“ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ” : Ο ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟΣ “ΕΣΠΑΣΕ ΜΑΜΑ ΕΣΠΑΣΕ” Α.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    koynaei

    Eίναι ο Αλέξανδρος Νικολαίδης, ο Ολυμπιονίκης στο

    τάεκβοντο που εδώ και καιρό έπεσε με τα μούτρα στον Αριστερισμό υπερασπίζοντας τους κατσαπλιάδες που πρόδωσαν την Μακεδονία.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Tίμησα το εθνόσημο» : Aπάντηση Νικολαίδη στους πολίτες Σκύδρας που ζητούν την μετονομασία του γηπέδου «Αλέξανδρος Νικολαίδης» (ΦΩΤΟ)

     

    Έξω οι πατριώτες έβραζαν και φώναζαν προδότες και μέσα στην αίθουσα ο Νικολαίδης τους χαρακτήριζε ουσιαστικά φασίστες, ενώ δίπλα του ο Αρβανίτης παρακολουθούσε με θαυμασμό τα όσα έλεγε ο πρώην αθλητής.

    Δείτε πόσο απαξιωτικά μιλάει για τους Έλληνες που διαμαρτύρονται, αυτός που σε έναν αγώνα τάε-κβο-ντο όταν τραυματίστηκε, φώναξε “Μαμά έσπασε” :

    Δείτε το βίντεο από το 4’00 και μετά:

    Η μαμά σου τι λέει για όλα αυτά ρε Νικολαίδη; Να συμφωνεί άραγε;

    Εντωμεταξύ οι πολίτες της Σκύδρας μαζεύουν ήδη υπογραφές για να αφαιρεθεί το όνομα του Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδη από το στάδιο της Σκύδρας, μετά την απόφασή του να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

    received_349502745674991

    Διαβάστε επίσης: Ζητούν να αφαιρεθεί το όνομα «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» από το δημοτικό στάδιο στη Σκύδρα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Οταν ο Ελληνάρας κοιμάται αυτά γίνονται… Κάνουν ότι γοθσταρουν, πουλανε την Μακεδονια, περνανε νόμους ανωμαλίας, διαφθορας και παραλογιας και ακομα κυκλοφορουν εξω αυτοι οο τυποι. Εδω στην Αλβανια και ξεθηκωθηκε ο λαός κατά του ν@ρκέμπορου γυφταλβανού Ρ@μα. Εδω ακομα περα βρεχει. Ετσι οπως ειμαστε μπουρδέλο θα μου πείτε, πως να μη μας κάνουν ότι θέλουν οι προδότες μπολσεβικοι….

    2. Παντως τα σκοπιανα τα μιλαει απταιστα,αν σας λεει κατι αυτο

    3. Οι αθλητές (κυρίως αυτοί που έχουν διακριθεί σε Ολυμπιάδες τα τελευταία χρόνια) είναι η χειρότερη φάρα….από Πύρρο Δήμα,Νικολαϊδη και τους πιο πολλους…Πάνε με το μέρος κάθε εξουσίας (μπορεί να πουλήσουν και να ξεχάσουν τους δικούς τους ανθρώπους σε μια νύχτα) η οποία για να τους πάρει με το μέρος της τους κάνει αξιωματικούς με το καλημέρα,τους δίνει άδειες για πρακτορεία ΟΠΑΠ ή και τα δύο μαζί αλά Σοβιετική Ένωση,Ανατολική Γερμανία και άλλα καθεστώτα κομμουνισμού ..με τέτοιες δηλώσεις σε ένα σοβαρό κράτος θα είχε ξήλωμα τα γαλόνια, αφαίρεση άδειας ΟΠΑΠ και ισόβια διαγραφή από σύλλογο ολυμπιονικών….

    4. Ευχομαι να καρκινιασετε ολοι σας. Αν δημοκρατία σημαίνει να μην μπορεις να κοιμηθείς ήσυχος μεσα στο ιδιο σου το σπιτι, αν σημαίνει να μην μπορεις να πας με ασφάλεια στην δουλεια σου η στο κέντρο της πόλης σου, αν σημαίνει να αναγκάζεσαι να εχεις μεσα στο σπιτι σου (στην πατριδα σου) ξενους που δεν ξέρεις απο που κραταει η σκούφια τους, γιατι ήρθαν; αν ειναι εγκληματιες, αν ειναι ψυχικά ασταθείς, αν ειναι άρρωστοι, αν αν αν….τοτε προτιμώ να μην εχω δημοκρατία. Η τουλάχιστον την δικη σας ….δημοκρατία….αλήτες. Αν τραυματίστηκε αυτο το ανοητο και προδοτικό πλάσμα στο πόδι και το έσπασε, κρίμα. Το ηλιθιο και άχρηστο κεφαλι του επρεπε να σπασει.
      Αλλα και ο άλλος προδότης, αυτος που το παίζει δημοσιογραφος, να παει και αυτος στον διάολο. Οποιος αγαπάει την πατριδα του και δεν θέλει να την χαρίζει εδω κι εκει, ειναι φασίστας. Σε λιγο οταν οι λαθρο θα ζητάνε τα παιδια μας η τις αδελφες μας, τις μάνες μας, τις κόρες μας, τις γυναικες μας για να τους γ….σουν, κι εμεις αρνούμαστε να τους δωςουμε, θα μας αποκαλούν φασιστες. Βλεπετε εχουν κι αυτοι σεξουαλικές ανάγκες και πρεπει να φροντίσουμε και γι αυτες. Ευχομαι και ελπιζω πρωτα να νοιωσουν την αγαπη των αλλοδαπών που μας κουβάλησαν, αυτοι και τα δικα τους παιδια. Και μπροστά στα ματια τους,

    5. den briskete kanenas sas na ton piasi ton poufta na ton ta kopsi kai na tou bali bahia sto lemo ton poufta ton malaka pos ta antehete ton koloblaka heli karfi to kerato

    6. Εκτος απο ” κατσαπλιας “… ειναι και “σκουλικι”…

    7. ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΩΘΟΥΝ.

    8. Και ποιος σου είπε ρε πανίβλακα νικολαιδη ότι εμείς οι πατριώτες φταίμε για το ευρώ και ότι η οικονομική ελίτ κατέστρεψε την Ευρώπη?Αλλά, σου μάθανε το ποιήμα στο σύριζα και παπαγαλίζεις χωρίς να ξέρεις τί λες

    9. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ , ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙ ΚΕΛΑΙΔΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣΣΑ ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ @ΡΧΙΔΙ@ΡΙΣΤΕΡΑΣ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ , ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ . ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ , ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΝΟΣ ηγετη ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ . ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    10. Kοβεις φάτσες προδοτών …Κι εκτός του ότι προκαλούν ξερατό,σούρχονται και κάτι ιδέες …ένα πράγμα ρε παιδί μου σαν να αναπολείς την εφαρμογή του ανασκωλοπισμού για την τιμωρία αυτών των αποβρασμάτων…

      Ονειρα βλέπω…δυστυχώς…

    11. Υπαρχει και στη Θεσσαλονίκη γυμναστηριο με το ονομα του σκατοφλωρου και συγκεκριμένα στη Πολιχνη. Μηπως να το ξανασκεφτουν εκει; ειναι και ποντιος το σιχαμα

    12. Ακόμα ένα συριζαίος που πρέπει άμεσα εκτός απο λοβοτομή να κάνει και μεταμόσχευση προσώπου. Όποιος δεν είναι προδότης είναι φασίστας δηλαδή. Στην συριζαϊκή δημοκρατία η μειοψηφία κάνει κουμάντο, όλη η χώρα γίνεται τσιφλίκι τους που μπορεί να πουλάει σε όποιους θέλει. Έχουνε καταλάβει πως δεν θα ξεχαστεί ποτέ η προδοσία και το παίζουν τρελίτσα, τους κατουράμε και αυτοί λένε πως βρέχει, προφανώς γιατί δεν μπορούνε να διαχειριστούνε στο μυαλό τους πόσο ξεφτίλες είναι. Αμύνονται αλλά είναι φανερό πως κλάνουν μέντες.

    13. Πριν ανοιξεις το στομα σου πρεπει να μαθεις οτι η Ευρωπη ανηκει σε εμας τους Ευρωπαιους και οχι σε αλλοφυλους τον Γωγ και τον Μαγωγ δηλαδη που τον φερανε(οι Σταυρωτες με την βοηθεια ηλιθιων η
      Ξεπουλημενων Ευρωπαιων) για να τελειωσει την ανθρωπινη φυλη αφου οδευουμε ταχεως σε παγκοσμαι κυβερνηση.
      Η συνεχεια ειναι σε ενα βιβλιο που λεγεται Αποκαλυψις του Ιωαννου

    14. Μπαστ@ρδογεννήματα από Πουτ@νες μανε είναι όλοι τους.

    15. Δεν ξέρεις τι λες παπάρα …αφενός και δες τους ομοίους σου που ασχολήθηκαν με την πολιτική που είναι σήμερα…ο Έλληνας να ξέρεις μισεί τόσο εύκολα όσο εύκολα αγαπάει…

    16. Bρε ανθελληνικο εξωγηινο αλιεν, το βραδυ των εκλογων να σε δω που θα κρυφτεις.

    Comments are closed.