ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΡ@ΤΑΔΕΣ! ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ.

    Κοινοποίηση:
    KOULIS

    Κάλιο αργά παρά ποτέ!
    Μερίδα του Ελληνικού τύπου δίνει σήμερα έμφαση στην αποκάλυψη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου

    “Ελληνες πολιτικοί μοιράστηκαν 2.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα από τα Σκόπια!”

    1.indd

    Μια απίστευτη αποκάλυψη φέρεται να έχει κάνει η σερβική εφημερίδα BLIC (Μπλιτς), στις 6 Αυγούστου που αν αληθεύει πρέπει να προκαλέσει πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα.

    Μετά τα πολλαπλά δημοσιεύματα ότι τον καιρό της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών για να πειστούν Σκοπιανοί πολιτικοί να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας πήραν …βαλίτσες με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, μια κυριολεκτικά βόμβα πέφτει στο κεφάλι της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Σύμφωνα με τη σερβική εφημερίδα, κάποια στιγμή οι διπλωματικές αρχές των Σκοπίων έλαβαν ή θα λάβουν 2.000.000 ευρώ με τελικό προορισμό μεμονωμένους Έλληνες πολιτικούς, αποστολή των οποίων θα ήταν να ενημερώσουν ολόκληρη την ΕΕ ότι δεν έχουν τίποτα εναντίον της εισόδου του κράτους των Σκοπίων στην ΕΕ.

    Εαν αυτό ισχύει και δεν είναι ένα από τα…παιχνίδια που παίζουν Σκόπια και Κόσσοβο τότε μιλάμε για μια υπόθεση που πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να ψάξει καθώς η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει καλή πληροφόρηση από ανεπίσημα κέντρα και μυστικές υπηρεσίες της γειτονικής χώρας.

    Μάλιστα επειδή πρόκειται το Φθινόπωρο να αρχίσουν οι πιέσεις της ΕΕ στην Ελλάδα ώστε να ξεκινήσουν οι προενταξιακές διαδικασίες για ένταξη της γειτονικής χώρας στην ΕΕ τότε το θέμα απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς.

    Να σημειώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη Σερβία, αναπαράχθηκε από τα τοπικά μέσα και δείχνει ως εγκεφάλους αυτών των βρόμικων παιχνιδιών τους Ζόραν Ζάεφ και του πρώην πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι,

    Ο Ζάεφ και ο Χαραντινάι δεν είχαν σχέσεις μόνο ως πρωθυπουργοί, αλλά διατηρούν και προσωπικές σχέσεις.

    Υπενθυμίζουμε ότι στις 19 Ιουλίου 2019, ο Χαραντινάι παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία του Κοσόβου, αφού προσήχθη για να ανακριθεί από τον ειδικό ανακριτή του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. Ο Κοσοβάρος ηγέτης δήλωσε τότε ότι «δε θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου και συγχρόνως ύποπτος».

    Ο Χαραντινάι δεν αποκλείεται να είναι πάντως και πάλι υποψήφιος στις εκλογές που θα προκηρυχτούν μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ και στα Σκόπια υπάρχει συζήτηση για πρόωρες εκλογές, την ώρα που το VMRO ρίχνει πολύ χρήμα σε media του γειτονικού κράτους.

    Να σημειώσουμε τέλος ότι οι σχέσεις της Σερβίας τόσο με τα Σκόπια όσο και με το Κόσσοβο δεν είναι και οι καλύτερες και δεν αποκλείεται οι αποκαλύψεις να εντάσσονται σε αυτή τη στρατηγική στην οποία η Ρωσία παίζει το δικό της παιχνίδι… πουσάροντας τη Σερβία έναντι των προσανατολισμένων στις ΗΠΑ Σκόπια και Κόσσοβο (Αλβανία).

    Ο ρόλος του Γιοχάνες Χαν

    Το πρώτο crash test θα έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο θέμα των Σκοπίων εντός της χρονιάς. Και αυτό γιατί όπως φάνηκε ο Γιοχάνες Χαν, Επίτροπος που είναι αρμόδιος για τη διεύρυνση, βιάζεται να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ένταξή τους στην ΕΕ.

    Μετά τη συνάντηση που είχε πριν λίγες εβδομάδες, στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, ο Χαν εμφανίστηκε αισιόδοξος πάντως ότι «η απόφαση (για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων) θα ληφθεί τον Οκτώβριο». «Η Βόρεια Μακεδονία», όπως την αποκάλεσε, έχει εργαστεί σκληρά για αυτό και τώρα είναι η ώρα να το υλοποιήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες”, πρόσθεσε.

    Ο Επίτροπος τόνισε τότε ότι θα πρέπει να προχωρήσει στη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματός της ώστε να διασφαλίσει ότι μπορεί να χειριστεί υποθέσεις διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος, προτού να οριστεί η ημερομηνία για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

    “Το σημαντικό τώρα, ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων του Οκτωβρίου, είναι να υιοθετηθεί ο νόμος για τον Γενικό Εισαγγελέα που παρέχει σημαντικές διασφαλίσεις για το κράτος δικαίου”, συνέχισε.

    Το γραφείο του ειδικού εισαγγελέα ιδρύθηκε με βάση μια συμφωνία του 2015 για τον τερματισμό της πολιτικής κρίσης στη χώρα. Βασικό καθήκον του ήταν να χειριστεί τα αδικήματα διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος, υποθέσεις που οι τοπικές αρχές δεν μπορούσαν να διαχειριστούν επειδή επηρεάζονταν από την πολιτική εξουσία. Η εντολή αυτού του ειδικού εισαγγελέα έληξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως ελάχιστες υποθέσεις ολοκληρώθηκαν. Το κοινοβούλιο αναμένεται τώρα να εγκρίνει έναν νόμο που θα επεκτείνει την εντολή του Γενικού Εισαγγελέα και στις υποθέσεις που χειρίστηκε το γραφείο του ειδικού εισαγγελέα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Όχι ρε παιδιά,πάλι σκύψιμο οι νουδούλοι?Πωπωωω,τι έκπληξη!

    2. Εγω κανω τα μπανακια μου αγορινες μου με την αλλοδαπη γυναικα μου,φιλακιαααα Υ.Γ. κούλις

    3. Σύντομα έρχεται η ώρα για το ταμείο.
      Τόσο αυτοί όσο και οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που τους γλύφουν τα…. παπούτσια θα έχουν την τιμωρία που τους αρμόζει.
      ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ…

    4. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω στη θεση τους θα τα επαιρνα με τετοιο ηλιθιο λαο.

    5. μηπως δεν το ξεραμε οτι με τον ενα ή τον αλλο τροπο ειναι προδοτες που πουλησαν την μακεδονια για ίδιον οφελος; Το ποσα πηραν δεν εχει και τοση σημασια..
      Αλλωστε δεν θελει φιλοσοφια ουτε να εισαι διανοια για να καταλαβεις οτι αλλοιως δεν υπαρχει καποιος λογος να υποκυψει κανεις στο ζαεφ και το μυγοχεσμα τα σκοπια

    6. Εαν πιστευεται οτι ο Κουλης θα προβει σε καποια ενεργεια για το θεμα της συμφωνιας, πλανασθε πλανιν
      οικτραν.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ!!! Τυχαια τον κανανε πρωθυπουργο…..

    7. Σε μια χώρα υπό γερμανική κατοχή. Ποιος;;;;;; Πιστεύει ότι ο ΛΑΟΣ βγάζει αυτά τα σκουπίδια. Τα αποτελέσματα έρχονται έτοιμα.. με τι; Ποσοστό θα βγει στο κάθε κόμμα . Όσο πιο μεγάλο λαμόγιο είσαι και αν έχεις δώσει και τα βρακιά σου ακόμα καλύτερα τόσο μεγάλο θα είναι το αξίωμα που θα λάβεις. Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ αυτοί είναι υπάλληλοι . Εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Η πατρίδα μας και ο λαός είναι έρμαιο του κάθε ξεφτιλισμενου πολιτικού.

    8. ΟΚ τους δωροδοκησαν? οποιος εχει αποδειξεις να της προσκομησει στην δικαιοσυνη , το συζητάτε ακομα εσεις εδώ που τα ξερετε όλα?

    9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ . Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΜΗΛΙΣΕΙ ΓΙΑ 20 εκκ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΓΕΡΑ ΣΟΡΟΣ .

    10. Χωρις υπερβολες,μεχρι και αποδεικτικα στοιχεια πολιτικων για φονους να αναρτησετε(λεμε τωρα)ο Ελληνας θα τους ψηφιζει.
      Εχει παθει εγκεφαλικη μαλακυνση,παραλυση,δε ξερω τι αλλο να υποθεσω.
      Ενω επρεπε μετα απ αυτες τις αποκαλυψεις να γεμισει το Συνταγμα και οι Εισαγγελεις να διαταζουν ερευνες και προφυλακισεις.
      Βεβαια μερικοι θα προβαλλουν τη δικαιολογια πως οι Ελληνες ειναι σε μηνιαια ρεπο(τα μπανια του λαου) γι αυτο και γινονται τετοιες αποκαλυψεις.
      Ωστε να ξεχαστουν μεχρι τη επιστροφη τους απο τα μπανια.
      H
      Ισως τελικα ολες αυτες οι αποκαλυψεις να ειναι ενα καλοστημενο και προσχεδιασμενο “καθαρτηριο παραγραφης”των illuminati !!!!!!

      Ελληνικε λαε ωχαδερφιστη σε πενηντα-εκατο χρονια δεν θα υπαρχεις.Καθε πολη καθε χωριο της επικρατειας σου θα ειναι αποικια της σημαιας(Τουρκικης,Αλβανικης,Σκοπιανης,Βουλγαρικης,Αμερικανικης,Γερμανικης που θα κυματιζει στις εισοδους.
      Οι μονοι Ελληνες θα ειναι αυτοι της ομογενειας που σε καθε 25 του Μαρτη θα τραγουδανε κλαιγοντας “τη πατριδα μ εχασα πονεσα και εκλαψα”……..

    11. Δυο εκατομμυρια μοιραστηκαν τοσος κοσμος|? Φαντασου για ποσο λιμα μιλαμε που πηρε ο καθενας απο μερικα χιλιαρικα. Ελληνοφωνα σκυλια

    12. Ο/Η ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΊ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ λέει:

      H ιστορία θα τους καταγράψει ως Εθνοπροδότες πηλιογούσηδες.Και εύχομαι κάποτε να σαπίσουν στην φυλακή,για εσχάτη προδοσία.

    13. Θα πολεμήσουμε το νατιβισμό…
      Φέρτε μας κι άλλους λαθραίους!

    14. ότι τα άρπαξαν χοντρά δεν χωράνε αμφιβολίες αλλά νομίζω ότι είναι πολύ περισσότερα τα λεφτά….

    Comments are closed.