ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Απόφαση για κινητοποιήσεις πήραν παραγωγικοί φορείς και εκπρόσωποι σωματείων στα νησιά Λέσβος, Χίος και Σάμος για το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα.

    Διήμερο κινητοποιήσεων

    Πιο συγκεκριμένα, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, αποφασίστηκε οι κινητοποιήσεις να είναι διήμερες, 22 και 23 Ιανουαρίου.

    Ωστόσο, τα καταστήματα στα νησιά Λέσβος, της Χίος και Σάμος θα παραμείνουν κλειστά μόνο την Τετάρτη (22/1), ημέρα κατά την οποία προγραμματίζονται διάφορες συμβολικές κινήσεις από πλευράς φορέων.

    Ηδη έχει τοποθετηθεί πανό στο κτίριο της Περιφέρειας, που γράφει «Oχι άλλες φυλακές ψυχών στο Βόρειο Αιγαίο».

    Κλιμάκωση στην Αθήνα

    Την Πέμπτη (23/1) οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν στην Αθήνα, όπου θα βρεθούν οι αιρετοί των νησιών του Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να παραδώσουν ψήφισμα στον Πρωθυπουργό, κάνοντας παράσταση διαμαρτυρίας και στη Βουλή, όπου επιθυμούν να συναντηθούν με τους αρχηγούς των κομμάτων.

    Τέλος, αποφασίστηκε να μην κλείσουν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, προκειμένου να μην αποκοπούν τα νησιά από την ηπειρωτική Ελλάδα, κάτι που έστω και για 24 ώρες θα προκαλέσει επιπρόσθετη ταλαιπωρία στους νησιώτες.

    Πηγή: stonisi.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αγαπητοί Φίλοι,
      Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως θα Πρέπει να Περιμένουμε Κάποιο Διάστημα για να Δούμε τα Πρώτα ΘΕΤΙΚΑ Αποτελέσματα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά από μία ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Αναρχοάπλυτων Κομμουνιστών, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνηση της ΝΔ Έχει Εντελώς Διαφορετική Πολιτική στο Θέμα των Μεταναστών.
      Όπως Έχουν Δηλώσει Αρκετά Στελέχη της Πατριωτικής ΝΔ, θα Κατασκευαστούν Κέντρα ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ τα Οποία θα ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΟΥΝ Σημαντικά τα Νησιά μας τα Οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψε. Τα Κέντρα Αυτά θα Επιτρέψουν με τις Παροχές τους στους Μετανάστες-Πρόσφυγες, να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία σε Όλα τα Επίπεδα. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Είναι η ΜΟΝΗ που Εξασφαλίζει την Ομαλή Διαβίωση των Ελλήνων Δίπλα σε Αυτούς τους Κατατρεγμένους Ανθρώπους.
      Έως Τώρα η Κυβέρνηση της Αριστεράς Ήταν Ανύπαρκτη στο Θέμα. Τώρα Πλέον ο Κυριάκος Όπως Έχει Δεσμευθεί θα Δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ Λύση στο Πρόβλημα με Έλεγχο στα Σύνορα και Επιλογή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Μεταναστών που Έχει Πραγματικά Ανάγκη η Χώρα.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

    2. Ο Κος Μητσοτακης αφου προεκλογικα παραμυθιασε τον κοσμο σχετικα με το λαθρομεταναστευτικο, οτι θα εκλεινε τα συνορα, απεδειχθει Τσιπρας με γραβατα και εξακολουθει να εχει την χωρα ξεφραγο αμπελι με τις βαρκες των λαθροεποικων να ερχονται ακαταπαυστα!!!!!!!!!! Δυστυχως και τωρα μιλαει για φυλαξη συνορων κοροιδευοντας τους αφελεις!!!!!!!! Φυλαξη συνορων Κε Μητσοτακη σημαινει το Λιμενικο πριν μπουν οι βαρκες στα χωρικα μας υδατα τις γυριζει πισω στην Τουρκια και δεν αφηνει κανεναν να αποβιβασθει, οπως γινεται τωρα!!!!!!! Δεν περναει ουτε κουνουπι, αυτο θα πει φυλαξη και κοβονται οι ροες των λαθρο!!!!!!!! Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου!!!!!!!!!

    3. αφού δεν ψήφισαν ΧΑ τώρα το μόνο που έχουν να ελπίζουν είναι το Νόμπελ, ραγιαδισμού και μ@λ@κί@ς.

    4. κυριακο!!ανοιξε τα σύνορα!!κλεισε τις θαλασες!!και στιλτους στη μερκελ!!αυτά δε κανει ο ερτογαν!!

    5. αργά ξύπνησαν τα — ζα– οταν καμάρωναν σαν γύφτικα σκεπάρνια που τους χάιδευε ο πάπας και ολος ο πλανήτης έβλεπε πόσο καλή άνθρωποι είναι , δεν είχαν μυαλό να καταλάβουν τι θα γινόταν στην συνέχεια ?
      εσείς δεν ήσασταν που οταν ο ΤΣΙΠΡΑΣ έλεγε η θάλασσα δεν έχει σύνορα τον επιβραβεύατε?

      τωρα η κατάσταση δεν διορθώνετε παλικάρια , ας προσεχαται , χάθηκαν τα νησιά , χάθηκε και η Ελλάδα εξαιτίας σας , ολοι αυτοι με το καλο δεν φεύγουν , πρέπει να εισαι αγαθός εαν πιστευτεί κάποιος οτι θα φύγουν , τρώνε , πίνουν , πηδάνε , κάνουν οτι γουστάρουν , γιατι να φύγουν ?

    6. Τα έκανε μαντάρα ο Κούλης! αλλά αυτό φαινότανε, ”Ο καθρέφτης του ανθρώπου είναι το πρόσωπό του”, λέει μια παλιά παροιμία του λαού μας, και εδώ βρίσκει την εφαρμογή της, απόλυτα!!!!!!!!!!

    Comments are closed.