ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ! ΕΕΕ…ΌΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΕΣΥ…ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    πιροσ

    Με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις με σχολεία Χαλκιδικής, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, ο Πύρρος αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που έζησε την τελευταία 4ετία στην Ελλάδα και απάντησε στο ερώτημα αν είχε προτάσεις για να παραμείνει στη χώρα μας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Έλληνας ή Αλβανό του δώσανε το δικαίωμα να σηκώνει βάρη για την Ελλάδα ρε μάγκες.Οπως όλες οι χώρες του κόσμου “αρπάξαμε” τσάμπα μεταγραφή και μας έκατσε.Πολλά μετάλλια με την γαλανόλευκη,με αναβολικά ή μη (μην είστε κορόιδα ρε ΟΛΟΙ στον πρωταθλητισμό ΠΑΙΡΝΟΥΝ,το θέμα είναι από που ψωνίζουν, ξεχάσατε τον Κεντέρη?ή ψωνίζεις από τους πρέπει κι όλα καλά ή ψωνίζεις Κινα/Ρωσία φτηνά και πας γυρεύοντας αν πάρεις μετάλλιο…)ο ύμνος της Ελλάδας έπαιζε κι γαλανόλευκη κυμάτιζε ψηλά.Αν για σένα τώρα Έλληνας είναι ο μπάτσος που γεννήθηκε στην Ελλάδα και στις πορείες γ@@@ει τον κόσμο ή ο τσόγλανος που καίει την σημαία ή ο κάθε λιώμας που καβαλάει στουπί το τιμόνι ή ο κάθε καθίκης πολιτικός που σε ξεπούλησε ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΞ…Η Αμέρικα που ξέρει να λανσάρει ντράγκες του τα έσκασε,η Ελλάδα του απένειμε τιμές και παπάρια, προτίμησε τα ΦΡΆΓΚΑ(δικαίωμα του να τα οικονομήσει χοντρά)
      Εσείς ρε μαλακιστίρια που τον αποθεώνατε κάποτε,παλιοτρολ του κερατά,στη θέση του θα προτιμούσατε τα παπάρια εεεε?
      ΟΥΣΤ κωλοτούμπες,ξερόλες, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

    2. Αλβανέ αλβανε , δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ!

    3. Ειμαι ένας κακομοιρος αποτυχημένος Ελληναρας που επειδή δεν θέλω να παραδεχτώ την αποτυχία κ την κακομοιριά μου αποκαλώ Αλβανό τον χειμαρριωτη Έλληνα που πέτυχε ξεκινώντας από άθλιες συνθηκες (ενώ δεν θα άντεχα ούτε μια βδομάδα στην Αλβανία επί κομμουνισμού), λέω ότι ήταν ντοπε στους αγώνες, ενώ ουδέποτε βγήκε θετικό τεστ, τον βρίζω ως πασοκο, ενώ οι μισοί από τους ψηφοφόρους της χ.α.,κόμμα που ψηφίζω κ εγώ ο Ελληναρας, έχουν ψηφίσει έστω κ μια φορά ΠΑΣΟΚ στη ζωή τους, έβαζα βυσμα στο στρατό, ενώ αυτός έχει δοξάσει την Ελλάδα ως ολυμπιονίκης, βγάζω βρωμα για πουστριλικια, ενώ αυτός έφτιαξε 4 ελληνόπουλα, τον λέω τηγανοκεφαλο, ενώ κ η δικιά μου η όψη δεν παραπέμπει σε γιο του Απόλλωνα. Αλλά δεν πειράζει..γιατι είμαι κ πολύ γαμάτος να ‘ουμε..

    4. Πύρρο Ντίμα πόσο Ελληνικό σου ακούγεται; Αλβαναριο είναι.

    5. ΝΟΜΙΖΗ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ , ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ , ΑΣ ΚΑΝΕΙ
      ΤΕΣΤ DNA ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ & ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ , ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΔΙΠΛΑ & ΤΡΙΔΙΠΛΑ , ( ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ) ΕΙΝΑΙ.
      ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ , ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΕ ΑΙΙ ΣΙΧΤΗΡ , ΟΘΟΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ,

    6. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΚΟΠΡΙΤΗ

    7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΡΟΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ…

      1. Πύρρο Ντίμα πόσο Ελληνικό σου ακούγεται; Αλβαναριο είναι.

    8. ο κωλοαλβανος Πασοκος ο ντοπαρισμενος αρσηβαριστας του τοτε…. πρακτορι των Αμερικανων ειναι και ως γνησιος ανθελληνας ειπε να ανοιξει το στομα του και να πεταξει τις μπαρουφες του

      1. Ναι ναι απο τους ελληνοποιημενους της ανθελληνικης μεταπολιτευσης ξερουμε ξερουμε……………..ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ………………………………ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ………………

    9. ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ(Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΦΥΣΙΚΑ) ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ….ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ 1ος Ο ΑΝΑΒΟΛΑΚΙΑΣ,ΔΝ ΘΑΤΑΝ 1ος ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ??ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΜΙΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

      1. NERD αυτο Πυρρος+Ρεμος το εχω ξανακουσει απο σοβαρη πηγη κ δεν το πιστεψα.Λες?

    10. Πριν χρόνια (πριν γίνει βουλευτής ακόμη εν ενέργεια αθλητής ήταν, τον πέτυχα σε ένα τουρνουά άρσης βαρών κάτω από μια κερκίδα…. έκτοτε τον σιχάθηκα Αλβαναριό!!!!

      Επίσης πολύ χαρούμενος ο δημοσιογράφος της Σοφούλας!!!

      Κανένας σωστός υπάρχει εδώ ή θα φύγω και εγώ;

    11. Τόν ρώτησα κάποτε γιατί άλλαξες χορηγό καί έφυγες από τήν Εθνική Τράπεζα καί πήγες στόν ΟΤΕ ; “Γιατί μού δίνουν περισσότερα ” !!!

    12. Μπορούμε να κρίνουμε κ να κατακρίνουμε τις δηλώσεις του Δημα ολοι μας κ όσο αυστηρά νομίζουμε. Κ γω διαφωνώ με τα συγκεκριμένα.
      Δε μπορούμε όμως να τον βαφτίζουμε Αλβανό επειδή διαφωνούμε με αυτά που λέει.
      Με αυτη τη λογική να βαφτίσουμε Ελληνες όσους Αλβανούς (..ή Νιγηριανούς!!) μιλούν υπέρ της Ελλαδος..

    13. Γιατί να μην μιλάει έτσι? Αλβανός δεν είναι? τι σας κάνει εντύπωση?

    14. ΕΝΑΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ (ΑΛΒΑΝΟΣ) ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΝΑΤΕ!

    15. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!! ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΛΕΕΙ………..

      1. Φόρεσε και το τιμημένο Εθνόσημο, ως Έλληνας (;;;) Αξιωματικός !!!!!!!!!

    Comments are closed.