ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΕΣ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    giannakopoulos-aggelopouloi-vasileiadis

    giannakopoulos-aggelopouloi-vasileiadisΕνταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης των φορέων του ελληνικού μπάσκετ μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλο και του Γιώργο Σκινδήλια.

    Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού αποχώρησε έξαλλος και τα έβαλε με τόσο με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όσο και με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

    Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκηνδίλια, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Σκηνδίλιας έβρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

    «Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε», είπε μόλις βγήκε από την αίθουσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

    «Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε η σύσκεψη. Δικαίωμα του Ολυμπιακού να μην κατέβει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες, οφείλουμε να τους σεβαστούμε. Αδυνατώ να πιστεύω ότι αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός αλλά οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα γινόταν τέτοια σύσκεψη. Ο κύριος Βασιλειάδης είναι γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα. Είναι μία σύσκεψη παρωδία. Κάποια στιγμή ο Γιώργος Σκινδήλιας είπε “θα σε τσακίσω Δημητράκη”. Είπε στον υπουργό ότι σας σέβομαι και για αυτό ήρθα εδώ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η αιτία που δεν θα ανοίξει το ΣΕΦ. Σηκώθηκα να φύγω.

    Βίαια με έσπρωχνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να γυρίσω στην καρέκλα μου. Υπάρχει εκπρόσωπος του Αρχηγείου της αστυνομίας και δεν υπήρξε ανταπόκριση, ούτε από την ελληνική αστυνομία, ούτε τον υπουργό. Το να έρχομαι στο γραφείο του και να υφίσταμαι απειλές και να χτυπάνε. Δεν είχα την δυνατότητα να αντιδράσω. Καλώ τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κατέβει εδώ να με σπρώξει. Ο Παναθηναϊκός ήταν δεκτικός στις προτάσεις της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήθελε να προκαλέσει. Ο Βασιλειάδης είναι ηθικός αυτουργός. Να με χτυπάνε και να μην κάνει τίποτα, μπροστά σε εκπρόσωπο της ελληνικής αστυνομίας;

    Όταν είπα ότι είναι ευθύνη του Ολυμπιακού ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: “Κόψε τις μαλακίες”. Ήταν κακοστημένη φάρσα, προμελετημένο αυτό που έγινε σήμερα.

    Αντί να μιλάμε για την Κυριακή και το αν κατέβει ο Ολυμπιακός μας είπαν κάντε ό,τι θέλετε. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Ρώτησα τον υπουργό και δεν απάντησε. Συζητούσαν η ΕΟΚ με τον Ολυμπιακό, τι να γίνει το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός ήταν θετικός. Έχουμε υπογράψει νόμους και κανονισμούς που πρέπει να σεβαστούμε. Όταν εγώ δεν συμμορφωνόμουν και πλήρωνα πρόστιμα, έσφαλα γιατί πήγα εκτός νόμων. Το κράτος δεν είναι ο Ολυμπιακός, πρέπει να το καταλάβουν από την κορυφή μέχρι τον πάτο. Να το πάρουν χαμπάρι».

    Για την καταγγελία περί φτυσίματος στον Γιώργο Σκινδήλια: «Μόνο στην αρρωστημένη φαντασία του Ολυμπιακού έγινε αυτό. Είναι ψεύδη. Ρώτησα τον υπουργό γιατί μας κάλεσε και δεν υπήρχε απάντηση. Εμείς τι να κάνουμε μεσούσης της χρονιάς; Μπορούμε να το αλλάξουμε; Έχουμε υπογράψει την προκήρυξη και πρέπει να πάμε με τους κανονισμούς. Οι υγιείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού λένε το ίδιο πράγμα. Το καλοκαίρι κάνε ό,τι νομίζεις. Είναι λύση να αλλάξει στην μέση της χρονιάς κάτι;

    Δώσαμε συγχαρητήρια με τα βήματα και τον Αναστόπουλο, προχωράμε. Υπάρχει μία μέση οδός και αντικειμενικότητα. Εγώ βλέπω τα παιχνίδια με πράσινα γυαλιά και οι κύριοι Αγγελόπουλοι έχουν κόκκινα γυαλιά. Ο Μάκης Αγγελόπουλος είπε για μία Επιτροπή με στόχο το καλό του μπάσκετ. Επενδύουμε 30 χρόνια και είμαστε κοντά σε κάθε ενέργεια.

    Ο κύριος Βασιλειάδης είπε ότι αν υπάρχει συμφωνία θα επιβάλει τις αλλαγές βάσει νόμων. Οφείλουμε να εναρμονιζόμαστε. Είναι στημένο από τον Βασιλειάδη. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια αντιμετώπιση, να σε απειλούν και να σε χτυπάνε και ο υπουργός να κοιτάει. Ήμασταν 30 άτομα και δεν επενέβη ο Υπουργός. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    Comments are closed.