ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ «ΒΑΤΡΑΧΙΑ» ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ;;; – Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Συμφωνία των Πρεσπών: Η είδηση είναι θλιβερή – Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του στρατού, ο Ναύαρχος Αποστολάκης υπέγραψε το σχέδιο νόμου για την συμφωνία των Πρεσπών


    H ιστορία θα τους κρίνει όλους ή για να είμαι σαφής, θα μας κρίνει όλους.

    Ακόμα κι εμάς τους απλούς πολίτες.

    Όχι μόνο τους πολιτικούς που δηλώνουν πρόθυμοι και απελπιστικά διαθέσιμοι να υπογράψουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

    Όμως αυτό που δεν μπορώ να «χωνέψω» με τίποτα είναι πώς είναι δυνατόν ένας ΟΥΚάς, ένα «βατράχι» να υπογράφει τόσο εύκολα ένα κουρελόχαρτο.

    Όχι, αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ.

    Να βάζει την υπογραφή του ένας άνθρωπος που έχει ορκιστεί να φυλάττει την πατρίδα του, σε ένα κουρελόχαρτο για να πάρει το μισθό του υπουργού.

    Τι παράδειγμα δίνει στους υπόλοιπους στρατεύσιμους;

    Θλιβερό, Βαγγέλη Αποστολάκη…

    Οι βάτραχοι δεν υπογράφουν κουρελόχαρτα. Όταν το κάνουν, δεν είναι βάτραχοι, δεν είναι ΟΥΚάδες, είναι σαλτιμπάγκοι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ορέρρρρεεεεεεεεεεε……ουστ πουλησες πατριδα θρησκεια οικογενεια..Αυτα ορκιστηκες…Τι μεγαλος προδοτης εισαι και εδυ…Ευχομαι να μπει ο στρατος μεσα και να σας εκτελεσει για εσχατη προδοσια.
      Λαμογια..Τετοιους αρχηγους εχουμε???Τρομαρα μας θελουμε και τσαμπουκαδες με τους τουρκους…ουστ ρε…

    2. Τι περιμέναμε δηλαδή να κάνει ο ένστολος Παπαχριστόπουλος;
      Θα κατάπινε αμάσητο κάθε αγγούρι που θα του πρόσφερνε ο κολλητός Πάϊατ.
      Και τώρα συνεχίζει ακάθεκτος για περαιτέρω Παϊατογενή συνθηκολόγηση για θέματα ΘΡΑΚΗΣ-ΑΙΓΑΙΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ……

    3. Ουτε μια τρίχα από τα καραμπαλικια του Πλαστήρα είναι…

    4. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ , ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ , ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ
      ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ & ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΗΣΟΥΝΑ,
      ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ & ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    5. Τι ειρηνική συγκέντρωση και παπαριές? Τελειώσανε τα ψέματα μάγκες….. Από δω και πέρα θα χυθεί αίμα αναγκαστικά, δυστυχώς. Αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών και θα μας πηδήξει και τις γυναίκες, όχι μόνο το όνομα θα μας πάρει. Πάρτε το απόφαση. Έχουμε μεγάλο αγώνα μπροστά μας που χρειάζεται θυσίες και ήρωες.

    6. ΒΡΕ ΤΙ ΒΑΤΡΑΧΙ ΣΑΛΙΓΑΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ Κ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ

    7. Που πήγαν οι άντρες μωρεεε;;;; Αυτοι που φορούσαν παντελόνια και τα τιμούσαν, δεν τα βρωμίζαν. Δεν τα φορούσαν επειδη κρυωναν. Ουςτ κοπρόσκυλα, πουλημένα κρέατα ολοι σας. Σαν κρέατα για πούλημα που ειστε ομως πρεπει να σας κρεμάσουμε στο τσιγκέλι.

    8. Ο Πυρος Δημας Ολυμπιονικης ολων των Ελληνων πηγε και μου εβαλε βουλευτης με το ΠΑΣΟΚ και ψηφιζε μνημονια.Δεν θα απολεσει ποτε τα μεταλια και τους αθλητικους τιτλους,είναι κεκτημενα. Απώλεσε ομως στα ματια μου η τσίπα.

    9. Αν είναι αυτός βάτραχο εγώ είμαι κροκόδειλος. Βατραχινα αποδείχτηκε τελικά.

    10. Και μετα καποιοι βριζετε τον ερντογαν και τουρκους στρατιωτικους.. Ρε ηλιθιοι αυτοι τουλαχιστο ειναι αντρες και πατριωτες, ουτε ο τουρκικος λαος ψηφιζει αθεους, πουσταριο και π@υτανες για πολιτικους..

    11. καθαροαιμο κομματοσκυλο, ντροπη για ολο τον στρατο

    12. Από μια ηλικία και μετά πριν πολιτευτούν πρέπει να έχουν διάγνωση από ψυχολόγο – ψυχίατρο ότι έχουν σώας τας φρένας !!!

    13. Διαγραφή από την Δ. Υ. Κ. σαν να μην πήγε ποτέ και να του πάρουν το πτυχίο.Σε ένα χρόνο που θα τελειώσει από υπουργός να δω τι θα λέει.

      1. ΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΥΟ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . ΚΡΙΜΑ.

    14. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ.

    15. Ένα βήμα πριν την έξοδο προς σύνταξη να μην ανέβει και λίγο το εισόδημα του γιοτα 😂😂 Μήπως σε θερμό επεισόδιο πάει και με τους Σκοπιανούς? Έξω από το σώμα του ελληνικού στρατού ο θείος…

    16. Κρητίκαρος λεβέντης και προσέχτε πως μιλάτε μην έρθουν οι λεβέντακες με τις κατσούνες.Έτσι ξηγιόνται οι πατριώτες κρητικοί και άμα λάχει σέρνουν και πεντοζάλη να πανηγυρίσουν τη νίκη τσίπρα.Μπορείτε να προβλέψετε τι θα ψηφίσουν αυτοί οι μεγάλοι πατριώτες και πάλι?

    17. οταν τραγουδαγες το μακεδονια ξακουστη τι ενιωθες ρε πουλημενε…την τραγουδαγες γιατι ειναι ελληνικη….και τωρα υπογραγης οτι ειναι σκοπιανη??αν σε ειχα μπροστα μου θα σε εφτινα ξεφτηλα…..

    18. ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ.. ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ .ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟΤΟΜΑΡΟ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ………….ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΑΣ…………….

    Comments are closed.