ΒΡΑΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ». ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    Κοινοποίηση:
    βελοπουλος μυλωνακης

    Χαμός τις τελευταίες ώρες με τον ηγέτη της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βελόπουλο

    Η δήλωση του «Δεν είναι προδότες όσοι έδωσαν το όνομα Μακεδονία!» προκαλεί ΣΟΚ

    Σήμερα που όλοι οι πατριώτες περίμεναν να τον παρακολουθήσουν από το δελτίο του στο κανάλι alert tv, o Κυριάκος Βελόπουλος λείπει. Εξαφανίστηκε.
    Στο τιμόνι του δελτίου ο υφιστάμενος του, ο Αντώνης Μυλωνάκης κάνει αναφορά σε «45αρια του συστήματος που πυροβολούν τον Κυριάκο Βερόπουλο»

    MILONAKIS

    Οι συνάδελφοι ωστόσο αποφεύγουν να παίξουν από τον αέρα του δελτίου το συγκεκριμένο βίντεο από την παρουσία του Κυριάκου Βελόπουλου στο kontra channel την Παρασκευή βράδυ

    «Δεν είναι προδότες όσοι έδωσαν το όνομα Μακεδονία!»

    ΔΕΙΤΕ εδώ όλη την εκπομπή

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Κάτω ο φασισμός κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ!
      Ξυπνάτε ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

    2. Αυτό που εννοούσε-ηθελε να πει και ΔΕΝ το εξέθεσε σωστά ήταν το εξής:Όπως αυτοί που δεν συμφωνουνε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν δεχονται να τους αποκαλούνε φασίστες,ακροδεξιούς,ναζιστες και οι οποίοι ΔΕΝ είναι κατ’αρχας, έτσι και κατά τον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι όσοι ψήφισαν-στηριξαν θετικα την συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι προδοτες αλλά και ούτε θέλουν να τους αποκαλούν κατ’αυτον τον χαρακτηρισμό ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!.Δηλαδή δεν φτάνει που ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει τους ιδεολογικά αντιπάλους βάση αποκλειστικά και ΜΟΝΟ προσωπικών πολιτικων συμπαθειων και καιροσκοπικων επιδιωξεων αλλά διακρίνεται και από υπέρμετρη και ακραία αριστεροαναρχοκατσαπλιαδικη κακεντρεχης ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ!!!!!!..Πάντως γενικά μιλώντας αν αποδειχθούν ψεύτες και προδότες άνθρωποι σαν τους Βελόπουλο και Καρατζαφέρη βάση των όσων έχουν υποστηρίξει τότε……ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!.Μακάρι να κάνω λάθος.Μακαρι να εισέλθουν και οι δύο στην Βουλή και όλα τα υπόλοιπα πατριωτικά κομματα-οσα υπαρχουν- και να σώσουν την κατάσταση.Μακαρι…;;;;;?????!!!!!!.

    3. Μα καλά ρε Χίο απορώ πως δε τον πήρες γραμμή τόσο καιρό,δεν είδες τι πήγε να παίξει στον κρανηδιωτη;Τι πατριώτης και πράσινα άλογα ,πατριδοκαπηλος είναι ο τύπος και έχει στόχο να πάρει ψήφους από τα χαϊβανια του ΛΑΟΣ της Χ.Α. και του μπαλτακου.Ο τύπος είναι η κλασική περίπτωση :πείνας; Πιες νερό…τώρα πείνας;όχι…είδες που που διψουσες και δε πεινουσες;ς

    4. Ίσως δεν καταλάβατε ….έκανε συσχετισμό τύπου όπως εσείς λέτε ότι δεν ησαστε προδότες και φροντίζετε για το καλό του τόπου έτσι και όσοι είναι αντθετοι με τις αποφάσεις σας δεν είναι φασίστες και καλά ο Χίος την δουλειά του κάνει εσείς κατεβάζετε αμασητα όσα σας λένε ;η ελληνική γλώσσα πρέπει να διαβάζετε σωστά ακόμα και ένα κόμμα μπορεί να αλλάξει το νόημα

    5. Μπραβο βελοπουλε με τα ξορκια και τα ματζουνια(θυμιζεις κυρα μαμη)σιγα σιγα φανερωνεσαι και εσυ στο συστημα ευγε. κολιος και κολιος απο το ιδιο βαρελι

    6. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- , ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. , ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚO ΛΑΟ , ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

      1. Οσο φιλεργατικό και το ΚΚΕ ; ¨ασε βρε φίλε , πλάκα κάνεις;

    7. Καλά το πάμε παιδιά. ΟΛΟΙ να βρίζουμε ΟΛΟΥΣ. Αντί να ασχολούμαστε με τους 300 προδότες, ασχολούμαστε με τον Βελόπουλο που στο κάτω κάτω είναι από τους λίγους που λέει πέντε κουβέντες της προκοπής. Στο τέλος θα καταντήσετε και εσείς σαν τον Τράγκα που συγκρίνει τον τσίπρα με την κυβέρνηση του Παπαδόπουλου. Αν θέλετε να ενημερώνετε τον κόσμο και να αυξήσετε την δημοφιλία σας, παρακαλώ να είστε αντικειμενικοί, μετρημένοι και σοβαροί. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά και επισκέπτονται ιστοσελίδες και αγοράζουν εφημερίδες, είναι επί το πλείστον άνθρωποι που ψάχνονται. Οι υπόλοιποι είναι αδιάφοροι.

    8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΟΛΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΔΕς κλπ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ ? Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ, ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ , ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ κλπ” (ΔΕΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ). ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ(και αριστα έκανε) ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΛΕΓΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ.- ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΥΓ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΕΦΑΝΕ..

      1. ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ “ΑΝΤΙ ΑΝΤΙ ” ΘΆΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΜΦΙ ΑΜΦΙ?? ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΜΟΥΡΛΙΑ ΑΜΦΙΜΟΥΡΛΕ.. ΑΜΦΙΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ.. ΑΜΦΙΟΜΟΦΟΒΙΚΕ.. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΥΓ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΜΦΙΙΙ ΜΈΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ… ΒΡΕ ΤΟ ΑΜΦΙBRAIT XEXEXE

    9. Μην το παρεξηγειται το πειντι,πηρε κατα λαθος το μαντζουνι που λεει αληθεια αντι να παρει το μαντζουνι που λεει ψεμματα.

    10. ειρωνικα το ειπε αυτο καταλαβα εγω..αλλα εμπιστοσυνη σε κανεναν πια δεν εχω..θα τους σιχαθειο κοσμος θα τους παρει με τις πετρες οπως λενε και οι προφητειες…Ελληνες μην περιμενετε απο κανεναν μονοι μας ειμαστε ποτε θα το καταλαβετε

    11. Ρε panishiroVim, τι είναι αυτά που λες ρε φίλε. Θα μας τρελάνεις; Ξεκάθαρα το λέει ο τύπος. Για ξαναδές το βίντεο. Μήπως είσαι τρολάκι του βελόπουλου;

    12. ΤΟΣΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ>!!!!! ΜΗ ΣΥΝΩΣΤΙΖΕΣΤΕ….ΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…… Ο ΜΠΑΦΟΣ ΕΙΝΙΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΕΟΝ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΙΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΝΤΕΕΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ………. ΕΙΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.

    13. Ο ΜΗΛΩΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗΣ
      ΔΕΝ ΔΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗ Ο ΑΛΛΟΣ , Η Χ.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ , ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ & ΓΛΕΝΤΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΕΨΗ , ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΙΡΑΤΕΣ ΜΕ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ ΡΟΖ. ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ Η ΚΑΛΟΙ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    14. ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΕΙΛΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ…………. ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ……….. ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΙΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ………………………….ΧΑΖΟΙ ΟΣΟΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΡΑ Ο ΚΗΡΙΟΣ………………………………………………………………………..

    15. Καθε Δευτέρα το προγραμμα το κανει ο Μυλωνάκης εδω και καποιες εβδομάδες. Δεν ειναι κατι που εγινε σήμερα. Οποτε εδω ειστε φάουλ. Τωρα, Προςωπικα ακουω τις εκπομπες του εδω και καιρο. Τον εχω ακούσει πολλες φορές να μιλάει για προδοςια και προδοτες. Και δεν μπορω να πιστεψω πως ειναι τοσο ηλίθιος ωςτε να κανει τετοια χοντράδα σε μια εκπομπη που εχει τηλεθέαση. Λέτε να ειναι τοοοσο ηλίθιος;;; Προςωπικα δεν το πιςτευω. Απο κει και πέρα, δεν ξερω τι αλλο να πω. Βεβαια η αληθεια ειναι πως ειμαστε τοσο επιφυλακτικοί πια με ολους, που δεν μπορουμε ευκολα να εμπιστευτούμε κανεναν. Και δικαιολογημένα. Ολοι λιγο πολυ μας την εφεραν. Λογικο ειναι να ειμαστε κουμπωμένοι με ολους. Αλλα ολους τους αλλους τους εχουμε δοκιμάσει. Έστω και σαν τιμωρια στους αλλους πρεπει να αλλάξουμε ολη την Βουλή. Να τους στείλουμε σπιτια τους, για να μην πω στον διάολο. Και για να γινει αυτο, πρεπει να ψηφισουμε ανθρωπους που μιλάνε έστω και λιγο Ελληνικά. Ετςι κι αλλιως δεν εχουμε πλεον να χάσουμε τιποτα. Οπως λενε, ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Πιςτευω πως πρεπει να ρισκάρουμε.

    16. Αρχικά εκνευρίστηκα πάρα πολύ οταν το διάβασα, αλλά τώρα που του έδωσα περισσότερη προσοχή, δεν νομίζω οτι εννοεί αυτό που του αποδίδουν. Μάλλον λέει οτι οι συριζαίοι δεν μπορούν να κατηγορούν και να χαρακτηρίζουν φασίστες κλπ κλπ τους Πατριώτες που υπερασπίζονται την Μακεδονία και οι ίδιοι να αποποιούνται για τον εαυτό τους τον χαρακτηρισμό του προδότη, λέγοντας οτι δεν είναι προδότες. Γι΄αυτό λέει για ιδεοληψία του συριζα στην αρχή. Ειρωνεύεται τον σύριζα, προδότες τους λέει,απλά δεν είναι καλή η διατύπωσή του. Προσέξτε καλά όλη την πρόταση. Τουλάχιστον, έτσι ελπίζω να εννοεί….γιατι με τους πολιτικάντηδες, τελικά, ποτέ δεν είσαι σίγουρος…Μακελειό, επικοινωνήσατε με τον ίδιο να πάρετε μια σχετική δήλωση; Γιατι αν η εντύπωσή μου είναι σωστή, τότε η λάσπη και η “μη συμμετοχή σε βρώμικα παιχνίδια”, δεν απέχουν και πολύ.Παρακαλώ να το ελέγξετε καλά και να καλέσετε και τον ίδιο, γιατι είναι σοβαρό το θέμα.

      1. Συμφωνώ μαζι σου. Τελικα αντι να ενωθούν όλες οι πατριωτικές φωνές και να βοηθήσουν την πατριδα, κοιτάζει ο ενας να βγάλει το μάτι του αλλου και δεν καταλαβαίνουν πως τελικα και τα δικα τους ματια θα βγουν. Εδω χανόμαστε κι αυτοι κοιτάζουν αρχιγιλικι. Στην Ελλαδα αν φωνάξεις ..πρόεδρε…θα γυριςουν εκατό κεφάλια.

    17. Οι τελευτσίεε μέρες πριν την τελική πτώση αυτής υης ρημαδοχώρας. Μετά…

    18. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

    19. ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΨΕΦΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΠΡΩΪΝ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΕΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΤΑΝΙΔΙΟΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ.

      1. ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΠΑΙΖΗ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΕΓΙΝΕ Α.Ε ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΑΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ………………ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…..ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΠΑΛΑ………………ΝΤΖΙΦΟς Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    20. Τι θα πει Πατριωτικος χωρος; Απο την μια ειναι οι Αστοι ,βενιζελοκομουνιστες,ΚΚΕ και Συριζα και απο την αλλη ο Εθνικιστικος Χωρος με την Χρυση Αυγη και αλλους Εθνικιστες .Ο ορος Πατριωτικος θυμιζει το γελοιο ”δεν ειμαι ρατσιστης αλλα…..”.

      1. συμφωνω 100%. ο πατριωτικος χωρος εμενα μου θυμιζει τους αριστερους. εχουν μεν μια ιδεολογια, χλιαρη ομως και παντα σε τριτοδευτερη θεση πισω απο το προσωπικο τους κοντοφθαλμο συμφερον.

    Comments are closed.