ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ 77ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    720_689110_f57c376f1b-85c8e49eea4bf93b

    Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη τη χτύπησαν και τη ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της. Αυτό έγινε… Δύο φορές, τη μια ήταν όρθια και την πήρε, την εμβόλισαν και την πέταξαν 3 μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω-γύρω, την διαλύσαν, την πέρασαν από πάνω» αναφέρει ο γιος της άτυχης γυναίκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

    «Εγώ με τα μάτια μου, ο ίδιος, είδα το αυτοκίνητο σαν να είναι σε ανώμαλο δρόμο να κάνει γκέλες πάνω από τη μάνα μου. Σκαρφάλωσε το αυτοκίνητο πάνω από τη μάνα μου. Αυτό. Ένα Hyundai ασημί, με ανοιχτό το καπό για να μη φαίνεται η πινακίδα και έφυγαν βολίδα από τον δρόμο κάτω… Νεκρή κατευθείαν, σε πέντε λεπτά είχε παγώσει, σε 10 λεπτά είχε παγώσει, Νεκρή κατευθείαν… Διαλυμένα όλα της τα κόκκαλα, είχαν τρυπήσει, είχαν βγει τα κόκαλα από τον ώμο της έξω από την περιφορά και το στροβίλισμα που έκανε το αυτοκίνητο από πάνω της» σημείωσε ο γιος της ηλικιωμένης και πρόσθεσε:

    «Πέρασε το αμάξι από πάνω της. Ήταν παχιά γυναίκα και στροβίλισε το σώμα της μαζί με το αυτοκίνητο στον δρόμο. Ο σβέρκος της, όταν τον είδα, ήταν μελανός μετά από 2 λεπτά και διπλάσιος στο μέγεθος. Σπασμένη η μούρη της, κομμένα τα χέρια της, διαλυμένη, πέρασε ένας τόνος από πάνω της».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. αλλά δεν πήραν τα όπλα να τουφεκίσουν τον καταυλισμό….ωστόσο θυμίζω, τόξο/ΧΑ = 97,1%/2,9%…..ξυδάκι και περαστικούλια με τα τσίπρια και τα κούλια.

    2. ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΘΕΛΑΤΕ!!!! ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΔΗ “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ” ΚΛΑΦΤΕ ΤΩΡΑ

    3. Πρεπει να μπουν 2 με ΑΚ και τυμπανοειδη γεμιστηρα εν ωρα γυφτικου γαμου και αφου τους αδειασουν εντελως συν τα πιστολια τους να ριξουν κι απο πανω μεριςκ χειροβομβιδες.
      Μονο ετσι θα καταλαβουν τα γυφτικα υποκειμενα τι εστι ”πονος” κι θα τους κοπει το πρεζομενο ειρωνικο υφακι…

    4. Μην ειστε ρατσιστες. επιδειδη καπιοι ασυνηδυτοι σκωτοσαν μια γυναικα δεν σημενει οτι ειναι ολοι ιδιοι. Οι Ρομα ειναι φτωχοι ανθρωποι ,βασανισμενοι ανθρωποι ωπος αλωστε και ολοι οι μεταναστες , προσφυγες που φιλοξενουντε (παρ ολη την εχθρα των Ελληνων προς αυτους) ειναι ανθρωποι του μοχθου. Να τιμωριθουν αυτοι που εκαναν αυτο το εγκλημα δεν λεω, αλλα ας αναλογιστουμε οτι για να το κανουν αυτο για να παρουν μια αλυσιδα σιγουρα το εκαναν γιατι βρεθηκαν σε μεγαλη αναγκη, οποτε μην καταδικαζουμε με ρατσιστικα σχολια τοσο αυθερετα. Αντι λοιπων να “παρουμε τα οπλα” ας δωσουμε σε αυτους τους δυστηχισμενους ανθρωπους αγαπη , συμπαρασταση και ας μην γκρινιαζουμε για τα οποια βοηθηματα (πενιχρα) τους δινει το σημερινο κρατος, γιατι ετσι οι ανθρωποι αυτοι οδηγουνται (χωρις να φταινε) στο εγκλημα.Ας παραμερισουμε το μισος των ρατσιστων,εθνικιστων,δεξιων, που μας κανουν να χανουμε την ανθρωπια μας , και μας μεταμορφωνουν σε ρατσιστικά γουρουνια !!!!!!!

      1. Να πας να σε δει κανένας ψυχίατρος, μιλάμε η μαλακια είναι ανίατη.

      2. Ακου μεγαλε φιλοσοφε για να μαθαινεις..μιλαμε για μια φυλη που στο DNA τους δεν ξερει τι σημαινει να εισαι ανθρωπος και να σεβεσε τον συνανθρωπο σου.αυτοι καποτε πριν λιγα χρονια δεν τολμουσαν να βγουν απο τα τσαντιρια τους μολις εδυε ο ηλιος, γιατι δυο πραγματα φοβοντουσαν το ξυλο απο την αστυνομια και τα φαντασματα.απο τοτε που η πολιτεια τους εδωσε απλοχερα τα επιδοματα που εσυ και εγω ουτε στα καλυτερα μας χρονια δεν τα εχουμε δει, και σιγα σιγα επεσαν και στη πρεζα, αρχισαν σε συνδυασμο με ολη αυτη την δηθεν ανθρωπια της πολιτειας περι μειονοτητων και ανθρωπινων δικαιωματων, να παιρνουν αερα και να κανουν αυτα που κανουν παντα με την ανοχη της πολιτειας, και αυτο γιατι τους θελουν ετσι να ζουν στο περιθωριο και στην κοινωνικη απομονωση και αγραμματοσυνη, για να μπορουν να τους ελεγχουν σε οτι αφορα κυριως της ψηφους, γιατι αυτοι γεννανε σαν τις κουνελες τα παιδια και πιστψε με ειναι πολλοι οι ψηφοι..αυτη ειναι η πικρη αληθεια και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα…..

    5. Και να τους πιάσουν τι θα τους κάνουν; Θα τους κρεμάσουν; Όχι. Θα τους εκτελέσουν με μολύβι στο δόξα πατρί; Όχι. Θα τους πατήσουν με οδοστρωτήρα; Όχι. Απλά θα φάνε μία ποινούλα και σε 5 χρόνια το πολύ θα είναι έξω με τους γελοίους νόμους που έχουμε και τους γελοίους που μας κυβερνούνε… Για τέτοια ειδεχθέστατα εγκλήματα δεν πρέπει να έχουμε θανατική ποινή και με συνοπτικές διαδικασίες; ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΉ. Και να μπουκάρει ο στρατός στα γυφτοτσαντίρια να τους γαμήσει τα πέταλα επιτέλους. Τι τους κοιτάτε ρε;

    6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ,ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ,ΑΝΤΙΦΑ,ΛΟΑΤΚΙ,ΠΑΣΟΚΟΥ,ΝΔ,ΚΚΕ,ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΗ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ,ΚΛΕΦΤΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ…ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ,ΣΑΤΑΝΑ

    7. Τωρα οταν και αν συλληφθούν ( κατι που Ευχομαι ολόψυχα) αυτα τα κτήνη, δεν πρεπει να εκτελεστουν;;; Για ποια ανθρωπινα δικαιώματα μας μιλάνε τα αριςτερα ζωα;; Ποια δικαιώματα εχουν πλεον αυτα τα κτηνη;; Μονοι τους αποποιήθηκαν το οποιο ανθρωπινο δικαιωμα ειχαν, οταν αποφάσισαν να γίνουν κτήνη και τέρατα. Οι αριςτεροι μας εχουν πρήξει να μας λενε πως πρεπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων. Ωραία λοιπον, κι εμεις σεβόμαστε τις επιλογές αυτών των τεράτων. Δεν ήθελαν πλεον να λεγονται ανθρωποι και να ανηκουν στο ανθρωπινο είδος. Δικη τους επιλογή. Αλλα ετςι πρεπει να το δουμε και εμεις και να το σεβαστούμε. Κανενα δικαιωμα στην ζωή δεν εχουν πλεον με δικη τους απόφαση. Και αν αυτοι εχουν δικαιώματα, το θύμα δεν είχε;;; Αι σιχτιρ πια.
      ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΧΘΕΣ.

    8. φερτε και αλλα κατσιβελια να γινει ο ταφος τους

    9. ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΟΤΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΩΝ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΩΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ…ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΓΥΦΤΟΥΣ…ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝΕ ΣΟΚ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΚΚΕΝΑΖΙ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΟΙ…ΘΑ ΖΗΤΑΓΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ…ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ…ΣΤΗ ΘΗΒΩΝ ΠΑΛΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΔΕΙΛΟΣ…ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΤΑ ΚΟΡΩΝΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΘΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ…ΑΜΕΣΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΜΝΜ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ…ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ-ΑΝΤΙΦΑ-ΛΟΑΤΚΙ-ΠΑΣΟΚΝΔΟΥΛΟΥΣ-ΣΥΡΙΖΟΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ

    Comments are closed.