ΒΡΑΖΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ! «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ: ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE! ΠΩΣ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ «ΚΑΛΟΥ ΜΠ@ΤΣΟΥ». «ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ» Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ – ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΓΕΝΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Donald Tusk, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

    Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολίασε την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό των ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

    Είναι το θέμα της ημέρας -και θα είναι για αρκετές ακόμη- στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΕΑ εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για το θέμα της πολυιδιοκτησίας και την απόφαση αυτή σχολίασε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

    «Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού.

    Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκιμάζουν την κυβέρνηση για την απόφαση – σκάνδαλο της ΕΕΑ
    Ηοργή στο γήπεδο της Τούμπας ξεχειλίζει. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Βόλος έγινε γνωστή η εισήγηση – βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποβληθούν από το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Νικολαΐδη για το OPEN TV, μεγάλο μέρος των οπαδών του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε στην απόφαση – σκάνδαλο της ΕΕΑ.

    Τα συνθήματα που ακούγονται στο γήπεδο της Τούμπας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι κατά της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του πολιτικού συστήματος γενικότερα, εναντίον του Ολυμπιακού και του προέδρου των ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη. Περίπου 25.000 άτομα έχουν προχωρήσει σε έναν χορό διαμαρτυρίας εναντίον αυτής της απόφασης, η οποία, όπως σημειώνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι τουλάχιστον προκλητική.

    Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Ο/Η Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας - υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων λέει:

      Η έρευνα για την υπόθεση είχε διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αριστείδη Κορέα, ο οποίος είχε αποδώσει χαρακτήρα «εγκληματικής οργάνωσης». Η εισαγγελική έρευνα είχε ολοκληρωθεί στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014 και τη δικογραφία χειρίστηκε ανακριτής Διαφθοράς λόγω της εμπλοκής της ΕΠΟ. Το πρώτο βούλευμα για την υπόθεση εκδόθηκε το 2017. Ωστόσο, ακολούθησαν δύο αναιρέσεις από τον Άρειο Πάγο επί αντίστοιχων βουλευμάτων, με αποτέλεσμα η υπόθεση να φτάσει τελικά στο ακροατήριο.
      Οι 28 κατηγορούμενοι είναι:
      Βαγγέλης Μαρινάκης (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ολυμπιακός)
      Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ)
      Θεόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ)
      Άρης Σταθόπουλος (πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΟ)
      Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρώην αναπλ. πρόεδρος ΕΠΟ)
      Νίκος Προύντζος (πρώην μέλος ΔΣ ΕΠΟ)
      Γιώργος Δούρος (πρώην αρχιδιαιτητής)
      Θανάσης Μπριάκος (πρώην αρχιδιαιτητής)
      Κώστας Ιωαννίδης (πρώην διαιτητής Super League)
      Γιάννης Κάμπαξης (πρώην διαιτητής Super League)
      Απόστολος Αμπάρκιολης (πρώην διαιτητής Super League)
      Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (πρώην διαιτητής Super League)
      Θανάσης Γιάχος (πρώην διαιτητής Super League)
      Ηλίας Σπάθας (πρώην διαιτητής Super League)
      Γιώργος Αρβανιτίδης (πρώην ιδιοκτήτης ΠΑΕ Βέροια)
      Γιώργος Λαναρής (πρώην γενικός αρχηγός Βέροιας)
      Κώστας Μπάρμπας (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας)
      Δημήτρης Αμαραντίδης (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας)
      Ηλίας Ιωάννου (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας)
      Αλέξανδρος Καλογέρης (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας)
      Δημήτρης Μάνος (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας)
      Χαράλαμπος Παυλίδης (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας)
      Γιώργος Σκαθαρούδης (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας)
      Πέρεζ Μορένο (πρώην ποδοσφαιριστής Βέροιας)
      Γιώργος Σπανός (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ατρόμητος)
      Γιάννης Αγγελόπουλος (τεχνικός διευθυντής Ατρομήτου)
      Ρικάρντο Σα Πίντο (πρώην προπονητής Ατρομήτου)
      Γιάννης Κομπότης (πρώην ιδιοκτήτης ΠΑΕ Λεβαδειακός)

      1. Όταν καταδικαστούν τα λέμε. Προς το παρόν εσύ καταδικάστηκες και πάς Δ εθνική.

        1. οταν παμε Δ εθνικη τα λεμε…προς το παρων ΠΑΟΚ 52, γαυρος 51 και ειστε παλι κατω απ’ταρχιδια μας….

    2. γαυρενάκη ούου… έλα θα κάνεις μπανάνα!!!

    3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΖΑΕΦ . ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΣΥΡΙΖΟΚΡΑΤΙΑ

    4. Καλα εσεις που νομιζεται οτι ειστε Ρωσσολαγνοι ειστε Μογγολολαγνοι αφου υποστηριζετε αυτους που κλεβουν τον Ρωσσικο λαο και τον οδηγουν σε μογγολοποιηση( Πουτιν ιβαν)

    5. Εάν υπήρχε κράτος με δικαστικούς με κακαλα θα έπρεπε ο συντάκτης της ανακοίνωσης παοκ να είναι ήδη κρατούμενος σε φυλακή. Με ποιο δικαίωμα απειλούν τη συνοχή της Ελλάδας κάποιοι που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτήν; Εάν ο αθλητικός δικαστής αποφανθεί υποβιβασμό,αυτό θα γίνει και καλά είναι να το χωνέψετε. Μέχρις εκεί όμως γιατί με την Ελλάδα δε θα παίξει κανένας.

      1. ειπε ο ελληναρας και πατριωτης που τον λενε αλ αχμετ αφουζ και επεσε στο αμπαρι του noor1 να κοιμηθει….

    6. Επι τέλους να εφαρμοσθεί τώρα ο νόμος για την ομάδα που εισήγαγε την κουμπουροφορία στο γήπεδο, και πούλησε την Μακεδονία για ενα πρωτάθλημα.

    7. ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

      ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    8. Κωλοολυμπιακοι και κωλοαθηναιοι εχετε καψει ολη την ελλαδα σε ολους τους τομεις.

    9. ΑΡΧΙΣΑΝ Κ ΑΠΕΙΛΟΥΝ….ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΔΑ…..ΔΕ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ……ΑΛΛΑ….ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ….
      ΧΑΑΑΧΧΑΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΕΛΛΟ………
      Ο ΑΛΛΟΣ,ΔΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ..
      .ΧΑΑΧΧ ΛΑΟΣ-ΔΕΛΛΟ…..

      1. και για την Μακεδονια ξεσηκωθηκαμε ρε βλακα ψηφοφορε του mr bean…αλλα τα βρωμοκαναλα σου που σε αποβλακωνουν και εχουν εδρα την Αθηνα επαιζαν ντοκυμαντερ για τις φωκιες….οταν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ηταν μπροσταρηδες απεναντι στο ξεπουλημα της Μακεδονιας εσεις αποκαλειτε και τωρα ακομη τους Παοκτσηδες τουρκους και νοτιομακεδονες….με κατι ατομα σαν και σενα που εχουν δικαιωμα στην ψηφο οντως η χωρα τετελεσται….

    10. Ο ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
      ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ.

      1. αφεντικο της πολης που εχασε απο τον παναιτωλικο και ανοιξε τα ποδια στον νταβατζη του τον γαυρο τρωγωντας 4….κατσε στην μιζερια σου ρε ανυπαρκτε….

    11. O μήνας της… τεσσάρας για τον “εξυγιαντη” 4-2 από τον ΑΡΗ, 4-1 από την ΕΕΑ..

    12. Στου Μαρινάκη την ποδιά σφάζονται παληκάρια.Θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμη.Για να δούμε θα προσκυνήσουν το χοντρό και οι Αλαφούζος Μελισανίδης ή θα αντιδράσουν;;;;;;

    13. ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΑΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΙΡΑΤΕ…….ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΣΤΟ,,ΠΑΤΟΥΡΙ….ΚΟΝΤΟΡΕΒΙΘΟΥΛΗ

    14. Έχουν τους κολλημένους γαύρους και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις..Έχουν φτιάξει στρατό και κάνουν ότι γουστάρουν.Οποιος θέλει να είναι κυβέρνηση πρέπει να γλύφει το γαύρο..Εκεί είναι το μυστικό και τους δινουν τα πρωταθλήματα 20 χρόνια τώρα..

    15. Καλό θα είναι να ρίξουμε μια ματιά και να θυμηθούμε κάποιες προφητείες σχετικά με τον πολιτικό χρόνο υσχυος της εκάστοτε κυβέρνησης και πόσο μάλιστα της τωρινής. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά γίνονται χειρότερα εις βάρος του λαού από άπληστος και δήθεν ανίδεους. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ασυδοσία από τούς εκλεκτούς τού λαού.

    16. στήνει αγώνες, στήνει κυβερνητικές επιτροπές, στήνει πρωταθλήματα και βλάπτει το δημόσιο συμφέρον. Με την ευκαιρία της παραβίασης του όρου της αποφυλάκισής του να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο, καιρός είναι να εφαρμοστεί ο νόμος

    17. Αυτό θα ειναι καιντο τελος του Κούλη αν τον κάνουν.η βόρεια Ελλάδα στον έβγαλε.ενας Παναθηναϊκός και νεοδημοκρατης

    18. Ο Γεωργιανός μαφιόζος τη πάτησε… Αφού ξεφτίλισε τα πάντα, ισοπέδωσε το ποδόσφαιρο και εξαγόρασε ό,τι εξαγοραζόταν γύρω από αυτό και όχι μόνο, έστησε τη μαφία του στη Θεσσαλονίκη και έγινε παρακράτος, νόμιζε πως οι κολλητοί στον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν για περισσότερο καιρό κυβέρνηση και θα τον κάλυπταν μέχρι να κάνει μερικές μεταβιβάσεις ακόμα στη Ξάνθη και να κρύψει τη βρωμιά. Αλλά οι πρόωρες εκλογές τον πρόλαβαν και έκατσε πάνω στον άξονα των Ζ. Περαστικά.

      1. Η πρεζα του Νοορ1 καλή. Ακόμη μαστουρωμένοι είστε.

    19. Καλησπέρα Στέφανε,

      Τώρα Μόλις Τελείωσα μία Σύσκεψη, και Περιμένοντας για την Τελευταία Σύσκεψη της Ημέρας, που Είναι σε 15 Λεπτά, Λέω ας Κάτσω να Ρίξω μία Ματιά στο Site, να Διαβάσω Κανένα Νέο από Ελλάδα και Έπεσα στο Άρθρο με την Εισήγηση της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού για το Θέμα ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ.

      Παιδιά, ας ΜΗΝ Κρυβόμαστε, η Εισήγηση της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ για τον Αθλητικό Δικαστή, ο Οποίος Απλά ΠΡΕΠΕΙ να ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ την Απόφαση και να Διατάξει την Εκτέλεση της Ποινής και για τις ΔΥΟ Ομάδες, ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ SUPERLEAGUE 1 και ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ.

      Αυτό Ισχύει σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία και Γενικότερα στην Ευρώπη. ΔΕΝ Είναι Δυνατόν στην Ελλάδα να Ισχύσει Διαφορετικά. Η ΕΕΑ για να Καταλήξει σε Αυτήν την Εισήγηση/Απόφαση Σημαίνει Πολύ Απλά Ότι Εξετάσθηκαν τα Στοιχεία και Υπάρχει Θέμα Πολυ-Ιδιοκτησίας.

      Ο Αθλητικός Δικαστής, με Άλλα Λόγια, ΔΕΝ Μπορεί να Ανατρέψει Αυτήν την Απόφαση, Διότι Αυτό θα Είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ, και ΤΟΤΕ θα Εμπλακεί και η UEFA, και οι Ποινές για ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ θα Είναι Χειρότερες, Διότι αν Υποθέσουμε Ότι Τώρα θα Υποβιβατούν στη Football League, για παράδειγμα, ΜΕΤΑ ο Υποβιβασμός θα Αφορά την Δ΄. Εθνική και θα Είναι Ακόμη Χειρότερα τα Πράγματα, Κυρίως για τον ΠΑΟΚ.

      Ας Δεχθούν την Απόφαση, και να ΜΗΝ Διαμαρτύρονται οι Φίλοι του ΠΑΟΚ, Ούτε να Βρίζουν την Κυβέρνηση, τον Αυγενάκη, το Μητσοτάκη, ή ΔΕΝ Ξέρω Εγώ Ποιόν Άλλο. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για Αυτήν την Κατάσταση στην Οποία Οδηγείται ο ΠΑΟΚ Είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ.

      Και στην Ιταλία, για παράδειγμα, Όταν Υποβιβάσθηκε, για παράδειγμα, η Γιουβέντους στη Β΄. Εθνική, για το Σκάνδαλο Calciopoli ( Στημένοι Αγώνες ), Σκάνδαλο το Οποίο Αφορούσε ΜΟΝΟ στον ΤΟΤΕ Τεχνικό Διευθυντή της Γιουβέντους, Luciano Moggi και Όχι τη Γιουβέντους ως Ομάδα, η Γιουβέντους Αγωνίσθηκε την Επόμενη Χρονιά στη Serie B, Πήρε το Πρωτάθλημα με Μία Μόλις Ήττα και Επέστρεψε στη Serie A. Και για να Καταλήξει στην Απόφαση Αυτή η Ιταλική Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού, Σημαίνει Ότι Υπήρχαν Αδιάσειστα Στοιχεία για την Εμπλοκή του Luciano Moggi στο Σκάνδαλο, ΌΧΙ ΜΟΝΟ Απλές Ενδείξεις και Εικασίες.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Αγαπητέ Στέφανε,
        Το Παραπάνω Μήνυμα, ΔΕΝ το Έγραψα Εγώ. Είναι Κάποιος ο Οποίος με Αντιγράφει Εδώ και Κάποιες Ημέρες, Παρουσιάζει Ακριβώς τα Λεγόμενά μου,
        Πρώτα Χρησιμοποιούσε το Όνομα μου, ως Άγγελος, Αλλάζω το Όνομα και Γράφω ως ΆΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΛΑΝΟ, και Τώρα Πάλι Χρησιμοποιεί το Όνομά μου.
        ΔΕΝ Είναι Ωραία Πράγματα Αυτά. Όπου Βρίσκω Σχόλιο στο Site, που Χρησιμοποεί το Όνομά μου, και ΔΕΝ Είναι Δικό μου Σχόλιο, το Διαψεύδω, Όμως ΔΕΝ Μπορώ και να Προβαίνω Συνέχεια σε Διάψευση, και Ούτε Είναι Δυνατόν να Αλλάζω Συνέχεια το Όνομα Ώστε να Διαφοροποιούμαι από Αυτό το Τρολάκι,
        Κάνετε Κάτι σας Παρακαλώ Πολύ, Ώστε ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Αυτή η Κατάσταση.
        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Άντε ρε Τρολάκι Εσύ, που Χρησιμοποιείς τα Μηνύματα τα Δικά μου που Γράφω για να σε Διαψεύδω.

          ΔΕΝ Ντρέπεσαι Λίγο;

          Άγγελος από Μιλάνο

          1. Όσο Συνεχίζεις να Τρολάρεις και να με Αντιγράφεις, θα σε Τακτοποιήσω στην ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη, και Έχει τον Τρόπο και τα Μέσα η ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη να σε Αποκαλύψει, και ΤΟΤΕ να Δούμε εάν θα σε Σώσει η ΝΔ, ή Οποιοδήποτε Άλλο Κόμμα της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ. Πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ πως η ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη θα Ξεσκεπάσει Αυτό τον Σκοτεινό Αληταρά και θα του ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την Ποινή που του Αξίζει, Ακόμα και την Φυλάκιση για ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ.
            Άγγελος από Μιλάνο

      2. Έχεις μεγάλη καθυστέρηση φίλε. Άντε να κοιταχτείς σε κανέναν γιατρό γιατί από το πολύ Μιλάνο έχεις πάθει σοβαρές βλάβες σε όλα σου τα άκρα. Και ειδικά παίρνεις συχνά από τα τρία το μεσαίο οπότε πρόσεχε.

      3. Που το Έιδες το ΕΓΩ, που Λες Εσύ;

        Απλά Αναφέρθηκα στην Σημερινή Απόφαση της ΕΕΑ, και Είπα τι Ισχύει στις Υπόλοιπες Χώρες και Έφερα και το παράδιγμα με τον Υποβιβασμό της Γιουβέντους.

        Ότι Ισχύει στις Άλλες Χώρες, το Ίδιο θα Ισχύσει και στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ θα Υποβιβασθεί.

        Άγγελος από Μιλάνο

      4. Προς τον άεργο τεμπέλη από το Μιλάνο. Κουράσατε με τα κατεβατά που γράφετε και με τρολάρισμα του εαυτού σας. Να πάτε σε άλλες σελίδες να πουλήσετε την παπάτζα σας και όχι στο πατριωτικό Μακελειό.

    20. Αυτό θαβειναινκαιντοντελος του Κούλη αν τον κάνουν.η βόρεια Ελλάδα στον έβγαλε.ενας Παναθηναϊκός και νεοδημοκρατης

    21. Ντροπή της Μακεδονίας, νεοπλουτοι εκεί εκεί στη Β’ Εθνική…..

    22. οτι λέει ο νόμος…. δεδικασμένο υπάρχει για τον Ηρακλή.

      1. ο νόμος λέει ότι παραβίασε τον όρο να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο όταν πήγε στη Μεγάλη Βρετάνια και ο Κορυδαλλός τον περιμένει

    23. Καταπληκτικό!!! Δεν υποβιβάστηκε ο γάβρος με τις παράγκες Ι & ΙΙ και θα υποβιβασθεί ο ΠΑΟΚ (και η Ξάνθη)!!! Προφανώς γιατί δεν έστηναν παράγκες!!! ΝουΔούλα δεν θέλατε μπαόκια; φάτε ΝουΔου να χορτάσετε!!! Δεν πήγε φυλακή ο μαριδάκης για την παράγκα ΙΙ και το Νούρ και τώρα κυβερνάει την χώρα (λογικό αφού οι ίδιοι δικαστές που τον αθώωναν, τώρα καταδικάζουν τους εχθρούς του). Να ετοιμάζονται ΠΑΟ, ΑΕΚ και σια, έρχεται η σειρά τους!!! Σαβρίδη δώσε το πρωτάθλημα στον γάβρο, μήπως σε λυπηθεί και σε αφήσει στην Α’ εθνική (είναι μεγαλόψυχος ο βαγγέλας, εδώ συγχώρησε τσίπρα, καμένο, ζούγκλα κλπ).

    24. Βαράει τα νταούλια ο Μαρινάκης χορεύει ο ψευτόμαγκας Κούλης. Πιο ξεδιάντροπη κυβέρνηση διαπλοκής δεν έχει περάσει στη χώρα. Και όλοι οι προηγούμενοι διαπλεκόμενοι ήταν αλλά αυτοί εδώ δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

      Που βασίζονται όμως και δεν κρύβουν καν την ξεδιαντροπιά τους; Στο ότι η εκλογική τους βάση είναι παντελώς ηλίθιοι. Ψήφισαν ένα κόμμα που χρωστάει 400εκ. ευρώ και που ο αντιπρόεδρος του έχει δηλώσει ότι δεν θα τα ξεπληρώσουν ποτέ για να τους οδηγήσει στην ανάπτυξη… Πάρε και κατάλαβε…

      Να δω όμως χαζοβιόληδες ποιος θα έρθει να σας συμπαρασταθεί όταν θα σας βγάζουν τα ΜΑΤ σηκωτούς, αλά ισπανικά, από τα κατασχεμένα σπίτια σας.

    25. ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΛΑΜ@ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Κ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

      1. Ετοιμασου εσυ να βγεις για να κανεις πιατσα στης καμαρες για να ψαρεψεις μελαμψα χαρμανιασμενα αγορια και ασε τους εμφυλιους και τα λαμογια !!!

    26. Έξω οι ολοι ανθελληνες Ρώσοι από τη χαρά…φίδια κολόβα είναι,ειδικά ο λεγαμενος διαχειρίζεται και ξένο χρήμα

    27. Εχει δικιο ο Σαββιδης να βραζει.Ο παοκ επρεπε να αποβληθει οχι στην Γ εθνικη αλλα στο πρωταθλημα της Τουρκιας
      Γιατι κλαιτε ρε Τουρκογυφτοι παοκτσιδες?

      1. γιατί άλλαξε στέκι η μάνα σου ‘Έλληνα’

      1. τα αρχιδια μας θα παρετε ολυμπιακοι…..

    28. Καλόν αφανισμό στην ομάδα ντροπή που πουλησε την Μακεδονια για ενα πρωταθλημα και ο,τι χειροτερο για τον Τσετσενο πρακτορα – υπαλληλο του Τσιπρα και βαποράκι του Σόρος και του Πούτιν που πρωωθει τα τουρκικα συμφεροντα στην Ελλαδα μας. Στειλτε τον πισω στα γκουλαγκ.

      1. τη Μακεδονία την πούλησες εσύ με αυτούς που ψήφισες απόβλητο του στόλου. Και μη χρησιμοποιείς το ιστορικό όνομα του Παπαδόπουλου

        1. γαυρενάκη ούου… έλα θα κάνεις μπανάνα!!!

    29. Θεμα χρονου να πεσει η κυβερνηση …

      ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ και οι βουλευτες της Ν.Δ τωρα εχουν στοχοποιηθει.

    30. ΧΑΑΑΑΧΧΑΑΑ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑΑΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ…..ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΟΥΛΗΣ…

    31. Θέλει η π@@@@@@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
      Την έκανε την κουτσουκέλα ο Αυγενάκης για το φίλο και πατριώτη του Μαρινάκη και τώρα το παίζει αθώα περιστερά. Ας μαζέψει τώρα την οργή των Μακεδόνων που θα νοιώθουν για άλλη μια φορά πουλημένοι και από τούτη την κυβέρνηση όπως με την προηγούμενη.

      1. το μίσος τους για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

    Comments are closed.