ΒΙΝΤΕΟ! ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ “ΦΤΕΡΟΥΣ” ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ Η “ΚΑΧΕΚΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΩ” – «ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ΚΑΛΑ ΡΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    1

    Την οργή των πολιτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών είδε από τη Θεσσαλονίκη ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας ο οποίος αφού είδε ότι δεν μπορούσε να αναχαιτίσει την οργή των Μακεδόνων, άρχισε να απειλεί με εισαγγελείς.

    Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος βρέθηκε να καυγαδίζει με πολίτες και εν τέλει να ζητά να κληθεί… ένας αστυνόμος, όταν αντιλήφθηκε ότι πολίτης κατέγραφε την αντιπαράθεση με το κινητό του, κινούμενος μάλιστα, θυμωμένος προς το μέρος του.

    Ο κ.Καρανίκας βρισκόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια της οδού Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες», του είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο πρωθυπουργός σύμβουλος άρχισε να υπερασπίζεται τη Συμφωνία.

    «Η Μακεδονία είναι ελληνική. Μακεδόνες είμαστε εμείς»,του είπε η γυναίκα.

    «Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία….» άρχισε να λέει για να πάρει απάντηση:

    «Εμείς τί είμαστε Νότια;»

    Τότε ο κ.Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία «λέει ότι είναι σλάβοι» (σ.σ. οι Σκοπιανοί). 

    «Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα;» ρώτησε ξανά η γυναίκα, πριν παρέμβει και δεύτερος πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Καρανίκα, του είπε ότι «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία».

    Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του και αντιληφθείς ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του την αντιπαράθεση ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει.

     

    «Είμαι σε δημόσιο χώρο...» αντέτεινε ο πολίτης, ενώ ο σύμβουλος στρατηγικής ζήτησε να κληθεί ένας αστυνόμος. Στο σημείο αυτό η καταγραφή σταματά…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο Καρανικας ειναι μια αποτυχημενη αδελφη ,δλδ ,θελει να τον αρπαξει , αλλα κανεις δεν τον γ….., γιατι ειναι Πανασχημος και βλαξ.

    2. εκφραστες όπως η ανω λουγκρα κ ο Πολακης δινουν στο μόρφωμα πάνω από 25%….οσο υπάρχουν γίδια αυτοι θα είναι στον αφρό

    3. O Kαρασυκας μολις ειδε το κινητο εκανε λες και εβλεπε 25 ποντο πακιστανικο σουβλακι,αχ καλουεεεε συκαααααα.

    4. Πήρατε χαμπάρι με τι θράσος και τσαμπουκά σηκώθηκε ο Τσιπροφλύφτης ? Είναι το αποτέλεσμα της αδράνειάς μας. Να το χαιρόμαστε…
      Την παροιμία δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι, την γνωρίζετε ? Έτσι και ο Τσούπρας και οι συν αυτώ. Και όσο εμείς δεν αντιδρούμε γιατί είμαστε πολύ πολιτισμένοι, αυτοί θα ξεσαλώνουν και θα αποθρασύνονται.
      Βοήθειά μας !

    5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ? ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ? ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΟΥΜΙΑ ?
      ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ? ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΙΩΜΑ……ΑΛΗΦΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ………………..

    6. Δεν υπαρχουν αντρες να τον αρπαξουν και να τον κανουν μαυρο στο ξυλο;

    7. Επιτέθηκε στον άνθρωπο αλλά για να συληφθεί ούτε λόγος φυσικά. Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά, τους περιμένει μεγάλη έκπληξη εδώ στη Θεσσαλονίκη. Με όσους μιλάω θα το ρίξουν όλοι δαγκωτό στον Αρτέμη τον Άουσβιτς ή Ευγονικό όπως τον λένε οι πιο παλιοί και θα σαρώσει στη δημαρχία.

    8. ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΗΡΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΛΙΩΝ . ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΠΡΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ .

    9. Ρε παιδιά,αυτοί εκεί πάνω,οι άντρες,οι αρσενικοί,άφησαν την κοπέλλα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά???
      Επίσης,το παλληκάρι που τραβούσε την πούστρα την καρανικά, δεν βπέθηκε κανένας καριόλης Βορειοελλαδίτης να πάρει το μέρος του απέναντι στο φασιστάκι του σόρρος????

      Ρε μαλάκες,ρε κρετίνοι (εκτός από τύπισσες και τύπους σαν την κοπελλια και το παλληκάρι,όπως και τα ηρωικά νειάτα που είχαν κάνει τις καταλήψεις τότε),αφήνερε τα μιάσματα και μιλάνε στα κλειστά σας γήπεδα,γυμναστήρια καιπάνε και τους κ΄ραζουν 10 20 30 άτομα αντί να βγαίνεται σύσωμος ο λαός και να τους διώχνετε…,

      Σας έδωσε ένα πρωτάθλγμα ο υπάλληλος της μέρκελ και του σόρρος και σας ξε[πούλησε ρε κρετίνοι!!!!!!!
      Πόσο ακόμα θα ρίχνεται τις ασπίδες και θα το βάζετε στα πόδια??????

    10. Καθονται αρταραχοι απλα γιατι ειναι οι μουλοι τηγανοκεφαλοι γυφτομογγολοι που μας εφεραν απο τον βρωμοκαυκασο και μας τους πασαραν ως Ελληνικης καταγωγης . Η πλειοψηφια της τριτοκοσμικης θεσσαλονικης ειναι τα σκουπιδια των υπαναπτυκτων λαων που εποικιζουν ασταματητα την Ελλαδα εδω και εκατο χρονια. . Αυτοι ειναι , και φαινονται οχι μονον απο την απαθεια τους αλλα και απο τα αποκρουστικα γυφτο-παρουσιαστικα τους.

    11. Αλβανομούρης τηγανοκέφαλος. Σε σοβαρά κράτη ούτε από το αεροδρόμιο δε θα σε αφήσουν να βγεις

    12. To προβλημα δεν ειναι αυτη η ανθελληνικη λουλουκα, το τεραστιο μεγαλο προβλημα που φαινεται ξεκαθαρα στο βιντεο ειναι ο απλος κοσμος αντρες και γυναικες που καθονται τριγυρω του αταραχοι!!!! Αντι να τον παρουν στο κυνηγι με τους καφεδες και τα νερα καθονται αταραχοι!!!! Τοσο ραγιαδες τοσο γιδια τοσο ψευτονεοελληνες ειναι η πλειοψηφια πλεον… Λυπαμαι για την καταντια μας. Κοιταξτε το βιντεο πως καθονται ολοι σαν τις γιδες στο χωραφι και δεν αντιδρουν να τον παρουν με τα νερα και τους καφεδες στο κυνηγι…. Καταντια νεοελληνα πολιτη λεγεται αυτο…

    13. τι λες ρε χτικιαρη σκουλικι του χα χα τι θες εσυ και οι ομοιοι σου (προδοτες) της μακεδονιας μας να κανετε βολυα στα μερη που προδοσατε εγω ρε καθιικι θα σε φυτευα στο παρτερι που ειναι διπλα σου χαμενε

    14. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΣΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    15. Να φύγει από την Ελλάδα να πάει στη Σκόπια, να πάρει και το Τσίπρα μαζί του

    16. Αλητεσ,προδοτεσ,πολιτικη,η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι μια και ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ………….

    Comments are closed.