ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΧΑΣΙΚΛΑΣ ΡΑΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ”. ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ GOOGLE ΚΑΙ ΤΟΥ FACEBOOK ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ; ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ , ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    xasiklas2

    Ο ράπερ «Bafman», που αυτοπροσδιορίζεται ως ο «Μπάτμαν του μπάφου» είναι ένας στυγνός θιασώτης του Τσίπρα, που μέσα από τα αμφιλεγόμενα τραγούδια του και τις δήθεν αθώες δημόσιες «εκμυστηρεύσεις», κατάφερε να έχει μεγάλη πρόσβαση στη νεολαία και ειδικά στα γυμνασιόπαιδα, καθώς παριστάνει τον «αντισυστημικό» που κάνει χρήση χασίς  σε δημόσια θέα τόσο ξεδιάντροπα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, στα οποία όμως είχαν πρόσβαση, ανοιχτή πρόσβαση μαθητές κάθε ηλικίας. Ο ράπερ της συμφοράς, ξεσάλωσε ειδικά μετά τις εξαγγελίες του … προοδευτικού πρωθυπουργού για χρήση φαρμακευτικής κάνναβης και  ασφαλώς στην πορεία «ότι ήθελε προκύψει …»!

    Ο ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ

    Ο 35χρονος, απευθυνόμενος στο κοινό του, εμφανίζεται στη σελίδα του στο facebook, να κρατά, να μυρίζει και να επιδεικνύει στο φακό μια «φούντα» ινδικής κάνναβης και να λέει:  «Είναι απ’ αυτά τα χορτάρια που απλά χάνεις τα λόγια σου …». Εκείνο όμως που εντυπωσιάζει και εξοργίζει είναι η απροκάλυπτη χρήση χασίς σε μορφή μακρόσυρτου στριφτού τσιγάρου, που σε μήκος θα ζήλευαν ακόμη και οι τελευταίοι Αλβανοί κρατούμενοι στους «τεκέδες» του Κορυδαλλού! Ο «Bafman», υποσυνείδητα γίνεται για τους μικρούς του «φίλους» και ένας προπαγανδιστής των απόψεων που έχουν για το χασίς όχι γενικά και αόριστα πολλοί  μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του νομιμοποιήθηκε η καλλιέργεια φαρμακευτικής αλλά και κλωστικής  κάνναβης.

    ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΟ

    Ο ράπερ, πιάστηκε στο σπίτι του στην Καλλιθέα το περασμένο Σάββατο και η ιδιότητά του έγινε γνωστή με σαράντα ώρες καθυστέρηση. Μάλιστα το «μπαλάκι» της δικογραφίας η Ασφάλεια Αττικής από τα κεντρικά της Αλεξάνδρας,  το ΄ριξε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας  δυτικής Αττικής για να μην «κακοφανεί» πολύ στους Συριζαίους οπαδούς αυτής της θεωρίας που συμμερίζεται και ο πρωθυπουργός τους.

    Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ακόμα να καταλάβω αν αυτή η σελίδα είναι ειρωνική ή όχι.

    2. Ωραια προτυπα για την νεολαια! Καποιος τους βαζει κ τους πληρωνει να το κανουν…

    3. Bafman ενα κατακάθι ένα απολειφάδι. Μας λέει το βλαμμένο το υποανάπτυκτο ότι δεν πουλάω ναρκωτικά σε παιδάκια γυμνασίου…. αλλά μόνο σε δημοτικού και νηπιαγωγείου… μας δουλεύει ασύστολα.

    4. Θα σου πω εγω ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΑ τι δουλεια εκανε …ότι κανουν και οι χρυσαυγιτες δηλαδή κοπρος….αλλα αυτό δεν είναι δικαιολογια να τον σκοτωσουν αντε βλακα

      1. τους αλλους ρε βλημα στο ηρακλειο γιατι τους σκοτωσαν? τους ανθρωπους στην μαρφιν γιατι τους εκαψαν εχετε κολλησει μονο στον φουσσα και τον κανατε ηρωα ηρωας ειναι ο κατσιφας και οχι τα ραμολυμεντα του δρομου

    5. Να θυμησουμε οτι ο αλλος μπαφακιας ο Φυσσας ηταν αεργος 30 χρονων μαντραχαλος. Τι δουλεια εκανε αραγε;

    6. ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΤΟΞΟ για ακόμα πιο πολλές ερωτικές επιλογές από Ασία και Αφρική.

    7. Πιο καμενος πεθαινεις!!Εχει καψει εγκεφαλικα κυταρα το συγκεκριμενο σκουπιδι γι αυτο ειναι και συριζοπουστας!!Πισω στην αλβανια ρε χασικλοκατσαπλια!!

    8. Πριν 50 χρόνια θα τον είχαν στα Εατ-εσα στην μπουμπουλινας και θα τον γλενταγανε…. Από την μεταπολιτευση και μετά η κατάσταση είναι μπουρδελο στα πάντα.

      1. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ….ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    9. Τιποτε δεν θα προκύψει βρε παιδια…εκατοντάδες σαν κ αυτον κανουν την βρώμικη δουλεια της αριστερής κυβέρνησης,ο καθενας στην δουλεια του…και οι χασικληδες στην κολαση!

    10. Τωρα δεν μας χρειαζεται,μπαφο βρισκουμε με 12 ευρω και στα περιπτερα ελευθερα.

      1. Μάθε πρώτα τι είναι αυτό που πουλάνε στα περίπτερα και μετά μίλα.Καμιά σχέση με μπάφο

    11. Τελειωμένο συριζομούρικο σκουπίδι. Αν ψοφήσει, δεν θα τον ψάξει κανένας, μόνο από την μπόχα θα το καταλάβουν. Σύντομα, ο πρεζάκιας θα τα τινάξει και το συριζέικο χαφιεδαριό – απλυταριό, θα μιλάει για το «καλό παιδί» που έφυγε νωρίς και θα του στήσουν και μνημείο, όπως στον άλλον «οσιομάρτυρα» της ξεφτιλισμένης και ξεχειλωμένης αριστεράς των καρότων και της πισωκίνητης «υπερηφάνειας», Φύσσα.
      Εθνικιστική κυβέρνηση, για να ξεβρωμίσει η χώρα από τα σκουπίδια – πρεζόνια της μαρξιστικής χολέρας και τα υπόλοιπα σαπρόφυτα – παρτάλια της «προοδευτικής» χαβούζας – υποκουλτούρας.

      1. Ενώ εσυ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ που γλεντάς κάθε βράδυ με τα στραπόν μιλάς κιόλας;

        1. ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΠΟΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΚΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΟΠΡΕ.

        2. Εδώ εσυ ρε συριζΑΥΓΟΥΛΟ που γλεντάς κάθε βράδυ με τα ισλάμια σου μιλάς κιόλας;

    Comments are closed.