ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! “ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ” ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    marinakis

    Συνέντευξη στον Γιώργο Τράγκα παραχωρεί αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.

    Ήδη από τα πρώτα λεπτά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη επέλεξε σκληρή γλώσσα για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Απαντώντας σε ερώτηση του Γ. Τράγκα σχετικά με την στοχοποίηση που δέχεται από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ δεν μάσησε τα λόγια του. “Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν. Θα γίνουν χειρότεροι”, τόνισε χαρακτηριστικά. Θεωρεί ότι στοχοποιείται από τον Τσίπρα που τον κατηγορεί ότι χρηματοδοτεί τη ΝΔ είναι αποτέλεσμα πολιτικής ατζέντας της Κυβέρνησης για αποπροσανατολισμό και “να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες”.

    Είπε επίσης ότι ήταν πολύ αισιόδοξος για το νέο αέρα που μπορεί να έφερνε η εκλογή Τσίπρα το 2014, ελπίδες που προδόθηκαν “όπως και όλου του ελληνικού λαού”. Τα ίδια είπε και για την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Είπε ανοικτά ότι στην αρχή της θητείας της, την στήριξε “γιατί πίστευα ότι θα κάνει περισσότερα από τον Γ. Σγουρό”. “Κάνουμε και λάθη”, κατέληξε.

    Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλες πολιτικές βλέψεις καθώς το μοναδικό του ενδιαφέρον είναι ο Πειραιάς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ VS ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ!!ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ!!
      ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    2. Aσε ρε τον προλογο σου με τον Εμπορα Ναρκωτικων.

    3. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ? ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑΤΟ ΤΡΩΤΕ ΦΙΛΕ Κ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ

    Comments are closed.