ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΕΙ: “Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕΥΜΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ – Ο ΑΛΙ ΚΑΙ Ο “ΤΡΕΙΣ ΑΛΙ” ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ- ΕΣΥ;

    Κοινοποίηση:
    1

    Μαρτυρία σοκ από Πακιστανό ο οποίος πάει χαρούμενος στην κάλπη για να ψηφίσει τον Α.Τσίπρα γιατί τους τα πληρώνει όλα, ενοίκια, ΔΕΗ, νερό!  Eπί της ουσίας μιλά για τα λεφτά που ο Α.Τσίπρας πήρε από τις τσέπες των Ελλήνων μέσω φόρων και τα έδωσε σε αλλοδαπούς.

    Λέει χαρακτηριστικά ο Πακιστανός:

    “Είμαι από το Πακιστάν.

    “Eίμαι 12 χρόνια εδώ στην Ελλάδα.

    Θα ψηφίσω Τσίπρα.

    Γιατί μας βοηθά καλύτερα.

    Κανείς δεν είναι σαν τον Τσίπρα εδώ και 12 χρόνια

    Πληρώνει καλά ο Τσίπρας.  

    Πληρώνει ρεύμα, ενοίκια, όλα”!

    Αυτό για να αντιληφτούμε τις επιπτώσεις των μαζικών ελληνοποιήσεων και την δημιουργία ενός νέου κομματικού στρατού από τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελείται από διάφορες κοινωνικές ομάδες! Αυτή είναι η έκταση της πολιτικής συναλλαγής…

     

    Όλοι τους έχοντας μπει στη χώρα παράνομα, αποκτούν «εν μια νυκτί» ίσα δικαιώματα με το γηγενή  πληθυσμό και φυσικά δικαίωμα ψήφου.

    Η κατάσταση κινείται εκτός ελέγχου εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια με τη «διαδικασία» να είναι γνωστή: Παράνομη είσοδος από τον Έβρο ή «διάσωση» στο Α.Αιγαίο, καταγραφή, με 5τότι στοιχεία θελήσουν να δώσουν οι ίδιοι, σύντομη παραμονή σε καταυλισμούς, μόνιμη εγκατάσταση και στη συνέχεια ελληνοποίηση.

    Όλα αυτά ερήμην του ελληνικού λαού, ο οποίος βέβαια εξαντλημένος από την οικονομική κρίση δεν δείχνει να απασχολείται ιδιαίτερα από το φαινόμενο.

    Η κυβέρνηση βέβαια «τρίβει» τα χέρια της από ικανοποίηση: Με τα γνωστά φληναφήματα περί «αλληλεγγύης» και άλλων τινών, συνεχίζει ατάραχη το έργο της πληθυσμιακής αλλοίωσης της χώρας, έχοντας ως «βιτρίνα» κάποιοι υπουργείο που ονομάζει ως «μεταναστευτικής πολιτικής» διαφημίζοντας σε κάθε ευκαιρία τις υποτιθέμενες πράξεις «αλληλεγγύης».

    Η αλήθεια όμως είναι απλή και ωμή: Έχει ανοίξει τα σύνορα, διάπλατα με στόχο όσο είναι ακόμη στην εξουσία να εισέλθει στη χώρα ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός αλλοδαπών.

    Την ίδια ώρα φροντίζει να προχωρεί στο μέγιστο αριθμό ελληνοποιήσεων.

    Μόνο για το Μάιο από τις αρχές του μήνα  ως σήμερα έχουν δημοσιευτεί 47 Φύλλα Εφημερίδος Κυβερνήσεως με ελληνοποιήσεις αλλοδαπών.

    Σε καθημερινή βάση παίρνει το «τρόπαιο» της ελληνικής υπηκοότητας περίπου μια πολυκατοικία γεμάτη αλλοδαπούς.

    Σε κάθε ΦΕΚ υπάρχουν τουλάχιστον από 6 έως 12 ίσως και παραπάνω ελληνοποιήσεις: Μιλάμε για τουλάχιστον 470 άτομα το μήνα ίσως και παραπάνω, κάθε μήνα.

    Δείτε το βίντεο

     

    diavaste-makeleio

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ , ΜΑΣ ΠΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΡΩΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ .ΑΜ ΔΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ……..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ …..

    2. Δεν πληρώνει ο Τσίπρας κύριε Πακιστανέ, οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν. Δεν φταίει αυτός, φταίνε αυτοί που του έδωσαν δικαίωμα ψήφου, πολιτικοί και δικαστές. Ποιος θα δικάσει την “δικαιοσύνη” για εσχάτη προδοσία για να πάρουν σειρά και οι πολιτικοί; Όλοι θέλουν ανάποδο κρέμασμα και μαστίγωμα. Ψηφίζουν οι φίλοι των τούρκων για εμάς χωρίς εμάς.

    3. Ο Μητσοτακης πρεπει πασει θυσια να μπλοκαρει τις ελληνοποιησεις απο τωρα εως τον Οκτωβριο, με οποιονδηποτε δικαστικο τροπο. Να γινεται ενσταση(ουτως ωστε να καθυστερει η εκδικαση) για καθε ελληνοποιηση που κανουν, καθημερινα. Δεν ξερω τον τροπο, οι νομικοι τους ξερουν καλυτερα. Μονο ετσι θα απαλλαγουμε απο τους κατσαπλιαδες. Οχι πως γουσταρω Κυριακο, αλλα αυτη τη στιγμη ειναι ο μονος που μπορει να τον ριξει…

      1. Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΝΔ. ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ.

    4. Θα ταρακουνηθείτε γερά απόψε GAMHMENA ανθελληνικά κοπρόσκυλα.
      Από την Αθήνα(πρώην) ως το Ισλαμαμπάντ και το Καράτσι………….

    5. ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ

    6. ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ………

      ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…..
      ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΕΡΣΥ ,
      ΑΠΟ ΤΑ 2,5 ΔΙΣ , ΤΟ 1,5 ΔΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ …….
      ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΡΙΝ , ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΑΛΙΜΠΑΝ…….ΤΑ ΖΩΑ

    7. Τσίπρακο άντε σπιτάκι σου και σε λίγο καιρό στην στενή θα σκύβεις να πιάσεις το σαπούνι όπου θα σε καρφώνουν οι λάθρο

    8. Εσυ μακακα Έλληνα πλήρωνε φόρους για να πληρώνουν αυτοι τους Πακιστανους. Αφου δεν μπορουμε να συνεννοηθούμε ωςτε να κανουμε σταση πληρωμών προς το ανθελληνικο κράτος, καλα μας κανουν. Αφου δεν απαιτούμε να γινει λογιστικός έλεγχος του χρέους, ας συνεχιςουμε να πληρωνουμε μέχρι να μας πινουν ολο το αιμα. Μας λενε πλήρωνε και σκάσε. Κι εμεις πληρωνουμε και σκάμε.

    9. Και εγω μη μπορωντας να κανω διαφορετικα πληρωνω συμπληρωματικο φορο,ενφια κλπ,στελνω τα παιδια μου φανταρους στα συνορα,για να περναει καλα αυτος και οι αλλοι μαυριδεροι προστατευομενοι του αλεκση.Και γαμω την χωρα που ζουμε.Αμα τα εβλεπε αυτα ο κολοκτρωνης σημερα θα ειχε αυτοκτονησει.Ντροπη και παλι ντροπη.

    10. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΚΟ ΜΕ SIMENS ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ………ΟΧΙ ΣΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΛΕΡΩΜΑΝΗ ΦΩΛΙΑ …………..ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΧΑΤΖΟ ΚΙΝΟΛΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…………ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΤΕΛΟΣ ………..ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ……………..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑ ΖΩΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ………………..

    11. Δεν είναι τόσο θέμα αν είναι μαύρος. Το χειρότερο είναι ότι πέφτουν μετρητά για ψήφο! Ντροπή. Ξεφτίλα. Αηδία.

    12. Η εγκληματικότητα σκατόψυχοι και σκατοκέφαλοι χρυσαυγίτες θα ήταν στο κόκκινο αν αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν τα στοιχειώδη.

      Πάντως μη φοβάστε αυτά είναι λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα δικά σας λεφτά, 60 δις, τα δώσατε για να ανακεφαλαιοποιήσετε τις τράπεζες, και να συνεχίσουν οι τραπεζίτες τις διακοπές τους στην Ελβετία και τη Μύκονο. Γι αυτά όμως κουβέντα ε; Ε βέβαια ως γνήσιοι δεξιοί πάντα πουτανίτσες στους ισχυρούς και ψευτόμαγκες στους αδύναμους.

      1. Σκατοψυχος εσυ και οι ομοιοι σου θα ελεγα και οι οικογενεια σου αλλα ισως δεν φταει που εισαι σκφατομυαλος

      2. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ

    13. Γι αυτο και γω θα ψηφισω χρυση αυγη για να σου πληρωνει μετα ο τσιπρας και την νοσηλεια.

    Comments are closed.