ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ “ΜΠΟΜΠΑ” ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: “ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ, ΒΓΗΚΕ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mparmpa ok

    Μια απίστευτη καταγγελία έκανε κάτοικος της Λέσβου με αφορμή τα επεισόδια που γίνονται στην Λέσβο μετά την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει δυνάμεις καταστολής στα νησιά μας για να επιβάλλουν νέα χοτ-σποτ με λ@θρομετανάστες.

    Όπως θα τον ακούσετε να λέει, “εδώ που βρισκόμαστε προσγειώθηκε τούρκικο μονοκινητήριο αεροπλάνο, ο πιλότος βγήκε, έβαλε βενζίνη, το έφτιαξε και σηκώθηκε και έφυγε ανενόχλητος, δίπλα είναι η Τουρκία, είναι λάθος αυτό που προκαλεί η κυβέρνηση στον τόπο μας.”

    Δείτε στο βίντεο το επίμαχο σημείο στο -6:14 :

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ένας Ματατζής ορκ είπε στη Λέσβο, Τουρκόσποροι (δηλαδή οι Μικρασιάτες!!) όπως σας γαμ…. οι λάθρο έτσι θα σας γαμη…. κι εμείς!! Οι ξεφτίλες φασίστες της κυβέρνησης νομίζουν ότι οι νησιώτες δεν έχουμε αξιοπρέπεια και θα είναι σκυφτοί όπως όλοι οι δεξιοί ακροδεξιοί προδότες ρουφιάνοι, που έμαθαν να ξεσπάνε σε αδύναμους και στέλνουν οι γελοίοι τα ΜΑΤ να δείρουν και περίμεναν να κάτσουν οι Έλληνες να φάνε ξύλο που ποτέ δεν έφαγαν τόσα χρόνια!! Ξεφτίλες νενέκοι γερμανοτσολιάδες Μπαλούρδοι ζώα και όσοι υποστηρίζετε το φασισμό της εξουσίας, τους νησιώτες που σηκώνουν όλο το βάρος εσείς ΔΕΝ θα τους πιάνετε στο στόμα σας από την ησυχία του καναπέ σας! Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε στο ξενοδοχείο από λίγους ακραίους αλλά ποτέ οι ειδήσεις δεν έδειξαν τι πέρασαν οι ντόπιοι από τα Ματ που έκαναν απόβαση νύχτα στα νησιά μας. Εμείς νενέκοι, είμαστε Άνθρωποι, απόγονοι ηρώων και Ιώνων και όχι άθλιοι φασίστες.

    2. Ας αφήσουμε για αργότερα τι εκαναν λαθος τα προηγούμενα 5 χρόνια. Λίγο η έλλειψη αντίληψης και διορατικοτητας για το που θα οδηγήσει η κατάσταση, λίγο η κρίση που το είδαν σαν ευκαιρία να βγάλουν κάνα φράγκο, το αποτέλεσμα ήταν ότι κοιμοντουσαν. Μπορεί να ξύπνησαν λίγο αργα, αλλά ξύπνησαν. Δεν μπορώ να μην τους συμποναω βλέποντας τέτοιες εικόνες. Αλλά αυτά που κάνουν στους αστυνομικούς γιατί δεν τα κανουν στους λαθρο; να τους ξεκουμπησουν;

      1. Ελα μου ντε γιατι στους μπατσουσ και οχι στους λαθρο?
        Σκεψου…..χαχαχαχαχα

    3. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΤ.ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    4. Αν αυτα τα κανανε οι νησιωτες στους λαθρομεταναστες αντι για τα αδελφια τους αστυνομικους δεν θα παταγε κανενας στα νησια μας

    5. Αφήστε τους λάθρο να τους γαμανε τους νησιώτες. Έτσι και αλλιώς θα τα πάρουν οι Τούρκοι.

      1. ΜΚΟ εσένα θα πάρουν σίγουρα οι Τούρκοι… Κρυφή ανθελληνίδα

    6. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ..ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!! ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ … ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΠΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΩΤΑ ??? Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ??? ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !!!

    7. Άνθρωποι με αξιοπρέπεια που προστατεύουν τον τόπο τους.Μπράβο τους.Πρέπει να τους δείξουμε ότι είμαστε μαζί τους.
      Πρέπει να ντρέπονται ο Πρωθυπουργεύων και η παρέα του για το πως κατάντησαν την Ελλάδα..

    8. Νικάμε!!!!!!!!! Η αντίσταση και ο αγώνας του λαού φέρνουν αποτελέσματα, όταν είμαστε όλοι ενωμένοι. Παίζει η πληροφορία ότι πολλές διμοιρίες ανθελληνων μπάτσων φεύγουν ξεφτιλισμενες από τα νησιά και επιστρέφουν στην βάση τους!!!!! Στέφανε έλεγξε το, έτσι γράφουν. Τους γ@μησε ο αδουλωτος απροσκυνητος Έλληνας εξεγερμένος.

      1. Ουτε ξερεις τι σου γινεται η μαλλον ξερεις πολυ καλα τι κανεις ανθρωπακο!

    9. Εδώ είναι γιουνανισταν.επαρχια της τουρκίας…οι κάτοικοι του είναι μίγμα ραγιάδων και νενεκων,διποδες αυτιστικες κουραδες .
      Ξεφτιλες ελληνόφωνοι χιμπατζήδες

    10. “ΘΑ ΤΟΥΡΚΈΨΟΥΜΕ”
      Αυτό ακριβώς θέλει ο Κούλης ο γουρλομάτης καί τά αφεντικά του.ΕΕ,Μέρκελ,Σόρος κ.λ.π.
      Γιάννης Λάκων

    11. Συμφωνώ σε όλα όσα λένε αλλά να μας απαντήσουν κιόλα. Τόσα χρόνια που ήταν εκεί τους πουλούσαν αγαθά και πολλά καλούδια. Γιατί τότε δεν εναντιώθηκαν;

    12. Ανεβάστε βίντεο. Οι δολοφόνοι ματατζηδες εγκλωβισμενοι σε στρατόπεδο και από έξω πολύς κόσμος. Ο Θεός σήμερα έβαλε το χέρι του. Τα κ@λοπαιδια ανθέλληνες βασανιστές του λαού ματατζηδες πήγαν να κάψουν εκατοντάδες ανθρώπους όταν έβαλαν φωτιά στην περιοχή που υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι. Πάλι καλά που άλλαξε η φορά του ανέμου. Φύγετε ρε από τα νησιά, τι θέλετε εδώ ρεεεεεεεεεε. Να φύγετε τραμπουκοι.

    13. Που ακούστηκε ρεμάλια πατριώτες, αναμεμιγμένοι με κακοποιούς και αναρχικά στοιχεία, κομμουνιστικών καταβολών να επιτίθενται σε άνδρες ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.

      Όταν βλέπετε στολή θα κάθεστε ΣΟΥΖΑ. Είτε είστε πατριώτες είτε νησιώτες είτε αριστεροί είτε δεξιοί. Και όταν βλέπετε κλοπ θα τρέχετε ή θα στήνεστε στα τέσσερα.

      Χρυσαυγίτες βγάλτε ανακοίνωση στήριξης των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων αλλιώς δε θα ξαναδείτε ψήφο ενστόλου. Όχι 2% αλλά 0 θα πάρετε στις επόμενες εκλογές.

      1. ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ……………..ΣΟΥΖΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΛΕΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ;;;

      2. Αχαχαχαχαχαχα το καλυτερο σχολιο εδώ μεσα μακραν εδώ και αρκετο καιρο αχαχαχαχαχα

    14. Σε λίγο θα αφήνουν και όπλα για τους λαθρομετανάστες αυτό εννοεί λογικά ό άνθρωπος.

    Comments are closed.