ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! «ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ». ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    αεροδρ1

    Το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη πρέπει άμεσα να διερευνήσει την υπόθεση.

    Επείγουσα έρευνα διατάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διερευνηθεί περιστατικό που απεικονίζεται σε βίντεο το οποίο διακινείται στο διαδίκτυο, με συναφή καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικού σε βάρος αλλοδαπού, στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

    Το βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter χρήστης του συγκεκριμένου μέσου, ο οποίος, σύμφωνα με όσα αναφέρει, είναι αδελφός του αλλοδαπού και σημειώνει ότι αστυνομικός χτυπάει τον αδελφό του, ενώ πριν προχωρήσει στην ανάρτηση επικοινώνησε και με τις αρχές του αεροδρομίου καταγγέλλοντας βιαιοπραγία.

    Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο αστυνομικός σταμάτησε τον αλλοδαπό για να ελέγξει τα έγγραφα του, αλλά αυτός τον έσπρωξε, πιθανόν γιατί ήταν μεθυσμένος και τότε ο αστυνομικός τον κλώτσησε, κάτι που καταγράφεται στο βίντεο.

    Πρωταγωνιστής στο επεισόδιο στο Ελ Βενιζέλος είναι ένας “σεσημασμένος λαθρομετανάστης” που συμμετείχε σε εξεγέρσεις και άλλου είδους αναστατώσεις στην Μόρια της Λέσβου απ’ όπου και απελάθηκε. Το γεγονός ότι έχει πάρει μαθήματα από τους αλληλέγγυους δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο αφού είναι μανούλες στις προβοκάτσιες και την παρουσίαση των γεγονότων με τον τρόπο που αυτοί θέλουν.

    Αυτός ήταν μάλιστα που ξεκίνησε στα κοινωνικά δίκτυα την διαπόμπευση του Αστυνομικού, την ίδια ώρα που οι αυτόπτες μάρτυρες και τα άλλα αστυνομικά όργανα που βρέθηκαν στο σημείο, αναφέρουν ότι ήταν πρώτος ο αστυνομικός που δέχτηκε βία και αναγκάστηκε να αντιδράσει.

    Δείτε την ανάρτηση του…

    αεροδρ

    Δείτε τώρα τον πρωταγωνιστή της διαπόμπευσης του Αστυνομικού, σε βίντεο του κατά την απέλαση του από την Λέσβο. Εκεί είχε κάνει “απεργία πείνας” σχεδόν ένα μήνα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν “ανεξάρτητοι παρατηρητές” να τον παρακολουθούν” κι έτσι άνετα θα μπορούσε να χλαπακιάσει τον αγλέουρα στα μουλωχτά. Το βίντεο πάντως είναι έξι μήνες μετά την “απεργία πείνας” τον Ιανουάριο του 2018…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Αυτη η σκατοφατσα πρεπει να κλειστει μεσα ες αει…..

    2. Φήμες λένε ότι το «προσφυγάκι», είναι δωρητής σπέρματος για συριζαίες πατσαβούρες.

    3. Καλα δεν ξερετε ποιοι είναι κρυμμενοι [ετσι νομιζουν] πισω απ το συμβαν? και μονο τα σχολια των συριζαιων εδώ μεσα αρκουν για να καταλαβει κανεις.

    4. Μας κουβάλησαν εδω ολο το κατακάθι της οικουμένης. Αλλα τι περιμέναμε να ερθει;;; Η ελιτ του Πακιστάν, του Κονγκο, της Σομαλιας η του Αφγανιστάν;;;;; Ολο το γυφταριο μας εφεραν. Όλης της γης οι κολασμένοι εδω μαζεύτηκαν κι εμεις πρεπει να τους ταΐσουμε, να τους ποτίσουμε και να τους περιθάλψουμε. Το γιατι, βεβαια, ποτε δεν το κατάλαβα. Εμεις οι πτωχευμένοι, σε μια χώρα που δεν εχει ουτε βιομηχανιες ουτε να ταισει τον δικο της πληθυσμό δεν μπορει και φεύγουν τα παιδια μας, να ειμαστε υποχρεωμένοι να ταΐζουμε τους τεμπέληδες όλου του κόσμου. Κι αυτοι για ευχαριστω μας ληστεύουν, μας τρομοκρατουν, μας δολοφονούν. Κι εμεις ομωωως, ε;;δεν μπορει να πει κανεις, κύριοι. Τσιμουδιά δεν βγάζουμε. Την ουρά στα σκέλια και τσιμουδιά.

    5. και ο Χρυσοχοιδης καλα παει κ θα συμμαζεψει την σαβουρα του Συριζα απο αναρχικους αλληλεγγυους εως ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ
      ΓΑΜ@@@ΣΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ Κ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΥΡΙΖΑ

    6. γιατι δεν πανε τα απλυτα αριστερα σιχαματα στις χωρες του λαθρομεταναστων για να δοκιμασουν την δημοκρατια

    7. Ο ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.
      ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ…

    8. Στα σπιτια τους κ στις καλυβες τους πισω να πανε.εκει θα περνουν καλα κ θα ζουν οπως ειναι συνηθισμενοι κ μεγαλωμενοι.αφου ηταν ωραια εκει γιατι εφυγαν κ ηρθαν ελλαδα?για ναχουν κ παραπονα? Αφου στη ζουγκλα ειναι συνηθισμενοι να ζουν.και σε παλατι να τους βαλεις δεν θα μπορουν να ζησουν μεσα.θα τους λειπει η αγρια φυση τα φοινικοδεντρα τα ροπαλα οι μαχαιριες οι τσεκουριες κ το …ΜΑΚΕΛΕΙΟ! με τα οποια ανδρωθηκαν κ μεγαλωσαν.ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ.

    9. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΧΑΧΑΧΑ

    10. Ίσα μωρή λουγκρα. Παίξτε με τους δονητες σας εκεί στα Εξάρχεια και βγάλτε τον σκασμό. Τεμπελόσκυλα.

    11. Ρε κλωτσιές στο κεφάλι και πίσω στο μαλακισταν απ’ όπου ήρθε.Παλιο καθίκια.

    12. τα παραπονα σου στους πρεσβης των Καταρ/Ισραηλ….
      .
      Στο Σπιτι του Ελληνα εσυ κι τα αλλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ στοιχεια που ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ατην Ελλαδα θα ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ το ριμαδι σας κι θα ΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΠΙΣΤΑ τους νομους !
      .
      Οσο για την ΜΑΣΟΝΙΚΗ φρασεολογια … ” «ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» “, να την παρεις κι να την χωσεις βαθια για να μην την δει ο ηλιος!

    13. ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΡΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

    14. κατά την απέλαση του από την Λέσβο….
      ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:
      ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕ ΑΠΕΛΑΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ;
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ;

    15. Ευχαριστούμε τον μουλο που ανέβασε την φωτογραφία του αστυνομικού ώστε να μπορούμε να τον τιμούμε.

    16. Στην χώρα του,αν τον έπιαναν μεθυσμένο,θα του έκοβαν τα χέρια για να μην μπορεί να ξανασηκώσει ποτήρι με αλκοόλ.
      Φυσικά οι “αλλληλέγυοι”,δρουν κάι κάνουν μαγκιές περί “δικαιωμάτων” των “προσφύγων” μόνο στις δυτικές κοινωνίες που του επιτρέπεται η όποια ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

      Τους είδατε ποτέ να πάρουν τα καλάσνικοφ,τις μολότοφ και τα καδρόνια να πάνε να κάνουν ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ στις χώρες του ΙΣΛΑΜ?
      Εκεί δηλαδή που Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ..
      Μάλλον εκεί δεν τους παίρνει….εκεί παιντί από ελλάντα ελληνόφωνο,πετάξει μολότοφ,μετά τζιχάν παντί κόψει κεφάλι παιντί από ελλάντα….

      Οπότε ας μείνουμε εδώ στις “επαναστάσεις” της “αριστεράς”=ΜΙΚΟ=ΧΡΗΜΑ, και του ΚΑΛΣΟΝ,
      Βασικό,πριν την επανάσταση,να δεις τις οδηγίες χρήσης του ΚΑΛΣΟΝ,,,,

    17. ΟΥΣΤ μωρη πλεμπα που θες να δεις στο δικαστηριο τον αστυνομικο!
      κοιτα να μην παραβαινεις ΕΣΥ τους νομους της Ελληνικης Πολιτειας, γιατι εισαι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, δηλαδη παρανομος εισβολεας σε μια ξενη χωρα για σενα και ασε τι θα κανει το κρατος με τους αστυνομικους του!

    18. Τι θακανε ο Σαλβινι σε αυτες τις περιπτωσεις;Επι τελους κινηθειτε.Πρεπει να παρουμε την πατριδα μας πισω.

      1. Ο Σαλβινι φιλε είναι στα τέσσερα για αυτό μόλις του έκαναν επιπληξη από την ΕΕ εκλασε μέντες. Άσε μας με τον Σαλβινι. Αν έχει κότσια ας κάνει δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας του στο ευρώ…

    19. Ότι δεν σας αρέσει επειδή δεν σας λιβανίζει καθόλου ή επαρκώς δεν το κοινοποιείτε…!!!
      Δυστυχώς για σας Μακελάρηδες, εκτός από απαράδεκτοι, μόλις χάσατε για ακόμα μία φορά την «ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ»… Και ο Νοών Νοείτω!!!

      1. τα παραπονα σου στους πρεσβης των Καταρ/Ισραηλ….
        .
        Στο Σπιτι του Ελληνα εσυ κι τα αλλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ στοιχεια που ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ατην Ελλαδα θα ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ το ριμαδι σας κι θα ΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΠΙΣΤΑ τους νομους !
        .
        Οσο για την ΜΑΣΟΝΙΚΗ φρασεολογια … ” «ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» “, να την παρεις κι να την χωσεις βαθια για να μην την δει ο ηλιος!

    20. Αυτός νομίζει ότι ακόμα έχουμε το σύριζα στην εξουσία, ώστε να αναγκάσει τον αστυνομικό να κάνει μασάζ στα άπλυτα ποδαράκια του ισλ@μοπίθηκα, να του ετοιμάσει φαγητό κι αν του το ζητήσει να του πάρει και μια π..α. Βρε άντε στα τσακίδια ασιατικά κι αφρικανικά σκ@τά.

      1. Σας ξέρουμε καλά, ναζιστάκια της καρπαζιάς, πάντα κρυμμένα πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Περάστε από Εξάρχεια να σας κεράσουμε σφαίρες.

        1. βγαλε το ταμπον μωρη σουζι. ο κουλης τσουζει

        2. ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΤΟΥΡΛΟΚΩΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΑΘΛΕΙΑ,ΤΟΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΕΙΟΥ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΓΕΣ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ…ΜΟΚΟ ΜΟΥΛΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ

        3. Εσύ ρε αναρχοκαραγκιόζη το μόνο που ξέρεις να κερνάς είναι τσιμπ@υκια στους λαθροπίθηκους.

        4. Πάρε φόρα, αναρχοάπλυτο σκουπίδι, κι έλα με την όπισθεν.
          Χαιρετίσματα στον μπαμπά σου, τον Κορκονέα.

    21. Μία παρατήρηση μόνο… που απευθύνεται σε μερικούς υπερπατριώτες Μακελάρηδες δημοσιογράφους μεγαλόσχημους, μικρόσχημους, ανθέλληνες και κάθε λογής πατριδοκάπηλους που δυστυχώς διάθέτει ακόμα αυτός ο τόπος…!!!
      Έχει άδικο ο Κυριάκος Βελόπουλος, για την αντιμετώπιση όλων αυτών των Ισλαμικών τεράτων που τα τελευταία χρόνια λυμαίνονται την πατρίδα μας;
      Τα οποία σημειωτέον απολαμβάνουν κάθε είδους προνόμιο, χωρίς να προσφέρουν τίποτε παρά μόνον ύβρεις, απειλές, βιαιοπραγίες, ενίοτε δε και δολοφονίες, με αποκλειστικό σκοπό την αλλοίωση της σύστασης του Ελληνικού πλυθησμού και την ισλαμοποίηση της Ορθόδοξης Ελλάδας, με αποκλειστική μάλιστα ευθύνη των ανθελληνικών κυβερνήσεων, οι οποίες εναλάσσονται στην διακυβέρνηση της χώρας και νέμονται την εξουσία για ίδιον όφελος…!!!
      Από τέτοιους Ελληναράδες μπουχτίσαμε πιά… κανέναν σωστό και πραγματικό Έλληνα δεν έχουμε δεί ακόμα…
      Βλέπετε στην χώρα μας, ότι και όποιος αγωνίζεται για την Ελλάδα, συκοφαντείται, λοιδωρείται, κατατρέχεται και πολεμείται ανελέητα!!!
      Σε αντίθεση με όλους τους γραικύλους γερμανοτσολιάδες και αποδεδειγμένους προδότες της Ελλάδας μας οι οποίοι δυστυχώς για μας, μας κυβερνούν κι’ εμείς οι ανεγκέφαλοι τους ψηφίζουμε…
      Τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνουν!!!
      Και εις ανώτερα…

      1. Ο ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.
        ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ…

    22. Σώπα ρε βλάκα θέλεις να τον δεις στα δικαστήρια… και στη χώρα σου έτσι έκανες και έλεγες;
      Ελεεινέ τύπε που αυτομόλησες….

    Comments are closed.