«ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ – ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ»

    Κοινοποίηση:
    exarxia

    «Αν πάρουμε πολιτική εντολή για τα Εξάρχεια, θα πάθετε την πλάκα σας. Θα είναι θέμα ωρών»,δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

    maxresdefault_0

    Όπως ο ίδιος τόνισε στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του ραδιοφωνικού σταθμού «ΘΕΜΑ 104,6 FM» χαρακτηριστικά «χρειάζεται πολιτική εντολή, πολιτική θέληση, πολιτική βούληση»«Όταν δοθεί πολιτική εντολή στην αστυνομία για να ”καθαρίσουμε” τα Εξάρχεια και ιδιαίτερα από τα εγκληματικά στοιχεία διότι έχει αποδειχθεί πλέον ότι η τρομοκρατία με τους ποινικούς και τους ψευδοαναρχικούς- ψευδοιδεολόγους έχουν μία όσμωση και όλοι μαζί αυτοί δρουν εκ του παραλλήλου, τότε θα πάθουμε όλοι την πλάκα μας. Θα βγάλουμε τόσα ναρκωτικά, τόσα όπλα, τόσες παράνομες πράξεις και τόσους παράνομους ανθρώπους που ενδεχομένως να κρύβονται εκεί μέσα που πάρα πολύς κόσμος θα τρίβει τα μάτια του. Είναι ένα ”ξεβρώμισμα” μίας ιδιαίτερης περιοχής, η οποία είναι στο κέντρο των Αθηνών και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είναι τουριστικός προορισμός και όχι αυτό το χάλι που έχει τώρα», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

    Μιλώντας, για τον Ρουβίκωνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε: «Δεν έχει θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει. Εάν θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει, για εμάς είναι υπόθεση ωρών. Προϋπόθεση να αλλάξει ο νόμος, ώστε αυτά τα αδικήματα ώστε να γίνουν ιδιώνυμα και να έχουν τις ανάλογες τιμωρίες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Σιγα ρε Τζων Γουέιν που οπλοφορεις κιολας ,σιγα μην σκιζεις κανενα καλτσον

    2. Είχα παρκάρει το αμάξι μου στα Εξάρχεια πηγαίνοντας για δουλειά και το βρήκα καμένο. Ρε μαλακισμένα ποιος θα με αποζημιώσει ο Σόρος το αφεντικό σας. Από τότε οπλοφορώ και αν δω μοαχαλακηδες με μολότοφ να απειλούν εμένα η πάνε να μου κάνουν ζημιά θα τους ξαπλώσω. Ελάτε μαλακισμένα φασιστακια του Σόρος σας έχω.

    3. Το υπουργείο προστασίας του Αλήτη θα μετονομασθεί σε δημόσιας τάξης

    4. Όποιος ονειρεύεται ιδιώνυμα, θερίζει Μελιγαλάδες.

      1. Θα φύγετε από τα Εξάρχεια δικηγορε,η πλατεία θα παραδωθεί στους κατοίκους της Αθήνας.Οι περιθωριακοί στην φυλακή….Ο δήμαρχος Αθηναίων και ο υπουργός δημόσιας ταξεως(μάντεψε ποιος βρε;) Θα το κάνουν πράξη!!!!!

      2. θερίζει Βίτσι και Γράμμους

    5. Θα μας κλάσεις τον μπούτζον, φαφλατά φασιστάκο. Έλα να σε κεράσουμε αυτό που σου πρέπει. Αν φέρεις και τους πραιτοριανούς σου, θα έχετε πόλεμο. Κυριολεκτικά.

      1. Κοίτα να έχεις φάει αρκετή φασολάδα όμως ώστε να έχεις μεγάλα αποθέματα.

      2. Στα γαμήδια μαλακισμένα. Το πάρτυ τελέιωσε.
        Άντε να πιάσετε και καμιά δουλειά πριν σας χώσουν μέσα

    6. Η ΑΘΗΝΑ ΧΡΥΑΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΖΟΥΛΙΑΝΗ ΣΤΗ ΝΥ ΤΟΡΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΧΙ ΑΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΤΕ

      1. Τωρα εσυ τι εισαι ρε φιλο χαυγιτης η τρολοχαυγιτης,ιδου η απορια.

    7. όταν λάβουν εντολή θα πάνε να πάθουν έρωτα από πακιστανούς πρεζέμπορες στα Εξάρχεια.

    8. και τοτε ποιος θα διαλύει τις ποριες και τις διαδηλωσεις; συμφωνουν οι ξενες πρεσβιες να καθαρισουν τα εξαρχια;

    9. Πολιτική εντολή για την Εκάλη ποτέ θα πάρετε είναι το ζήτημα. Εκεί και αν θα πάθουμε την πλάκα μας

      1. Μα έχουν πολιτική εντολή για την Εκάλη. Να πάνε να κουβαλάνε τις σακούλες των μποτοξαρισμένων κυριών.

        Αλλά ξέρεις πόσες φορές έπρεπε να φύγουν να πάνε σε επίθεση του Ρουβίκωνα και οι κυρίες της Εκάλης αναγκάστηκαν να κουβαλήσουν μόνες τους τις σακούλες; Άσε δράμα. Πρέπει να ξεμπερδεύουμε οπωσδήποτε με τους αναρχικούς.

    10. ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΟΒΕΡΣ ΑΝΤΙΦΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ+ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΒΑΤΟ!ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΕΞΑΘΛΙΑ!

    11. Οχι μόνο τα Εξάρχεια,αλλά όλο το κέντρο της Αθήνας πρέπει να καθαρίσει από τους κάθε λογής εγκληματίες. Το σωστό είναι να τους μαζέψουνε και όχι να καθαρίσουν την Αθήνα και να τους αφήσουν να σκορπιστούν στα προάστια Γενικά χρειάζεται σκούπα και απέλαση με συνοπτικές διαδικασίες. Αν τα κάνει αυτά ο Κυριάκος που δεν το πιστεύω, θα μείνει στην εξουσία για χρόνια. Ο κόσμος αυτό θέλει. ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

    12. Ο/Η Σας γαμάει το κράτος, σας φταίνε οι αναρχικοί. Δεν σας λυπάται κανείς λέει:

      Πολιτική εντολή για τις τράπεζες περιμένετε; Η εκεί η εντολή είναι μόνο για τσιμπούκια;

      Μόνο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα πληρώνει όλη η Ελλάδα ΕΝΦΙΑ για δεκαπέντε χρόνια. Και έρχεται και καινούριο μπουγιουρντί όπως αποκάλυψε ο “Babis”. Μόνο για το PSI και την καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων, υπέρ εταιριών που ξεφορτώθηκαν τα τοξικά ομόλογα, καταστράφηκε μια γενιά συνταξιούχων. Και μόνο για τις μίζες σε εξοπλιστικά, ζίμενς, νοβάρτις και θαλασσοδάνεια σε κόμματα καταστράφηκε μια γενιά νέων ανθρώπων.

      Το 95% του δημοσίου χρέους το οφείλουν πέντε χιλιάδες άτομα/επιχειρήσεις λαμόγια. Τα υπόλοιπα 9.995.000 έλληνες χρωστάμε μόνο το 5%.

      Βέβαια αυτά δεν πρέπει να συζητιούνται… Οι αμόρφωτοι ραγιάδες χρειάζονται άλλον μπαμπούλα για να απασχολούν το κεφάλι τους, να ξεχνάνε την φτώχεια τους και να ξαναψηφίζουν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ. Και τι καλύτερο από τους κακούς αναρχικούς και τα εξάρχεια!

    13. Με κυβερνηση Χρυσης Αυγης σε 2 ωρες θα ειχε καθαρισει η Αθηνα και οι φυλακες θα ειχαν γεμισει. Αλλα οι ραγιαδες ψηφοφοροι…..θελουν και τα παθαινουν

    14. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ
      ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ

    15. Ο Χαρίλαος Τρικούπης κάποτε καθάρισε την περιοχή του Ψυρρή με τον Μπαϊρακτάρη και τούς Ευζώνους του.
      Αν υπάρχει πολιτική βούληση μπορούν και τα Εξάρχεια να καθαριστούν.Δεν το θέλουν οι πολιτικοί.

    Comments are closed.