ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: “ΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ” – ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ – ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!

    Κοινοποίηση:
    islambaby_2

    Βιασμένo μέχρι θανάτου σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή ήταν το 11 μηνών βρέφος, το οποίο μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» χωρίς να αναπνέει και χωρίς να έχει σφυγμό. Το βρέφος κατέληξε στο νοσοκομείο.

    Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο 11 μηνών κοριτσάκι έδειξε παρά φύσιν σεξoυαλική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου.

    Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από ΜΚΟ διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.

    ΣΟΚ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΕΦΟΥΣ from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Παράλληλα, προσήχθη και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

    Στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου, όπου ζουν οι δύο οικογένειες, εντοπίστηκαν άλλα τρία παιδιά: το ένα είναι βρέφος 11 μηνών και φέρεται να πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του αδικοχαμένου κοριτσιού, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι των συγκατοίκων. Και τα τρία παιδιά φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και θα εξεταστούν από ειδικούς και θα ληφθεί γενετικό υλικό τόσο από εκείνα, όσο και από τους γονείς τους.

    Τι κατέθεσε η μητέρα του βρέφους

    Όταν χθες μεταφέρθηκε το παιδί στο νοσοκομείο, οι γονείς του είχαν μαζί τους και τον ιατρικό του φάκελο, καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην κατάθεσή της ότι επειδή λόγω του προβλήματος που είχε, το παιδί δεν τρεφόταν σωστά, ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα.

    Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

    To Ισλαμικό κράτος σκοτώνει μωρά που έχουν παραμορφώσεις

    Tο Ισλαμικό Κράτος έχει εκδώσει διάταγμα σε όλα τα μέλη που τους έχουν δώσει εντολή να σκοτώσουν οποιοδήποτε μωρό γεννήθηκε με σύνδρομο Down ή συγγενείς παραμορφώσεις, σύμφωνα με το Mosul Eye.

    Το Συμβούλιο του Shar’I της Ισλαμικής Κρατικής Λιβυκής ομάδας κυκλοφορεί ένα “Oral Fatwa” ή αποφαίνεται σε ένα σημείο ισλαμικού νόμου που διατάζει κάθε μωρό μεταξύ μιας εβδομάδας και τριών μηνών με οποιαδήποτε προϋπόθεση να δοθεί θάνατος.

    Δεν είναι σαφές πότε το ισλαμικό κράτος εξέδωσε αυτές τις οδηγίες ή πόσο καιρό τα μέλη τον ακολουθούν.

    Η Mosul Eye, μια ομάδα που εδρεύει στο βόρειο Ιράκ, η οποία σήμερα καταλαμβάνεται από το ισλαμικό κράτος, κατέγραψε 38 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις βρεφών που έχουν θανατωθεί με ασφυξία ή θανατηφόρο ένεση.

    Με δεδομένο ότι το μωρό είχε μια εκ γενετής δυσμορφία στο κεφάλι μήπως οι άθλιοι ισλαμιστές γονείς υπάκουσαν τις εντολές του ISIS και δεν είναι απλώς φρικτοί δολοφόνοι, αλλά είχαν και θρησκευτικά κίνητρα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Οι ηλίθιοι οι ΜΚΟ και οι αλληλέγγυοι πιστεύουν ότι η πολυπολιτισμική τους σούπα δουλεύει.Έτσι κάνουν τα πάντα για να φανεί ότι αυτά τα πιθήκια είναι ίδιου επιπέδου με εμάς και μπορούμε να συνυπάρξουμε.Αν κάνουν κάτι αυτοί προσπαθούνε να μειώσουνε τη σοβαρότητά του και αν κάνουμε κάτι εμείς οι Έλληνες να την αυξήσουνε έτσι ωστε να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο.Δυστυχώς μαλακισμένα διεθνιστικά μουνόπανα τα πράγματα δεν είναι έτσι και ούτε θα γίνουν.Οι λάθρο είναι υπάνθρωποι και μπονόμπο και μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη χώρα και στους Έλληνες.Οπότε αρχίζεις και αμολάς τορπίλες στις βάρκες και κάνεις πογκρόμ σε αυτούς που μείνανε στη χώρα.Όχι που θα τους προσκυνήσουμε για να μη μας πούνε ρατσιστές.Θα τους σπάσουμε τα κεφάλια μέχρι να γυρίσουνε στις ποντικότρυπες τις χώρες τους μπουσουλώντας και μη αντέχοντας άλλο ξύλο.

    2. Φαντάζομαι τι υπονοείτε καμία σχέση. Φυσιολογικοί οικογενειάρχες είμαστε με αρχές, κι όχι έκφυλοι και διεστραμμένοι. Δεν είναι δυνατόν ένας με στύση να τα χουφτώνει και να κοιτάει το κοριτσάκι σου κι εσύ να τον συμπονάς. Εσείς φαντάζομαι θα είστε σαν τις διπλανές κυρίες που είχα στην εν λόγω παραλία, που όταν μας φωτογράφιζαν κρυφά οι λαθρομετανάστες και φώναζα ..Αυτοί φωτογραφίζουν…οι διπλανές άνοιγαν πιο πολύ τα πόδια τους, καθώς ξαπλώναν στην πετσέτα, για να τα δείξουν όλα. Ντροπή.

    3. Που ειναι η Δημητρουλα και η Κωνσταντινουλα να κανουν μηνυση στο ζωον,αν ηταν ελληνας 100 μηνυσεις θα τουκαναν.

    4. Γεμισαν την χωρς με κτηνανθρωπους, φηφισαν και αντιρατσιστικο νομο για να μην μπορει κανεις να μιλαει για ολα αυτα τα αποβρασματα και εχουν την απαιτηση να δεχθουμε ολη αυτην την κατασταση αδιαμαρτυρητα, την στιγμη που ολοι αυτοι οι λαθρο δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο και βασει σχεδιου θελουν να αλλοιωσουν τον πληθυσμο της χωρας!!!!!!! Και μεις αντι να τους κυνηγισουμε τους πολιτικαντηδες, παραμενουμε αδρανεις στην καταστροφη και στην ισλαμοποιηση της χωρας!!!!!!!

    5. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ…ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΥΝ “ΠΡΩΤΑ” ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ…ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    6. Μας είπαν πως πρεπει να μάθουμε να ζούμε με τους λαθρο. Πως ειναι δυνατόν ομως να μένω εγω σε ενα διαμέρισμα και στο διπλανό να ακούω ενα μωρακι να κλαίει γοερά επειδη το βιάζουν η ενα μικρο κοριτσάκι οπου ο μεσήλικας …άντρας της….το βιάζει και αυτο ουρλιάζει;;;; Πως μπορουμε να συνηθίσουμε σε τετοια κουλτούρα;;; Πως θα μάθουμε να ζούμε ετςι;;; Μηπως πρεπει να κανουμε κατι πριν φθάσουμε στο σημείο να αναγκαστούμε να ζούμε ετςι σαν ζωα, η να αναγκαστούμε να φύγουμε Οςο πιο μακρια γινεται απο την Ελλαδα και απο αυτους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Γιατι καθομαςτε ακομα;;; Σε λιγο θα ειναι πολυ αργα, αν δεν ειναι ηδη. Ο στρατος μας τι κανει;;; Γιατι δεν προστατευει την πατριδα και το εθνος;; Αυτοι δεν εχουν παιδια;;; Τι μελλον ετοιμάζουν γπκαι για τα δικα τους παιδια;;τα οποία θα αφοδεύουν πάνω στους τάφους τους;;;

    7. Πέρυσι το καλοκαίρι σε παραλία η κόρη μου ετών 13 κάνει βουτιές και ένα όρκ την κοιτάει σαν αγρίμι. Τον έχω πλάτη και δεν παίρνω πρέφα ότι κοιτάει την δικιά μου. Την πλησιάζει στα ρηχά στα 5 μέτρα κι εκεί ψιλιάζομαι και τσαμπουκαλεμένη του την πέφτω, γιατί ούτε να κοιτάνε δε γουστάρω. Παρατηρώ ότι είναι και φουντωμένος και πάνω που αρχίζω τα μπινελίκια, αναδύεται ο άντρας μου από το νερό που γυρίζει από ψαροντούφεκο. Ακόμα τρέχει το καθίκι κι αν δε του φώναζα Άστον έχει κόσμο..θα μας δούνε. θα τον είχε ξεκοιλιάσει με τη λάμα για τα ψαρικά. Τον άφησε τελικά ο δικός μου να πάρει απόσταση κολυμπώντας και δε γύρισε να πάρει ούτε τα βρωμόρουχά του το βδέλυγμα. Την επομένη μαζεύτηκαν στα 50 μέτρα 5-6 μας δείχνανε και μιλούσαν για καμιά ώρα, μαζί με τον χέστη, αλλά από τότε όποτε πηγαίναμε στο στέκι μας
      δεν πλησίαζε ρουθούνι, ησυχάσαμε. Μακρυά, είναι τέρατα όλοι τους και μην μασάτε.

      1. Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι εάν μου επιτρέπετε; Τι ψηφίσατε στις εκλογές;

      2. Κρίμα που δεν τον ξεκοίλιασε σαν ψάρι.

    8. Θα πρέπει να σεβαστούμε τις παραδόσεις και την κουλτούρα των προσφύγων αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι..θα πρέπει να φτιάξει το κράτος και έναν καλά διαμορφωμένο χορό για λιθοβολισμο απίστων γυναικών …

      1. Ποια; Κουλτούρα έχουν αυτά τα λαθροχεσβολαια;; θα μας τρελάνετε;;;;;; Η μόνη κουλτούρα που τους αρμόζει τελικά είναι να πάνε στο τόπο τους και να τρώνε μπόμπες κ λιθοβολες!!!! Από δω να ξεχαμουριαστουν και να πάνε στον αγύριστο

    9. Ο Σατανισμός όπως αυτός που βλέπεις στις ταινίες με θυσίες κλπ γιατί είναι παράνομος και το ισλαμ νόμιμο μπορεί να μου εξηγήσει κανείς ;
      Μήπως επειδή είναι πιο παλιά θρησκεία; μήπως γιατί υπάρχουν περισσότερα ζώα εεε πιστοί ήθελα να πω ;
      Έλεως με τους πίθηκους , ψηφίστε κάτι να τελειώνουμε μια και καλή από όλα αυτά τα σκουπίδια του ανθρωπινου dna.

    10. Μπράβο στον ιατροδικαστή, που δε φοβήθηκε μκο, κεερφάδες και άπλυτους αλληλέγγυους, αλλά τίμησε πέρα για πέρα τον όρκο του. Τώρα, όσο για τα “κλύσματα” που επικαλούνται οι λαθρο, ας τα πουν στους χοτζάδες και στους μουλάδες τους – το σανό στην κουμουνδούρου, όχι σε μας.

    11. Ψηφίστε Τσίπρα και Κούλη και να είστε σίγουροι ότι θα τα δείτε και στην γειτονιά σας αυτά ….. για να μην πω στο μέλλον θα χτυπήσει και την δική σας πόρτα !

    12. Αυτό που κατάλαβα εγώ από το κείμενοι είναι ότι θα προσπαθήσουν τώρα να πουν ότι το βρέφος δεν βιάστηκε αλλά ότι του έκαναν κλύσματα για την υγεία του και για αυτό βρήκαν οι γιατροί τα ευρήματα. Απ’ ότι φαίνεται τους δασκάλεψαν καλά οι ΜΚΟ και οι δικηγόροι τους και στο τέλος μπορεί να βγουν και αθώοι.

    13. Τα λαθρομουνια αυτά που κουβαληθηκαν στην Ελλάδα γιατί τα δέχτηκαν…πως είναι δυνατόν να δέχονται άτομα του Ισλάμ στην Ελλάδα τα όποια είναι ότι χειρότερο έχει ξεβράσει η ανθρωπότητα!!! Να πάνε στον αγύριστο τα τσιχαντια του κερατά! Όσο για το μωρό δεν ΥΠΆΡΧΟΥΝ λόγια!!!! Και στο διάολο να τους στείλουν να τους σκίζουν το κωλο νύχτα μέρα είναι το λιγότερο που τους αξιζει!! Τέτοια ΜΙΑΣΜΑΤΑ Κ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΣΚουπίδια λοιπόν πλεσιωΣΟυν τη χώρα μας ,
      ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ!!! Αυτα τα τέρατα πρέπει να τα απελάσουν πίσω στη ριμαδοχωρα τους κι να τα τουφεκιζουν αλλιώς γιατί θα πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα;; Πρέπει να υπάρξει παραδειγματισμός αλλιώς αυτά κ άλλα πολλά θα γίνονται καθημερινά στη χώρα μας !

    14. Να το ακούνε και να το βλέπουν κάποιοι όλοι η μουσουλμάνοι τα ίδια σκατα έχουν στο μυαλό τους 3000 χρόνια πίσω να θυσιάζουν τα παιδιά τους αυτή η θρησκεία πρέπει να εξαφανιστεί από την Γη

    15. Οι γείτονες ακουγανε αλλά τίποτα ? Μόνο αν καπνίζεις θα περνάνε τηλέφωνο. Αυτοί είμαστε. ντροπή

      1. Και τι θες να κάνανε οι φιλήσυχοι γείτονες; Να έμπαιναν στη φωλιά των τζιχαντιστών, κι αν αυτοί έβγαζαν μαχαίρια και τους έσφαζαν; Δεν φταίνε οι γείτονες αλλά αυτοί που τα κάνουν και αυτοί που τους έφεραν εδώ.

    16. Αυτό αποδεικνύει κιόλας πως δεν έρχονται Σύριοι απλά, αλλά Τζιχαντιστές που έχασαν τον πόλεμο και το έσκασαν για να γλιτώσουν από τον Άσσαντ. Και εμείς δίνουμε άσυλο επιδόματα, στέγη και τσάμπα όλα στα ζωώδη αυτά κτήνη που το παίζουν πρόσφυγες πολέμου… Οι πραγματικοί Σύριοι έμειναν στην πατρίδα τους για να πολεμήσουν για αυτή και θα έπρεπε να υπάρχει άμεση θανατική ποινή για τους αισχρούς αυτούς εγκληματίες καθώς και για όσους τους στέλνουν και δέχονται στην χώρα μας και μάλιστα επιδοτούμενους.

      1. Και όταν περνάς από δίπλα τους κατεβάζεις και το βλέμμα μη τυχόν αν τους κοιτάξεις παρεξηγηθουν και σε πουν και ρατσιστή,εκεί καταντήσαμε

        1. Εγώ τους κοιτάζω στα μάτια με έντονο και νευρικό ύφος.Ένας πήγε να μου μιλήσει και να ζητήσει τα ρέστα και έφαγε τέτοιο μπουκέτο που ακόμα φτύνει δόντια.Τον παράτησα εκεί χάμω να ψοφήσει αλλά δυστυχώς μετά από ώρα που ξαναπέρασα είχε φύγει.Κρίμα.

    Comments are closed.