Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ – ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ… – ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-5

    Δείτε τι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την συνάντηση με τον Ερντογάν.

    Ολοκληρώθηκε, μετά από μία ώρα και 35 λεπτά, η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της συνάντησης των ηγετών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο.
    Βγαίνοντας από το χώρο της συνάντησης οι δύο ηγέτες δεν έκαναν δηλώσεις, όμως λίγο μετά ο Ελληνας πρωθυπουργός έκανε μια λιτή δήλωση μπροστά στις κάμερες.

    Ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν είχαμε μια ανοιχτή συζήτηση.
    Έθεσα στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από τις τελευταίες τουρκικές ενέργειες.
    Κατεγράφησαν οι εκατέρωθεν διαφωνίες. Οι δύο πλευρές ωστόσο συμφώνησαν στη συνέχιση των συζητήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
    Έδωσα εντολή στον Υπουργό Εξωτερικών να συγκαλέσει το Ανώτατο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για να ενημερωθούν τα πολιτικά κόμματα.
    Θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό ότι δυσκολίες στη σχέση με την Τουρκία, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Εκτιμώ ότι εφόσον και οι δύο πλευρές δείξουν καλή διάθεση αυτές τελικά μπορούν να ξεπεραστούν».

    Δείτε το βίντεο:

    Όπως ανάφερε το Open σχολιάζοντας την δήλωση, μόνο ανησυχία σκορπάει αυτή η δήλωση….

    Κι αυτή ήταν η απάντηση Ερντογάν, κάντε ελεύθερα τις συγκρίσεις!

    Με την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν να έχει πλέον ολοκληρωθεί, η Άγκυρα αποφάσισε να κλιμακώσει περαιτέρω την κατάσταση, βάζοντας τον υπουργό Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ. να προχωρήσει σε εμπρηστικές δηλώσεις ανακοινώνοντας γεωτρήσεις «στην περιοχή συμφωνίας με τη Λιβύη», δηλαδή σε περιοχές ανατολικά  της Κρήτης, όπου η Τουρκία δεν έχει καμία δικαιοδοσία με βάση το διεθνές δίκαιο.

    “Η Τουρκία σε συνάρτηση με το πρόσφατο μνημόνιο που υπέγραψε με τη Λιβύη, σχεδιάζει νέες γεωτρήσεις και έρευνες σε περιοχές της θαλάσσιας δικαιοδοσίας της που αναφέρονται σε αυτό”, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ.

    Η δήλωση αυτή έγινε λίγη ώρα πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, πυροδοτώντας το κλίμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

    Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του κυπριακού τ/σ Σίγμα στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ο Ντονμέζ δήλωσε:

    «Στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Λιβύη, οι εταιρείες μας θα ξεκινήσουν έρευνες και εξορύξεις πετρελαίου και φυσικού αερίου, στις περιοχές που θα δώσουμε σχετική άδεια, όπως έγινε και σε άλλες περιοχές».

     

    Ο χάρτης της Τουρκίας στο πως θεωρεί ότι αναδιατάσσεται η περιοχή δικαιοδοσίας της στο Αιγαίο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ο τουρκος ειναι ετοιμος να φαει γιαουρτο πιλαφο

    2. Αφου του εγλειψε και του φιλησε τα αρχ…..α του σουλτανου, συμφωνησε εν λευκω στο ξεπουλημα της Πατρδος
      μας.Μην εχετε καμμια απολυτως αμφιβολια! Γιατι ενας σωστος πατριωτης και πανω απο ολα ΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργος, ουτε καν θα εκανε αυτη τη συναντηση! Οι προδοτες με την γραβατα συνεχιζουν την προδοσια και το ξεπουλημα της Πατριδος μας! Αδελφια γρηγορειτε η συνεχεια θαναι πολυ πιο δραματικη! Μη πιστευετε
      τιποτα απολυτως απο τα καθικια αυτων που μας κυβερνανε!!!!!!!!!!! Ειναι ΕΧΘΡΟΙ μας!!!!!!!!!!

    3. Αι πνιξου γουρλοματη, χειροτερος και απο τον Τσιπροανθελληνα εισαι… Αααα και για να μη το ξεχασω,το μερισμα που εκοψες απο τους χιλιαδες ανεργους Ελληνες θα γινει ο πολιτικος σας ταφος εκλογικα. Θα περασουν τα χρονια και θα παρεις και εσυ αυτο που σου αξιζει βρωμυλε της λεσχης Μπιλντεμπεργκ στις επομενες εκλογες.

      1. Aμα περασουν τα χρονια ειναι σαν να του κλ@@τε τους ορχ@ις. Αυτος την δουλεια που του ανατεθεικε την εκανε κ εσεις φαγατε το αχλαδι, θελατε δεν θελατε. Κρατος δεν εχει η ελλαδα τυρι της ηρθε

    4. Ετοιμάστε τις κωλαρες σας… Θα σπειρουμε ότι θερισαμε…. Εδώ πολυτεχνείο δεν θέλαμε;;;…. Αριστερό μαλακες δεν πιάσανε όλα τα πόστα σε ΜΜΕ, βουλή, εκπαιδευτικό σύστημα, Στράτο, θέατρο κλπ και κάνανε προπαγάνδα 45 χρόνια και διέλυσαν την χώρα;;;;…. Τώρα να δούμε ποιοι Μαλακες θα βγάλουνε τα κάστανα από την φωτιά… Οι Κολοκοτρώνη δες και οι Μεταξάδες πέθαναν…. Τώρα περιμένετε τις χλιδατες αδερφες που ψηφιζατε να ηγηθούν ενός σάπιου και αμόρφωτου λαού σε μια επερχόμενη μελλοντική Εθνική τραγωδία….. Η θάλασσα δεν έχει σύνορα παπαγαλιζατε.. Δεν έχουμε φυσικό αέριο λέγατε…. Να κάνετε ότι κοιμάστε όταν μπει ο κλέφτης σπίτι λέγατε… Καντε το ίδιο λοιπόν… Ηλιθιοι…. Ψηφιζατε αυτούς που γλυφανε και κάνανε κουμπαριές με τους Τούρκους…. Ντρέπομαι όπως κατάντησαν την χώρα μου..

    5. Όσο είναι ο Τραμπ στα πράγματα, που έχει εκατό επιχειρήσεις στην Τουρκία, μόνο κώλο θα δίνουμε γιατί αυτός θα μας πουλήσει χειρότερα και από τους Κούρδους. Συν του ότι ο γουρλομάτης είναι γερμαναθρεμμένος και η Γερμανία κάνει κι αυτή τόνους μπιζνες με τους Τούρκους (βολκσβάγκεν κτλ).
      Ο δε Πούτιν, ο δήθεν ομόθρησκος, άλλο παραδόπιστο πουλητάκι αυτός, στηρίζει όποιον αγοράζει τα περισσότερα όπλα. Μ΄αυτά και μ΄αυτά έχουμε μείνει με τον λούλη τον Μακρόν που είναι μόνο λόγια και δεν θα τολμήσει να κουνηθεί αφού τα κίτρινα γιλέκα του τον έχουν βάλει μέχρι τον οισοφάγο.

      Αλλά το βασικό πρόβλημά λέγεται Τραμπ, που σημειωτέον στηρίχθηκε από τους δήθεν Έλληνες ομογενείς, που το παίζουν Έλληνες αλλά είναι αμερικάνοι του κερατά. Αυτοί μας κατέστρεψαν. Ας δω ομογενή το καλοκαίρι στην Ελλάδα και θα τα πούμε.

      1. οι ελληνες οπου κ να αναμηχθουν προβληματα με την σαπιλα τους δημιουργουν. Καλυτερα να αφησουν τους οργανομενους κ επαγγελματιες λαους να παρουν το κομαντο και σαν ελληνες να παιζουν με την φωτοδοτηση κ την δημοκρατια. Ντροπη των αρχαιων ελληνων ειστε

    6. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ, ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ

    7. το καταλάβαμε
      Θα κάτσουμε στο τραπέζι για να μοιράσουν τα δικά μας.
      Είτε με θερμό είτε ψυχρό έλεγα …. μωρέ ούτε τουφεκιά

      Ούτε αξιόλογες αμυντικές δαπάνες (πλην κάτι για το μιζάρισμα) , ούτε αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας .

    8. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ 1/100000, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ( ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

    Comments are closed.