ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ.

    Κοινοποίηση:
    ΓΥΦΤΟΙ

    Άρθρο παρέμβαση makeleiogr

    Ούτε μια συμπόνοια των αριστερών για την ηλικιωμένη που δολοφόνησαν γύφτοι την ίδια στιγμή που λυσσομανούν για το σώβρακο του αποβράσματος που βγήκε να κάψει την Αθήνα.

    ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ 77ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο λαλίστατος εκατομμυριούχος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, που αντί να έρθει από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα και να συναντηθεί με τους αρχηγούς των Γύφτων της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων, προτρέποντας τους να παραδώσουν τον δολοφόνο της ηλικιωμένης στην Ελληνική δικαιοσύνη,  τι κάνει;

    Σφυρίζει αδιάφορα!

    Γιατί δεν το κάνει αυτό ο Παπαδούλης-Παπαδημούλης;
    Aν έχει κάποιος καλές σχέσεις με τους Γύφτους είναι εκείνος.

    Τι κάνει όμως ο εκατομμυριούχος Ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες;
    Η απάντηση είναι τα πάντα για να δυσφημίσει την πατρίδα του που κανονικά θα πρέπει να υπερασπίζεται.

    Τη διεθνοποίηση της επίδειξης αστυνομικής βαρβαρότητας στα Εξάρχεια μετά τις ειρηνικές διαδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

    ΏΡΑ 14:11! Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΦΕΥΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ;

    Στους διαδρόμους της Ευρωβουλής δεν είναι τυχαίο που οι συνάδελφοι του, πίσω από την πλάτη του τον φωνάζουν ρουφιάνο και χαφιέ. Έτσι Παπαδημούλη; Να παίρνεις το μετρητό και να το αποθηκεύεις, ξέρεις. Με μόνη μπίζνα τη συκοφαντία της πατρίδος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Όλοι οι δοσίλογοι, χαφιέδες και συνεργάτες με τους εχθρούς της Ελλάδος, επιβίωσαν και πλούτισαν χωρίς κανείς να τους πειράξει ή να ενοχλήσει. Γιατί όχι λοιπόν και ο γνωστός “αριστερούλης”;;; Ως γνωστόν από το 1940 μέχρι σήμερα δεν άνοιξε μύτη σε όλους αυτούς. Σε όλες τις χώρες γίνανε δίκες δοσιλόγων, εδώ κάτι φουκαράδες την πληρώσανε μόνο. Άρα γιατί να φοβηθεί ; Τι θα του κάνουν; Τίποτα! Ότι έγινε και με τον πατέρα του Πικραμένου ο οποίος με τα λεφτά του μπαμπά του μεγάλωσε και σπούδασε στη Γερμανία και τώρα σαν Πρόεδρος του ΣτΕ νομιμοποίησε το μνημόνιο και έτσι έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ. Έτσι και τα παιδιά του Παπαδημούλη θα έχουν την οικονομική άνεση όταν θα φύγει η κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά, να διεκδικήσουν ρόλο στην αριστερά με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ !!!!

    2. ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΠΑΠΑΜΟΥΜΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΤΩΡΑ

    3. Γιατί να πάει ο Παπαδημούλης ρε παιδιά και δεν πάει με κουραμπιέδες ο Χρυσοχοίδης να τους καλοπιάσει;;;;;;

    4. Το οικονομικό έτος 2018, τα προσωπικά εισοδήματα του κ. Παπαδημούλη ανήλθαν σε 252.700,95 ευρώ και της συζύγου του σε 25.265,65 ευρώ. Σε 18 τραπεζικούς λογαριασμούς το ζεύγος Παπαδημούλη έχει καταθέσεις συνολικού ύψους 1.094.550,12 ευρώ ενώ η σύζυγός του είναι συνδικαιούχος με τον αδερφό της σε επιπλέον δύο λογαριασμούς με καταθέσεις 436.040,59 ευρώ. Την ίδια ώρα το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημούλη κατά το συγκεκριμένο οικονομικό έτος περιελάμβανε 19 τίτλους μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων με αποτίμηση αξίας ύψους 973.593,94 ευρώ έως την εκποίηση 667 μεριδίων αμοιβαίου κεφαλαίου(KBC PRIVILEGED) έναντι 211.952,59 ευρώ.

    5. Βλεπεις το λεσι παπατρυπουλης αυτο το σιχαμα εκτος απο την αριστερη κονομα ολα τα αλλα τα βλεπει φυσιολογικα

    6. ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΜΙΑΣΜΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 30000ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!

    Comments are closed.