ΑΥΤΑ ΤΑ GAY ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΑΡΟΥΠΙΠ@ΚΗΣ! “Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠ@Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΤΑΝ ΣΤΑ 4” – ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ… ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ! ΕΝΑΣ ΜΠΙΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    revenio

    Η απόλυτη παρακμή της πολιτικής ζωής επισφραγίζεται με την υποψηφιότητα της τρανσέξουαλ του Βαρουφάκη. Πριν πάτε να ψηφίσετε δείτε τι ανέβαζε στο twitter πριν μερικούς μήνες.

     

    Ο μπινές Βαρουφάκης, ο νεοταξίτης πράκτορας των Αμερικανών συνεχίζει σαν πιστό στρατιωτάκι την αποστολή που του έχουν αναθέσει. Να καταλύσει κάθε τι ελληνικό βάζοντας στα ψηφοδέλτια του κομματός του κάθε καρυδιάς καρύδι που καθυβρίζει τον Μεγαλέξανδρο και κάθε τι εθνικό.

    Παράδειγμα το παραπάνω tweet που ανήρτησε στις 20 Ιανουαρίου 2019 η Πάολ Ρεβενιώτη, ατή η τρανσέξουαλ που αξιώνει να μπει και στην Βουλή κιόλας. Όπως θα δείτε, όλα τα σχόλια που γράφτηκαν για το συγκεκριμένο τιτίβισμα, είναι πολύ αρνητικά για την… συγγραφέα αλλά δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί της. Μέχρι τις εκλογές, θα έχουμε σίγουρα πολλά τέτοια εθνομηδενιστικά παραληρήματα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Αχ καημένε Αλεξάντρε, αχ καημένε Κολοκοτρώνη, και συ Καραϊσκάκη
      Πόσες μάχες δώσατε για να είναι ελεύθερη αυτή η χώρα, πόσα χρόνια πολεμουσατε
      και πόσοι έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα μας την θρησκεία μας
      για να ήμαστε εμείς ελεύθεροι και περήφανοι σαν λαος.

      ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ

    2. Το πράγμα ειναι πολυ απλο…
      ψηφιζουμε χρυση αυγη και τελειωνουμε σε χρονο dt με ολες αυτες τις βρωμοανωμαλιες.
      Ολα τα αλλα ειναι αέρας κοπανιστός.

    3. Αϊντε γκρεμοτσακίσου υποκείμενο που θα πιάσεις στο βρωμόστομά σου τον Αλέξανδρο…

    4. Που ξέρει αυτή η ηλίθια τι έκανε ο Μ. Αλέξανδρος, αυτή δεν ξέρει ούτε απλή ελληνική γραμματική. Την πήρε τηλέφωνο απο τον άλλον κόσμο ή έμαθε ιστορία απο ταινίες του Χόλυγουντ, όπως πολλοί άλλοι αμόρφωτοι; Το σκυλάκι λυπάμαι που κοντεύει να το πνίξει. Συγχαρητήρια στον Βαρουφάκη για την επιλογή του, ξέχασε να βάλει και κανέναν γύφτο. Θέλει να πάρει ψήφους και απο τους τρανς, συριζαϊκή πολιτική ξεφτίλα.

    5. Ρε σεις θα γαμανε ολοι στη βουλη ……. (εδω που τα λεμε μονο πιπες , ποιος το πλησιαζει αυτο το εκτρωμα ) Ελλαδα μου το χαλι σου , αληθεια σε λυπαμαι,
      Γι αυτο και οταν ηρεμω ,ελαχιστα κοιμαμαι……..

    6. Είπε ο Έλληνας Paul Reven και εκλεισε την παράσταση με την όπισθεν.

    7. ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΓΗ !ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :
      Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ,ΘΕΛΕΙ Η ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΗΣΗ Η ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ……Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…….ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ….ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ………ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ…………….ΤΙ ΚΡΙΜΑ !

    8. Πω τι φάτσα είναι αυτή; Ότι πρέπει για το μπουρδέλο τη Βουλή.

    9. ο ελληνισμος περνα βαθεια κριση…..οι εχθροι του τα καταφεραν..δεν υπαρχει καμμια ελπιδα…τα εθνικιστικα κομματα ειναι ελαχιστα, η χα απομονωμενη και μονη…γιναμε ενας λαος ζητουλων και υλικων αγαθων ..γι αυτο, κοιταξτε τουλαχιστον να εχετε κανα ευρω να περνατε καλα..αντιο ελλαδα…οι συνταξιουχοι κατεστρεψαν την ελλαδα και οι νεοι ειναι αγραμματοι…τελος

    10. Ο Βαρουφακης ειναι ενα ψώνιο και μισο και καβαλημενο καλαμι χωρις ορια …αυτο εχω να πω εγω..
      Καταρχην δεν εχει καταλαβει καμια οικονομικη κριση, αυτος και η συζυγος του και μας το παιζουν κατατρεγμενοι και αντισυστημικοι στις συνεντευξεις τους και εχουν και “κολητιλίκια” με τον Σόρο.
      Αποδειξη της “αντισυστημικοτητας” το παραπανω τσιρκο που εχει και γνωμη για τα ιερα και τα οσια του Ελληνισμου..
      Εφοσον εχουμε εκλογες, τουλαχιστον ενας ψηφος στη Χρυση Αυγη επιβαλλεται…ειναι το αντιδοτο σε ολα αυτα τα σκατα που μας πνιγουν καθημερινα με την προπαγανδα τους…
      Τοσο απλα…

    Comments are closed.