ΑΤΣΑΛΙ, ΣΙΔΕΡΟ, ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ ΛΑΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΥΙΣΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ – “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ”. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΠΑΖΙΑΝΑ – ΡΙΝΑΣ! ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΚΟΜΕΝ@ΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    Κοινοποίηση:
    200116041

    Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι μάχες μεταξύ πολιτών που αντιτίθενται στην εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια με τις κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας έλαβαν χώρα για έξι ολόκληρες ώρες με μερικές ακόμα μικροεστίες να υπάρχουν ακόμα. Το πεδίο των “μαχών” είναι μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο, στην οδό Νικολάου Γερμανού, καθώς και στην οδό Παύλου Μελά.

     

    Οι “ταγματασφαλίτες” – υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν συνεχή χρήση χημικών σε μια προσπάθεια να διασπάσουν το μπλοκ των διαμαρτυρόμενων πολιτών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και πολλά γυναικόπαιδα.

    Συμμετέχοντες στη διαδήλωση έβαλαν νωρίτερα φωτιά σε κάδους, πέταξαν αντικείμενα εναντίον των ενόπλων ασφαλιτών ενώ φώναζαν και συνθήματα εναντίον του πρωθυπουργού αλλά και της αστυνομίας.

    Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου διακόπηκε και κατά διαστήματα ομάδες διαδηλωτών επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

    Η ατμόσφαιρα στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης παραμένει αποπνικτική.

    Η γυναίκα έφερε τραύματα στο πόδι και μεταφέρθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών κοντά στη ΔΕΘ, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δέκα τραυματίες από τις δυνάμεις ασφαλείας και τους πολίτες.

    Επιπλέον, πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς και ενός ακόμα ατόμου, πιθανότατα ασφαλίτη, ενώ άλλο ένα άτομο παραλήφθηκε από ασθενοφόρο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων.

    «TΣΙΠΡΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟ@ΤΑΝΑΣ ΓΙΕ»

    Την ίδια ώρα μέλη εθνικιστικών μπλοκ με υβριστικά συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού παρατάχθηκαν απέναντι από το Βελλίδειο. Τους επιτηρούσαν μερικές δεκάδες αστυνομικοί από τις 67 ολόκληρες διμοιρίες των ΜΑΤ που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να προλάβουν τα γιαούρτια στους Συριζαίους.

    Το χρονικό

    Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Άτομα που διασπάστηκαν από την προσυγκέντρωση για τη Μακεδονία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους πετούν αντικείμενα προς το κτήριο. Είναι οι γνωστοί πληρωμένοι φασίστες που συναντάμε σε κάθε τριτοκοσμικό παρακρατικό καθεστώς κηδεμονίας και αποικιοκρατίας.

    epeisodia1

    Οι αστυνομικές δυνάμεις απαντούν με εκτεταμένη ρίψη χημικών και κρότου λάμψης, ενώ επεισόδια σημειώνονται τόσο στην 3ης Σεπτεμβρίου όσο και στη Βασιλέως Γεωργίου.

    Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε μία προσαγωγή.

    Δείτε πλούσιο υλικό από τα επεισόδια:


    epeisodiamess

    Μάλιστα, οι γνωστοί άγνωστοι δεν δίστασαν να επιτεθούν και σε τηλεοπτικά συνεργεία:

    mat sula4 sula5

    Λίγο μετά τις 8, ομάδα από το μπλοκ φοιτητών επιχείρησαν ξαφνικά να εισβάλουν στο Βελλίδειο. Οι αστυνομικοί λαμβάνοντας προφανώς εντολή να διώξουν μακριά τους διαδηλωτές βάζοντας ένα τέλος στην ειρηνική πορεία για τη Μακεδονία έβαλε τα μεγάλα μέσα. Δεν δίστασε να ρίξει δακρυγόνα μέχρι και σε σημεία που υπήρχαν παιδιά.

    Δείτε το βίντεο:


    Το τηλεφωνικό κέντρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ “έσπασε” από αναγνώστες που έξαλλοι κατήγγειλαν την κομμουνιστική καταστολή που έλαβε χώρα στη συμπρωτεύοσα. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ένας από αυτούς:

    Από εδώ η γυναίκα μου, από εδώ το αίσθημά μου

    Στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο είχαμε σήμερα το πρώτο τετ α τετ της Μπαζιάνα με τη Ρινούλα. Οι ματιές ελάχιστες. Οι χαιρετούρες πιο κρύες και από παγάκι στον φραπέ του Πολάκη. Πάντως, η Ρινούλα είχε πολύ τρακ και άγχος διότι τα σαρδάμ στην γελοία ομιλία της ήταν επικά. Την έπιανε σύγκρυο όποτε κοιτούσε προς την πλευρά της Περιστέρας.

    Πάντως, έκανε θραύση με το στενό κόκκινο παντελόνι της. Ο Δραγασάκης έχασε τη μασέλα του. Ο Τζιτζικώστας κοίταγε μέσα από το… αυτί του για να μην δώσει στόχο. Οι υπόλοιποι πολιτευτές και βουλευτές έχασαν τη μιλιά τους. Όλα τα λιγούρια σώπασαν όταν σηκώθηκε να περπατήσει η ερωμένη.

    Δείτε φωτό:

    dragasakis2 DRAGASAKIS-notopoulou mpaziana-notopoulou

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Η Ελλάδα για να υπερασπιστεί τα εδαφικά κυριαρχικά δικαιώματα της το εκπλήρωσε μόνο με ποτάμια αίματος. Οι κατευθυνόμενες διαμαρτυρίες οι οποίες αποβλέπουν μόνο στην απλή. Αντίδραση δεν αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα. Εάν θέλεις ειρήνη προετοιμασου για πόλεμο. Η ζήσε για το τίποτα. Το κάθε έθνος και χωρα δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιβουλεύεται τις κρατικές αρχές ενός άλλου έθνους αλλά το κάθε έθνος πρέπει να είναι από μόνο του ανεξάρτητο. Αυτό αποτελεί την σταθερότητα των εθνών του κάθε λαού αλλά και τον πλούτο του κάθε έθνους διότι κανένας λαός δεν πρέπει να είναι φτωχός εξαιτίας κάποιων διεφθαρμένων και προδοτών. Όταν η καταπίεση από τα δυνατά έθνη εις βάρος αδύνατων εθνών όπως η Ελλάδα γίνεται δράση, τότε η αντίδραση από το αδύναμο κράτος είναι δικαιοματικη. Αυτό για να γίνει πρέπει να υπάρχει πνευματική απελευθέρωση από κάθε είδους προκαταλήψεις και το ανθρώπινο θαύμα ως δύναμη ψυχής να μεγαλουργήσει για το καλό όλης της ανθρωπότητας.

    2. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΩΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…ΡΕ ΣΕΙΣ.!!!!..Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΛΔ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821. ΑΥΤΟΊ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑ…ΗΤΑΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΜΤ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΑΣ. ΤΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΤΗ ΡΕ ΓΜΤ ΜΟΥ. ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΊΟΥ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΩΡΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ. ΔΟΥΛΟΙ ΠΙΟΥ ΜΩΡΕ….ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.!!!!.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ. ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.

    Comments are closed.