ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ME TΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    lathrometanastes_evros

    Τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων προβλέπει υπουργική τροπολογία, για το Μεταναστευτικό, που κατατέθηκε στη Βουλή.

    Με στόχο να υπάρξει έλεγχος στη δράση εκατοντάδων ΜΚΟ που λειτουργούν στη χώρα μας, λόγω του μεταναστευτικού, η κυβέρνηση δημιουργεί μητρώο στο οποίο θα καταχωρούνται τα μέλη, οι υπάλληλοι αλλά και οι συνεργάτες των Οργανώσεων.

    Παράλληλα, στην ίδια τροπολογία, προβλέπεται η ενίσχυση των δήμων οι οποίοι θα φιλοξενήσουν δομές για “πρόσφυγες και μετανάστες”, με 25 εκατομμύρια ευρώ.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Με ακόμη 25 εκατομμύρια ευρώ θα ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλεγγύης ώστε να υπάρξει χρηματοδότηση των δράσεων για τη στήριξη τοπικών κοινωνιών που επιβαρύνονται από τη λειτουργία μονάδων φιλοξενίας και τα έργα υποδομών.

    Επιπλέον, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης δίδεται η δυνατότητα στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης σύναψης σύμβασης εκτέλεσης έργων, παροχής υπηρεσιών, προμήθειας αγαθών ή μισθώσεων για την παροχή προστασίας, εκπροσώπησης και εποπτείας ασυνόδευτων ή χωρισμένων ανηλίκων προσφύγων και μεταναστών.

    Τέλος προκειμένου να μην υπάρχει επικάλυψη αρμοδιοτήτων διευκρινίζεται ότι ο Εθνικός Συντονιστής οργανώνει, διευθύνει, συντονίζει και ελέγχει τον Ενιαίο Φορέα Επιτήρησης Συνόρων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Οι ΜΚΟ βοηθούν την είσοδο των λαθρομεταναστών και δεν γνωρίζω μήπως έχουν και επιπλεον οικονομικά οφέλη πέραν του μισθού τους. Συγκεκριμένα η Yusra Mardini συνελήφθη απο το λιμενικό με την κατηγορία ότι βοηθούσε την εισοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, δυστυχώς όμως μετά από παρέμβαση του άγγλου πρέσβυ στην ελλάδα (πως τολμά και παρεμβαίνει στο ελληνικό σύστημα δικαιοσύνης!!!!) η δίωξη σταμάτησε.
      Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ψάξουν στο διαδίκτυο για περισσότερα στοιχεία.

    2. ΜΙΑ ΕΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΡΙΑ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝΕ

    3. τι Λοζάνη τι Κοζάνη ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ αυτα για σημερα χαχαχα

    4. Οι παράνομες,ανθελληνικές καί εγκληματικές οργανώσεις ΜΚΟ δέν χρειάζονται μητρώο καταγρα-
      φής αλλά άμεση απαγόρευση απέλαση.Ο Κούλης ο προδότης συνεχίζει τό καταστροφικό του έρ-
      γο τήν αλλαγή πληθυσμού καί τήν ισλαμοποίηση τής Ελλάδας.Αυτή η ανθελληνική ακρίδα πρέπει
      νά εξοντωθεί προτού κάψει όλη τή χώρα.
      Γιάννης Λάκων

    5. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ………………..ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ 300 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ…………………………….

    6. Συγκράτησα μόνο το τελευταίο,ότι δηλ. η Αγαπηδακη θα ελέγχει το Στεφανη. Οκ,συνεχίστε στο ίδιο ιδεοληπτικο μοτίβο εκεί στη ΝΔ και στο τέλος θα μείνετε με το Ποτάμι… στο χερι

    7. τοτε στην επομενη συγκεντρωση θα μας βρειτε με τις καραμπινες και τα οπλα……..

      1. Σιγα μωρη Ραφαελα Καρα!!!!!θα σου φυγει κανας ποντος απ το καλτσον!!

    8. Ο Ελληνας εχει γινει τοσο παραδοπιστος που για ενα 12 ευρω το κεφαλι θα καταστρεψουν το μελλον τον Ελληνων.

    9. ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΣΕ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
      ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 20, 30, 40 ΚΛΠ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
      ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ,”ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΘΡΟ, ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?”.
      “ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΒΓΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΗ, ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ (ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ), Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??”

      1. Ενώ εσύ ο βολεμένος φαντάζομαι πόσες κατουρημένες ποδιές πρασινορουφιάνων έγλυψες και πόσα τσιμπούκια κάνατε οικογενιακώς για να μην ζείτε με αυτά τα λίγα που ζούν οι περισότεροι Έλληνες εξαιτίας σας. ΤΙ α μετά το γυρίσατε σε τσίπρα και τώρα ΝΔ ..; Καθόλου απίθανο
        Αυτός τουλάχιστον κοιτάει να ζήσει δεν περιμένει σαν εσένα τον αρχιμαλάκα και σαν τα φιλαράκια σου τους λαθρομετανάστες να τους παρέχει το helios τσάμπα σπίτια περίθαλψη και στάνταρτ λεφτά ξύνοντας τα αρχιδάκια σου κάθε μέρα και κάνοντας φοιτιτικές διαδηλώσεις και μετά πάμε να κλέψουμε κανα πρόβατο και να πιούμε λίγο κανά μπάφο και μετά στο χασλιν 11 χρονών κοριτσάκι.. για γκεμπουρνταα γκεμπουρντααα ΑΑΑααααλλαααχ μπιραλαααχχ… Καλα κάνει ο τύπος ρε και το παλεύει όπως όλοι οι υπόλοιποι σε μια χώρα που μετέτρεωε τον λαό σε σκλάβο των πολιτικών μασόνων και πίστεψε με απο 14 μέχρι κάποιας στανταρτ ηλικίας θα τους βλέπετε σε λίγο καιρό μπροστά σας και θα κλαίτε κουΜΟΥΝΑΚΙΑ
        Δεν ξεχναμε ποτέ τι κάνανε οι προδοτικες κυβερνήσεις σε ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ και σ ολόκληρο τον ελληνισμό.. PRINT SCREEN – ΑΦΙΣΣΕΣ – ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ

    10. Απόδειξη όσων λέγεις, επιδοκιμασια πολύ δύσκολα θα βρεις αδελφέ γρηγόριε..

    11. Οι πολίτες να ξεσηκωθούν και να μην επιτρέψουν νέους καταυλισμούς και όσοι δήμαρχοι δέχονται μετανάστες για να πάρουν λεφτά, πρέπει να ξευτιλίζονται από τους δημότες. Η κυβέρνηση αντί να τους φέρνει στην ενδοχώρα να κάνει άμεσα απελάσεις. Κανένας δεν είναι πρόσφυγας.

    12. “Με στόχο να υπάρξει έλεγχος στη δράση εκατοντάδων ΜΚΟ που λειτουργούν στη χώρα μας”!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!! ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΟΥΔΟΥΛΟΨΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ…ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ

    13. Στέφανε Καλησπέρα,
      Τώρα Μόλις Τελείωσα μία Σύσκεψη, και Περιμένοντας για την Τελευταία Σύσκεψη της Ημέρας, που Είναι σε 15 Λεπτά, Λέω ας Κάτσω να Ρίξω μία Ματιά στο Site, να Διαβάσω Κανένα Νέο από Ελλάδα και Έπεσα στο Άρθρο με το Θέμα των Λαθρομεταναστών.
      Ήθελα να Αναφέρω το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ισχύει Γιατί Πολλά Ακούγονται και Γράφονται. Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως θα Πρέπει να Περιμένουμε Κάποιο Διάστημα για να Δούμε τα Πρώτα ΘΕΤΙΚΑ Αποτελέσματα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά από μία ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Αναρχοάπλυτων Κομμουνιστών, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνηση της ΝΔ Έχει Εντελώς Διαφορετική Πολιτική στο Θέμα των Μεταναστών. Δεν θα Πρέπει να Φοβόμαστε το Θέμα τους Μεταναστευτικού ΟΥΤΕ να Αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για την Χώρα μας και Όπως Έχουν Δηλώσει Αρκετά Στελέχη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΝΔ (Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης), θα Κατασκευαστούν Κέντρα ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ τα Οποία θα ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΟΥΝ Σημαντικά τα Νησιά μας τα Οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψε. Τα Κέντρα Αυτά θα Επιτρέψουν με τις Παροχές τους στους Μετανάστες-Πρόσφυγες, να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία σε Όλα τα Επίπεδα. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Είναι η ΜΟΝΗ που Εξασφαλίζει την Ομαλή Διαβίωση των Ελλήνων Δίπλα σε Αυτούς τους Κατατρεγμένους Ανθρώπους.
      Έως Τώρα η Κυβέρνηση της Αριστεράς Ήταν Ανύπαρκτη στο Θέμα. Τώρα Πλέον ο Κυριάκος Όπως Έχει Δεσμευθεί θα Δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ Λύση στο Πρόβλημα με Έλεγχο στα Σύνορα και Επιλογή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Μεταναστών που Έχει Πραγματικά Ανάγκη η Χώρα.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Να ερθεις πίσω και μετά να γράψεις αυτές τις φιλελεφτ μπαρούφες…

    14. Ρε παλιοσατανάδες δεν φτάνει που φέρατε λαθρομετανάστες και έχετε το θράσσος να τους αποκαλείτε πρόσφυγες και μετανάστες δεν φτάνει δλδ ότι μέσα σε λιγότερο από χρόνο έχουν δείξει τι πραγματικά επιθυμούν δεν φτάνει που ενώ κοπρόσκυλανε και αλληλοπηδιώνται κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα παίρνουν χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο κάθε μήνα και κάθε τρις και λίγο επιδόματα που αν πάω γω αύριο να ζητήσω ένα απλό γαμημένο επίδομα θα μου πουν ότι πρέπει αυτό πρέπει εκείνο και υπό κάποιες προϋποθέσεις δεν φτάνει που έχουν αποκαλύψει σε όλο τον κόσμο πως το ισλάμ ήρθε για να μείνει και να κυριαρχήσει δεν φτάνει που έχουν φτάσει σε σημείο να τρομοκρατούν παιδιά σε γήπεδα και Έλληνες μέσα στην ίδια τους την χώρα τώρα τους ετοιμάζετε και άλλα αγαθά ρε βρωμιάριδες και ποιος σας είπε γαμώ την μάνα σας πως τους θέλουμε εδώ ανάμεσα μας
      Λοιπόν όπου δεν πίπτει λόγος πίπτουν ράβδοι και φωτιές
      Θα κάνουνε σαν τα ποντίκια μέσα στα ίδια τους τα στέκια
      Όσο ζούμε ισλαμοποίηση και κάνω ότι γουστάρω μέσα σε μια εντελώς ξένη και διαφορετική γη δεν θα υπάρξει ποτέ

    15. Για να δουμε ποιοι προδοτες θα υποκυψουν στα εκατομμυρια?
      Το νου σας δημαρχοι!

    16. Όσο καί νά διαμαρτύρονται οι Έλληνες, δέν πρόκειται νά διορθωθεί τίποτε αλλά όλα τά γεγονότα θά βαίνουν πρός επιπλέον σύνθλιψη τού λαού διότι μετάνοια πρός Τόν Κύριόν μου Ιησού Χριστόν ΔΕΝ υπάρχει.Διά τούτο εις τήν Πατρίδα μου βασιλεύει η αναρχία (όχι μόνον εις τό πεζοδρομιακό επίπεδο τών εξαρχείων αλλά εις όλα ανεξαιρέτως τά αξιώματα,από κυβερνητικά, εκκλησιαστικά, στρατιωτικά, εκπαιδευτικά, δικαστικά κλπ), διά τούτο καί βλέπομεν διάχυτη τήν μισαδελφείαν, η βλασφημία (εν λόγω καί εργω) ζεί καί επαυξάνεται από τά σαλόνια έως τήν πτωχότερη κατοικία, διά τούτο καί οι πορνείες, μοιχείες, ανωμαλίες, διαζύγια, φονικαί εκτρώσεις (καθημερινώς σφαγιάζονται 1000 μέ 1500 ανυπεράσπιστα Ελληνόπουλα μέ τόν φρικτότερο τρόπο από εγκληματίας γονείς, εγκληματίας ψευδομορφωμένους ιατρούς-χασάπηδες καί προδότας ανθέλληνας πολιτικούς μέ τό νά έχουν θεσπίσει καί επιτρέπουν εγκληματικούς νόμους πρός αφανισμό τού ΕλληνΟρθόδοξου λαού), εμπόριο ναρκωτικών πρός εκμαυλισμό τών κατοίκων. Η πλάνη τής εκκοσμικεύσεως, υλισμού, αποστασίας εκ Θεού καί ασέβεια έχει διεισδύσει έως καί εις τήν τελευταία οικία τού πλέον απρόσιτου χωριού μέσω τής δαιμονικής τηλεοράσεως, internet καί όποια άλλη βοθροσαβούρα θά ηδύνατο νά εκβράσει (εκ τού ρυπαρού κρανίου του) ο σύγχρονος καί ΛΙΑΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ψευδομορφωμένος υπάνθρωπος καί απάνθρωπος, δημιουργώντας μιά άθεη καί ακοινώνητη κοινωνία τήν οποίαν θά ζήλευε καί αυτή η ίδια η ζούγκλα. Αυτά όλα καί παρόμοιά των εισί συνέπειαι καί παράγωγα τής αποστασίας τών ανοήτων σαρκολατρών εκ Τού Θεού Δημιουργού. Τά αφαντάστως χειρότερα έπονται διότι, μετάνοια δυστυχώς δέν υπάρχει αλλά έχει παγιωθεί πλέον η αμετανοησία καί η ακρότατη ασέβεια.

      1. Απόδειξη όσων λέγεις, επιδοκιμασια πολύ δύσκολα θα βρεις αδελφέ γρηγόριε..

      2. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Η ΛΟΥΓΚΡΙΤΣΑ. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΛΟΥΓΚΡΑ. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ Η ΑΚΟΜΑ;

        1. Γιατί δε ρωτάς το γιατρό σου αν του τα έδωσε;

      3. Νταξει ρε Γρηγορη ειπαμε,να κανουμε και τον σταυρο μας,να αγαπάμε την πατριδα μας,να ειμαστε καλοι συζοιγοι και γονεις ,αλλα αμα λαχει κανενα ξενοπηδημα καλο η καμια παρτουζιτσα ποτε ποτε δεν χαλασε και ο κοσμος!!!!ουτε θα πει τιποτα και ο κυριος, κανει τα στραβα ματια σε τετοια μικροαμαρτηματα!!!

      4. Έρχονται πολύ μεγάλα γεγονότα τα επόμενα χρόνια και θα ξυπνήσει όλος ο πλανήτης απότομα. Κάποιοι θα μετανοήσουν, κάποιοι όχι.

        1. οε οε οε ο βαγγελας με φορμα ριγε..για να κατσει καλα ..για να βαλει μυαλο 10 χρονια στον κορυδαλλο…

    17. ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ? ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ? ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    18. όταν έχεις ψηφίσει οτιδήποτε πλην ΧΑ τότε συμφωνείς με όλα αυτά και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι, ειδικά αν έχεις ψηφίσει τον κηραλοιφή που κόλλαγε αφίσες για το ΠΑΣΟΚ οπότε είναι και Δημοκρατικό Τόξο.

      1. Θα μας νιώσετε από πισω σας!!

        1. Πςςςτ αναρχούλα
          Θα φας τέτοιο σπάσιμο που θα χω μετά όρεξη και για την μάνα σου

    Comments are closed.