς της Χώρας με Βαρύ Όνομα Πίσω του.
      Όσον Αφορά το Θέμα της Προκλητικότητας των Γειτόνων μας, Όπως Έως Τώρα Έχει Χειριστεί Κατά τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Τρόπο το Μεταναστευτικό, Έτσι θα Καταφέρει να Ελέγξει και τον Ερντογάν.
      Ο Κυριάκος στην Τουρκία Πάτησε Πόδι και Κατάφερε να Δείξει Ποιοι Πραγματικά Είμαστε σαν Χώρα και σαν Έθνος. Ο Τούρκος Πρόεδρος θα Έχει Απέναντί του Έναν ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΙΚΤΗ με Γνώσεις και Μόρφωση Αλλά Κυρίως Επίπεδο, Κάτι που Σίγουρα θα τον Αναγκάσει να Αλλάξει Στάση.
      Όπως Εγώ Έχω Γράψει και σε Άλλες Αναρτήσεις μου, ο Μητσοτάκης, με την Άριστη Επιλογή του Δένδια, ο Οποίος Γνωρίζει Άριστα την Διπλωματία, θα Καταφέρει Όχι Μόνο να Αναγκάσει τον Ερντογάν να Κλείσει την Κάνουλα των Μεταναστών-Προσφύγων ΑΛΛΑ και να Βάλει και τους ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ μας στο Παιχνίδι ΥΠΕΡ της Πατρίδας μας.
      Ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης θα Αποδειχθεί ο Πρώτος ΗΓΕΤΗΣ της Χώρας που θα Καταφέρει να Βάλει ΦΡΕΝΟ στις Ορέξεις του Σουλτάνου και που ο Τελευταίος θα Αναγκαστεί Λόγω της Εμβέλειάς του να τον ΣΕΒΑΣΤΕΙ Πλήρως.
      Ο Χρόνος θα με Επιβεβαιώσει Πλήρως σε Αυτό που Εγώ Πάντα Υποστηρίζω.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

    2. Ελεος επιτελους ……παντα με ξενες πλατες κια μετα μιξοκλαιτε γιατι δεν σας παιζουν κια μονο τα ουφος δεν κατεβασατε….αι σιχτιρ,….λοας ειτσε εσεις??? Ενα ματσο τσοκαρα χειμερινα, ουτε καν καλοκαιρινα

    3. Α ναι … ΠΟΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΠΙΘΗΚΙ!

      ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ

    4. ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;ΣΕ ΧΟΥΦΤΩΣΕ Ο ΧΑΦΤΑΡ;ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!ΧΟΥΦΤΩΣΤΟΝ!ΧΟΥΦΤΩΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ!

      1. Παψε λεμε,μιλας και εσυ που η μοναδικη γκομενα στην ζωη σου είναι η δικη σου χουφτα!;;;!

    Comments are closed.