ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ! ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΛΗΣ! 72 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ…

    Κοινοποίηση:
    koulis

    72 ώρες μετά την συνάντηση με τον Κ.Μητσοτάκη ο ναρκέμπορας Ε.Ράμα άσκησε ποινική δίωξη στην μητέρα του ήρωα Κ. Κατσίφα!

    Δίωξη κατά της Βασιλείας Κατσίφα, της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος εκτελέστηκε πριν από έναν χρόνο στο χωριό του, τις Βουλιαράτες, ασκήθηκε από τις αλβανικές Αρχές για τις δηλώσεις της στο ετήσιο μνημόσυνο του γιου της.

    κατσ_μαν

    Η δικογραφία κατά της κ. Κατσίφα, έφθασε την Πέμπτη (31/10) από τα Τίρανα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αργυροκάστρου και σύμφωνα με αυτήν και όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατηγορείται ότι διέπραξε το αδίκημα της υποκίνησης βίας και διεθνικού μίσους.

    Η Βασιλεία Κατσίφα διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός, ότι έναν χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της, δεν της έχει δοθεί το πόρισμα της Αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε.

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΓΥΦΤΟ, ΜΗΝ ΣΝΙΦΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΈΚΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ Ο ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ «ΚΥΜΑ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Ο “KILLER” ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ!

    Πλέον, η Εισαγγελία Αργυρόκαστρου είναι αυτή που θα κρίνει εάν υπάρχει ή όχι ποινικό αδίκημα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΓΥΦΤΟ, ΜΗΝ ΣΝΙΦΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΈΚΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ Ο ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ «ΚΥΜΑ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Ο “KILLER” ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Να χορτασετε ευρωπη των λαών κ των εθνών και ΝΑΤΟ..περιτομή με νόμο σας αξίζει σε όλους υποχρέωτικα..

    2. ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ φιλανθρωποι ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑ . ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙΣ .ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ . ΚΑΤΑΝΤΙΑ , ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ .

    3. Στειλτε στο διαολο ολα τα θρασυτατα αλβαναρια, που τα ταισαμε και βγηκε η ψειρα στον γιακα!!!!!!! Δεν φτανει που δολοφονησαν τον γιο της, ασκουν και ποινικη διωξη οι θρασυδηλοι, διοτι οι πολιτικαντηδες που εχουμε χαιδευουν τον ΓυφτοΡαμα και αυτος καταπιεζει την Ελληνικη μειονοτητα της Βορειας Ηπειρου, αντι να τον κατραπακιασουν, να καταλαβει οτι με την Ελλαδα δεν μπορει να παιζει ανενοχλητος!!!!!!! Αλλα ποιοι θα το κανουν αυτο, οταν ψηφιζονται ανδρεικελα;;;;;;;;;

    4. στην μελβουρνη τις 3 νοεμβριου θα γινει μνημοσινο για τον κατσιφα σε ελληνικη εκκλησια.

      1. Μαράκι, καλό αυτό, αλλά θα προτιμούσα να γίνει στην Ελληνορθόδοξη Μητρόπολη στα Τίρανα, παρουσία εκπροσώπων της Ελλάδος, της τοπικής ηγεσίας και ξένων διπλωματών καθώς και τήρηση 1 λεπτού σιγής σε όλη την Αλβανία, με τον όποιο πρωθυπουργό της Αλβανίας να παραδέχεται δημόσια με σκυφτό κεφάλι ότι κακοποίησαν εσκεμμένα και συστηματικά την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, όλες οι κυβερνήσεις της Αλβανίας από τον Χότζα και μετά.
        Όνειρο θα μου πείς…
        Ποτέ δεν ξέρεις 😉

    5. Τι κάθεστε;;; δρόμο ολα τα αλβαναρια από την Ελλάδα …ηρθαν εδω και έφαγαν γλυκό ψωμί…διώξτε όλους τους δήθεν σταρ αλβανούς από την ελληνική τηλεόραση εμπάργκο στη Αλβανία και στα Σκόπια ουστ στα σκυλιά που δαγκώνουν πισώπλατα

    6. Η μπμπεσια ειναι αλβανικη λεξη(padese).Κατι περισσοτερο ξερει αυτη η κολοφαρα γι αυτη την λεξη.

    7. Πούστικα αλβαναριά, έχετε το θράσος να την κατηγορείτε για το αδίκημα της υποκίνησης βίας και διεθνικού μίσους.
      Αν κόπτεστε γι αυτό, να συλλάβετε πρώτα όλους τους Τσάμιδες που εμφορούνται από μίσος κατά της Ελλάδος και διαπράτουν καθημερινά το αδίκημα της υποκίνησης βίας και διεθνικού μίσους και μετά, αφού σεβαστείτε τις διεθνείς συμφωνίες για αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, τα λέμε.
      Αφιερωμένο εξαιρετικά :
      https://www.youtube.com/watch?v=wdCo524DNkU

    8. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΦΥΛΑΝΕ.

    9. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

    Comments are closed.