ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;;; ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

    Κοινοποίηση:
    2019-11-05_17_50_19-prospatheia_na_pesoyn_oi_tonoi_meta_to_epeisodio_-_ipeirotikos_agon

    Το επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στις 29-10-2019 στις δώδεκα το μεσημέρι περίπου μεταξύ μαθητών σε σχολείο των Ιωαννίνων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ελληνικής καταγωγής μαθητές 14 ετών δέχθηκαν επίθεση από δύο Σύριους «μαθητές» ηλικίας 13 και 15 ετών.

    Στο σχολείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και στις δωδεκάμισι το μεσημέρι κλήθηκε η Αστυνομία.

    Οι δύο Έλληνες μαθητές για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

    Η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές καθώς γονείς και κηδεμόνες επιφυλάσσονται να κάνουν χρήση των δικαιωμάτων τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες και τις προηγούμενες ημέρες είχε προκληθεί ένταση μεταξύ των αλλοδαπών μαθητών με αποτέλεσμα τότε να παρέμβει η διεύθυνση του σχολείου

    Οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό των δύο συμμαθητών τους. Η ενέργεια αυτή έγινε ύστερα από προτροπή των γονιών τους., Έγινε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, με τον Σύλλογο Γονέων να ζητά, ωστόσο, μέτρα για την προστασία των παιδιών και την τιμωρία των δραστών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο Σύριοι πρωταγωνιστές της επίθεσης δεν ανήκουν στο μαθητικό δυναμικό, αλλά ήταν παλιότερα μαθητές, που απομακρύνθηκαν από το σχολικό περιβάλλον, αλλά εξακολουθούν να πηγαίνουν τις ώρες των διαλειμμάτων και να εισέρχονται στην αυλή.

    Φανερή είναι η διάθεση να παρουσιάσουν το γεγονός με άλλα χαρακτηριστικά, από αυτά που συνέβησαν στην πραγματικότητα.

    Διαβάστε και τις πρωτοφανείς δηλώσεις:

    «Πρέπει να καταδικάζονται τέτοια περιστατικά βίας. Δεν έχει να κάνει ούτε με το χρώμα, ούτε με την εθνικότητα, ούτε με την καταγωγή των παιδιών (σ.σ. δηλαδή επειδή ήταν… Έλληνες;)

    Είναι θέμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να πάρει μέτρα, από τη στιγμή που έχει ενημερωθεί από τον διευθυντή και τους καθηγητές για το γεγονός».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ…..ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ…θα ειναι η πρωτη φοραι?????
      ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΛΤΟΥΡΑ… Γευτιτε την!!!!!

    2. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ! ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

    3. Χωνέψτε το από τώρα: η γνήσια Λαϊκή δύναμη Εθνικής Αντίστασης, η φωνή της Αλήθειας θα επιστρέψει σύντομα ισχυρή!

    4. Να κάνουν τεστ για να διαπιστώσουν τις ηλικίες των Σύριων μαθητών. Αμφιβάλω αν είναι 13-15 ετών, μάλλον 20+ θα είναι.

    5. ΑΣ ΟΨΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΣΑΝ ΜΕΣΑ.
      ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΑΝ ΚΛΕΠΤΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ
      ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΣΥΝΟΔΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ
      ΑΝΕΛΕΗΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
      ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    6. που τρώει ξύλο γεννάει έναν εθνικιστή που θα χώσει φάπα στα αριστερά λαμόγια τους γονείς του

    7. Θέλετε τους Σύριους χριστιανούς αδελφούς σας εεε.!!!!!….δεν διαχωρίζονται από τα βαρβαρικά τους ένστικτα αφού είναι ανατολίτες….είναι οι μελλοντικοί εισβολείς και εκτελεστές κατά των Ελλήνων. Το ξύλο που έφαγαν τα ελληνόπουλα ίσως αργότερα μετατραπεί σε σφαγή…αλλά τι λέω στους ραγιάδες… θέλουν τους Σύριους χριστιανούς αδελφούς…

      1. Κανε τα κουμαντα σου εσυ οταν ερθει η ωρα οπως ολοι οι σκεπτομενοι ελληνες και ασε τους αλλους ειτε μιλας σε τοιχο ειτε σε αυτους το ειδιο κανει 400 χρονια ειχαμε τα Μογγολια μην το ξεχνας……………….

    8. Αφού ήταν παλιά μαθητές εκεί,τότε τί δουλειά είχαν?Ναρκωτικά πουλούσαν?Να τους χαίρεστε τότε.Πάρτε και καμιά φούντα για το σπίτι

    Comments are closed.